..και βασικα tomodachi δεν επεσες κ πολι εξω ακριβως ετσι ηταν XD
Που λες,
Toxas μου (αλλά και οι υπόλοιποι), μπορεί το προειδοποιητικό σημείωμα να υπάρχει χρόνια κρεμασμένο στην πόρτα να ενημερώνει τους μουσαφιρέους ότι μάλλον η κουζίνα μου μπορεί να μοιάζει με portal για το Ντάνγουϊτς, αλλά στις πλείστες (και-για κάποιο λόγο, όχι στις πλύστρες) των περιπτώσεων, ακόμα και πολύ κοντινά μου πρόσωπα, όπως η κολλητή μου η Αλίκη, παρ' όλο που ξέρουν το χρυσό κανόνα: "ποτέ δεν ανοίγουμε καπάκι κλειστής κατσαρόλας που βρίσκεται δίπλα στο νεροχύτη", εν τούτοις επειδή οι άνθρωποι είναι κατ' εξοχήν όντα με τεράστια περιέργεια, ανοίγουνε το καπάκι και ύστερα μου διαμαρτύρονται για- τάχατες, απόκοσμης προελεύσεως γουργουρητά....
Πάντως,
ToXas, αμα έχεις αντιμετωπίσει ποτέ..."Σογκόθ-κατσαρόλας" που να προήλθε από μηνών μαγειρεμένη φακή-σούπα, τα συγχαρίκια μου! Σημαίνει ότι ανέβασες level και μπορείς ν' αντιμετωπίσεις ό,τιδήποτε παρ' όμοιο, εαν υπάρχει ο,τιδήποτε παρ' όμοιο...
Εμφανίζεται μέσα από πάχνη και είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.
Αντιμετωπίζεται με ελαφρύ διάλυμα χλωρίνης.
Την απειλή σου προς τον PoM, να την πραγματοποιήσεις! Του αξίζει του μπαγάσα και δεν θα μπορεί να σου ανταποδώσει την..."τιμή", εφόσον αποκλείεται να υπάρχουν στο σπίτι του σακούλες με παρατημένα προ μηνών πατατάκια...