Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7546 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 December 2007 - 21:13

λοιπον εγω σας αφηνω παω για ρετσινες μετα μεζεδακιων ...... Itadakimasu!!!!!!!!!!!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#7547 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 22 December 2007 - 22:46

μετα μεζεδακιων ...... Itadakimasu!!!!!!!!!!!

μεζεδάκια?? ποια μεζεδάκια ο.Ο
Εγώ η έρμη για τις επόμενες 10 μέρες θα βλέπω μόνο κοτόπουλο ψητό ή σε σούπα
συνοδευμένο με ρύζι , άντε και κάνα χοιρινό κομμάτι κρέας σε σουπίτσα και αυτό:deadga6:
Και όλα αυτά φυσικά ανάλατα :deadga6: Όσο για φρούτα μπορώ να φάω μόνο αχλάδι και μήλο...
Και ευτυχώς δλδ που το ψωμάκι επιτρέπεται.
Μετά όλα τα άλλα από γλυκά, αλμυρά, ξηρούς καρπούς, εσπεροειδοί, πατάτες,
κόκκινα λαχανικά, αυγό, ψάρι,τυριά κτλ απαγορεύονται αυστηρά.
Και όλα αυτά γιατί έπαθα αλλεργία σήμερα και με τρέχανε στο εφημερεύον νοσοκομείο :terror2:
Όπου αφού πρώτα με κάνανε σουρωτήρι μιας και δεν μου βρίσκανε φλέβα,
μου βάλανε ορό με κορτιζόνη και παράγωγα της.
Μιλάμε σαν αστακός είχα γίνει η έρμη :sadist:
Τώρα ευτυχώς είμαι αρκετά καλύτερα

rrmr.png

#7548 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 22 December 2007 - 23:17

Πωπω!Τρομερο πραγμα οι αλλεργιες.Εμφανιζονται οποτε να΄ναι χωρις καμια προειδοποιηση!Καλα τελικα σε τι εισαι αλλεργικη?(γιατρος να σου πετυχει,μπορει να λεω μεγαλη βλακεια τωρα,αλλα για να μαθαινουμε σιγα σιγα γιατι δεν μου εχει τυχει ποτε αλλεργια εμενα...)

#7549 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 22 December 2007 - 23:47

Πωπω!Τρομερο πραγμα οι αλλεργιες.Εμφανιζονται οποτε να΄ναι χωρις καμια προειδοποιηση!Καλα τελικα σε τι εισαι αλλεργικη?(γιατρος να σου πετυχει,μπορει να λεω μεγαλη βλακεια τωρα,αλλα για να μαθαινουμε σιγα σιγα γιατι δεν μου εχει τυχει ποτε αλλεργια εμενα...)

Ναι... Ο πατέρας μου για παράδειγμα πήγε πριν κάτι χρόνια ένα ταξίδι και έφαγε κάτι θαλασσινά ή ότι ήταν και έπαθε αλλεργικό σοκ και παραλίγο να πεθάνει... :emptyonexg1:
phmava.php

#7550 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 22 December 2007 - 23:49

μικρή, τεσσάρων πρέπει να ήμουν έπαθα αλλεργία με το φάρμακο το ospen. Δλδ είμαι
αλλεργική
στην πενικιλίνη. Από τότε πενικιλίνη φυσικά και δεν έχω ξαναπάρει αλλά έχω πάρει αρκετές φορές
φάρμακα με παράγωγα πενικιλίνης, αλλά πριν ποτέ δεν μου είχε κάνει πρόβλημα κάποιο φάρμακο
της συγκεκριμένης κατηγόριας. Μόνο στην καθαρή πενικιλίνη είχα πρόβλημα. Σήμερα όμως ξύπνησα
με καταρροή, πονόλαιμο και 38 πυρετό και τηλεφώνησα στο γιατρό μου και μου είπε για να μην με ρίξει
στο κρεβάτι να πάρω amoxil (φάρμακο το οποίο το είχα πάρει και παλιότερα και δεν με είχε πειράξει)
τέσπα το amoxil έχει μέσα παράγωγο πενικιλίνης το οποίο αυτή την φορά με πείραξε και έπαθα την
αλλεργία :sadist: Δλδ για το υπόλοιπο της ζωής μου δεν πρέπει να ξαναπάρω πενικιλίνη ή κάποιο παράγωγο
της :emptyonexg1: Πάντως οι αλλεργίες είναι ύπουλες οι άτιμες. π.x. μπορεί να τρώς για χρόνια κάποιο συγκεκριμένο φαγητό και ξαφνικά να παρουσιάσεις αλλεργία σε αυτό. Δεν σε προειδοποιούν. Άσε που
όταν σε πιάσει η φαγούρα είναι ανυπόφορη, Και είναι απικίνδυνες από την άποψη ότι προκαλούν και
μούδιασμα (εμένα σήμερα είχε μουδιάσει το στόμα μου και τα μαγουλάκια μου) και υπάρχει και κίνδυνος
με τις αεροφόρες οδούς να πρηστούν πολύ και να κλείσουν. Ευτυχώς εγώ σήμερα ένιωσα σχετικά γρήγορα
την φαγούρα, οπότε το κατάλαβα σχετικά γρήγορα και πήγα άμεσα στο hospital. Με βάλαν μέσα και
ως επείγον καλά να είναι οι άνθρωποι, μετά μου βάλανε και πείρα κορτιζόνη και τώρα ευτυχώς είμαι ok ^^
Και ένταξη χαλαρά εννοείτε πως δεν υπάρχει πρόβλημα που ρωτάς, άσχετα από το επάγγελμα που σπουδάζουμε
ή κάνουμε καλό είναι όλοι μας να μαθαίνουμε ορισμένα πράγματα και για να μάθουμε κάτι πρέπει και να ρωτήσουμε πρώτα.Έτσι πάει

rrmr.png

#7551 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 23 December 2007 - 00:46

εσύ δενείσαι νοσοκόμα;
δεν ξέρεις που είναι οι φλέβες σου ?
γιατί δεν το έκανες μόνη σου

#7552 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 23 December 2007 - 00:50

Δεν νομίζω να είναι εύκολο να τρυπάς τον εαυτό σου, όχι μόνο επειδή μπορεί να κωλώσεις, αλλα είναι και επικίνδυνο. Έτσι μου έχουν πει τουλάχιστον. ^ ^;

Μπου Του Βου, εικόνα για τη siggu που ήθελες βρήκες;;;

HnH5aB0.jpg

#7553 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 23 December 2007 - 01:56

Εγώ η έρμη για τις επόμενες 10 μέρες θα βλέπω μόνο κοτόπουλο ψητό ή σε σούπα
συνοδευμένο με ρύζι , άντε και κάνα χοιρινό κομμάτι κρέας σε σουπίτσα και αυτό
Και όλα αυτά φυσικά ανάλατα Όσο για φρούτα μπορώ να φάω μόνο αχλάδι και μήλο...
Και ευτυχώς δλδ που το ψωμάκι επιτρέπεται.
Μετά όλα τα άλλα από γλυκά, αλμυρά, ξηρούς καρπούς, εσπεροειδοί, πατάτες,
κόκκινα λαχανικά, αυγό, ψάρι,τυριά κτλ απαγορεύονται αυστηρά.
Και όλα αυτά γιατί έπαθα αλλεργία σήμερα και με τρέχανε στο εφημερεύον νοσοκομείο

χμμμμμ λοιπον ντιρλααααααααααααααααααα
delin. μην αγχωνεσαι πλζ μονο, θα μπορουσε να ειναι πολυ χειροτερα.
και με τα φαγητα που ανεφερες μπορεις να κανεις γαστριμαργικα ( αφοθ το εγραψα αυτο τυφλα ειμα ιο Θεος!!!!!!!!!!!!!!!) θαυματα. πιστεψε με μαγειρευω καλα (κατα γενικη ομολογια) .

δες το και σαν αποτοξινωση,διαιτα, (ΟΧΙ οτι το χρειαζεσαι βεβαια) και μετα στειλε τις συνταγες στους Dante80, Matsu & Erisabetsu ( καλη συνεχεια παιδια )

επισης αφου εινα ιμονο 10 μερες θα βγαλεις το αχτι σου την πρωτοχρονια.

P.S. παω να ξεραθω........

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#7554 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 23 December 2007 - 02:20

«There are no unread threads.»

Πρέπει να είμαι πολύ απελπισμένος για να κάθομαι τέτοια ώρα στο forum και να ψάχνω για new posts κάθε 5 λεπτά.

Πάω να κοιμηθώ. :bye:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#7555 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 23 December 2007 - 02:38

Ε, Σάββατο βράδυ, τι περίμενες; Όλοι έξω είναι.
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#7556 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 23 December 2007 - 03:24

Πσίτττττττ Σάκε ροξ!
Spoiler:

:D

D.Neko-angel περαστικά, και μην ανυσηχείς, τις αλλεργίες απο την στιγμή που βρίσκουν οι γιατροί απο τι είναι τις αντιμετωπίζεις. Εγώ είχα πάθει το ίδιο όταν ήμουν φοιτητής και ένας θεός ξέρει πώς είχα περάσει το βράδυ που μου παρουσιάστηκε η αλλεργία. :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7557 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 December 2007 - 03:32

Μόλις ήρθα.Είχα να αργήσω τόσο κάτι μήνες(έτσι κι αλλιώς δε βγαίνω και έξω ποτέ.Πολύ σπάνια)Άντε του χρόνου πάλι:hihi2:

ΥΓ.Πέρασα πολύ καλά:wooi2:
ΥΓ2.D.neko έλεος.Τι γκαντεμιά είναι αυτή;:sadist:

Posted Image

#7558 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 23 December 2007 - 09:06

καλημέρααααααααααααααααααα!!!!!!!
πάω για διάβασμα :)

#7559 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 23 December 2007 - 10:34

Mόλις ξύπνησα κι εγώ ... Καλημέρα !!!!!!!!!!!!!!

#7560 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 23 December 2007 - 10:43

Καλήμερα!
Αχ τι ωραία ήρθαν οι γιορτές και τώρα θα ετοιμαστώ να πάω στο The Mall για μία εξαντλητική έρευνα αγοράς και μπορεί και να γίνει αυτή η αγορά!
CHristmas shopping FTW!!!
Αν δεν δούλευα και αύριο.....:deadga6:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image