Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#68671 Spaceman

Spaceman

Commander from Hell

• Members
  • 338 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPeiraias

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 12:41

Έκανα μια βόλτα στο site των yibis για να δω αν βγάλανε το επεισόδιο του One Piece και το μάτι μου καρφώθηκε σε ένα topic όπου ένα παιδί ψάχνει να βρει από που θα κατεβάσει τα πρώτα 400 επεισόδια.
http://www.yibis.com/index.php/topic,3392.0.html
Απλά δείτε τις επιλογές του poll και τις απαντήσεις των αλλων παιδιών. This poll will change the whole world of anime download

#68672 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 12:54

Φοβερός συγχρονισμός guys!

Πρώτα ο ένας μας πετάει την κεραμίδα και μετά έρχεται ο άλλος να μας απαλύνει τον πόνο με ένα αστείο. Ώρες ώρες αισθάνομαι σαν η black hole να έχει αποκτήσει συνείδηση και να μας μιλάει απευθείας μέσα από τα posts που κάνουμε...

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#68673 The Black Hole

The Black Hole

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 13:04

Φοβερός συγχρονισμός guys!

Πρώτα ο ένας μας πετάει την κεραμίδα και μετά έρχεται ο άλλος να μας απαλύνει τον πόνο με ένα αστείο. Ώρες ώρες αισθάνομαι σαν η black hole να έχει αποκτήσει συνείδηση και να μας μιλάει απευθείας μέσα από τα posts που κάνουμε...

Spoiler:

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από The Black Hole: 04 Σεπτέμβριος 2012 - 13:06

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68674 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 13:11

ωχ

#68675 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 13:11

It is self-aware!!!

#68676 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 13:14

Bασικα χωρίς να εχω διαβάσει τα τελευταία 30 κεφάλαια Naruto ξέρω ποιός είναι ο Tobi. Ήταν κοινό μυστικό για την τελευταία τριετία τουλάχιστον. xD

Ήταν τόσο προφανές που τελικά ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη

Οπότε μπαίνω tumblr για καμία εικόνα εκνευρίζομαι όποτε βλέπω να γράφουν "ashgadfgasdf" για να δηλώσουν θαυμασμό και ότι μένουν άφωνοι (γίνεται πολύ συχνά), όποτε γράφουν για "feels", και όποτε βάζουν καθυστερημένα gifs που συνδυάζουν αυτά ή άλλες φθηνές ατάκες.

Εν τω μεταξύ μερικοί τα έχουνε φέρει και στο forum αυτά, καλή δουλειά παιδιά asfasgagsdfs

#68677 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 13:17

Warchiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeffffffffff!!!! Επέστρεψες!!!! Που ήσουν χαμένο τόσο καιρό, μου έλειψες!

#68678 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 14:00

Πλακα κανετε?Οντως αυτος ηταν?Τι τριετια λετε στην πεμπτη/εκτη δημοτικου or whatever που εβλεπα Naruto μανιακα σε ολο το ιντερνετ λεγαν οτι αυτη ειναι η ταυτοτητα του.Τι να πεις δηλαδη....

sc5bab.jpg

#68679 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 14:08

Spoiler: Μακρύ, αλλά ωραίο.

Από εδώ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#68680 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 14:19

Μπορει κανεις να μου στειλει ενα λινκ απο γιουτιουμπ η απο οποιδηποτε αλλο σαιτ που να δω απο την αρχή τα επεισοδεια της Ζίνας?? (Lucy Lawless)

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#68681 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1.185 Δημοσιεύσεις:
  • LocationFalconia

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 14:53

RHCP σήμερα.

Spoiler:

#68682 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 15:04

ο παλιος θρυλος και μύθος και πριχτης του anime.gr γνωστος ως ρορικονφαν εφτιαξε δοκιμαστικα ενα βιντεακι, οποιος θελει ας του ριξει μια ματια :thatsit:

http://www.youtube.com/watch?v=kMjj-OlqPUI

/ναι κανω το πρωτο μου ποστ μετα απο μηνες απλα για να σπαμαρω, γιατι μπορω :tensai:

tea chan φοβερο το κομικ που ποσταρες

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 04 Σεπτέμβριος 2012 - 15:05

#68683 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 15:08

Είσαι ερωτευμένος μαζί του έτσι? :hihi2:

Τέσπα το έχω δει ήδη, "αποδόμηση" των shounen και έτσι, αναρωτιέμαι αν ανακάλυψε και τη φωτιά παράλληλα ο roriconfan.

xbJ3b2w.jpeg

#68684 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 15:12

o έλληνας Gilbert Gottfried

#68685 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 15:18

Είσαι ερωτευμένος μαζί του έτσι? :hihi2:

Τέσπα το έχω δει ήδη, "αποδόμηση" των shounen και έτσι, αναρωτιέμαι αν ανακάλυψε και τη φωτιά παράλληλα ο roriconfan.

οχι απλα μου εσπασε τις μπ@λες να το σπαμαρω, απο το να το ριξω σε κανα παρακμιακο γκρουπακι στο facebook προτιμισα εδω :) και καλα εκανα γτ πετυχα το κομιξακι της προηγουμενης σελιδας

και προφανος ειναι χιουμοριστικο-μιμηση mikeus και επιπεδου utube, δεν χρειαζετε να ριξεις στο utube αναλιση της φιλοσοφιας του mind game, δεν αξιζει τον κοπο. μαρεσε σα προσπαθεια, το μοιραστηκα , that's all κανεις δεν ειπε οτι το να κραζεις σουνεν ειναι προτοτυπο