Αυτό για τους emo μου ειπε η Γεωργια(the_second_child) ότι το είπε ένας trendy ως αιτιολογηση του οτι δεν τους παει.Αρα οι καημενοι οι δημοσιογραφοι ο,τι ακουνε λενε...-_-
ότι ακούνε λένε?!

Καλά εσένα αν σου έλεγε κάποιος π.x. ότι ο γείτονας σου είναι νεκρόφιλος,
εσύ μετά θα εύγενες να μεταφέρεις σε όλο το κόσμο τα λεγόμενα ενός άλλου έτσι απλά χωρίς καν
να ξέρεις αν αυτός ο άλλος σου είπε την αλήθεια?! Για μένα πάντως είναι πιστεύω χρέος του καθενός μας
να μην ανοίγουμε το στοματάκι μας και να λέμε κάτι για κάποιον αν δεν είμαστε πρώτα απόλυτα σίγουροι
ότι αυτό που λέμε είναι αλήθεια.
Και ναι δεν λυπάμαι τους δημοσιογράφους και ούτε πρόκειται να τους λυπηθώ ποτέ!
Οι περισσότεροι κάνουν τα πάντα για την προβολή τους και παίζουν με τον ανθρώπινο πόνο.
Η μόνη που αξίζει εκεί έξω για μένα είναι η Νικολούλη και αυτή γιατί θεωρώ ότι μαζί με τους
συνεργάτες της κάνουνε λειτούργημα.
Τώρα οι emo τους έβγαλε ένας στην αρχή, είδανε ότι ''πουλάνε'' σαν είδηση και τώρα όλοι τους ασχολούνται
με αυτό. Για εμένα αυτό είναι καθαρή εκμετάλλευση!
Σε ελεύθερη χώρα είμαστε, ελεύθερη βούληση έχουμε. Το τι κάνει ο καθένας, το πως είναι η εμφάνιση του
και το πως ντύνεται είναι ξεκάθαρα δική του επιλογή και δικό του θέμα!
Όσο για την συγκεκριμένη εκπομπή είχα την ατυχία να δω λίγο και έχω να πω ότι ένιωσα μια απόλυτη
απέχθεια προς τους δημοσιογράφους που παρουσίαζαν το συγκεκριμένο θέμα. Εδώ τους ένοιαζε πιο πολλοί που
οι emo κοπελιές καθόντουσαν και έβαζαν δημόσια λάκ η μια στην άλλη για για να μην χαλάσει το μαλλί τους
Και δεν τους ένοιαζε που κάποιοι trendy παραδέχτηκαν ότι έχουν χτυπήσει και έχουν πετάξει αυγά,γιαούρτια
και σάπια φρούτα σε διάφορους emo.
Συγνώμη κιόλας αλλά εγώ μέχρι τώρα τους trendy βλέπω να έχουν μεγάλο πρόβλημα, μα δεν είναι δυνατόν
να επιτίθεσαι σε συνανθρώπους σου μόνο και μόνο επειδή σου πιάνουν το παγκάκι. έλεος δλδ.
Και εμείς σαν κοινωνία τι κάνουμε?! Kαλά από τις αρχές ουδέποτε περιμένω να επέμβουν. Αλλά εμείς
απο τους απλούς πολίτες έως τους δημοσιογράφους κτλ θα ήθελα πολύ να ήξερα γιατί αντί να προσπαθήσουμε
να ηρεμήσουμε την κατάσταση, αντίθετα της βάζουμε φωτιά και της δίνουμε και ακόμα μεγαλύτερη διάσταση.
Πάντως ειλικρινά έχω κουραστεί πλέον και έχω σιχαθεί την όλη κατάσταση. Θέλω να σταματήσει επιτέλους
αυτό το θέμα σχετικά με τους emo και τους trendy.
Χριστούγεννα έρχονται ας ασχοληθούμε με το να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και ας αφήσουμε
επιτέλους το φτυάρι.
Peace People, Peace!!