Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7441 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 19 December 2007 - 21:24

x 1000000000000000.......και συνεχιζει.....

Αλλα πολυ αρρωστη περιπτωση, δεν το συζηταμε!

:deadga6:

χαχαχαχαχαχα εντάξει μου έφτιαξε την μέρα...
δεν ξέρω τι είναι πιο αισχρό η εικόνα ή ο ήχος χαχαχα:hahaha::hahaha:
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#7442 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 19 December 2007 - 22:06

Vetus παληκαρε μου γιατί το κάνεις αυτο στο εαυτό σου γιατί κάθεσε και βλέπεις ειδήσεις και γενικά TV?

Ξέρεις, πρέπει να βλέπεις και λίγο ειδήσεις για να ενημερωθείς για τις εξελίξεις στον κόσμο (άσχετα που αλλάζω κανάλι ή κλείνω την ΤV όταν αρχίσουν τα debates ή γενικά να λένε τις μπούρδες τους).

Αλλά άκομα κι όταν δεν βλέπω από μόνος μου TV όταν θα τρώω μεσημεριανό θα βλέπουν οι γονείς μου, οπότε δυστυχώς η όλη φάση είναι αναπόφευκτη.

#7443 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 19 December 2007 - 22:23

Δεν ξέρω για σας, εγώ πάντως είμαι περίεργος να δω τι θα έχει να μας πει η νέα ταινία Appleseed (Ιαπωνία έχει βγει στους κινηματογράφους, αλλά όχι ακόμα σε DVD).

Πάρτε και ένα trailer:
Spoiler:

phmava.php

#7444 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 20 December 2007 - 01:31

I want this mousepad:nanteee:

Spoiler:

Posted Image

#7445 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 20 December 2007 - 02:10

Στο κανάλι των mendoi

silverfire> 124 users have won a user upgrade - +v if regular user, +h if voice (5%) [1/20 odds]
<silverfire> 498 users have won a kick (20.1%) [1/5 odds]
<silverfire> 1858 users have won a total of 1wk 1day 49mins 1sec in bans (74.9%) [3/4 odds]
<silverfire> Type !gamble to play! Play responsibly!

:shock:

E5VV38U.jpg

#7446 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 posts

Posted 20 December 2007 - 11:44

What the...
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Posted Image

#7447 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 December 2007 - 11:55

I want this mousepad:nanteee:

Spoiler:

i cant see anything inside the spoiler...??

#7448 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 20 December 2007 - 12:36

Και για να γελάσετε ακόμα περισσότερο:

http://www.christiananime.net/index.php

#7449 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 December 2007 - 13:00

LOL...

Anime που είναι επισήμως shitlisted από το site και κανείς δεν μιλάει γι' αυτά:

Neon Genesis Evangelion
End of Evangelion
Evangelion: Death and Rebirth
Angel Sanctuary
Bible Black
Gravitation
FAKE
Yami No Matsuei
Earthian
Revolutionary Girl Utena
Any hentai titles whatosever, no exceptions!

Και για όποιον έχει τρελή υπομονή...
Spoiler: Γιατί το Death Note είναι του σατανά!!!11ένα

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#7450 Alexiel

Alexiel

Anime Freak

• Members
  • 475 posts

Posted 20 December 2007 - 13:12

Πάντως δίνουν καλή εξήγηση για ποιόν λόγο δεν θέλουν να γίνονται συζητήσεις. Ειδικότερα για το Angel Sanctuary, θα τους είχε κάνει μεγάλο σαματά.

Πάντως θα έχει γέλιο να μπεις εκεί μέσα με κανά άβαταρ από τους απαγορευμένους τίτλους.
Posted Image

#7451 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 20 December 2007 - 14:59

Και γιατι να γελασουμε παρακαλω????

Ενταξει, δεν πιστευεις, δεκτο. Αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να προσβαλουμε αυτους που πιστευουν. Χωρια που ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ...

Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι τοσο θρησκοκαυλος οσο φανταζομαι οτι μαλλον ειναι αυτοι που φτιαξανε εκεινο το φορουμ, και δεν συμφωνω με το να απαγορευουν καποιο ανιμε επειδη και καλα μπορει να ερμηνευτει ως αντιχριστιανικο. Απο την αλλη ομως μου εκανε καλη εντυπωση οτι φτιαξανε φορουμ για τα ανιμε. Νομιζα οτι για την αμερικανικη biblebelt τα ανιμε θα ηταν γενικα ταμπου.

Δεν πρεπει ομως αυτο να στηθει αφορμη για καποιους εδω να βγαλουν τα αντιχριστιανικα τους απωθημενα. Περιμενω και ελπιζω απο τους admin να ειναι πολυ αυστηροι με το θεμα.
Posted Image

#7452 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 20 December 2007 - 15:10

Μπραβο ρε!!!
Και σπαω το κεφαλι μου δυο μερες τωρα να θυμηθω που εχω ξαναδει την φοτο...

Συγκεκριμενα ειναι οι Spice Twins (οχι οτι εγω ασχολουμαι με τετοια πραγματα, ενας γκουχ γκουχ, γνωστος μου, μου το ειπε :oo::hahaha: )

Και 2 παιχνιδακια για να περνα η ωρα ή για οποιον εχει προφιλ σε καποιο γνωστο profile site:

Emogotchi - Presented by AddictingGames

www.emostudent.com/index.php?s=emo+pocket

και τελος ενα βιντεακι-καταθεση ψυχης που πρεπει ολοι να δουμε (εννοειται ολοκληρο αναισθητοι)

www.emostudent.com/2007/07/25/emo-rant
All hail the machine
Posted Image

#7453 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 20 December 2007 - 15:21

Ενταξει, δεν πιστευεις, δεκτο. Αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να προσβαλουμε αυτους που πιστευουν. Χωρια που ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ...

Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι τοσο θρησκοκαυλος οσο φανταζομαι οτι μαλλον ειναι αυτοι που φτιαξανε εκεινο το φορουμ, και δεν συμφωνω με το να απαγορευουν καποιο ανιμε επειδη και καλα μπορει να ερμηνευτει ως αντιχριστιανικο. Απο την αλλη ομως μου εκανε καλη εντυπωση οτι φτιαξανε φορουμ για τα ανιμε. Νομιζα οτι για την αμερικανικη biblebelt τα ανιμε θα ηταν γενικα ταμπου.

Δεν πρεπει ομως αυτο να στηθει αφορμη για καποιους εδω να βγαλουν τα αντιχριστιανικα τους απωθημενα. Περιμενω και ελπιζω απο τους admin να ειναι πολυ αυστηροι με το θεμα.

Ειναι αστειο,και δεν πιστευω οτι προσβαλλει ορισμενους με το να γελασεις,ειναι πραγματικα ιδαιτερο site.

#7454 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 20 December 2007 - 15:29

Οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προπανγάδα είναι δεκτό,ειδικά αν μιλάμε για θρησκίες.

Και όσο για το αντιχριστιανικό,η Darkchilde δεν κορόιδεψε τη θρησκεία,ένα φόρουμ που είναι αρκετά κολλημένο ώστε να έχει μέλη με βάση και μόνο τη θρησκεία τους ειρωνεύτικε.Είναι αρκετά απλό πιστεύω.Αν είχε λινκ για μια εικόνα του Ιησού και έλεγε ας γελάσουμε οκ,αλλά αυτό είναι κάτι 100% διαφορετικό και δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τη διαφορά ανάμεσα σε ένα τέτοιο φόρουμ και σε μια γενικότερη τάση να προσβάλλει το θρήσκευμα κάποιου,την οποία εγώ τουλάχιστον δεν βλέπω.
Posted Image

#7455 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 20 December 2007 - 15:30

Απλά είναι άλλο ένα κόλπο των χριστιανο-οτιδήποτε, για να προσηλυτήσουν κόσμο και να τους κλείσουν τα μάτια και τ'αυτιά. Είναι μία ακόμα μέθοδος προσυλητισμού που δυστυχώς διακατέχει τις περισσότερες αν όχι όλες τις θρησκείες. Δεν με πειράζει αν κάποιος πιστεύει, με ενοχλεί αφάνταστα όμως το να απαγορεύει κάτι κάποιος επειδή το λέει κάποια θρησκεία, με ενοχλεί όσοι προσπαθούν να προσηλυτήσουν με κάθε τρόπο. Το θέμα της θρησκείας είναι πολύ μεγάλο και δεν θέλω να ανοιχτεί κάποιο θέμα (επειδή κατά την πείρα μου καταντάει flame war λόγω μερικών αρκετά θρήσκων), ούτε θα πώ περισσότερα. Απλά θα πώ ότι, κατά την γνώμη μου, οι θρησκείες είναι ένα από τα μεγάλα κακά της ανθρωπότητας, και το link που παρέθεσα είναι νοιμίζω αρκετά κατατοπιστικό ως απόδειξη της θέσης μου. Πάντα κατά την γνώμη μου.