Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 28 November 2007 - 22:06

Posted 28 November 2007 - 23:15
Posted 29 November 2007 - 00:22
Αχεμ...Μερικη ριξη του δεξιου εσω χιαστου...15 μερες ακινησια...
Posted 29 November 2007 - 00:22
"The more you know yourself the less things upset you"
Posted 29 November 2007 - 02:05
Λοιπων ας ξεκινησω απο την αρχη.......
Περασα πληροφορικη και τεχνολογια υπολογιστων Λαμια.....
Το Δευτερο Εξάμηνο!!!!
Λοιπων αγωνια εχω απο τωρα γιατι: μα ξερετε η αγωνια της πρωτης
μερας:
Πως θα ειναι να εισαι μεσα σε ενα σωρο αγνωστους?????
Ειναι ευκολο να κανεις στο ξεκάρφωτο παρέες εκει που δεν
γνωρίζεις κανεναν????????
Ειναι ευκολο να κανω ολες της δουλιες του σπιτιου μονος μου?????
(Θα πρεπει να κραταω και ενα σπιτι μονος μου!!!)
Απαντηστε μου οσο πιο ειλικρανα και σοβαρα μπορειτε!!!!!
Ειμαι μονος που εχω ολο αυτο το αγχος????
Posted 29 November 2007 - 02:17
Όταν λες δουλειές του σπιτιού; Όλοι που ξέρω τρώνε έξω. Οπότε μόνο το συγύρισμα μένει. Φρόντισε να είσαι τακτικός και δεν θα έχεις πρόβλημα. (θυμάμαι κάποιον που είχε μαζέψει πάνω από 50 μπουκάλια νερό του 1,5 L (άδεια) επειδή βαριόταν να τα πετάξει...
Posted 29 November 2007 - 02:31
σφουγγαρισμα,ξεσκονισμα once a week και σκουπισμα twice a week and you'll be fineΕιναι ευκολο να κανω ολες της δουλιες του σπιτιου μονος μου?????
Posted 29 November 2007 - 02:35
Αχεμ...Μερικη ριξη του δεξιου εσω χιαστου...15 μερες ακινησια...
Περαστικά κ από δω matsu-chan..
Πείτε κ ένα περαστικά σε μένα.. αν και δε θα είναι περαστικά..
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 29 November 2007 - 03:20
τι περαστικά morm, κράτα γεράαα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!
Posted 29 November 2007 - 03:59
(θυμάμαι κάποιον που είχε μαζέψει πάνω από 50 μπουκάλια νερό του 1,5 L (άδεια) επειδή βαριόταν να τα πετάξει...
Ξερω καποιον που μαζι μαζεψαμε καμια 20αρια μπουκαλια 1.5 λιτρο και κατι κουτακια μπυρας επειδη βαριομασταν να ψαξουμε να βρουμε ανακυκλωση!
(hope he's reading this, mehehehehe)
Posted 29 November 2007 - 07:55
βεβαια θα δω αν ειναι καλη.
Χθες που σας καλημερησα ειδαμε τι εγινε(σ.σ. Η Matsu χαρτογραφησε το σπιτι της)
αμα γινει παλι σημερα καμια χοντρη,πχ ο Σπωνης αρπαξει φωτια στο μαλλι,κουτσουλησουν 8 περιστερια την Erisabetsu και ο Dante γνωρισει μια ιαπωνισα πιτσιρικα που να τον θελει οπως οι μυγες το σκατο ε τοτε κατι δεν παει καλα.
Posted 29 November 2007 - 09:24
θα συνεχίσεις να μας απειλείς με καλημέρες για πολύ ακόμα;
Posted 29 November 2007 - 09:29
αυτα.
Posted 29 November 2007 - 09:53
μπλιαχ
τρώω και δεν παθαίνω τπτ
όχι ρεεεεεεεε
δεν εχω λολι πικς [νομίζω]
οχι ρεεεεεεε
καλημέρα και σε σένα
Posted 29 November 2007 - 10:04
Αυτο το ποστ μου ξυπναει πολλες ανεκδοτες αναμνησεις... Βλεπετε τοσα χρονια στο εξωτερικο περασα απο ολα τα σταδια (φοιτητικη εστια, συγκατοικηση σε σπιτι με αντρες και γυναικες, ελληνες και μη, μονος σε σπιτι, συμβιωση με γκομενα σε σπιτι)Ειναι ευκολο να κανω ολες της δουλιες του σπιτιου μονος μου?????
Εχω δει και εχω ζησει πολλα...
Το ποσο καθαρος εισαι εσυ η οι συγκατοικοι σου ειναι θεμα φυσεως. Η προσωπικη μου εμπειρια απεδειξε οτι η εθνικοτητα δεν παιζει μεγαλο ρολο. Το ιδιο ισχυει και για το φυλο. Εχω δει γυναικες που ζουσαν σε διαμερισματα σκουπιδοτενεκεδες. Ειχα την ατυχη εμπειρια να κατσω σε καναπε και να βρω αναμεσα στα μαξιλαρια χρησιμοποιημενο ταμπον. Καλα τα απλυτα κιλοτακια στα σπιτια που μενουν κοριτσια μπορει να βρεθουν στα πιο απιθανα μερη. Η μονη εξαιρεση ειναι οι ασιατες και ασιατισσες. Μιλαμε για sterilised δωματια. Και παντα συμμαζεμενα.
Κατι ειπατε για μπουκαλια... Ειχα ενα συγκατοικο που στο δωματιο του ειχε μπουκαλια εναμιση λιτρου της Πεπσι γεματα με τα ουρα του. Η τουαλετα ηταν στον δευτερο και αυτος τα βραδυα, η οταν επαιζε στον υπολογιστη βαριοταν να παει. Και ο μπιχλας δεν τα πετουσε την αλλη μερα με αποτελεσμα να τα βλεπουμε εμεις και να μην παταμε στο δωματιο του. Αφου τα κρατουσε μεσα τοσο καιρο που αντιδρουσαν τα ουρα με την Πεπσι και εμφανιζονταν μεσα στα μπουκαλια μικρο-οργανισμοι.
Παντως αυτος που δεν τα παει καλα με την καθαριοτητα προδιδεται απο την μυρωδια του δωματιου του. Υπηρχαν τρελες περιπτωσεις. Θυμαμαι οταν ψαχναμε σπιτι για το επομενο ετος, βλεπαμε απιθανα πραγματα. Οταν μας ξεναγουσαν στο σπιτι οι φοιτητες που θα εφευγαν, υπηρχαν δωματια που μας ελεγαν "believe me mate, you don't wanna go in there..". Ανοιγα λιγο την πορτα και μου ερχοταν μια μποχα που παρομοια της ζουνε μονο οι ντετεκτιβ του CSI οταν μπαινουν σε δωματιο με πτωματα.
Και οι Ελληνες ομως δεν πανε πισω. Το πιο συνιθισμενο φαινομενο ηταν η εξαφανιση του πατωματος. Αμα εμπαινες στα δωματια των παιδιων δεν παταγες στο πατωμα αλλα σε ενα μειγμα απο περιοδικα, απλυτα, κουτακια απο αναψυκτικα και πιτσες. Ενας απο τους κολλητους μου ηταν ετσι, και αναγκαστηκε να καθαρισει οταν μια αποικια μυρμηγκιων εκανε σπιτι της την στοιβα απο μισοφαγωμενες πιτσες στο δωματιο του.
Ενα αλλο χαρακτηριστικο αυτων που μενουν μονοι τους ειναι η εφευρητικοτητα. Οι ατομικοι νεροχυτες στα δωματια των εστιων μπορουν καλλιστα να χρησιμοποιηθουν για ουρητηρια ειδικα μετα απο μεγαλη μεθη. Αυτο ομολογω οτι το εχω κανει και εγω κανα δυο φορες, μετα απο εξαντλητικα μεθυσια. Υπηρχαν ομως συγκατοικοι που το ειχαν κανει συστημα, και το χειροτερο απο ολα επλεναν τα ποτηρια τους στον ιδιο νιπτηρα. Ενας βασικος κανονας οταν επισκεφτεσαι αλλους φοιτητες ειναι οτι σε κερνανε να το πινεις απο το μπουκαλι. Ενα αλλο δειγμα εφευρητικοτητας ειναι η χρηση του φουρνου. Εχω στεγνωσει καλτσες μεσα στον φουρνο. Μια που δεν τον χρησιμοποιουσα ποτε για φαγητο, σε ωρες αναγκης χρησιμοποιηθηκε ως σουπερ-φαστ στεγνωτηρας. Ενας φιλος μου εμενε σε studio και το καλοριφερ ηταν της πλακας, οποτε ανοιγε τον ηλεκτρικο φουρνο στους 250 με την πορτουλα ανοιχτη για θερμανση. Ευτυχως το ηλεκτρικο ηταν inclusive στο νοικι...
Τελος να αναφερω τους περιβοητους καυγαδες μεταξυ των συγκατοικων. Συνιθισμενες αιτιες ηταν οι στιβες με τα απλυτα στο νεροχυτη, η ελλειψη και η υπερκαταναλωση κολωχαρτου απο καποιους, η παραβιαση των συνορων στο ψυγειο, η καταναλωση των τροφιμων απο αλλους συγκατοικους, κτλ. Πολλες φορες δεν λυπουν και τα σαμποταζ. Καλο ειναι να φυλατε τα προσωπικα σας ειδη κλειδωμενα στα δωματια σας. Ειχαμε ενα εκνευριστικο ανθελληνα Γαλλο συγκατοικο στην εστια τον πρωτο χρονο. Αυτος αφηνε το σαμπουαν και το αφρολουτρο του στο κοινοχρηστο μπανιο. Μια μερα ενισχυσαμε αυτα τα μπουκαλια με 100% οργανικες ελληνικες αντρικες πρωτεινες...
Θελω να πιστευω οτι παντα τα δωματια μου ηταν πολυ πιο καθαρα απο το μεσο ορο. Σε αυτο βεβαια εφταιγαν και οι κοπελες μου... Δεν μου καθαριζαν, απλα οποτε ηταν να ερθουν σπιτι μου εκανα το διαμερισμα λαμπικο για να μην εχουν λογο να ψαχουλευουν και να συμαζευουν το σπιτι μου. I hate it when people go through my things...
Οποτε φιλε μου, μην αγχωνεσαι... Η φοιτητικη ζωη θα ειναι μια απο τις πιο ενδιαφερουσες και παλαβες περιοδους της ζωης σου...