Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#66001 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 posts

Posted 13 June 2012 - 17:21

Όλη η νομισματική αξία το Brave.
Posted Image

#66002 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 13 June 2012 - 17:25

Brave. :3

#66003 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 posts

Posted 13 June 2012 - 17:27

Για... τολμηρούς θεατές... :hehehe: class=

Έχω λιώσει

Εντάξει. Δωσ' μου το φιλί τσου. Θέλω θέλω να ΄μαι, ο ερατσής τσου.

Edited by TziKei, 13 June 2012 - 17:30.

Posted Image

#66004 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 13 June 2012 - 18:58

εγώ το warrior έβαλα και τα μη αναγνωσμένα* είναι με bold επικεφαλίδες. Το brave δεν το εξέτασα ενδελεχώς.

εδιτ: *στα τόπικ που ακολουθώ. Στην κεντρική σελίδα με τα θέματα έχει μπλε τελείες στα αδιάβαστα και μαύρη στα αναγνωσμένα. Στα επιμέρους, έχει άσπρη και μαύρη κουκκίδα.

Edited by ma_foteini, 13 June 2012 - 19:00.

#66005 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 posts

Posted 13 June 2012 - 19:05

εδιτ: *στα τόπικ που ακολουθώ. Στην κεντρική σελίδα με τα θέματα έχει μπλε τελείες στα αδιάβαστα και μαύρη στα αναγνωσμένα. Στα επιμέρους, έχει άσπρη και μαύρη κουκκίδα.

Τελεία δίχως παύλα ίσον άντρας χωρίς... γκουχ.
Posted Image

#66006 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 13 June 2012 - 19:49

και κομπολόγι δίχως χάντρες...

#66007 TziKei

TziKei

Noob

• Members
  • 22 posts

Posted 13 June 2012 - 20:09

και κομπολόγι δίχως χάντρες...

ίσον αμάξια δίχως μάντρες.

Edited by TziKei, 13 June 2012 - 20:09.

Posted Image

#66008 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 13 June 2012 - 20:40

Αν ακουσω αλλη μια μ@λ@κισμενη να λεει οτι ο Κασιδιαρης ειναι σεξυ κι οτι την εξιταρουν τα χαστουκια, θ αρχισω να μοιραζω κι εγω χαστουκια, αλλα οχι για να τις εξιταρω.

#66009 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 13 June 2012 - 20:48

Πραγματικά είναι τραγικό το γεγονός ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι πραγματικά είναι τύποι σαν και αυτόν και γιατί δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σε θέσεις με εξουσία. Μετά μας λέει ο Μιχαλό ότι ο Ελληνικός λαό τον ψήφισε... Γιατί το 5,5% είναι όλος ο Ελληνικός λαός φυσικά.

Edited by demonicMC, 13 June 2012 - 20:49.

#66010 Dio Brando

Dio Brando

Dark Will

• Members
  • 1,185 posts
  • LocationFalconia

Posted 13 June 2012 - 20:59

Spoiler:

Spoiler:

#66011 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 13 June 2012 - 21:39

Πραγματικά είναι τραγικό το γεγονός ότι πολλοί δεν καταλαβαίνουν τι πραγματικά είναι τύποι σαν και αυτόν και γιατί δεν θα έπρεπε να βρίσκονται σε θέσεις με εξουσία. Μετά μας λέει ο Μιχαλό ότι ο Ελληνικός λαό τον ψήφισε... Γιατί το 5,5% είναι όλος ο Ελληνικός λαός φυσικά.

Aν βάλεις όμως μαζί τα ποσοστά που πήρε κάθε κόμμα θα δεις οτι στην ουσία δεν υπάρχει ελληνικός λαός.
Δηλαδή αν κάτι χαρακτηρίζει πιο ουσιαστικά και πρακτικά τον ελληνικό λαό δεν είναι το οτι είναι αντίθετοι με την πολιτική της χρυσής αυγής αλλά το οτι δεν μπορούν να συνενοηθούν με τίποτα.
Κι απο τη στιγμή που το ποσοστό τους φτάνει για να μπουν στη βουλή δεν μπορεί να τους πει κανεί τίποτα γι αυτό.
Με κάθε ευκαιρία βγαίνει ο καθένας να θυμηθεί το σύνταγμα και τις αρχές της δημοκρατίας, τις οποίες οι ίδιοι οι πολιτικοί που τις στηρίζουν εναντίων της ΧΑ έχουν παραβεί, και ο ίδιος ο λαός που έμαθε να κάνει κοπάνες και να σέβεται τους κανόνες μόνο όποτε συμφέρουν απο το σχολείο τους τη λέει γι αυτό.
Ειλικρινά απορώ πόσο χειρότερα πρέπει να πάμε για να βγει κάποιος να τα χώσει σε όλα και σε όλους, μαζί και στις τραγικές αρχές της δημοκρατίας που δεν έχουν καμία ουσιαστική ισχύ πέρα απο το να υπηρετούν το συμφέρον αυτών που βολεύονται μ' αυτές.
Σχεδόν μου λειπει ο Πάγκαλος, αλλά αυτός είχε τη φωλιά του μαζί με το κόμμα του υπερβολικά λερωμένη για να έχει δίκιο.:P

Εdit:This almost sounds like fascist talk, please don't misunderstand. :P

Edited by Kamui, 13 June 2012 - 21:41.

O6rrvsU.jpg

#66012 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 June 2012 - 22:23

Σέβομαι τους κανόνες aka δεν κάνω κοπάνα στο σχολείο =/= σέβομαι τον συνάνθρωπό μου. :)

Kαμία επαφή το ένα με το άλλο και μη συγκρίσημα σε θεμελιώδες επίπεδο. Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι απλά κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε επειδή είμαστε αναγκασμένοι.

#66013 Otsuu-chan

Otsuu-chan

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 13 June 2012 - 22:36

spam/
Διαβάζω ερευνα marketing. Και υπάρχει στο βιβλίο παράδειγμα μιας συνέντευξης με παιδάκια για περιοδικό ποδοσφαίρου.
Σε κάποιο σημείο μιλάνε για συλλογές και διαβάζω: "Ναι, έχω κάρτες από ougio (κάπως έτσι ακούγεται)"
Αφού επαναλαμβάνεται το ougio 3-4 φορές, πετυχαίνω πιο κάτω: "οι οποίες τάπες έχουν pockemon επάνω?"
double fail.. :P Να δω τι άλλο θα βρω μέσα σε βιβλίο..

1st post in the hole

#66014 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 13 June 2012 - 22:41

Τότε γιατί πρέπει να τα ακολουθούμε εκτός απο το γεγονός οτι τα χρειαζόμαστε και κάνουν την κοινωνία μας καλύτερη?
Αν δεν υπάρχει θρησκευτικό υπόβαθρο δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι πρέπει να έχουν δικαιώματα λες και όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος υπήρχε και μια πλάκα που τα είχε γραμμένα εκεί.
Αυτό που βλέπω είναι οτι ο καθένας χρησιμοποιεί αυτά και το σύνταγμα όποτε απλά τον συμφέρει.
Στην καθημερινή τους ζωή με τα λόγια και τις πράξεις τους οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ εύκολο να παραβούν τα ανθρώπινα δικαιώματα και τα χρηστά ήθη.Αν τους κατηγορήσεις γι αυτό όμως θα θεωρηθεί ακραίο να τους σύρεις στα δικαστήρια πχ για μια βρισιά ή ένα ρατσιστικό σχόλιο, και δικαίως.
Όταν όμως αυτά παραβιάζονται με πολύ μεγαλύτερο impact στην κοινωνία, τότε τίθεται το θέμα.
Αλλά η διαφορά ποια είναι?Ποιο θέμα είναι πιο σημαντικό και συμφέρον για την κοινωνία (όπου συμφέρον μπορεί να θεωρηθεί και η μαζική δίωξη των μεταναστών απο τη χώρα ή κάθε άλλη φασιστική καφρίλα που μπορεί να συμφέρει το...έθνος), ή ποια είναι η ουσιαστική ισχύς τους στις ίδιες τις ζωές και τα πιστεύω των ανθρώπων?

O6rrvsU.jpg

#66015 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 June 2012 - 23:16

Κamui μόλις κατέστησες άχρηστους δεν ξέρω και γω πόσους αιώνες κοινωνικής και ανθρωπιστικής προόδου. Συγχαρητήρια.