Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#71806 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 22 March 2013 - 01:48

πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει καν σαν έννοια προκλητικό αντρικό ντύσιμο

Δημοσιευμένη  εικόνα

qzMHWHd.png

#71807 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1,889 posts

Posted 22 March 2013 - 01:50

Νομίζω ότι προσπαθεί να μιλήσει για τις περιπτώσεις που μια γυναίκα θα ντυθεί με ένα μαγιό για να βγει έξω κι δε θα είναι για παραλία. Αλλά και γυμνή να βγει στον δρόμο, δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα έπρεπε να της επιτεθεί. Το θέμα δεν είναι το ντύσιμο, είναι η νοοτροπία. Προκλητικό ντύσιμο δεν υπάρχει, ειδικά όταν μια φίλη μου μπορεί να φοράει μια μπλούζα κι εγώ φοράω την ίδια αλλά σε μένα είναι προκλητική επειδή έχω λίγο παραπάνω στήθος και "απαπαπα, τι φοράει αυτή;" Και με μισή φούστα να έβγαινα, δεν προκαλώ. Το θέμα είναι πως αν ήταν μόνο το θέμα της σεξουαλικής έλξης δε θα γίνονταν γιατί...πουτάνες. Γιατί πορνό. Γιατί πολλά. Άλλο είναι το θέμα.

Θα συμφωνήσω με τον χρήστη meidei στα δύο μέτρα και δύο σταθμά και ουάου Kenny, true that. Θα συμφωνήσω επίσης στο ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει λεκτικά και με τα ρούχα του...αυτό δε σημαίνει πως μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτό. Μπορεί να σχολιάσεις, αλλά μέχρι εκεί. Όταν κάποιος κάνει κάτι δημόσια πρέπει να είναι προετοιμασμένος για την κριτική ma το να βιάζεται κανείς δεν είναι "κριτική". Η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι τη στιγμή που ένας άνθρωπος ισχυριστεί πως έφταιγε το θύμα κι όχι ο θύτης στον βιασμό αυτό τον κάνει αυτόματα ανίκανο για πολλά πράγματα: για δική του γνώμη, ανίκανο για ψήφο, που έπρεπε να είναι έγκλειστος κι όχι να παίρνει ενεργό μέρος στην κοινωνία, εφόσον ο αυτοέλεγχος είναι ένα από τα κύρια συστατικά της. Μάλιστα μας τον μαθαίνουν οι γονείς μας και οι δάσκαλοί μας σ'όλες οι μορφές κοινωνικοποίησής μας. Με άλλα λόγια, όποιος γενικεύει μάλιστα για το φύλο του ολόκληρο σημαίνει πως αυτομάτως θεωρεί όλους τους άντρες ή τις γυναίκες ανίκανους/ανίκανες να ελέγξουν τους εαυτούς τους στο πιο βασικό και είναι όλοι/όλες ζώα και πιθανοί βιαστές.

Τα πράγματα όμως είναι πολύ απλά. Δε θες να σε κατηγορήσουν για βιαμό; Μη βιάζεις.

Παρόλαυτα, η πραγματικότητα είναι σκληρή και μας αρέσει ή όχι βιασμοί συμβαίνουν και πρέπει να ξέρουμε να αντιμετωπίζουμε καταστάσεις. Η λύση είναι να μάθουμε να προστατευόμαστε, να αναγνωρίζουμε πιθανούς θύτες και φυσικά να πρσπαθούμε να αλλάζουμε τη νοοτροπία των επόμενων γενεών. Είναι αστείο να πιστεύουμε πως φταίει το θύμα - όπως το τελευταίο κρούσμα στην Αμερική που πραγματικά με έχει κάνει να σιχαθώ τους ανθρώπους όπως τότε με τον παπά κάπου στην Ελλάδα που ασελγούσε σε κάτι παιδιά αλλά ολόκληρη η ενορία τον προτάτευε για έναν άρρωστο λόγο - όμως είναι αστείο να μπαίνουμε επί τούτου μέσα σε επικίνδυνες καταστάσεις. Πρέπει να παλεύουμε έτσι ώστε να έχουν το δικαίωμα οι νεώτερες γενιές να μπαίνουν μέσα σ'ένα στενό το βράδυ και να μη φοβούνται αλλά κάτι μου λέει πως εμείς ποτέ δε θα το αποκτήσουμε, με όσα συμβαίνουν γύρω μας. Άρα, ας παλέψουμε για να αλλάξουμε νοοτροπίες αλλά ας έχουμε και το πρακτικό κομμάτι στο νου μας.

Mad Hatter, respect! Αυτό σκέφτηκα κι εγώ με το που είπε αντρικό προκλητικό ντύσιμο. :hahaha:

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#71808 Guzzler

Guzzler

Starting...

• Members
  • 0 posts
  • LocationΚορυδαλλος- Σπαρτη

Posted 22 March 2013 - 02:00

Πρωτα απ ολα, διακρινω μια ενταση/ ειρωνια για τα γραφομενα μου, οποτε κρινω σκοπιμο να υπενθυμισω οτι δινω την προσωπικη μου αποψη... Οπως και να εχει, απο ενα αρχικο ποστ στο οποιο ουτε λιγο ουτε πολυ ανεφερα οτι μπορει , σε ορισμενες περιπτωσεις, να υπαρξει καποια κινηση που να εκλαβει καποιος ως προκληση απο τη γυναικα, νιωθω πως κατα καποιο τροπο κατηγορουμαι πως...δικαιολογω τον βιαστη; Θα σας παρακαλουσα να αναγνωριζετε την σημασια των λεξεων, γιατι βρισκω πως τα γραφομενα μου εχουν παραφραστει. Οπως και να εχει, ξεκινησαμε μια κουβεντα, και τη συνεχιζω.

Καταρχάς ξεκινάμε με το αξίωμα ότι υπάρχει κάτι που λέγεται προκλητικό ντύσιμο. Για αυτό θα ήθελα έναν ορισμό αν είναι δυνατό. Σε τί συνίσταται ένα γυναικείο προκλητικό ντύσιμο.

Κατά δεύτερον βλέπω ότι υπάρχει μία σύνδεση του ντυσίματος με τον χαρακτήρα, την αξιοπρέπεια και τη σεξουαλικότητα, μία σύνδεση που αδυνατώ να δω και μου φαίνεται αρκετά αυθαίρετη.

Τρίτον, άσχετο με το τί θεωρεί ο καθένας αξιοπρεπές ή όχι, προκλητικό ή όχι, πάλι αδυνατώ να καταλάβω πώς συνδέεται το ντύσιμο με το βιασμό. Γιατί αν ας πούμε θεωρήσουμε ότι η θέα λίγο παραπάνω γυμνής σάρκας προκαλεί τα ένστικτα του άντρα τότε στις παραλίες θα έπρεπε να γίνονται ομαδικοί βιασμοί.

Τέταρτον από πού ακριβώς προκύπτει ότι οι γυναίκες ντύνονται πιο προκλητικά από τους άντρες, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει καν σαν έννοια προκλητικό αντρικό ντύσιμο, μιας και πάντα το γυναικείο σώμα προκαλεί και ποτέ το αντρικό.

Δεν προσβάλλομαι, μην σε απασχολεί αυτό απλά από αυτά που έγραψες το μόνο που βλέπω είναι αυθαίρετα συμπεράσματα.

Οπως ειπα και πιο πανω, αυτο που λεγεται " προκλητικο" στο τομεα ρουχισμου δεν καθοριζεται απο καποιο " αξιωμα" ( βαρια λεξη αυτη), αλλα μαλλον απο τα οσα η κοινωνια, στο συνολο της εχει συνιφασμενα με τη εννοια του " αποδεκτου", με αλλα λογια, με τα στερεοτυπα.

Τωρα, αν βρισκεις τοσο ασαφες αυτο που λεω, ωστε να πρεπει να προβω στη συνταξη " ορισμου" ( επισης βαρυτατη λεξη), τοτε θα παραδεχθω οτι δεν ειμαι εγω αυτος που θα ορισει το τι ειναι προκλητικο, αλλα οπως σου ειπα ηδη, αυτο το κανει πολυ καλητερα η κοινωνια. Ενα παραδειγμα θα ελεγα οτι ειναι η μινι φουστα, η οποια αναντιρρητα ειναι συνιφασμενη με πιο "light" καταστασεις ,και γι αυτο και θεωρειται ακαταλληλο να φορουνται σε πολλους χωρους ( νοσοκομεια, εκκλησιες και τα συναφη)

Επισης, ο προκλητικος ρουχισμος ΔΕΝ ειναι συνιφασμενος με την αξια, το χαρακτηρα και τον ψυχισμο του ατομου (με αλλα λογια, την αυτοεικονα). Ειναι ομως συνιφασμενος με την εικονα που δινει κανεις στο κοινωνικο περιγυρο. Ή το αμφισβητεις και αυτο;
Εν ολιγης, αν μια κοπελα ντυνεται προκλητικα, δεν σημαινει αυτοματα οτι ειναι ελαφρων ηθων ή κατι τετοιο. Η εικονα που δινει ομως ειναι πιο κοντα σε αυτα τα χαρακτηριστικα, ασχετα με ποιόν της.
Αν το βρισκεις αυθαιρετο, οφειλω και παλι να συμφωνησω μαζι σου, ως ενα βαθμο, αλλα και παλι, υπαρχουν καποιοι κοινωνικοι κανονες οι οποιοι καλως ή κακως θετουν καποιο πλαισιο στο οποιο αλληλεπιδρουν οι ανθρωποι. Αυτο το πλαισιο σαφως ειναι μεταβλητο ( η ροη της ιστοριας το δειχνει ), και αν κρινω απο τα λεγομενα σου, διαφωνεις ως προς τον τροπο που υποτιθεται οτι κρινεται το καλο/ κακο ή ωραιο/ αισχρο. Ενδεχομενως να φταιει και ο παραγοντας της κοινωνικης αδρανειας, αλλα αυτο ειναι κατι που το μελλον θα δειξει.

Για το πως συνδεεται το προκλητικο ντυσιμο με τον βιασμο...νομιζω πως εδω αυτο που κανεις ειναι " beg the question". Η Iristella πιο πανω ειπε οτι αν καποιος βρισκει/ χρειαζεται αφορμη για να κανει κατι, τοτε εχει προβλημα ο ιδιος. Συμφωνω με αυτο, και το εχω αναφερει ηδη, πως ο βιασμος ειναι κατι που υπαρχει στο χειροτερο κομματι της ανθρωπινης φυσης. Συνεπως, ναι, για να προβει καποιος σε πραξεις βιασμου, ισως να υπαρχει και το αναλογο υποστρωμα. Οποτε εκει μαλλον επεισερχονται και οι πιθανοτητες.
Οσο για το παραδειγμα σου με τους λουομενους, παρ οτι εχει καποια συσχετιση με τη κουβεντα, ειναι ατυχες. Διοτι εκει υπαρχει η ασφαλεια της ομαδας και τοτε μιλαμε με εντελως διαφορετικους ορους. Ομως αν θελεις την γνωμη μου, ναι, το βρισκω υπερβολη - και προκλητικο- να κυκλοφορει μια κοπελα σε ενα σκοτεινο σοκακι φορωντας μονο ενα στρινγκ μπικινι. Αν στα δικα σου ματια αυτο δεν εχει την παραμικρη υποψια προκλησης, τοτε με εντυπωσιαζει η αποκλιση που εχουμε στη μεταξυ μας κοσμοθεωρια.

Με το 4ο επιχειρημα σου...οφειλω να διαφωνισω καθετως. Και το ανδρικο και το γυναικειο κορμι ειναι προκλητικα ( με το σχολιο σου ειναι σαν να μου αναιρεις ολη την εννοαι του βιασμου εις βαρος του ανδρα, οποτε μαλλον και εσυ διεπεσαι απο καποια κοινωνικα στερεοτυπα που υποβαθμιζουν την επιδραση που μπορει να εχει ο βιασμος και στο ανδρικο φυλο. Το ανδρικο σωμα προφανως και ειναι ερεθισιογονος παραγοντας για τη γυναικα, εκ φυσεως. Ουσιαστικα λοιπον με αυτο που λες , υπονοεις οτι οι ανδρες ειμαστε τοσο ανοητοι που δεν θα επρεπε να αναγνωριζεται βιασμος εις βαρος μας; )

Edited by Guzzler, 22 March 2013 - 02:02.

Posted Image

#71809 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 22 March 2013 - 02:10

Ε ρε παιδιά, οι καθολικοί παπάδες το είπαν, αυτά τα σκασμένα (οποιουδήποτε φύλου), είναι προκλητικά. Τι τα κουβαλάνε στις εκκλησίες και μετά τρέχουν τους παπάδες στα δικαστήρια;
http://www.nytimes.com/2012/08/31/nyregion/in-interview-the-rev-benedict-groeschel-says-abuse-victims-can-be-seducers.html?nl=todaysheadlines&emc=edit_th_20120831&_r=0

Πες μου τώρα, πώς μπορεί ένας 70χρονος να αντισταθεί σε ένα 14χρονο που του κουνιέται, ε; ε; ε; "Γιατί όλοι οι άντρες είναι βιαστές και το μόνο που τους κρατάει από το να το κάνουν πράξη είναι μια τόσο δα κλωστή.". Και λέγεστε και "men rights activists" τρομάρα σας. Χειρότερο disservice στο φύλο μας δεν μπορείτε να κάνετε.

#71810 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 March 2013 - 02:15

Οσο υπαρχει στην ανθρωπινη φυση ο βιασμος αλλο τοσο υπαρχει ο κανιβαλισμός. Αν αρχισω ομως και δαγκωνω κοσμο αμφιβαλλω αν προκειται κανεις να πει οτι καλό ειναι να προσεχουμε να μην βγαινουμε μοιαζοντας πολυ νόστιμοι εξω.

(Κυριε προεδρε δεν φταίω εγω, το θυμα εβαλε αφρολουτρο σοκολατα και παρασυρθηκα).

Οκ απλοικο παραδειγμα but you get my point. Η κοινωνια δεν είναι κατι το στατικο, ειναι κατι το οποιο εξελισσεται συνεχως. Και στη συζητηση φαινονται οι κατευθυνσεις στις οποιες θελει να την παει ο καθενας.

#71811 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 22 March 2013 - 02:25

Guzzler, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι πάντα το πιο ασφαλές να κινείται κανείς στα πλαίσια του κοινωνικώς αποδεκτού στερεοτύπου, όχι μόνο σε αυτό το θέμα, αλλά και στα περισσότερα. Το θέμα είναι αν αυτό είναι εν τέλη και το πιο κοινωνικά οφέλιμο.
Αν λειτουργούσαν με αυτήν την λογική οι γυναίκες από παλιότερα, θα θεωρούσαμε ακόμη προκλητικό να εκτίθεται το γυναικίο μπράτσο π.χ., όπως θεωρούταν παλιότερα.

Δεν υπάρχει τίποτα το αναξιοπρεπές στο ανθρώπινο σώμα, ούτε ακόμη και στην σεξουαλική επιθυμία. Αυτό δεν πρέπει να λειτουργεί ως δικαιολογία για την έλλειψη σεβασμού στον συνάνθρωπο.

Από την άλλη έχω την αίσθηση πως στις δυτικές κοινωνίες συμβάλει μεταξύ άλλων στην όλη κατάσταση και η σημερινή κουλτούρα στο σεξ και η εμπορευματοποίησή του, που συχνά προβάλλει την λογική του βλέπω τον άλλο ως αντικείμενο για την ικανοποίηση των σεξουαλικών μου αναγκών και όχι ως άνθρωπο. Και στην εδραίωση αυτής της λογικής πιστεύω συμμετέχουν και τα δύο φύλλα, υιοθετόντας τα ανάλογα "πρότυπα".

Edited by Gilmaru, 22 March 2013 - 02:25.

#71812 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 22 March 2013 - 02:28

Απίστευτο πως από μια και μόνο υπόθεση μπορούν να βγουν ΟΛΑ τα κόμπλεξ μιας κοινωνίας. Από το μισογυνισμό και τη δικαιολόγηση του βιασμού, μέχρι τον πουριτανισμό, το συντηρητισμό, τη διάκριση ανάμεσα στις ηλικίες και ανάμεσα στους σταρ και τους κοινούς θνητούς. Όλα...
Κι όμως το βίντεο δεν είναι άσχετο... http://www.youtube.com/watch?v=12dCeG8s9So
Πως λεγόταν εκείνος ο Γάλλος καλλιτέχνης (σκηνοθέτης; συγγραφέας; ) που είχε αποπλανήσει μια 9χρονη; 11χρονη; και όλοι τον υπερασπίζονταν;

#71813 Guzzler

Guzzler

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 22 March 2013 - 02:32

Οσο υπαρχει στην ανθρωπινη φυση ο βιασμος αλλο τοσο υπαρχει ο κανιβαλισμός. Αν αρχισω ομως και δαγκωνω κοσμο αμφιβαλλω αν προκειται κανεις να πει οτι καλό ειναι να προσεχουμε να μην βγαινουμε μοιαζοντας πολυ νόστιμοι εξω.

(Κυριε προεδρε δεν φταίω εγω, το θυμα εβαλε αφρολουτρο σοκολατα και παρασυρθηκα).

Οκ απλοικο παραδειγμα but you get my point. Η κοινωνια δεν είναι κατι το στατικο, ειναι κατι το οποιο εξελισσεται συνεχως. Και στη συζητηση φαινονται οι κατευθυνσεις στις οποιες θελει να την παει ο καθενας.

Οτιδηποτε δυναται να κανει ο ανθρωπος ειναι στη φυση του. Αν και παλι, απο τη τελευταια σου φραση αντιλαμβανομαι καποια εχθροτητα, θα ειμαι απολυτα σαφης.

Στη κουβεντα αυτη, θελω μονο να τονισω οτι και ο βιασμος οπως και καθε αλλο εγκλημα εχει τις αιτιες και τις αφορμες του.

Απο τις απαντησεις που εχω λαβει μεχρι στιγμης βλεπω οτι επικεντρωνεστε αποκλειστικα και μονο στο εγκλημα και τις επιπτωσεις του, χωρις να αναφερεστε καθολου στις αιτιες του. Και αιτιες υπαρχουν για τα παντα.

Υ.Γ.
Ο κανιβαλισμος ειναι παρακλαδι της ανθρωπινης αναγκης για τροφη, οπως ο βιασμος ειναι παρακλαδι της ανθρωπινης αναγκης για αναπαραγωγη. Και τα δυο, ως " κλαδια" ειναι σιγουρα αρρωστημενα και κατα πασα πιθανοτητα " καρκινικα", αλλα και παλι θα επαναλαβω οτι ειναι λαθος να μην αναγνωριζεται η υπαρξη τους.

@ Gilmaru Συμφωνω απολυτα μαζι σου.
Οσο για το σχολιο, αναφορικα με το θεωρειται/θεωρουνται προκλητικο, να σου πω πως τα στερεοτυπα αλλαζουν οσο αλλαζει και η κοινωνια. Συνεπως ειναι λογικο οσο προοδευει ο ανθρωπος να αλλαζουν οι αντιληψεις του. Αντιρροπη δυναμη ομως ειναι αυτο που ειπα πριν, η " κοινωνικη αδρανεια", που απλουστατα σημαινει οτι οπως ενα σωμα αντιδρα σε μια εξωτερικη δυναμη προκειμενου να διατηρησει τη κινητικη του κατασταση, ετσι και ενα κοινωνικο σωμα αντιδρα στις αλλαγες που υφιστανται ετσι ωστε να διατηρησει αναλλοιωτα τα στοιχεια του. Δεν το καταφερνει ποτε, αλλα παντα προκαλει επιβραδυνση της κοινωνικης προοδου.

Η τελευταια σου παραγραφος ειναι ευστοχοτατη, και ειναι κατι που ηθελα να πω κ εγω.
Posted Image

#71814 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 March 2013 - 02:37

εεχετε σοβαρόοο πρόβλημαα~ :sick: :hahaha:

και δε ξέρω γιατί αλλα διαβάζοντας τα παραπάνω posts μου θυμίσατε αυτο :dazed:
フカフカ

#71815 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 22 March 2013 - 02:38

Αφρόλουτρο σοκολάτα.. sounds yummy! Τι axe και χαζομάρες. :P

GhostPrince είναι γιατί κάποιος το είχε πετάξει σε αντίστοιχη κουβέντα στην τρύπα, μανία με αυτό το σαιτ!

Edited by Gilmaru, 22 March 2013 - 02:43.

#71816 Guzzler

Guzzler

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 22 March 2013 - 02:42

Χαιρομαι που απο τη πρωτη μερα εγινα τοσο συμπαθης σε ολους :canthelp:

Ξαφνικα απεκτησα και ταμπελα χριστιανοτσολια χρυσαυγιτη...αυτα τα καπριτσια της μοιρας... c' est la vie..
Posted Image

#71817 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 22 March 2013 - 02:46

Είναι ιεροτελεστική διαδικασία μύησης.

#71818 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 22 March 2013 - 03:05

Guzzler δεν υπαρχει καποια εχθροτητα. Απλα σχολιαζω οτι ακομη και αν η κοινωνια δεν ειναι τελεια μπορουμε να την βελτιωσουμε, και μεσα απο την συζητηση βλεπουμε και κατευθυνσεις και κινητρα πισω απο αυτες.

#71819 Guzzler

Guzzler

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 22 March 2013 - 03:10

Λοιπον..επειδη δεν μου αρεσει να πεφτω για υπνο εχοντας στο νου μου οτι υπαρχουν παρεξηγησεις ή τρεχοντες λογαριασμοι ( ποσο μαλλον με ατομα που δεν γνωριζω παρα μονο ελαχιστες ωρες ) θα κλεισω τη συνεισφορα μου στο εν λογο θεμα με το εξης:

Βλεποντας τα οσα ειπωθηκαν ηδη κατα τη διαρκεια αυτης της, σχετικα μακροσκελους συζητησης για τα δεδομενα του internet, οφειλω ως τιμιος και ικανος συζητητης να ομολογισω πως στα οσα εγραψα, υπηρχε μια πολυ σημαντικη παραμετρος που δεν ελαβα υπ' οψην...
Γραφοντας τα ποστ μου ειχα παντα ως fundamental οτι ο δραστης εχει καποια αιτια για αυτο που κανει. Αυτο ουτε τον δικαιολογει ουτε μειωνει την ευθυνη του, σε καμια περιπτωση. Αλλα αυτο που ξεχασα καθως εγραφα ειναι οτι πολλες φορες τα εγκληματα συμβαινουν χωρις λογο και πως οι δραστες ειναι ανθρωποι για τους οποιος αδυνατει να καταστει λογικη αναλυση.

Συνεπως τα οσα εγραψα, δεν ειναι " στεγανα " στη λογικη τους, Αν μη τι αλλο, ειναι παντα καλο να υπαρχει αντικρουση αποψεων, αν και στη προκειμενη περιπτωση νιωθω και λιγο μαλακας γιατι ουσιαστικα αλλη προθεση ειχα και αλλο νοημα προεκυψε απο τα γραφομενα μου..

Alas...μια συγνωμη στις δεσποσυνες που τυχον να εθιξα ( το τυχων μαλλον ισουται περιπου με 80% pos.), Καλο σας βραδυ.
Posted Image

#71820 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 22 March 2013 - 09:29

Τι είναι προκλητικό;

ημιδιαφανες σκουρο καλσον με ασπρο στριγκακι χωρις φουστα, και διχτυωτο μπλουζακι με κοκκινο σουτιεν (πιθανοτατα και ενα νουμερο μικροτερο). Γοβα στιλετο και κοντο τσαντακι απαραιτητα.

Για αλλους πιθανους συνδυασμους, μια βολτα σοφοκλεους μετα τις 22:30.

Προκλητικο δεν ειναι ενα ρουχο, ή ένα μαγιω. Ειναι ο τροπος σκεψης. Σιγουρα για καποιους καραπουριτανους, και ενα απλο "V" ή ένα μινι οδηγει στην κολαση, και γενικως ειναι αρκετα υποκειμενικο το ζητημα. Υπαρχει ομως ενα κατωτατο οριο, στο οποιο συμφωνει παραπανω απο το 90% του πλυθησμου, που ακομα και αν δυο γυναικες φορανε περιπου την ιδια επιφανεια υφασματος πανω τους, ειναι ξεκαθαρο οταν περνας απο κεντρο αθηνας, ποια ξεκιναει βαρδια και ποια παει μπαροτσαρκα στην κολοκοτρωνη.

Γιατι "συμβαινει" η προκλητικη σκεψη; συνηθισμενοι λογοι.
Ειτε γιατι το κανεις επαγγελμα (πορνεια) - το σπανιοτερο.
Ειτε διοτι απλα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ να ντυνεσαι ετσι - σπανιο, αλλα οι περισσοτερες αυτο ισχυριζονται. Προφανως λενε ψεματα.
Ειτε διοτι οσα καλη και να σου δωσε ο γιαραμπης, εσυ αισθανεσαι μειονεκτικα επειδη εχεις λιγα ψωμακια παραπανω, ειτε γιατι δεν εχεις τα γαλαζια ματια της μιανης, ειτε το 3+ νουμερο σουτιεν της αλληνης. Μονιμως λοιπον, λογω χαμηλης αυτοεκτιμησης η καθε γυναικα ζηλευει οοοολες τις αλλες και νοιωθει μειονεκτικα, ενω μπορει και να ειναι η πιο ομορφη αναμεσα τους.
Και αυτο φυσικα καταληγει στο να επιλεξεις το ντυσιμο και στησιμο και συμπεριφορα που θα σου δωσει τα πιο ευκολα και γρηγορα κοπλιμεντα, λαγνες ματιες κτλ.

Το τελευταιο φυσικα ειναι το συχνοτερο, αλλα πρεπει να σε εμπιστευτει πολυ η συγκεκριμενη γυναικα για να στο παραδεχτει. Συνηθως επικαλειται το επιχειρημα νουμερο δυο.

Οι λογοι ειναι οι γνωστοι. Μυνηματα για την σεξουαλικοτητα και το σωμα γενικα που περνιωντε απο το σχολειο την οικογενεια τα μμε και το media marketing etc. Γενικως οι λογοι για να δημιουργεις χαμηλη αυτοεκτιμηση στις γυναικες με χαμηλες αντιστασεις, και να επωφελεισαι απο αυτο (οικονομικα, και οχι μονο) ειναι απειροι.

Και εδω θυμαμαι ενα φιλο απηυδυσμενο να λεει: "Ε πως γινεται ρε φιλε, οταν βγαινουμε εξω, να τη βλεπω και να κρυωνω, και οταν γυρναμε σπιτι, καλοριφερ, καλτσακια, χοντρες πυτζαμες και να τυλιγεται στο φλισακι του καναπε;"

Οπως στη φυση το παγωνι ανοιγει την ουρα και κανει σαν χαλασμενη κορνα, ετσι και στην κοινωνια των ανθρωπων υπαρχουν τα αντοιστοιχα οπλα προκλησης. Και δεν εχει να κανε με το σωμα αυτο καθαυτο, αλλα πως το χρησιμοποιεις.

Σε καμια περιπτωση βεβαια δεν πρεπει να οδηγει η προκληση σε οποιαδηποτε μορφη βιας. Αυτονοητο, αλλα ας το λεμε δεν πειραζει.

stasou%2520mygdala.jpg