Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#68656 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 09:27

Δημοσιευμένη  εικόνα

....................

Δημοσιευμένη  εικόνα

WAT

Γιατί διαβάζω τέτοια πράγματα στις 10:30 το πρωί, ενώ στις 3 έχω ιδιαίτερο;

Δώστε ένα καλό λόγο και δίνω cookies.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68657 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:12

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:15

#68658 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:23

Κουκου-τσα!

xbJ3b2w.jpeg

#68659 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:47

Ξαναφέρνω την τρύπα στα spoilers γιατί έχω νεύρα και θέλω κάπου να ξεσπάσω.

Μπαίνω το πρωί στο ThatGuyWithTheGlasses και τσαφ! Τι βλέπω στα featured; Το καινούριο podcast του Y Ruler of Time που πιθανότατα δεν θα ακούσω ποτέ (όχι πως είναι κακό, αλλά βαριέμαι να κάθομαι να ακούω συζητήσεις για manga όταν μπορώ να τα διαβάζω.). Ο τίτλος του; "Tobi is BATMAN".

Όπου BATMAN, η πραγματική ταυτότητα του μασκοφόρου Akatsuki.

Γιατί, όπως όλοι ξέρουμε, ΟΛΟΙ ακολουθούν το Naruto ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ και δεν είναι πως μερικοί από μας πασχίζουμε να κάνουμε catching up γιατί, ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ, έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε με τις ζωές μας!

Ή αλλιώς: ακόμα κι αν διάβαζα το manga κάθε βδομάδα, δεν θα ήθελα την αποκάλυψη για τον Βig Βad του Naruto να την φάω από ΕΝΑ ΣΙΧΤΙΡΙΣΜEΝΟ PODCAST ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ SPOILER ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ, TON ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!

Συγχαρητήρια να πούμε, αγορίνες μου. Μπράβο. Υπέροχα. Τώρα ξέρω ποιος είναι ο Tobi. Ένα χειροκρότημα για τον βλάκα που δεν μπόρεσε καν να κρύψει ένα από τα μεγαλύτερα spoilers των manga την τελευταία πενταετία (τουλάχιστον). Χειροκροτήστε τον. Κι άλλο. Το αξίζει.

Συγχύστηκα πρωί-πρωί...

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#68660 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:50

Για περίπου 5 δευτερόλεπτα νόμιζα ότι ο Tobi ήταν όντως ο Batman και ετοιμαζόμουν να ζητήσω να βάλεις spoiler... :damn:

Yaaaaaay me!

xbJ3b2w.jpeg

#68661 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:52

Bασικα χωρίς να εχω διαβάσει τα τελευταία 30 κεφάλαια Naruto ξέρω ποιός είναι ο Tobi. Ήταν κοινό μυστικό για την τελευταία τριετία τουλάχιστον. xD

#68662 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:56

Νομίζω το reddit είναι δέκα φορές χειρότερο από το tumblr. Ναι μεν στο δεύτερο είναι μαζεμένο ό,τι τρελαμένο fanboy/fangirl μπορείς να φανταστείς αλλά εγώ τις περισσότερες φορές γελάω με την πόρωση και το shipping και γενικά με την τρέλα που κουβαλάνε ορισμένοι. Ε και έχει και μερικά καλά blogs. Στο reddit σε κάθε δεύτερο thread κάποιος βγάζει το μίσος του για τις γυναίκες με αποκορύφωμα ένα thread με τίτλο "Γιατί οι γυναίκες μας έχουν κλέψει τον ανδρισμό μας" or sth. Χαβούζα indd.

Καλά blogs πάντα θα υπάρχουν. Αλλά η άποψη μου για το tumblr δεν αλλάζει όσο εμφανίζονται φαινόμενα όπως το My Nationalist Pony :

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ευτυχώς έπαψε να ποστάρει.

Μη πιάσω και τους υπόλοιπους bronies με τα απόκοσμα φετιχ τους, otherkins, transethincs, demisexuals, grey-asexuals, demiromantics, quirkyalones (ναι, υπάρχει και τούτο), τρελούς τρανς και τρελές λεσβίες να τσακώνονται για παπαριές, vegans που νομίζουν ότι είναι ανώτεροι απο σενα γιατί τρώνε μόνο πρασινάδα, furries, wincest... κοιτάζοντας όλα αυτά τα φαινόμενα, η μόνη ομάδα υπανθρώπων που ξέρω στην Ελλάδα να παρουσιάζει ομοιότητες με τους παραπάνω είναι οι Χρυσαυγήτες. Θέλουν να ανήκουν σε κάτι μεγαλύτερο, έτσι ώστε να αισθάνονται ξεχωριστοί (και σωτήρες την Ελλάδας μας) και είναι κατά συνήθεια εντελώς παράλογοι. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι δρουν με τη βοήθεια των μπάτσων και το 7% των ηλιθίων που τους ψηφίσανε και μπορούν να σε σπάσουν στο ξύλο αν είσαι μετανάστης ή φέρεις αντίρρηση.

#68663 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:56

ΟΚ, αλλά γιατί να το φάει κανείς έτσι; ΟΚ, κι εγώ το ψυλλιαζόμουν, να πω την αλήθεια, αλλά ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΡΑ, ΜΑ ΤΟ THOR!

Δημοσιευμένη  εικόνα

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#68664 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:57

Bασικα χωρίς να εχω διαβάσει τα τελευταία 30 κεφάλαια Naruto ξέρω ποιός είναι ο Tobi. Ήταν κοινό μυστικό για την τελευταία τριετία τουλάχιστον. xD

Ναι, αλλά και πάλι δεν ήταν επιβεβαιωμένο και υπήρχαν αρκετές θεωρίες.

#68665 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:58

Batman?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Batman! <3

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68666 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 11:01

Καλά blogs πάντα θα υπάρχουν. Αλλά η άποψη μου για το tumblr δεν αλλάζει όσο εμφανίζονται φαινόμενα όπως το My Nationalist Pony :

Δημοσιευμένη  εικόνα

Ευτυχώς έπαψε να ποστάρει.

Μη πιάσω και τους υπόλοιπους bronies με τα απόκοσμα φετιχ τους, otherkins, transethincs, demisexuals, grey-asexuals, demiromantics, quirkyalones (ναι, υπάρχει και τούτο), τρελούς τρανς και τρελές λεσβίες να τσακώνονται για παπαριές, vegans που νομίζουν ότι είναι ανώτεροι απο σενα γιατί τρώνε μόνο πρασινάδα, furries, wincest... κοιτάζοντας όλα αυτά τα φαινόμενα, η μόνη ομάδα υπανθρώπων που ξέρω στην Ελλάδα να παρουσιάζει ομοιότητες με τους παραπάνω είναι οι Χρυσαυγήτες. Θέλουν να ανήκουν σε κάτι μεγαλύτερο, έτσι ώστε να αισθάνονται ξεχωριστοί (και σωτήρες την Ελλάδας μας) και είναι κατά συνήθεια εντελώς παράλογοι. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι δρουν με τη βοήθεια των μπάτσων και το 7% των ηλιθίων που τους ψηφίσανε και μπορούν να σε σπάσουν στο ξύλο αν είσαι μετανάστης ή φέρεις αντίρρηση.

Μα μα μα οι ομάδες που λες είναι εξωφρενικά αστείες ρε συ. Δεν γίνεται να μην γελάς. Και δεν πιστεύω ότι έχουν την ίδια επιρροή στην κοινωνία όπως η ΧΑ ή οι αντίστοιχοι εθνικιστές εκεί πέρα...I mean ποιόν πειράζουν οι veagans πέρα από τον εγκέφαλο τους που σταδιακά θα μαραζώσει και θα γίνουν ακόμα πιο ηλίθιοι? Τώρα που το σκέφτομαι πειράζουν την ανθρώπινη εξέλιξη but oh well....:P

~Πάω να googlάρω όλα τα άλλα που είπες, φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα XD

xbJ3b2w.jpeg

#68667 Zouhan

Zouhan

業火に鋼鉄

• Members
  • 397 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 11:11

Μα μα μα οι ομάδες που λες είναι εξωφρενικά αστείες ρε συ. Δεν γίνεται να μην γελάς. Και δεν πιστεύω ότι έχουν την ίδια επιρροή στην κοινωνία όπως η ΧΑ ή οι αντίστοιχοι εθνικιστές εκεί πέρα...I mean ποιόν πειράζουν οι veagans πέρα από τον εγκέφαλο τους που σταδιακά θα μαραζώσει και θα γίνουν ακόμα πιο ηλίθιοι? Τώρα που το σκέφτομαι πειράζουν την ανθρώπινη εξέλιξη but oh well.... :P

~Πάω να googlάρω όλα τα άλλα που είπες, φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα XD

Είναι εξωφρενικά γελοίοι. Όπως και οι Χρυσαυγήτες. Φαντάζεσαι τί δούλεμα θα έπεφτε αν δεν είχαν την μπατσαρία από πίσω τους; Αλλά τεσπά, δεν είναι αυτοί το θέμα, απλά μου θυμίζουν τις παραπάνω ομάδες ανθρώπων. Όσο βλέπω τους παραπάνω να προσπαθούν να δικαολογηθούν για τις προτιμήσεις τους και τους ανθρώπους που ζουν μέσα στο κεφάλι τους, τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ότι όσο το Ιντερνετ μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις καλύτερος σε κάτι, άλλο τόσο μπορεί να σε κάνει απίστευτο μπετόβλακα και δυσάρεστο άνθρωπο.

#68668 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 11:35

Ναι όμως οι πρώτοι είναι η έκφραση ενός κοινωνικού φαινομένου έντονο στην ελληνική κοινωνία όπως είναι ο ρατσιμός ενώ οι δεύτεροι...they are just weird. Οκ καταλαβαίνω ότι μπορούν να γίνουν ενοχλητικοί και ίσως γελοίοι όπως και ο καθένας μας ανα πάσα στιγμή αλλά δεν νομίζω ότι αποτελούν επιρροή σε μεγάλη κλίμακα. Και ok δεν βρίσκω το κακό να έχει ο καθένας περίεργες προτιμήσεις αρκεί να μην βλάπτουν τους γύρω του. Άλλο η προτίμηση σου να είναι να τη βρίσκεις με χνουδωτά φλαμίνγκο και άλλο η πρτίμηση σου να τη βρίσκεις δέρνοντας κόσμο. Φυσικό είναι λόγω της ανωνυμίας το internet να έχει προσφέρει βήμα σε ανθρώπους με ~εχμ~ πρωτάκουστα φετίχ αλλά και πάλι όσο δεν κυρήσσουν το μίσος προς άλλες κατηγορίες ανθρώπων (γυναίκες, ομοφυλόφιλους, ξένους κτλ) είναι εντάξει στα βιβλία μου ακόμα και αν δεν συμφωνώ μαζί τους.

xbJ3b2w.jpeg

#68669 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 12:27

Άλλο η προτίμηση σου να είναι να τη βρίσκεις με χνουδωτά φλαμίνγκο και άλλο η πρτίμηση σου να τη βρίσκεις δέρνοντας κόσμο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Flamingos beg to differ.

But nonetheless, συμφωνώ με Μαράκι. Το να είσαι περίεργος, ή το να έχεις ένα φετίχ διθυραμβικά απόκοσμο το οποίο και καλλιεργείς στο internet είναι διαφορετικό με το να εκστασιάζεσαι όταν λιντσάρουν τον επόμενο Πακιστανό που πέρασε τον δρόμο. Από εκεί και πέρα, το ιντερνετ δεν έχει πρόσημο. Θα βρεις μέσα τα πάντα, από τους πάντες, για τα πάντα. Το τι επιλέγεις εσύ να δεις είναι το θέμα...

relevant video.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#68670 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 12:37

R.I.P. Michael Clarke Duncan