Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#6601 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 10:06

Ρε πάτε ρε να ψηφίσετε για Anime Of The Year 2007 κι αφήστε τις κέτσαπ και τις λόλι πικς... :dwarf:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#6602 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 10:40

καλημερα και παλι!
βεβαια θα δω αν ειναι καλη.
Χθες που σας καλημερησα ειδαμε τι εγινε(σ.σ. Η Matsu χαρτογραφησε το σπιτι της)
αμα γινει παλι σημερα καμια χοντρη,πχ ο Σπωνης αρπαξει φωτια στο μαλλι,κουτσουλησουν 8 περιστερια την Erisabetsu και ο Dante γνωρισει μια ιαπωνισα πιτσιρικα που να τον θελει οπως οι μυγες το σκατο ε τοτε κατι δεν παει καλα.

Και γιατί είναι το τελευταίο κακό ωρέ?....:emptyonexg1:

Matsu Περαστικαααααααά. Καλή ανάρρωση και σιδερένια γρήγορα...
:nanana:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#6603 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 10:42

Και γιατί είναι το τελευταίο κακό ωρέ?....:emptyonexg1:

Matsu Περαστικαααααααά. Καλή ανάρρωση και σιδερένια γρήγορα...
:nanana:

ειπα να πω τιποτα μπας και μας δωσεις καθολου σημασια.ολο στο κλασιμα μας εχετε κυριε τελευταια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#6604 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5.518 Δημοσιεύσεις:
  • Location今、そこにいる僕

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 10:55

Ψέμα Λέο, μέγιστο ψέμα. Απλά δεν προκάνω το κέρατο μου μέσα...:nanana:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#6605 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 11:25

Παντως αυτος που δεν τα παει καλα με την καθαριοτητα προδιδεται απο την μυρωδια του δωματιου του. Υπηρχαν τρελες περιπτωσεις. Θυμαμαι οταν ψαχναμε σπιτι για το επομενο ετος, βλεπαμε απιθανα πραγματα. Οταν μας ξεναγουσαν στο σπιτι οι φοιτητες που θα εφευγαν, υπηρχαν δωματια που μας ελεγαν "believe me mate, you don't wanna go in there..". Ανοιγα λιγο την πορτα και μου ερχοταν μια μποχα που παρομοια της ζουνε μονο οι ντετεκτιβ του CSI οταν μπαινουν σε δωματιο με πτωματα.

Είχα την μεγάλη ατυχία να συγκατοικήσω σε σπίτι με ένα τέτοιο άτομο. Δεν έμπαινες στο δωμάτιό της ούτε με σφαίρες... Η μπόχα ήταν τόσο άσχημη... Πάλι καλά που έκλεινε πάντα την πόρτα του δωματίου της! Ευτυχώς οι άλλες δύο κοπέλες που ήμασταν, είχαμε την συνήθεια να συμμαζεύουμε και να καθαρίζουμε γενικώς, απλά να υπάρχει ένα καθαρό και γενικά συμμαζεμένο σπίτι. Χωρίς να κάνουμε υπερβολές με την καθαριότητα. (Αυτό με τα βρακάκια δεξιά αρισερά ποτέ δεν το κατάλαβα... Πάντα έχω ένα καλάθι για τα άπλυτα. )

Το άτομο βρωμούσε από 2 μέτρα μακριά. Δεν κάνω πλάκα. Έκανε μπάνιο μία φορά την εβδομάδα! Ούτε εδώ κάνω πλάκα...

Γενικά είμαι ακατάστατη. Δεν συμμαζέυω με την έννοια το να κάτσεις να βάλεις τα πράγματα στην συγκεκριμένη θέση κλπ κλπ, απλά σε γενικές γραμμές... Όποιος δεί σήμερα το δωμάτιό μου θα φρίξει από την ακαταστασία (είναι και ότι δεν χωράω με όλα τα πράγματα...). Απλά είναι η δική μου ακαταστασία! Ξέρω που είναι το κάθε πράγμα, αν και φαίνεται μία χαώδεις κατάσταση...

Πάντως είναι εμπειρία. Ιδίως όταν είσαι αρκετά μακριά και δεν μπορούν η μαμά και ο μπαμπάς να πεταχτούνε να βοηθήσουνε και πρέπει να τα βγάλεις πέρα μόνος/μόνη σου. Μεγαλώνεις και αρχίζεις και βλέπεις αρκετά πράγματα διαφορετικά. Από το να μάθεις να μαγειρεύεις έστω κάποια απλά πράγματα, να βρείς τον δικό σου τρόπο να κάνεις διάφορες δουλειές... μέχρι κάποιους ευχάριστους ή δυσάρεστους μπελάδες που άλλες φορές αποφεύγονται άλλες φορές όχι, απλά δεν έχεις ούτε την εμπειρία ούτε το μυαλό να το κάνεις. Λάθη θα κάνεις απλά το σημαντικό είναι να μάθεις από αυτά τα λάθη.

Το σημαντικό είναι ότι όσο πιο μακριά είναι ο μπαμπάς και η μαμά τόσο το καλύτερο. Μαθαίνεις να ανταπεξέρχεσαι μόνος/μόνη σου.

#6606 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 13:17

:hahaha::oo:

Spoiler:

#6607 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 13:25

Σπέρες.

Posted Image

EDIT: Δάντη, το πιεμ το τσέκαρες? :P

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#6608 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 15:41

Πωπω τι ακουω!!!!Ξαφνικα νιωθω πολυ καθαρη!Προσωπικα τις αρχες της υγιεινης τις τηρω.Δλδ περναω πολλα πραγματα με detol αν εχω καποια υποψια μολυνσης.Αλλα αυτος ο νεορχυτης με τα πιατα...Μια φορα τη βδομαδα αδειαζει...(καλα δεν πολυτρωω στο σπιτι μερικες φορες,αλλα παντως νομιζω οτι μαγειρευω πιο πολυ απο το μεσο ορο)
Τωρα το μεγαλο προβλημα ειναι η ακαταστασια.Παντου ειναι σκορπισμενα ρουχα και dvd...
Αλλα οταν ερχονται οι parents αναγκαζομαι να συμμαζεψω για να μην τα ακουσω.Αλλα γενικα δεν με χαλαει η ακαταστασια εμενα.Με χαλαει η βρωμια,η μποχα και γενικοτερα τα μικροβια που κυκλοφορουν ελευθερα.υ_υ

#6609 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 16:37

Αχεμ...Μερικη ριξη του δεξιου εσω χιαστου...15 μερες ακινησια...:emptyonexg1:

Περαστικά σου Matsu κούκλα μου, άντε και πάλι γρήγορα σιδερένια!!

Κατι ειπατε για μπουκαλια... Ειχα ενα συγκατοικο που στο δωματιο του ειχε μπουκαλια εναμιση λιτρου της Πεπσι γεματα με τα ουρα του. Η τουαλετα ηταν στον δευτερο και αυτος τα βραδυα, η οταν επαιζε στον υπολογιστη βαριοταν να παει. Και ο μπιχλας δεν τα πετουσε την αλλη μερα με αποτελεσμα να τα βλεπουμε εμεις και να μην παταμε στο δωματιο του. Αφου τα κρατουσε μεσα τοσο καιρο που αντιδρουσαν τα ουρα με την Πεπσι και εμφανιζονταν μεσα στα μπουκαλια μικρο-οργανισμοι.

omg @ :oo: @ :oo: πωωωωω εφιάλτες θα βλέπω μετά από αυτό :sadist:

rrmr.png

#6610 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 16:45

*cough* *cough*

Spoiler:

#6611 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 16:49

Αν αυτά που γράφετε είναι χαρακτηριστικά της Αγγλίας,τότε μόλις την απέκλισα απο προορισμό μου μετά τις σπουδές...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6612 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 18:09

Sorry gia ta greeklish. Kanw dokimi tou Internet Browser tou PSP. Fasi exei. Etsi ki alliws sto Black Hole grafw. Den pistevw na me kraksete gia ta greeklish. :Blissfull:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#6613 Kuso Kenshi

Kuso Kenshi

Anime Fan

• Members
  • 218 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 18:13

Sorry gia ta greeklish. Kanw dokimi tou Internet Browser tou PSP. Fasi exei. Etsi ki alliws sto Black Hole grafw. Den pistevw na me kraksete gia ta greeklish. :Blissfull:

Κρα! Κρα!:hahaha:
"Mind like water is a visual metaphor for a state of
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6614 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 18:23

Άσχετο,και σίγουρα ποιο δυσάρεστο,σήμερα πήγε να μου τη πέσει ένα πρεζάκι στο δρόμο επειδή δεν είχα λεφτά να του δώσω για τη πρέζα.Έχω παρατηρίσει ότι αυξάνονται το τελευταίο καιρό και ειλικρινά,δεν θυμάμαι μέρα που να μην έχω δεί έστω και ένα να είναι στους δρόμους και να περιμένειι κάποιον να του δώσει λεφτά.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#6615 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Νοέμβριος 2007 - 22:18

ο μικρός πυραμίδα ανακαλύπτει την ομόνοια.
η αλήθεια είναι ότι και στη Θεσσαλονίκη άρχισα να βλέπω πολύ κόσμο να λιώνει,
απλά δεν ξέρω αν ήταν έτσι πάντα και εγώ δεν τα έβλεπα.
Ή αν οι χρήστες έχουν αυξηθεί.