Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65521 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 15:53

Άσχετο:

Έκανα ζάπινγκ στην TV και έβαλα το ENA Channel (ένα κανάλι της Καβάλας) και έλεγε ειδήσεις που μόλις τελείωναν οπότε φυσικά πήγα να το αλλάξω και τότε...
BOOM! Στο ρολόι που εμφανίζεται κλασικά όταν τελειώνουν οι ειδήσεις και λέει την ώρα Ελλάδος; Ναι, είχαν βάλει για background music το «Lilium» από το Elfen Lied, χαχαχα, κόλλησα.

#65522 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 16:58

Γι αυτό αν θέλω μπορώ να κοροϊδεύω και τους Manowar, ή οποιοδήποτε άλλο metal συγκρότημα θεωρώ δήθεν.
Με τη διαφορά οτι οι Μanowar είναι πολύ πιο αναγνωρισμένοι και χαρακτηριστικοί του είδους τους, και δεν παρουσιάζονται ως κάτι που δεν είναι (όπου lordi=shock rock ενώ παρουσιάζονται ως heavy metal)

Highly debatable, διότι οι Manowar αρέσκονται στο να αυτοαποκαλούνται "the kings of metal" (κάτι που φυσικά και δεν ισχύει).

Αλλά εν τέλει, μικρή σημασία έχει το αν παριστάνουν κάτι που δεν είναι ή όχι.

Συνήθως αν κοροϊδέψεις τους fans των Manowar θα κοροϊδέψεις μεταλάδες, αν κοροϊδέψεις αυτους που άκουσαν Lordi στη eurovision και αποφάσισαν να θεωρηθούν fans της metal θα κορoϊδέψεις άτομα που δεν έχουν ιδέα απο μουσική.

The implications of this statement are false. Οι fans των Manowar είναι γνήσιο υποσύνολο των ατόμων που δεν έχουν ιδέα από μουσική. Το ότι το κάνεις να ακούγεται σαν τελείως διαφορετικό σύνολο ατόμων είναι τουλάχιστον ύποπτο.

Αυτή η συζήτηση είναι τόσο ντροπιαστική που νιώθω τα δάκτυλά μου να πονάνε.

Χαίρομαι που το παραδέχεσαι. Απλά να υπενθυμίσω ότι εσύ την ξεκίνησες. Τώρα μπορείς να νιώσεις το αίσθημα ντροπής και σε ένα επιπλέον επίπεδο.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#65523 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 Δημοσιεύσεις:
  • LocationStars

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 17:23

Άσχετο:

Έκανα ζάπινγκ στην TV και έβαλα το ENA Channel (ένα κανάλι της Καβάλας) και έλεγε ειδήσεις που μόλις τελείωναν οπότε φυσικά πήγα να το αλλάξω και τότε...
BOOM! Στο ρολόι που εμφανίζεται κλασικά όταν τελειώνουν οι ειδήσεις και λέει την ώρα Ελλάδος; Ναι, είχαν βάλει για background music το «Lilium» από το Elfen Lied, χαχαχα, κόλλησα.

Posted Image
Μπράβο στο κανάλι :blingeye2: τι στο καλό; μόνο στα τοπικά κανάλια της ανατολικής Ελλάδας γίνονται αυτά;;; :cry5:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kunoichi.meriinawa: 27 Μάιος 2012 - 17:24

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65524 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 17:53

>.>*
Βόρειας Ελλάδας* ή Ανατολικής Μακεδονίας*, διάλεξε!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Theodore :D: 27 Μάιος 2012 - 17:54

#65525 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 18:57

Δεν ξέρω αν είναι παλιό και γνωστό, αλλά έχει φοβερό ενδιαφέρον το link. Πρώην κατάδικος γράφει σε κάποιο από τα πολλά -chan για την εμπειρία του. Πολύ γερό thread.
18+

#65526 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 19:27

Highly debatable, διότι οι Manowar αρέσκονται στο να αυτοαποκαλούνται "the kings of metal" (κάτι που φυσικά και δεν ισχύει).

Αλλά εν τέλει, μικρή σημασία έχει το αν παριστάνουν κάτι που δεν είναι ή όχι.

Η σημασία του θέματος ήταν μικρή πριν καν υπάρξει.

The implications of this statement are false. Οι fans των Manowar είναι γνήσιο υποσύνολο των ατόμων που δεν έχουν ιδέα από μουσική. Το ότι το κάνεις να ακούγεται σαν τελείως διαφορετικό σύνολο ατόμων είναι τουλάχιστον ύποπτο.

Αυτό είναι κυρίως υποκειμενικό κριτήριο.
Εγώ δε θα έλεγα οτι δεν έχουν ιδέα απο μουσική, αλλά οτί έχουν ελάχιστη ιδέα απο μουσική και οτι είναι κολλημένοι και τραγικοί.

Χαίρομαι που το παραδέχεσαι. Απλά να υπενθυμίσω ότι εσύ την ξεκίνησες. Τώρα μπορείς να νιώσεις το αίσθημα ντροπής και σε ένα επιπλέον επίπεδο.

Οh really?
Αλήθεια οταν κάποιος κάνει κάποιο άκυρο χιουμοριστικό σχόλιο για να στηρίξει τη (φαινομενική τουλάχιστον) ειρωνία κάποιου άλλου, και ο άλλος το παίρνει σχεδόν προσωπικά και φορτώνει στον άλλο διάφορες υπόνοιες ξεκινώντας μια διαφωνία που δεν έχει καμία σχέση με τις προθέσεις εκείνου που έκανε το πρώτο σχόλιο, είμαι κι εγώ μπερδεμένος για το ποιος ξεκίνησε τη σοβαρτάτου περιεχομένου αυτή συζήτηση.

Εγώ προτείνω να ανοιχτεί θρεντ με τίτλο "Πηστεβαιτε οτι οι Lordi είναι metal?????/???/?/?"
και poll
  • Ναι, monsters of metal for life!!!!!11!!!!!1
  • Όχι, μόνο οι manowar είναι tru metal
  • Δεν ακούω metal, είναι πολύ άγριο για τα γούστα μου
  • Ακούω τα πάντα εκτός απο μεταλ

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 27 Μάιος 2012 - 19:28

O6rrvsU.jpg

#65527 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 19:28

I don't even recognise half the dickgirls on /di/ anymore. Has the whole world grown tits while I was gone? And who the fuck if Justin Bieber?

Μετά από αυτό άρχισα να γελάω...μέχρι που διάβασα παρακάτω και μου κόπηκε το γέλιο μαχαίρι.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65528 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 19:39

Μετά από αυτό άρχισα να γελάω...μέχρι που διάβασα παρακάτω και μου κόπηκε το γέλιο μαχαίρι.

Μια απο τα ιδια ! εκει εσκασε το χειλακι μου και μετα εμεινα ΚΟΚΑΛΟ!!!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#65529 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 19:54

Μόλις είχα μία πλαγιομετωπική σύγκρουση με την πραγματικότητα. Αυτό το κείμενο θα μου χαρίσει μερικούς πολύ ενδιαφέροντες εφιάλτες τα επόμενα βράδια.

xbJ3b2w.jpeg

#65530 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 19:55

Ξέρετε κάτι; Είναι άσχετο με όλα τα παραπάνω, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να το μοιραστώ με τον κόσμο.

Γράφω πολυσέλιδη εργασία για τη σχολή μου, όπου πολύ ρεαλιστικά και με μεγάλη σοβαρότητα, περιγράφοντας ένα έργο, αναγκάστηκα να γράψω την παρακάτω πρόταση....

Σε αυτή την περίπτωση, τα δεντράκια που κρατάει ο Άγιος Βασίλης είναι ρέπλικες δημοφιλούς πρωκτικού δονητή.

Άη λαβ μάη λάηφ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65531 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 20:03

I swear I'll be a very very very good girl for the rest of my life...

Edit: Wait Anelis, what?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DiamondsofBlood: 27 Μάιος 2012 - 20:04

#65532 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 20:10

και τωρα δν θα ξαναδω ποτε τν Αγιο Βασιλη με το ιδιο ματι!!
Indeed WHAT??

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#65533 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 20:13

Τι να κάνω ρε παιδιά, αφού αυτό έκανε, δεν φταίω εγώ!! Και ήταν και σοκολατένια.

Να, δηλαδή έχω και αποδεικτικά..
Spoiler: NSFW

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65534 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 20:18

Kαι για να καταλάβω , έχουμε προσδιορίσει και το ακριβές μοντέλο του δονητή στο οποίο έκανε αναφορά ο καλλιτέχνης; Και αν ναι πώς κατέληξαν στο συμπέρασμα?

#65535 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 27 Μάιος 2012 - 20:27

και την αλληγορία ανάμεσα στις στρόγγυλες μύτες των παπουτσιών του και την καμπάνα.

Kαι για να καταλάβω , έχουμε προσδιορίσει και το ακριβές μοντέλο του δονητή στο οποίο έκανε αναφορά ο καλλιτέχνης; Και αν ναι πώς κατέληξαν στο συμπέρασμα?

Plug δεν είναι αυτό; :hmmm:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 27 Μάιος 2012 - 20:29