Βασικα, εσενα απ'οτι καταλαβα, αρχικα σε απασχολει αν θα προλαβεις στο πρωτο εξαμηνο να κανεις παρεες απο τη σχολη...αυτο δεν ειναι δυσκολο..παντα θα βρισκονται ατομα να κανεις παρεα, και συνηθως οι παρεες ξεκινουν απο τις αναγκες των μαθηματων...ολο και καποιος θα σου ζητησει σημειωσεις, ολο και απο καποιον θα ζητησεις εσυ σημειωσεις...απο την αλλη, τι σε κανει να πιστευεις οτι μονο στο πρωτο εξαμηνο εχεις ευκαιρια να γνωρισεις κοσμο?...εγω μεσα σε 3 χρονια στη σχολη, αλλαξα 4-5 διαφορετικες παρεες..και δεν ημουν και στο δημοσιο, που υπαρχουν τοσες πολλες σχολες, και τοσα πολλα ατομα..στο τμημα ημασταν ολοι κι ολοι 25...το να ψαχνεις απο το πρωτο εξαμηνο κιολας, ατομα που να εμπιστευεσαι και να τους κανεις κολλητους, ειναι το λιγοτερο ουτοπικο..αυτα ερχονται με τον καιρο..αρχικα, το θεμα, ειναι να δικτυωθεις, ωστε να μη βαριεσαι στις εκτος σχολης ωρες..τωρα το ποιος ειναι καλος, και ποιος σκαρτος, θα το δεις αρκετα αργοτερα..οποτε μην αγχωνεσαι..κοιταξε να περασεις καλα οτι και να γινει..katan τους γενικα φιλους που λες τι να τους κανεις αν δεν μπορεις να
τους εμπιστευτεις καθολου η αν ξερεις οτι στη δυσκολη στιγμη δεν
θα σε νοιαστούν καθόλου.........
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 30 November 2007 - 01:38

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 30 November 2007 - 02:13
Spoiler: shamefully....
Και εγώ μια από τα ίδια.Βέβαια λέμε και καμιά κουβέντα άσχετη με μαθήματα αλλά έξω από τη σχολή δεν κάνουμε παρέα.Γενικά παρέες πάντως ούτε εγώ έχω.
*nods*
i always am =w=/Spoiler:
Δεν πειράζει ήμαστε εμείς περήφανοι για σένα

Posted 30 November 2007 - 02:22
Δεν πειράζει ήμαστε εμείς περήφανοι για σένα
Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εγώ το έχω καμάρι μου να λέω ότι ξέρω μια από τις(ίσως και την πιο) otaku κοπέλα στην Ελλάδα
Posted 30 November 2007 - 02:32
π απο το πρωτο μαθημα ετρεχαν να γνωρισουν τον κοσμο ολο λες κ την επομενη μερα θα ειχε κλεισει η λιστα με τις παρεες κ δε θα χωραγαν πουθενα
btw ουτε εγω κανω παρεα με παιδια απο τη σχολη μ. ισως επειδη τους θεωρω ολους εκει μεσα βλακες
μονο με 3 παιδια μιλαω.
το ενα ειναι ενα παιδι π το ηξερα πριν απο τη σχολη
το αλλο ειναι ενα κοριτισι π εχουμε κατι κοινους γνωστους
και το 3ο ειναι ενα κοριτσι π μ αρεσει αλλα ετσι κ αλλιως δε παταει στη σχολη
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Posted 30 November 2007 - 02:41
4-5 παιδια ξερω και λεμε τιποτα/σημειωσεις/κλπ...
και κατι τελευταιο για να σας καληνυχτισω....
gnzz
Posted 30 November 2007 - 02:44
και το 3ο ειναι ενα κοριτσι π μ αρεσει αλλα ετσι κ αλλιως δε παταει στη σχολη
Τι κακό κ αυτό, κ γω όσες είχα σταμπάρει στη σχολή,δεν πατάγανε καθόλου...
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 30 November 2007 - 09:49
Posted 30 November 2007 - 10:41
ο μικρός πυραμίδα ανακαλύπτει την ομόνοια.
Βασικά 2 ρόνια τώρα εκεί γυροφέρνω,απλά και για τα δεδομένα της Ομόνιας ακόμη το βλέπω πιο συχνά...και μικρό είναι το μάτι σου
Κατά τα άλλα καλημέρα.Σήμερα έχω σχολή στις 12,οπότε πήρα ένα ωραίο υπνάκο,μουαχαχα!
Για τους φίλους στη σχολή θα συμφωνίσω με την Katan.Εγώ προσωπικός δεν έχω κάνει κάποιο φίλο εκεί,ούτε ιδιαίτερες παρέες,αλλά έτσι κι αλλιώς δεν περίμενα ποτέ ότι θα το κάνω μέσο της σχολής,είναι περρισσότερο θέμα του πως φέρεσαι και πόσο δένεσαι με τα άτομα γύρω σου και δεν είναι ανάγκη να περιμένεις να βρείς απ' τη σχολή σου παρέες και αρκετά αργότερα φίλους.
Posted 30 November 2007 - 11:06
ρε παιδια πιο πολυ αγχος εχω γιατί
δεν είμαι και υπερβολικά κοινωνικώς
και αυτό δεν ειναι και το καλύτερο!!!!
γιατι σκεφτομαι αν δεν κανεις στο πρώτο
εξάμηνο φιλους να βρεις μια παρεα που
σου ταιριάζει την εκατσες...:emptyonexg1:
το πρώτο εξάμηνο έκανα παρέα με μερικά "κορτισια", μέχρι το τέλος του εξαμηνου gnoirsa όλο το τμήμα μου, μέχρι το τέλος των σπουδών μου είχα αλλάξει ένα σορό παρέες και ακόμη και τώρα κρατάω επαφή με άτομα από διαφορετικές παρέες.
το μονο άτομο σταθερό όλα αυτά τα χρονια είναι η φίλη μου από την αθηνα. Την οποια αγαπώ παρα πολύ. Είμαστε μαζί από το πρώτο εξάμηνο αν και αρχίσαμε να κάνουμε τρελή παρέα από το τρίτο και μετά. Απλά χαλάρωσε ακόμη και κανε παρέα ακόμη και με άτομα που μέχρι τώρα δεν θα έκανεςπάντα μπορείς να κερδίσεις κάτι ακόμη και από το πιο βαρετό άτομο.
και συμφωνώ με την άποψη ότι τα άτομα που σπουδάζουν στις πόλεις τους δυσκολεύονται περισσότερο να κάνουν παρέες από τι σχολη τους.
Posted 30 November 2007 - 11:39
παρεες γιατι μετα θα ψιλοεχουν δημιουργηθει οι
παρεες.......
Ισως κανω λαθος δεν ξερω
AndroGhost αν διαβασες και πιο πριν ειπα οτι
δεν ειμαι και υπρβολικα κοινονικως
τωρα εσυ το συμπερασμα δεν μπορω να καταλαβω
πως το εβγαλες οτι μπορει να ειμαι σαν σκυλακι που
θα τρεχω να τους γνωρίσω ολους απο την πρωτη ημερα!!!!
Αυτα......
Σιγά μην κατσω να σκασω.......
Posted 30 November 2007 - 12:26
Posted 30 November 2007 - 13:47
i just finished zelda: PH and i'm not satisfied at all...
why?
Εγώ ένα 10λεπτο έπαιξα και μετά βαρέθηκα.Ίσως το καλοκαίρι στις διακοπές που δεν θα έχω τι άλλο να κάνω να το συνεχίσω

Posted 30 November 2007 - 13:58
it's too small and not challenging at all D:Εγώ ένα 10λεπτο έπαιξα και μετά βαρέθηκα.Ίσως το καλοκαίρι στις διακοπές που δεν θα έχω τι άλλο να κάνω να το συνεχίσω
Posted 30 November 2007 - 14:25
it's too small and not challenging at all D:
Aww... too bad... and it looked promising
being. Choice is a function of awareness, awareness comes
as a function of meditation. Observe things from a place
of non-reaction, which does not mean detachment, but means
not attached to an outcome. Knowing others is intelligent.
Knowing yourself is enlightened. Conquering others takes force.
Conquering yourself is true strength. Knowing what is enough is
wealth. Forging ahead shows inner resolve."

Posted 30 November 2007 - 17:30
..αλλά μέχρι να έρθεις, δες αυτό
Spoiler:
αχού τον καλέ γλύκας είναι
Πάντος γενικά τα αγοράκια γατάκια από ότι έχω καταλάβει και από τον δικό μου ψιψίνο
είναι και πολύ παιχνιδιάρικα ζωή να έχουν
Έχω τραβήξει κάτι πολύ πετυχημένα βιντεάκια του Τσίφτη Μπεμπέ,
του γάτου μου καλέ
οπότε...
για την ώρα πάρτε φώτος
όχι που θα την γλιτώνατε