Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#73096 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 02:33

Εγώ μια φορά το τίκαρα του κουτάκι για δωρητής οργάνων όταν έβγαζα την καρτούλα της σχολής.Μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο και με το αίμα αλλά δεν το αντέχω.

Σχετικό με τη συζήτηση.
Youtube Video

#73097 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 03:25

Πάντως σε εμάς δεν έγινε τέτοια φασαρία όταν εναρμονιστήκαμε με την Οδηγία 2010/53/ΕΕ πριν 1+ χρόνο. Ίσα-ίσα, που χαιρετίστηκε επειδή απαγορεύει αυστηρά την εμπορία οργάνων, ενώ οι θεολόγοι είπαν ότι όλες οι διατάξεις της οδηγίας είναι σύμφωνες με την χριστιανική ηθική (ξέρω, δεν πρέπει να έχει λόγο η εκκλησία για νόμους του κράτους μπλαμπλαμπλα, συμφωνώ, αλλά έχουν. Με την καύση νεκρών που διαφωνούν, το νομοσχέδιο είναι 13 χρόνια στον πάγο).

Αυτό που δεν ακολουθούμε εδώ είναι το κομμάτι για την ανωνυμία του ατόμου που χρειάζεται όργανο από ζωντανό δότη (μυελός κλπ). Μόλις παρουσιαστεί η ανάγκη, να σου τα κανάλια με τα δραματικά ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες από το κρεββάτι του νοσοκομείου. Και ειδικά για ανήλικα, που είναι και πιο εμπορικό :S
Πολλοί φοιτητές ιατρικής μου είπαν ότι αυτό δεν είναι απλά παράνομο και ανήθικο, αλλά ότι θα έσκιζαν τα πτυχία που θα έπαιρναν παρά να αφήσουν τα κανάλια να βγάλουν τέτοιες εκπομπές.

#73098 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 11:42

Τώρα που το ξανασκεύτομαι λισως να έχεται δίκιο. Εφόσον σου δίνει πάλι την επιλιγή να μην είναι είναι οκ.

#73099 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 13:13

εχετε κανα καλο μερος να προτεινετε στη θεσσαλονικη για διαβασμα? (εκτος απο τη βιβλιοθηκη στα πανεπιστιμια) δεν την παλευω σπιτι να πιασω βιβλιο και παλιωτερα δεν το ειχα ψαξει ιδιετερα...

#73100 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 13:24

Το ίδιο έψαχνε και η αδερφή μου και τελικα κατέληξε στις βιβλιοθήκες των πανεπιστημίων....

v4kFmx.png

#73101 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 13:26

εχετε κανα καλο μερος να προτεινετε στη θεσσαλονικη για διαβασμα? (εκτος απο τη βιβλιοθηκη στα πανεπιστιμια) δεν την παλευω σπιτι να πιασω βιβλιο και παλιωτερα δεν το ειχα ψαξει ιδιετερα...

Δημοτική βιβλιοθήκη στην εθνικής αμύνης. Βέβαια είναι ανοιχτή καθημερινές μέχρι τις 8 η ώρα συνήθως... έχω καιρό να πάω όμως οπότε δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα ωράρια τώρα. Είναι όμως εν γένη πιο ήσυχα από την βιβλιοθήκη του ΑΠΘ

Η βιβλιοθήκη του ΑΠΘ βέβαια συνήθως είναι ανοιχτή κάθε μέρα και μέχρι αργά.
phmava.php

#73102 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 13:35

Η βιβλιοθήκη, από ότι θυμάμαι, είναι ανοιχτή μέχρι τις 11, μπορεί να κάνω και λάθος. Δυστυχώς, δε μπορώ να σκεφτώ κάποιο εντελώς ήσυχο μέρος :/

#73103 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 15:41

η ησυχια δεν ειναι το προβλημα, το θεμα είναι να έχει και αλλους που να πηγαινουν για διαβασμα εκει.. ξερω μια καφετερια πανω απο την καμαρα (νομιζω hearts λεγετε ησυχη και μαζευει κοσμο που διαβαζει) αλλα θα ηθελα κατι λιγοτερο hipster σαν εναλακτικη

η βιβλιοθηκη του ΑΠΘ φοβαμαι οτι θα ειναι κλειστη μεστο καλοκαιρι (πρεπει να το ψαξω..)

γαμ*το συνηθισα το αναγνωστηριο στην ξανθη που ειναι ανοιχτο 24 ωρες το 24ωρο και κανεις 5 λεπτα να πας και εδω κανεις μισαωρο και βαλε να κατεβεις και εχεις περιορισμο χρονου..

#73104 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 15:58

η ησυχια δεν ειναι το προβλημα, το θεμα είναι να έχει και αλλους που να πηγαινουν για διαβασμα εκει.. ξερω μια καφετερια πανω απο την καμαρα (νομιζω hearts λεγετε ησυχη και μαζευει κοσμο που διαβαζει) αλλα θα ηθελα κατι λιγοτερο hipster σαν εναλακτικη

η βιβλιοθηκη του ΑΠΘ φοβαμαι οτι θα ειναι κλειστη μεστο καλοκαιρι (πρεπει να το ψαξω..)

γαμ*το συνηθισα το αναγνωστηριο στην ξανθη που ειναι ανοιχτο 24 ωρες το 24ωρο και κανεις 5 λεπτα να πας και εδω κανεις μισαωρο και βαλε να κατεβεις και εχεις περιορισμο χρονου..

Στο hackerspace της Θασ/νίκης δεν είναι καλό σημείο για διάβασμα;

#73105 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.825 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2013 - 19:52

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#73106 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 00:30

Ο kalamaris συναντάει τους celebrities vol2:Πριν μια ωρα πετυχα τον KERRY FUCKING KING στο hard rock cafe στο κέντρο.Ακόμα καταριέμαι τον εαυτό μου που με έπιασε τρακ και δεν του ζήτησα αυτόγραφο.Ηλίθιε kalamari :cry5:

sc5bab.jpg

#73107 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 00:45

Καλά έκανες. Είναι σατανιστής!!!

#73108 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 00:48

Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου ήταν όταν έπιασα την κουβέντα με τον Gary Russell.
Ναι, σεναριογράφος είναι. Είμαι ξενέρωτος.

#73109 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 00:50

Εγώ μια φορά πέτυχα τον κοντό τυπά που έπαιζε στο 5 λεπτά ακόμα, και τον Johny στα Εγκλήματα, στη καμάρα. Πέρασε από δίπλα μου και καθώς περνούσα γυρίζω το κεφάλι και λέω (περισσότερο στον εαυτό μου) : "Α, οκ, αυτός ο τυπάς είναι."

#73110 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2013 - 00:59

Καλά και άντε να πεις τον mikeius celebrity ~ξερνάω~ δεν νομίζω ότι θα άρεσε στον Kerry King να τον πούνε celebrity XD

xbJ3b2w.jpeg