Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7411 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 19 December 2007 - 14:46

αν έχεις σπάτουλα, φτιάξτο σε σχήματα όπως βλέπουμε στα Lunchboxes και στείλε στον ΡοΜ... εκδίκηση για τις χθεσινές φώτο...

kukuku :hehehe:

εχω να του στειλω οτι πιο σαπιο εχω βρει στο ψυγειο μου
(αν τα το ρυζι δεν ηταν στο δικο μου ψυγειο χεχεχε)

Μεινε μακρυα του λοιπον....

εγω ελεγα να το παρω μια αγκαλιτσα...:wooi2:

και βασικα tomodachi δεν επεσες κ πολι εξω ακριβως ετσι ηταν XD
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#7412 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 19 December 2007 - 15:03

..και βασικα tomodachi δεν επεσες κ πολι εξω ακριβως ετσι ηταν XD

Που λες, Toxas μου (αλλά και οι υπόλοιποι), μπορεί το προειδοποιητικό σημείωμα να υπάρχει χρόνια κρεμασμένο στην πόρτα να ενημερώνει τους μουσαφιρέους ότι μάλλον η κουζίνα μου μπορεί να μοιάζει με portal για το Ντάνγουϊτς, αλλά στις πλείστες (και-για κάποιο λόγο, όχι στις πλύστρες) των περιπτώσεων, ακόμα και πολύ κοντινά μου πρόσωπα, όπως η κολλητή μου η Αλίκη, παρ' όλο που ξέρουν το χρυσό κανόνα: "ποτέ δεν ανοίγουμε καπάκι κλειστής κατσαρόλας που βρίσκεται δίπλα στο νεροχύτη", εν τούτοις επειδή οι άνθρωποι είναι κατ' εξοχήν όντα με τεράστια περιέργεια, ανοίγουνε το καπάκι και ύστερα μου διαμαρτύρονται για- τάχατες, απόκοσμης προελεύσεως γουργουρητά....

Πάντως, ToXas, αμα έχεις αντιμετωπίσει ποτέ..."Σογκόθ-κατσαρόλας" που να προήλθε από μηνών μαγειρεμένη φακή-σούπα, τα συγχαρίκια μου! Σημαίνει ότι ανέβασες level και μπορείς ν' αντιμετωπίσεις ό,τιδήποτε παρ' όμοιο, εαν υπάρχει ο,τιδήποτε παρ' όμοιο...
Εμφανίζεται μέσα από πάχνη και είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.
Αντιμετωπίζεται με ελαφρύ διάλυμα χλωρίνης.

Την απειλή σου προς τον PoM, να την πραγματοποιήσεις! Του αξίζει του μπαγάσα και δεν θα μπορεί να σου ανταποδώσει την..."τιμή", εφόσον αποκλείεται να υπάρχουν στο σπίτι του σακούλες με παρατημένα προ μηνών πατατάκια...

#7413 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 19 December 2007 - 15:16

αφού δε σου διαμαρτύρονται για πλοκάμια που τους κυνηγάνε μόλις ανοίξανε το καπάκι πάλι καλα...

Δούλευε ένας φίλος μου σε ταβέρνα πριν κάτι χρόνια. Και είχαν κλείσει για καλοκαίρι... Και με παίρνει έντρομος ένα μεσημεροαπόγευμα "Βασίλη, τρέχα να πάμε στο μαγαζί." Λέω φωτιά θα έπιασε, ληστές θα το ανοίξανε κάτι τρομερό θα συνέβη... Στο αυτοκίνητο μου εξηγεί ότι όταν κλείσανε [3 εβδομάδες πριν] είχε ξεχάσει κάτι πράγματα στα ψυγεία. Τα οποία ψυγεία ήταν κλειστά και κάνανε απόψυξη... Τα πράγματα που είχε ξεχάσει ήταν κάτι τζατζίκια, ρώσικες, μελιτζανοσαλάτες κτλ κτλ... Αφού άνοιξε τα καπάκια [και δε δεχτήκαμε επίθεση από τις κοινωνίες ζωντανών μικροοργανισμών που είχαν αναπτυχθεί εκεί μέσα], δεχτήκαμε κλήση από την greenpeace για υπερβολική μόλυνση του αέρα... Αφού κατάφερα εκείνο το απόγευμα και δεν άδειασα το στομάχι μου, μάλλον είναι πιο γερό από ότι νόμιζα...

#7414 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 19 December 2007 - 15:16

Α εμενα εχουν μαθει δεν ανοιγουν κατσαρολες... το ψυγειο μου ανοιγουν να μου φανε τυχων λιχουδιες/μπυρονια κ λοιπα αλκοολουχα και μη, αλλα κ εκει εχουν μαθει να ρωτανε πρωτου το καταβροχθησαν σαν τα μοσχαρια ποσο καιρο ειναι εκει μεσα...
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#7415 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 19 December 2007 - 15:26

αφού δε σου διαμαρτύρονται για πλοκάμια που τους κυνηγάνε μόλις ανοίξανε το καπάκι πάλι καλα...

IIIIIII!! :terror2: Tι μου θύμησες....!!

Είχα παρατήσει στην κατάψυξη, ολόκληρο μεγάλο χταπόδι για 1χρόνο & 8 μήνες! Το καλό είναι ότι "έφερα το WITS" και το πεταξα, πριν το ανακαλύψω επάνω σε καμιά διαδικασία απόψυξης. Το κακό είναι πως δε μπορώ να θυμιθώ αν κατεβασα αμέσως τη σακούλα με τα σκουπίδια κάτω. Εαν όντως δεν το έκανα αυτό, πολύ φοβάμαι πως μάλλον πέθανα όπως οι πρωταγωνιστές του Cowboy Bebop στο επεισόδιο με τον ξεχασμένο αστακό, και αναστήθηκα ξανά, για να χω την ευκαιρία να κρατώ αμείωτο το ενδιαφέρον σας να ακούτε τόσο ωραίες καθημερινές ιστορίες από το προσωπικό μου αρχείο...

#7416 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 19 December 2007 - 15:38

Μιας και είναι Black Hole εδώ, ας πώ κι εγώ τον πόνο μου ...

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Και αυτό μου ήρθε μετά το άρθρο που διάβασα για την πρώτη ταινία από τα βιβλία του Philip Pullman, His Dark Materials Trilogy, την ταινία The Golden Compass ή με ελληνικό τίτλο "Το Αστέρι του Βορρά"... Η ταινία ΔΥΣΤΥΧΩΣ βασίζεται μόνο στο μεσαίο τρίτο του βιβλίου, και τελειώνει μερικά κεφάλαια πριν το τέλος του βιβλίου και έχει πετσοκοπεί αρκετά ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΕΝΕΒΗ!!! Και αυτό επειδή ο Philip Pullman είναι άθεος (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!!).

#7417 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 19 December 2007 - 15:40

τι σχέση έχει η θρησκεία με αυτό το βιβλίο πάλι?
όχου δεν τους αντέχω

#7418 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 December 2007 - 15:44

Darkchilde,μαζί σου!!!!
Posted Image

#7419 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 19 December 2007 - 15:45

Εκει ειναι το θεμα...τα βιβλια δεν εχουν καμια σχεση με καμια θρησκεια...αφου μιλαμε για μια τριλογια φαντασιας με παραλληλους κοσμους...πως γινεται να ενταχθει μια οποιαδηποτε θρησκεια, σε κατι τοσο φανταστικο???γαμω το!και ανυπομονουσα να την δω αυτη την ταινια..συγκεκριμενα, πριν 4 χρονια που διαβασα τα βιβλια, ειπα απο μεσα μου, οτι ανυπομονω καποιος να αναλαβει και να τα κανει ταινιες!κλαψ!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#7420 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 19 December 2007 - 15:49

τι σχέση έχει η θρησκεία με αυτό το βιβλίο πάλι?

νομιζω κατι εγραφε μεσα οτι ο θεος ειναι ανικανος/νεκρος/κακος.
αλλα τι περιμενεις απο αμερικανικη ταινια για τις μαζες, darkchilde? παλι καλα που δεν καψανε το βιβλιο και δεν συρανε το συγγραφεα στην ιερα εξεταση.

#7421 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 19 December 2007 - 15:56

Επίσης Λίζα είναι και η σχέση των ανθρώπων του κόσμου του πρώτου βιβλίου με τα προσωπικά τους "δαιμόνια".

Μήπως θα ήταν καλύτερα να το γυρίσουν σε anime μπας και γλιτώσει το καημένο το βιβλίο;

#7422 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 19 December 2007 - 16:04

Τίτλος σε μεσημεριανή εκπομπή όταν (ωωωωωω, τι πρωτότυπο!) συζυτούσαν για τους emo:

" Oι emo πηγαίνουν σε ξέμπαρκες κηδείες και κλαίνει."

Να δω τι άλλες π***ριές θ' ακούσω από τους (ο Θεός να τους κάνει) δημοσιογράφους... :sigh2:

Μιας και είναι Black Hole εδώ, ας πώ κι εγώ τον πόνο μου ...

ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΗΛΙΘΙΟΥΣ!!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!

Και αυτό μου ήρθε μετά το άρθρο που διάβασα για την πρώτη ταινία από τα βιβλία του Philip Pullman, His Dark Materials Trilogy, την ταινία The Golden Compass ή με ελληνικό τίτλο "Το Αστέρι του Βορρά"... Η ταινία ΔΥΣΤΥΧΩΣ βασίζεται μόνο στο μεσαίο τρίτο του βιβλίου, και τελειώνει μερικά κεφάλαια πριν το τέλος του βιβλίου και έχει πετσοκοπεί αρκετά ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΜΜΕΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΡΕΝΕΒΗ!!! Και αυτό επειδή ο Philip Pullman είναι άθεος (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!!!!).

Κάτι τέτοια ακούω και σκέφτομαι να γίνω σατανιστής... :uhh:

#7423 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 19 December 2007 - 16:11

Σε έχω προλάβει,μην με αντιγράφεις!!!:oo::congrats:
Posted Image

#7424 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 19 December 2007 - 16:13

micmac.se - SuPuzzle

Σπάσιμο νέυρων ftw.

Μία γραμμή ... μία γραμμή!
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7425 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 19 December 2007 - 16:25

Τίτλος σε μεσημεριανή εκπομπή όταν (ωωωωωω, τι πρωτότυπο!) συζυτούσαν για τους emo:

" Oι emo πηγαίνουν σε ξέμπαρκες κηδείες και κλαίνει."

Να δω τι άλλες π***ριές θ' ακούσω από τους (ο Θεός να τους κάνει) δημοσιογράφους... :sigh2:

Vetus παληκαρε μου γιατί το κάνεις αυτο στο εαυτό σου γιατί κάθεσε και βλέπεις ειδήσεις και γενικά TV?
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image