Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 15:30
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 15:45
οταν ριχνεις δουλεια σε κατι φυσικα και το θεωρεις σημαντικο, και γω τον εβαζα πολες φορες να σπαμαρει δουλειες μου. το οτι κατι ειναι ελαφρι ή χιουμοριστικό δεν σημαινει οτι δεν εχει αξια ή οτι δεν ειναι σημαντικο για το ατομο που το εφτιαξεWell πρώτον για να στα πρηξε τόσο πολύ να το σπαμάρεις μάλλον θεωρεί ότι είναι σημαντικό. Δεύτερον, δεν καταλαβαίνω την απαξίωση για το youtube, έχω δει απίστευτα πράγματα εκεί μέσα, απλά κάποιοι το έχουν και κάποιοι όχι. Τρίτον μίμηση του mikeius? Τον πρόλαβε ο mikeius πεστου που μιμείται 100 άλλους.
η απαξιωση του utube απο μεριας μου παει στους χρηστες του και στα διαμαντακια σχολια τους, υπαρχουν database με πολυ καλυτερους χρηστες και αξιολογα σχολια,
σα database ειναι τεραστιο και οντος μπορεις να βρεις γ@mατα πραγματα
το βιντεο ομως απευθυνετε σε ολους τους χρηστες και γι αυτο το εκανε οπως το εκανε και κυριως το εκανε και το γουσταρε, ουτε γιατι λεει κατι πρωτοτυπο ουτε για να αρεσει σε ολους..
τι να του πω? δεν παιζω σπασμενο τηλεφωνο και εγω του προτεινα να μετατρεψει το audio σε βιντεο με εικονες, τα βιντεο του mikeus ειναι τα πιο χαρακτηριστικα στην ελληνικη κοινοτητα τετοιου στυλ , κανεις δεν είπε οτι ο mikeus δεν αντεγραφε αλλους, δεν καταλαβαινω το σχολιο τυπου "την εχω μεγαλυτερη"
αν θες να την πεις ή να ειρωνευτεις τον ρορυ σχετικα με το βιντεο μπορεις να το κανεις στελνοντας του απλα ενα μηνυμα ή comment
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 04 Σεπτέμβριος 2012 - 15:46
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 15:56
Καταρχάς όταν βλέπω κάτι και λέω τη γνώμη μου δεν γνωρίζω τις προθέσεις του δημιουργού, το χρόνο που ξόδεψε κτλ κτλ. Γιατί? Γιατί δεν με ενδιαφέρει. Κρίνω εκ του αποτελέσματος. Αυτά όσον αφορά τις προθέσεις του δημιουργού του πιο πάνω βίντεο.
Μετά τί σημαίνει οι χρήστες του youtube? Οι χρήστες του youtube είναι όλος ο πλανήτης όχι μόνο αυτοί που ποστάρουν από κάτω επομένως αυτό το επιχείρημα ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω. Άλλωστε δεν του είπα να μην το ποστάρει ούτε να μην ξανακάνει βιντεάκια ούτε τίποτα τέτοιο. Ας γουστάρει όσο θέλει και ας φτιάξει άλλα εκατό, εγώ είπα μια γνώμη οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί αρπάζεσαι :3
Κοινώς αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι ότι, άσχετα με το βίντεο και αυτόν που το έκανε, τα επιχειρήματα που μου θέτεις σχετικά με τη γνώμη που εξέφρασα για το αποτέλεσμα δεν πολυστέκουν...
Also, το "πεστου" το είπα για πλάκα
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:04
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:15
αγαπη οπως λεει και η ιριΕίσαι ερωτευμένος μαζί του έτσι?
Τέσπα το έχω δει ήδη, "αποδόμηση" των shounen και έτσι, αναρωτιέμαι αν ανακάλυψε και τη φωτιά παράλληλα ο roriconfan.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:21
Αχ βρε matasso μου έλειψες
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:25
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:27
Well θα μπορούσες και να μάθεις να απαντάς XD
Αχ βρε matasso μου έλειψεςΈλα ας πούμε κάτι άλλο...Πού έχεις χαθεί, πώς είναι η ζωή σου, γιατί δεν μας αγαπάς πια?
well θα μπορουσες και να μην εισαι τοσο βαρετη στις απαντησεις στο θεμα roryconfan οπωτε αναφερετε και απλα να το προσπερνας αντι να μου τη λες και μενα..
και σας αγαπω, σας επισκεπτομαι απλα δεν γραφω, τα αλλα pm αν θες κουτσομπολα :Ρ
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:29
Πού είναι η αγάπη κύριε?
Ε κύριε?
Πού είναι η αγάπη?
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:39
Την λύση θα στην δώσει το club τις Dokuro-chan:
@iristella με πρόλαβες....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:39
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:39
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:46
κι εμεις σε αγαπαμε Δασκαλε!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redqueen: 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:47
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:50
Ανπααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααν~
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kenny: 04 Σεπτέμβριος 2012 - 19:27
>__>
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 16:53