Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#73066 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 June 2013 - 15:39

Spoiler:

Would FUND εάν ο δημιουργός του δεν ήταν τόσο vocal ομοφοβικός, ρατσιστής μισογύνης. :(

Posted Image

#73067 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 27 June 2013 - 15:48

Όλα τα καλα αυτός τα έχει?

v4kFmx.png

#73068 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 June 2013 - 15:56

Είναι οικουμενικός άνθρωπος.

Posted Image

#73069 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 posts

Posted 27 June 2013 - 17:04

Dragon Ball's Toriyama to Launch Ginga Patrol Jako Manga

Spoiler:

#73070 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 27 June 2013 - 18:25

Αν σκοπεύεις να φέρεις αμάξι από Ιαπωνία, ξέχνα το.
1η επιλογή Γερμανία (θα είναι και αριστεροτίμονο).
2η επιλογή Αγγλία.

Η Mustang GT στην Αμερική κάνει όσο μία Corolla.

Για τις Mustyang α;ναλόγως πάει όσο είναι φιαγμένες και κλασικές ή όχι......
Τα λεφτά αξίζουν οι κλασικές....
Και πάλι στην Ιαπωνία τι Βρίσκεςι φτηνό (αν εξαιρέσεις τα μεταφορικά) σύν ότι άμα πάω Ιαπωνία θα πάω με υποτροφία τις πρεσβείας....

#73071 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 27 June 2013 - 19:45

Και πιάνοντας ιστορίες και animation... ακόμη με πονάει αυτό.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yDoJMwjs0I8[/youtube]

:blingeye2: :blingeye2: :blingeye2: :kyaaa: :kyaaa: :kyaaa:

Είναι trailer για GRAPHIC NOVEL, την τύχη μου! :iyaaa: TAKE MY MONEY AND GIVE ME A PROPER FLICK! :damn:

Posted Image

#73072 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 28 June 2013 - 03:33

Το καλό τώρα που καλοκαίριασε είναι ότι ξεκινούν τα τηλεοπτικά DX.
Το κακό είναι ότι οι περισσότερες χώρες τερμάτισαν ή τερματίζουν σύντομα τις αναλογικές μεταδώσεις, και επειδή είμαι στο ανατολικό άκρο της Κύπρου δεν θα έχω πολλά DX πλέον. Στο δυτικό άκρο (δλδ την Πάφο), πιάνουν Digea από Ρόδο (και αντίστοιχα στην Ρόδο μπορούν να πιάσουν τα ψηφιακά του ΡΙΚ τέτοιο καιρό), και ένα σωρό αναλογικά από την Αττάλεια της Τουρκίας.

Έπιασα όμως έναν σταθμό, μάλλον Αιγυπτιακό αν κρίνω από το λογότυπο που έχει έναν αετό που είναι νομίζω το έμβλημα της χώρας.

... ναι, δεν περιμένω να καταλάβουν πολλοί τον ενθουσιασμό μου :P Απλά έχω παππού και θείο τεχνικούς μεταδόσεων ραδιοφώνου ο πρώτος, τηλεόρασης ο δεύτερος, και κάποια πράγματα απλά σου γίνονται συνήθειο :P

#73073 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 28 June 2013 - 09:55

That seems complex and... interesting!

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#73074 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 28 June 2013 - 11:57

Μπορεί να γίνει δύσκολα με θεματικά αποτελέσματα (όπως το να πιάσεις κυπριακά και ελληνικά ραδιόφωνα FM σε δέκτη στην βόρεια Ευρώπη, 2000km μακριά, λόγω ατμοσφαιρικής διασποράς), μπορεί να γίνει και απλά με μια απλή αναλογική τηλεόραση (που ανοίγει την μπάντα VHF και τα χαμηλά UHF), και πιάνεις τηλεόραση από την απέναντι ακτή (εγώ συνήθως έχω Συρία-Ισραήλ-Αίγυπτο. Στην Κρήτη έχουν Τυνησία. Στην Δυτική Ελλάδα από Ιταλία -ακόμα και ψηφιακά).

Έχω καημό να αγοράσω ένα ημιεπαγγελματικό ραδιόφωνο World Band με κυκλώματα για ακριβές κλείδωμα στις συχνότητες, για ραδιοφωνικά DX σε μεσαία και διασπορές στα FM. Αλλά μιλάμε για 50 με 200 ευρώ, και τέτοια λεφτά δεν έχω.

Σε κάθε περίπτωση, το κανάλι που έπιασα λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Υπέθεσα Αίγυπτος, αλλά μπορεί να είναι και Τυνησία τελικά. Ποδόσφαιρο, Τουρκία εναντίων μιας άλλης ομάδας και κόκκινη σημαία. Δεν είναι της Αιγύπτου δηλαδή, αλλά μπορεί να το δείχνουν έτσι κι αλλιώς. Αν είναι Confederations Cups ή κάτι άλλο, θα σας γελάσω, δεν είμαι γνώστης.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vWikS54_gfs[/youtube]

#73075 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,825 posts

Posted 28 June 2013 - 18:33

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΚΑΠΟΡΤΕΣ, ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΤΟ INTERNET!

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#73076 plotolp

plotolp

Anime Freak

• Members
  • 364 posts
  • LocationAthens

Posted 29 June 2013 - 00:12

lol πρώτη φορά που βλέπω αυτήν την σκηνή! Don't mess with Chuck.. :hahaha:

Youtube Video

#73077 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 29 June 2013 - 01:47

Αίσχος!!! Αλυσοπρίονο χωρίς splatter;;!

#73078 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 June 2013 - 15:28

Youtube Video

Με πήραν τα ζουμιά :nanana:

Άντε σε καμιά κατοσταριά χρόνια θα επιτρέπεται και εδώ ~yosh!~

xbJ3b2w.jpeg

#73079 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 29 June 2013 - 16:14

Θα είμαι that guy, και θα αναφέρω ότι μια μέρα πριν σκοτώσουν την DOMA (που πέρα από το ζήτημα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ήταν καθαρά αντισυνταγματική πράξη), σκότωσαν το Voting Rights Act (ένα ομοσπονδιακό νόμο που μεταξύ άλλων λέει ότι εκείνη η χούφτα πολιτείες με ιστορικό αποκλεισμού μειονοτήτων από το δικαίωμα στο εκλέγειν πρέπει να πάρουν ομοσπονδιακή έγκριση για να αλλάξουν τους εκλογικούς τους νόμους). 2 ώρες μετά την απόφαση, εκεί στο νότο ξεκίνησαν να περνούν νόμους που θα κάνουν την απόκτηση εκλογικών εγγράφων δύσκολη για τους φτωχούς.

#73080 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 June 2013 - 16:54

America America Land of the Free and Home of the Brave

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg