Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#68686 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 September 2012 - 15:30

Well πρώτον για να στα πρηξε τόσο πολύ να το σπαμάρεις μάλλον θεωρεί ότι είναι σημαντικό. Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω την απαξίωση για το youtube, έχω δει απίστευτα πράγματα εκεί μέσα, απλά κάποιοι το έχουν και κάποιοι όχι. Τρίτον μίμηση του mikeius? Τον πρόλαβε ο mikeius πεστου που μιμείται 100 άλλους.

xbJ3b2w.jpeg

#68687 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 04 September 2012 - 15:45

Well πρώτον για να στα πρηξε τόσο πολύ να το σπαμάρεις μάλλον θεωρεί ότι είναι σημαντικό. Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω την απαξίωση για το youtube, έχω δει απίστευτα πράγματα εκεί μέσα, απλά κάποιοι το έχουν και κάποιοι όχι. Τρίτον μίμηση του mikeius? Τον πρόλαβε ο mikeius πεστου που μιμείται 100 άλλους.

οταν ριχνεις δουλεια σε κατι φυσικα και το θεωρεις σημαντικο, και γω τον εβαζα πολες φορες να σπαμαρει δουλειες μου. το οτι κατι ειναι ελαφρι ή χιουμοριστικό δεν σημαινει οτι δεν εχει αξια ή οτι δεν ειναι σημαντικο για το ατομο που το εφτιαξε

η απαξιωση του utube απο μεριας μου παει στους χρηστες του και στα διαμαντακια σχολια τους, υπαρχουν database με πολυ καλυτερους χρηστες και αξιολογα σχολια,
σα database ειναι τεραστιο και οντος μπορεις να βρεις γ@mατα πραγματα
το βιντεο ομως απευθυνετε σε ολους τους χρηστες και γι αυτο το εκανε οπως το εκανε και κυριως το εκανε και το γουσταρε, ουτε γιατι λεει κατι πρωτοτυπο ουτε για να αρεσει σε ολους..

τι να του πω? δεν παιζω σπασμενο τηλεφωνο και εγω του προτεινα να μετατρεψει το audio σε βιντεο με εικονες, τα βιντεο του mikeus ειναι τα πιο χαρακτηριστικα στην ελληνικη κοινοτητα τετοιου στυλ , κανεις δεν είπε οτι ο mikeus δεν αντεγραφε αλλους, δεν καταλαβαινω το σχολιο τυπου "την εχω μεγαλυτερη"

αν θες να την πεις ή να ειρωνευτεις τον ρορυ σχετικα με το βιντεο μπορεις να το κανεις στελνοντας του απλα ενα μηνυμα ή comment :)

Edited by matassos, 04 September 2012 - 15:46.

#68688 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 September 2012 - 15:56

Κάτσε ρε matasso γιατί θα με τρελάνεις τώρα. Έβαλες το βίντεο. Είπα τη γνώμη μου. Και μετά έρχεσαι και μου λες για το επίπεδο του youtube και ότι έγινε χιουμοριστικά και μπλα μπλα. Και μετά μου λες ότι θέλω να την πω στον rorticonfan και να τον ειρωνευτώ...Wtf. Τί deductive skillz είναι αυτά? :P

Καταρχάς όταν βλέπω κάτι και λέω τη γνώμη μου δεν γνωρίζω τις προθέσεις του δημιουργού, το χρόνο που ξόδεψε κτλ κτλ. Γιατί? Γιατί δεν με ενδιαφέρει. Κρίνω εκ του αποτελέσματος. Αυτά όσον αφορά τις προθέσεις του δημιουργού του πιο πάνω βίντεο.

Μετά τί σημαίνει οι χρήστες του youtube? Οι χρήστες του youtube είναι όλος ο πλανήτης όχι μόνο αυτοί που ποστάρουν από κάτω επομένως αυτό το επιχείρημα ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Άλλωστε δεν του είπα να μην το ποστάρει ούτε να μην ξανακάνει βιντεάκια ούτε τίποτα τέτοιο. Ας γουστάρει όσο θέλει και ας φτιάξει άλλα εκατό, εγώ είπα μια γνώμη οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι :3

Κοινώς αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι, άσχετα με το βίντεο και αυτόν που το έκανε, τα επιχειρήματα που μου θέτεις σχετικά με τη γνώμη που εξέφρασα για το αποτέλεσμα δεν πολυστέκουν...

Also, το "πεστου" το είπα για πλάκα :P

xbJ3b2w.jpeg

#68689 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2012 - 16:04

mono πρέπει να μάθεις να αγαπάς.... και όλα θα πάνε καλά. :33

#68690 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 04 September 2012 - 16:15

okay αλλη φορα θα μαθω να μην απανταω στην ειρωνια..

Είσαι ερωτευμένος μαζί του έτσι? :hihi2:

Τέσπα το έχω δει ήδη, "αποδόμηση" των shounen και έτσι, αναρωτιέμαι αν ανακάλυψε και τη φωτιά παράλληλα ο roriconfan.

αγαπη οπως λεει και η ιρι

#68691 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 September 2012 - 16:21

Well θα μπορούσες και να μάθεις να απαντάς XD

Αχ βρε matasso μου έλειψες :P Έλα ας πούμε κάτι άλλο...Πού έχεις χαθεί, πώς είναι η ζωή σου, γιατί δεν μας αγαπάς πια?

xbJ3b2w.jpeg

#68692 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 04 September 2012 - 16:25

Δείτε λοιπόν πως οι δικές μας αμαρτίες άλλαξαν και τη φύση, ακόμη και το κλίμα έγινε εχθρικό. Ο Χειμώνας δεν είναι υγρός και ξερός, αλλά γεμάτος παγωνιά και χωρίς χιόνια και βροχές. Η άνοιξη έχει ζέστη, όχι όμως τις απαιτούμενες βροχές. Η ζέστη και το κρύο ξεπέρασαν τα φυσιολογικά όρια και βλάπτουν θανάσιμα τους ανθρώπους. Ποια είναι λοιπόν, η αιτία αυτής της αταξίας και αναστάτωσης. Από πού προέρχονται τα καινοφανή αυτά φαινόμενα; Ως μυαλωμένοι άνθρωποι ας ερευνήσουμε. Μήπως ο κυβερνήτης του κόσμου δεν υπάρχει; Μήπως ο αριστοτέχνης Θεός λησμόνησε την Πρόνοιά Του;… Σώφρων άνθρωπος δεν μπορεί να το υποστηρίξει. Αντίθετα, είναι ολοφάνερες οι αιτίες τους. Αν και κερδίζουμε, δε δίνουμε τίποτα σε κανέναν. Αν και επαινούμε τις ευεργεσίες, τις στερούμε από αυτούς που τις χρειάζονται. Αν και ελευθερωθήκαμε, είμαστε άσπλαχνοι απέναντι στους δούλους. Όταν πεινάμε, τρώμε αλλά περιφρονούμε το φτωχό. Αν και ο Θεός είναι πλούσιος χορηγός, είμαστε σφιχτοχέρηδες και αδιάφοροι στις ανάγκες των φτωχών… Οι αποθήκες μας είναι γεμάτες από αγαθά, αλλά δεν ελεούμε αυτόν που στενάζει από τη δυστυχία. Γι’ αυτό και η δίκαιη κρίση μας απειλεί. Γι’ αυτό και ο Θεός δεν ανοίγει το χέρι Του. Εμείς αποκλείσαμε την αγάπη προς το διπλανό μας ως αδελφό μας. Γι’ αυτό και τα χωράφια μας είναι ξερά, γιατί πάγωσε η αγάπη ανάμεσά μας.

#68693 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 04 September 2012 - 16:27

Well θα μπορούσες και να μάθεις να απαντάς XD

Αχ βρε matasso μου έλειψες :P Έλα ας πούμε κάτι άλλο...Πού έχεις χαθεί, πώς είναι η ζωή σου, γιατί δεν μας αγαπάς πια?

well θα μπορουσες και να μην εισαι τοσο βαρετη στις απαντησεις στο θεμα roryconfan οπωτε αναφερετε και απλα να το προσπερνας αντι να μου τη λες και μενα..

και σας αγαπω, σας επισκεπτομαι απλα δεν γραφω, τα αλλα pm αν θες κουτσομπολα :Ρ

#68694 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 September 2012 - 16:29

Εγώ δεν σε έβρισα :(

Πού είναι η αγάπη κύριε?
Ε κύριε?
Πού είναι η αγάπη?

xbJ3b2w.jpeg

#68695 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 September 2012 - 16:31

Youtube Video

#68696 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 04 September 2012 - 16:39

@mono (develop)
Youtube Video

Την λύση θα στην δώσει το club τις Dokuro-chan:
Youtube Video

@iristella με πρόλαβες....

Edited by pc_magas, 04 September 2012 - 16:39.

#68697 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 04 September 2012 - 16:39

Δεν ξέρω τι λέτε, ο matassos με αγαπάει περισσότερο από όλους

#68698 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 04 September 2012 - 16:46

κοιτα το το τσουν!!! αει βρε ανπαν!

κι εμεις σε αγαπαμε Δασκαλε!:P

Edited by redqueen, 04 September 2012 - 16:47.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#68699 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,163 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 September 2012 - 16:50

Tsun Tsun ....εεελα ανπααααν μη κλαις, η τάξη σου σε αγαπάει πιο πολύ !! αχαχαχ

Ανπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααν~

Edited by Kenny, 04 September 2012 - 19:27.
>__>

フカフカ

#68700 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 04 September 2012 - 16:53

Όπως όλοι εσείς εκεί μέσα στην τάξη ξέρετε, ποτέ δεν υπήρξα tsun. Πάντα ήμουν στην dere πλευρά της ζωής, τους αγαπάω όλους.