Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7426 AquaLayzeR

AquaLayzeR

• Members
  • 239 posts

Posted 19 December 2007 - 16:37

Τίτλος σε μεσημεριανή εκπομπή όταν (ωωωωωω, τι πρωτότυπο!) συζυτούσαν για τους emo:

" Oι emo πηγαίνουν σε ξέμπαρκες κηδείες και κλαίνει."

Να δω τι άλλες π***ριές θ' ακούσω από τους (ο Θεός να τους κάνει) δημοσιογράφους... :sigh2:

Κάτι τέτοια ακούω και σκέφτομαι να γίνω σατανιστής... :uhh:

Το πήρε και εμένα το μάτι μου αυτό, έλεος πια εδώ και 2 βδομάδες όλο για τους emo και τους trendy μιλάνε.Που κατάντισε η ελληνική tv............

Posted Image

#7427 Musashi

Musashi

Anime Freak

• Members
  • 333 posts

Posted 19 December 2007 - 16:45

lol εμενα όλοι μου κάθονται έχω τον τρόπο μου και τον Mushashi που τους αναγκάζει.
I rule!!!!

just say the name Eri-sama :hiding_something::kill4u:

παρ' όλο που ξέρουν το χρυσό κανόνα: "ποτέ δεν ανοίγουμε καπάκι κλειστής κατσαρόλας που βρίσκεται δίπλα στο νεροχύτη", εν τούτοις επειδή οι άνθρωποι είναι κατ' εξοχήν όντα με τεράστια περιέργεια, ανοίγουνε το καπάκι

Ποσα θυματα εχουμε θρηνησει με αυτον τον τροπο? Ποσοι ακομα θα ακολουθησουν? Ποτε θα μαθουν επιτελους? Μια καλη λυση ειναι αυτοκολητο sticker πανω στην κατσαρολα, με ακριβη ημερομηνια που εκλεισε τελευταια φορα το καπακι :hahaha:

Πω πω θειε, Loituma ειναι all time classic!!! ενα Link που υπηρχε με το κομματι περασμενο σε anime, τι απεγινε???
All hail the machine
Posted Image

#7428 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 19 December 2007 - 17:15

Αυτό για τους emo μου ειπε η Γεωργια(the_second_child) ότι το είπε ένας trendy ως αιτιολογηση του οτι δεν τους παει.Αρα οι καημενοι οι δημοσιογραφοι ο,τι ακουνε λενε...-_-

#7429 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 December 2007 - 17:29

Πω πω θειε, Loituma ειναι all time classic!!! ενα Link που υπηρχε με το κομματι περασμενο σε anime, τι απεγινε???

Right here. Το συγκεκριμένο video το έχω λιώσει στο repeat σήμερα. :burningbe3:
LOI-F$CKING-TUMA
BTW, από ποιο anime είναι αυτή η τύπισσα με το κρεμμύδι; :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#7430 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 19 December 2007 - 17:34

^Bleach XD
Orihime desu~

#7431 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 posts

Posted 19 December 2007 - 17:42

ΠΑΜΕ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!!!

#7432 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 December 2007 - 18:05

ο red ranger δεν πάει καλά μα το θεό.

http://www.youtube.com/watch?v=Dkj1EU6nwG4&feature=related

#7433 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 19 December 2007 - 18:12

No comment :terror2:
Posted Image

#7434 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 19 December 2007 - 18:14

Spoiler:

Spoiler:

πωωω με έκαψες red :hahaha: Από την στιγμή που είδα το συγκεκριμένο video
ξέθαψα το cd από τον λόφο των cd μου και πρέπει να το έχω ακούσει το Dream On
τουλάχιστον καμιά 30ρια φορές :wooi2:

------------------

άρθρο που διάβασα για την πρώτη ταινία από τα βιβλία του Philip Pullman, His Dark Materials Trilogy, την ταινία The Golden Compass ή με ελληνικό τίτλο "Το Αστέρι του Βορρά"... Η ταινία ΔΥΣΤΥΧΩΣ βασίζεται μόνο στο μεσαίο τρίτο του βιβλίου, και τελειώνει μερικά κεφάλαια πριν το τέλος του βιβλίου και έχει πετσοκοπεί αρκετά ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΕΝΕΒΗ!!! Και αυτό επειδή ο Philip Pullman είναι άθεος (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!!).

αχχχ πίκρα μου τρίπτυχη και βάλε :nanteee: και ανυπομονούσα και εγώ να δω την συγκεκριμένη ταινία,
και πριν λίγο ήμουν στον γερμανό και έβγαζα τα εισιτήρια με όνειρα και ελπίδες
να δω ένα καλό βιβλίο ως μια καλή ταινία :emptyonexg1:

Εκει ειναι το θεμα...τα βιβλια δεν εχουν καμια σχεση με καμια θρησκεια...αφου μιλαμε για μια τριλογια φαντασιας με παραλληλους κοσμους...πως γινεται να ενταχθει μια οποιαδηποτε θρησκεια, σε κατι τοσο φανταστικο???

x1000 συμφωνώ απόλυτα

rrmr.png

#7435 clampman17

clampman17

Computer Psychologist

• Members
  • 662 posts

Posted 19 December 2007 - 18:16

x 1000000000000000.......και συνεχιζει.....

Αλλα πολυ αρρωστη περιπτωση, δεν το συζηταμε!

:deadga6:
Posted Image
Courtesy of Kenny!

#7436 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 19 December 2007 - 18:22

Αυτό για τους emo μου ειπε η Γεωργια(the_second_child) ότι το είπε ένας trendy ως αιτιολογηση του οτι δεν τους παει.Αρα οι καημενοι οι δημοσιογραφοι ο,τι ακουνε λενε...-_-

ότι ακούνε λένε?! :oo: Καλά εσένα αν σου έλεγε κάποιος π.x. ότι ο γείτονας σου είναι νεκρόφιλος,
εσύ μετά θα εύγενες να μεταφέρεις σε όλο το κόσμο τα λεγόμενα ενός άλλου έτσι απλά χωρίς καν
να ξέρεις αν αυτός ο άλλος σου είπε την αλήθεια?! Για μένα πάντως είναι πιστεύω χρέος του καθενός μας
να μην ανοίγουμε το στοματάκι μας και να λέμε κάτι για κάποιον αν δεν είμαστε πρώτα απόλυτα σίγουροι
ότι αυτό που λέμε είναι αλήθεια.
Και ναι δεν λυπάμαι τους δημοσιογράφους και ούτε πρόκειται να τους λυπηθώ ποτέ!
Οι περισσότεροι κάνουν τα πάντα για την προβολή τους και παίζουν με τον ανθρώπινο πόνο.
Η μόνη που αξίζει εκεί έξω για μένα είναι η Νικολούλη και αυτή γιατί θεωρώ ότι μαζί με τους
συνεργάτες της κάνουνε λειτούργημα.

Τώρα οι emo τους έβγαλε ένας στην αρχή, είδανε ότι ''πουλάνε'' σαν είδηση και τώρα όλοι τους ασχολούνται
με αυτό. Για εμένα αυτό είναι καθαρή εκμετάλλευση!
Σε ελεύθερη χώρα είμαστε, ελεύθερη βούληση έχουμε. Το τι κάνει ο καθένας, το πως είναι η εμφάνιση του
και το πως ντύνεται είναι ξεκάθαρα δική του επιλογή και δικό του θέμα!

Όσο για την συγκεκριμένη εκπομπή είχα την ατυχία να δω λίγο και έχω να πω ότι ένιωσα μια απόλυτη
απέχθεια προς τους δημοσιογράφους που παρουσίαζαν το συγκεκριμένο θέμα. Εδώ τους ένοιαζε πιο πολλοί που
οι emo κοπελιές καθόντουσαν και έβαζαν δημόσια λάκ η μια στην άλλη για για να μην χαλάσει το μαλλί τους
Και δεν τους ένοιαζε που κάποιοι trendy παραδέχτηκαν ότι έχουν χτυπήσει και έχουν πετάξει αυγά,γιαούρτια
και σάπια φρούτα σε διάφορους emo.
Συγνώμη κιόλας αλλά εγώ μέχρι τώρα τους trendy βλέπω να έχουν μεγάλο πρόβλημα, μα δεν είναι δυνατόν
να επιτίθεσαι σε συνανθρώπους σου μόνο και μόνο επειδή σου πιάνουν το παγκάκι. έλεος δλδ.
Και εμείς σαν κοινωνία τι κάνουμε?! Kαλά από τις αρχές ουδέποτε περιμένω να επέμβουν. Αλλά εμείς
απο τους απλούς πολίτες έως τους δημοσιογράφους κτλ θα ήθελα πολύ να ήξερα γιατί αντί να προσπαθήσουμε
να ηρεμήσουμε την κατάσταση, αντίθετα της βάζουμε φωτιά και της δίνουμε και ακόμα μεγαλύτερη διάσταση.

Πάντως ειλικρινά έχω κουραστεί πλέον και έχω σιχαθεί την όλη κατάσταση. Θέλω να σταματήσει επιτέλους
αυτό το θέμα σχετικά με τους emo και τους trendy.
Χριστούγεννα έρχονται ας ασχοληθούμε με το να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας και ας αφήσουμε
επιτέλους το φτυάρι.

Peace People, Peace!!

rrmr.png

#7437 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 posts

Posted 19 December 2007 - 18:27

Εχετε πολυ ψωμη ακομα για να καταλάβετε το φαινομενο red ranger.
Eπειδη ειμαι λατρις του αποτροπαιου ασχοληθηκα προσωπικα με το πλασμα αυτο και σας λεω το εξης STAY AWAY η μαλα*** ειναι μεταδοτικη.
Posted Image

#7438 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 19 December 2007 - 19:06

Σκυλάδικο σε anime = μουστάρδα σε γαλακτομπούρεκο.

Spoiler:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#7439 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 19 December 2007 - 19:27

Ασχετο ωραιο αβαταρ pastor alla δεν ημαστε σε σιτε με τσοντες:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

#7440 Despic

Despic

Κουρδιστός Μανταρίνης

• Members
  • 284 posts

Posted 19 December 2007 - 20:35

Ασχετο ωραιο αβαταρ pastor alla δεν ημαστε σε σιτε με τσοντες:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Μπραβο ρε!!!
Και σπαω το κεφαλι μου δυο μερες τωρα να θυμηθω που εχω ξαναδει την φοτο...
Posted Image