x 1000000000000000.......και συνεχιζει.....
Αλλα πολυ αρρωστη περιπτωση, δεν το συζηταμε!
χαχαχαχαχαχα εντάξει μου έφτιαξε την μέρα...
δεν ξέρω τι είναι πιο αισχρό η εικόνα ή ο ήχος χαχαχα
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 21:24
x 1000000000000000.......και συνεχιζει.....
Αλλα πολυ αρρωστη περιπτωση, δεν το συζηταμε!

Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 22:06
Ξέρεις, πρέπει να βλέπεις και λίγο ειδήσεις για να ενημερωθείς για τις εξελίξεις στον κόσμο (άσχετα που αλλάζω κανάλι ή κλείνω την ΤV όταν αρχίσουν τα debates ή γενικά να λένε τις μπούρδες τους).Vetus παληκαρε μου γιατί το κάνεις αυτο στο εαυτό σου γιατί κάθεσε και βλέπεις ειδήσεις και γενικά TV?
Καταχωρήθηκε 19 Δεκέμβριος 2007 - 22:23
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 01:31

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 02:10
silverfire> 124 users have won a user upgrade - +v if regular user, +h if voice (5%) [1/20 odds]
<silverfire> 498 users have won a kick (20.1%) [1/5 odds]
<silverfire> 1858 users have won a total of 1wk 1day 49mins 1sec in bans (74.9%) [3/4 odds]
<silverfire> Type !gamble to play! Play responsibly!
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 11:44

Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 11:55
I want this mousepad:nanteee:
Spoiler:
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 12:36
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 13:00
LOL...Και για να γελάσετε ακόμα περισσότερο:
http://www.christiananime.net/index.php
Και για όποιον έχει τρελή υπομονή...Neon Genesis Evangelion
End of Evangelion
Evangelion: Death and Rebirth
Angel Sanctuary
Bible Black
Gravitation
FAKE
Yami No Matsuei
Earthian
Revolutionary Girl Utena
Any hentai titles whatosever, no exceptions!

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 13:12
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 14:59
Και γιατι να γελασουμε παρακαλω????Και για να γελάσετε ακόμα περισσότερο:
http://www.christiananime.net/index.php
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 15:10
Μπραβο ρε!!!
Και σπαω το κεφαλι μου δυο μερες τωρα να θυμηθω που εχω ξαναδει την φοτο...
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 15:21
Και γιατι να γελασουμε παρακαλω????
Ενταξει, δεν πιστευεις, δεκτο. Αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να προσβαλουμε αυτους που πιστευουν. Χωρια που ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ...
Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι τοσο θρησκοκαυλος οσο φανταζομαι οτι μαλλον ειναι αυτοι που φτιαξανε εκεινο το φορουμ, και δεν συμφωνω με το να απαγορευουν καποιο ανιμε επειδη και καλα μπορει να ερμηνευτει ως αντιχριστιανικο. Απο την αλλη ομως μου εκανε καλη εντυπωση οτι φτιαξανε φορουμ για τα ανιμε. Νομιζα οτι για την αμερικανικη biblebelt τα ανιμε θα ηταν γενικα ταμπου.
Δεν πρεπει ομως αυτο να στηθει αφορμη για καποιους εδω να βγαλουν τα αντιχριστιανικα τους απωθημενα. Περιμενω και ελπιζω απο τους admin να ειναι πολυ αυστηροι με το θεμα.
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 15:29
Ενταξει, δεν πιστευεις, δεκτο. Αλλα δεν νομιζω οτι πρεπει να προσβαλουμε αυτους που πιστευουν. Χωρια που ειναι εναντια στους κανονισμους του φορουμ...
Σε καμια περιπτωση δεν ειμαι τοσο θρησκοκαυλος οσο φανταζομαι οτι μαλλον ειναι αυτοι που φτιαξανε εκεινο το φορουμ, και δεν συμφωνω με το να απαγορευουν καποιο ανιμε επειδη και καλα μπορει να ερμηνευτει ως αντιχριστιανικο. Απο την αλλη ομως μου εκανε καλη εντυπωση οτι φτιαξανε φορουμ για τα ανιμε. Νομιζα οτι για την αμερικανικη biblebelt τα ανιμε θα ηταν γενικα ταμπου.
Δεν πρεπει ομως αυτο να στηθει αφορμη για καποιους εδω να βγαλουν τα αντιχριστιανικα τους απωθημενα. Περιμενω και ελπιζω απο τους admin να ειναι πολυ αυστηροι με το θεμα.
Καταχωρήθηκε 20 Δεκέμβριος 2007 - 15:30