....................

WAT
Γιατί διαβάζω τέτοια πράγματα στις 10:30 το πρωί, ενώ στις 3 έχω ιδιαίτερο;
Δώστε ένα καλό λόγο και δίνω cookies.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 09:27

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:12
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nikos1451: 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:15
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:23
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:47
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:50
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:52
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:56
Καλά blogs πάντα θα υπάρχουν. Αλλά η άποψη μου για το tumblr δεν αλλάζει όσο εμφανίζονται φαινόμενα όπως το My Nationalist Pony :Νομίζω το reddit είναι δέκα φορές χειρότερο από το tumblr. Ναι μεν στο δεύτερο είναι μαζεμένο ό,τι τρελαμένο fanboy/fangirl μπορείς να φανταστείς αλλά εγώ τις περισσότερες φορές γελάω με την πόρωση και το shipping και γενικά με την τρέλα που κουβαλάνε ορισμένοι. Ε και έχει και μερικά καλά blogs. Στο reddit σε κάθε δεύτερο thread κάποιος βγάζει το μίσος του για τις γυναίκες με αποκορύφωμα ένα thread με τίτλο "Γιατί οι γυναίκες μας έχουν κλέψει τον ανδρισμό μας" or sth. Χαβούζα indd.

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:56
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:57
Bασικα χωρίς να εχω διαβάσει τα τελευταία 30 κεφάλαια Naruto ξέρω ποιός είναι ο Tobi. Ήταν κοινό μυστικό για την τελευταία τριετία τουλάχιστον. xD
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 10:58

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 11:01
Καλά blogs πάντα θα υπάρχουν. Αλλά η άποψη μου για το tumblr δεν αλλάζει όσο εμφανίζονται φαινόμενα όπως το My Nationalist Pony :
Ευτυχώς έπαψε να ποστάρει.
Μη πιάσω και τους υπόλοιπους bronies με τα απόκοσμα φετιχ τους, otherkins, transethincs, demisexuals, grey-asexuals, demiromantics, quirkyalones (ναι, υπάρχει και τούτο), τρελούς τρανς και τρελές λεσβίες να τσακώνονται για παπαριές, vegans που νομίζουν ότι είναι ανώτεροι απο σενα γιατί τρώνε μόνο πρασινάδα, furries, wincest... κοιτάζοντας όλα αυτά τα φαινόμενα, η μόνη ομάδα υπανθρώπων που ξέρω στην Ελλάδα να παρουσιάζει ομοιότητες με τους παραπάνω είναι οι Χρυσαυγήτες. Θέλουν να ανήκουν σε κάτι μεγαλύτερο, έτσι ώστε να αισθάνονται ξεχωριστοί (και σωτήρες την Ελλάδας μας) και είναι κατά συνήθεια εντελώς παράλογοι. Η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι δρουν με τη βοήθεια των μπάτσων και το 7% των ηλιθίων που τους ψηφίσανε και μπορούν να σε σπάσουν στο ξύλο αν είσαι μετανάστης ή φέρεις αντίρρηση.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 11:11
Μα μα μα οι ομάδες που λες είναι εξωφρενικά αστείες ρε συ. Δεν γίνεται να μην γελάς. Και δεν πιστεύω ότι έχουν την ίδια επιρροή στην κοινωνία όπως η ΧΑ ή οι αντίστοιχοι εθνικιστές εκεί πέρα...I mean ποιόν πειράζουν οι veagans πέρα από τον εγκέφαλο τους που σταδιακά θα μαραζώσει και θα γίνουν ακόμα πιο ηλίθιοι? Τώρα που το σκέφτομαι πειράζουν την ανθρώπινη εξέλιξη but oh well....
~Πάω να googlάρω όλα τα άλλα που είπες, φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα XD
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 11:35
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 12:27
Άλλο η προτίμηση σου να είναι να τη βρίσκεις με χνουδωτά φλαμίνγκο και άλλο η πρτίμηση σου να τη βρίσκεις δέρνοντας κόσμο.

.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 12:37