Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65491 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 May 2012 - 10:42

Δεν είναι ότι ήθελα να το δω, με ανάγκασαν. Tsun.

Hahahaha, Kenny, your moeness is showing! :D

Posted Image

#65492 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 May 2012 - 10:46

Δεν είναι ότι ήθελα να το δω, με ανάγκασαν. Tsun.

Γιατί θα αλλάξει η γνώμη όλων για εσένα επειδή παρακολούθησες Eurovision;

IIRC, είχα αναφέρει σε αρκετά άτομα ότι δεν επρόκειτο να δω το εν λόγω καρναβάλι, οπότε μερικοί μπορεί να με αποκαλούσαν ψεύτη. :P

Και ναι, με ανάγκασαν. Σνιφ.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#65493 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 27 May 2012 - 10:50

Posted Image

#65494 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 27 May 2012 - 10:52

Η φωνή της Αδάμου πάντως εμένα δεν μου άρεσε καθόλου... Έφταιγε κάποιο κρύωμα; Έφταιγε ο ηχολήπτης; Έφταιγε η τεράστια επεξεργασία που κάνουν στα CD; Επίσης και η Ελλάδα ήταν λίγο εκτός τόπου και χρόνου σε μερικά φωνητικά, με το βρακάκι ,το οποίο φαινόταν κάθε πέντε λεπτά, να προσπαθεί να σώσει το τραγούδι. Δεν εκπλήσσομαι καθόλου που βγήκαμε από την πρώτη στήλη.
Η φωνή της Αλβανιδούλας μου άρεσε λίγο, αλλά το τραγούδι και η παρουσία της πάνω στην σκηνή την χάλασαν πάρα πολύ.
Στην Τουρκία είχα πέσει κάτω και χτυπιόμουν από τα γέλια. Ειδικά αυτό το μπρός πίσω του κεφαλιού...
Η Ρωσία ήταν από τις αγαπημένες μου. Μια χαρά είναι η δεύτερη θέση, αν και αξίζαν πολύ περισσότερο από την Σουηδία, που δεν λέω, είχε συμπαθητικό τραγούδι αλλά δεν μου έμεινε καθόλου, ούτε με εντυπωσίασε στο ελάχιστο.
Τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι σχεδόν καθόλου, με εξαίρεση το LSD στο τέλος που το αφήνω ασχολίαστο.

Η ψηφοφορία κλασσική, όπως κάθε χρόνο, πήραμε δώσαμε 12άρι στην Κύπρο. Το μόνο που την έσωσε φέτος ήταν ο Lordi, που ευτυχώς μας έκανε και χαρήκαμε και λίγο.

#65495 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 27 May 2012 - 11:03

Ο Κωστάλας πράγματι έχει πάρει σύνταξη. Αν τον ακούσεις κάπου, θα είναι μόνο σε κάλυψη πρωταθλήματος καλλιτεχνικού πατινάζ. Αν και νομίζω ότι στο φετινό παγκόσμιο δεν ήταν αυτός στην περιγραφή...

Αν της Ιταλίας ήταν όλο στα ιταλικά, θα μέτραγε τρελά.

#65496 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 27 May 2012 - 11:05

^ Κι όμως ήταν στης Ιαπωνίας.

Γερμανικά θα μάθει ποτέ;;

#65497 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 posts
  • LocationPokke Village

Posted 27 May 2012 - 11:15

Spoiler:

awesome....

v4kFmx.png

#65498 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 27 May 2012 - 11:36

Η τραγουδίστρια της Σουηδίας μου θύμισε Mika Nakashima. Long lost sisters or what?

6dqFccT.gif

#65499 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 May 2012 - 11:38

Τα 12άρια Ελλάδας-Κύπρου είναι μια σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στις αλλαξοκολιές όλων των υπόλοιπων :hihi2:

Κρίμα για την Κύπρο όμως ήταν καλό για Eurovision. Το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν έπαιξα στοίχημα για την πρώτη θέση όταν η Σουδία είχε ακόμα απόδοση 3,00 και την θέση της Ελλάδας που επίσης είχε καλή απόδοση μετά τη 16η θέση Τ__Τ

xbJ3b2w.jpeg

#65500 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 May 2012 - 11:47

Η τραγουδίστρια της Σουηδίας μου θύμισε Mika Nakashima. Long lost sisters or what?

Ναι.Ρε.Φίλε.

Όλη τη βραδιά χτες προσπαθούσα να θυμηθώ ποιά μου θυμίζει και δεν έβγαλα άκρη. Τελικά ήταν η Νάνα. Λουκ ατ δατ.

Posted Image

#65501 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 27 May 2012 - 12:22

το μονο που μου αρεσε ηταν της Φινλανδιας
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MRC5NzxmrAA[/youtube]

Ναι αυτό δε το ανέφερα μιας και δεν πέρασε αλλά ήταν πολύ καλύτερο απο οποιαδήποτε άλλη χαζομάρα κατάφερε να περάσει.

Μοναδική αποζημίωση για τη βαρετή διαδικασία της βαθμολόγησης, ο Lordi. Respect στη Φινλανδία. Ελπίζω να τον βάλουν και του χρόνου. BTW, που χάθηκε ο δικός μας ο Κωστάλας που πάντα μιλούσε στη γλώσσα της οικοδεσπότριας χώρας; Πήρε σύνταξη;

Yeah, το ξέρουμε αυτό εμείς οι μεταλάδες!!!!!!!!!!!!!!
(οχι)

+1 Μαζί με της FYROM.

Σωστά, αυτό δεν το είχα ακούσει μια και το είδα αποσπασματικά.
Δε χρειάζεται καν να αναγνωρίσεις τα τραγούδια που έχουν όργανα, (έστω με γ****** play back) το ακούς μόνος σου και καταλαβαίνεις.

Btw της Κύπρου ήταν μια μεγάλη χαζομάρα, me don't see the point of it...

O6rrvsU.jpg

#65502 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 May 2012 - 12:36

Yeah, το ξέρουμε αυτό εμείς οι μεταλάδες!!!!!!!!!!!!!!
(οχι)

Ποιος σου είπε ότι τον εκτιμώ επειδή τον θεωρώ "metaaaaaaaal!!!!11one";

Έχω την εντύπωση ότι μπέρδεψες τα tabs. Εδώ είναι το .aNiMe//GR, όχι το Electric Requiem. Πήγαινε εκεί να χλευάσεις όποιον τολμήσει να πει καλή κουβέντα για τον Lordi λόγω των μουσικών σου πεποιθήσεων.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#65503 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 posts

Posted 27 May 2012 - 13:16

Btw της Κύπρου ήταν μια μεγάλη χαζομάρα, me don't see the point of it...

Αν ψάχνεις να βρεις το point στη Eurovision, έχω την εντύπωση ότι χάθηκε κάπου μετά τη Celin Dion... Ποιότητα 0.

Το τραγουδάκι της Kύπρου ήταν πιασάρικο, σου έμενε, και μια χαρά έκανε για Eurovion. Τώρα Σουηδία, ένα τεράστιο okaaaaay... whatever. Έχω χάσει κάθε ελπίδα πια σ' αυτό το στημένο διαγωνισμό. Ας βγάλουν ο,τι θέλουνε όπως κάνουν πάντα, το καλοκαίρι ο κόσμος άλλα θ' ακούει, όπως έγινε με το Allez Ola Ole και το Boca, που κανένα δεν είχε καν θέση στην πεντάδα όταν διαγωνίστηκαν. Πάντως πρέπει να παραδεχτώ ότι φέτος υπήρχαν αρκετές καλές φωνές και ήταν οπωσδήποτε καλύτερα από πέρσι. Η Σερβία ήταν πάρα πολύ καλή, και η Τουρκία ήταν πιασάρικη - απαραίτητη προϋπόθεση να ΜΗΝ έβλεπες το θέαμα που τη συνόδευε. Ωραίες φωνές απ' το Αζερμπαϊτζάν και Αλβανία, αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Στα αρνητικά, τα Σκόπια για μένα ήταν αποκρουστικά (δε μου άρεσε καθόλου η χροιά της φωνής) και την Κούλα μετά από ένα λεπτό την έβαλα στο mute γιατί δεν άντεχα άλλο. Tα υπόλοιπα αν έλεγα ότι τα θυμόμουν ψέματα θα έλεγα.

...Έχω πεθυμήσει τους Lordi...

#65504 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 27 May 2012 - 13:18

Εγω την Παπαριζου.....

sc5bab.jpg

#65505 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 27 May 2012 - 14:01

Ποιος σου είπε ότι τον εκτιμώ επειδή τον θεωρώ "metaaaaaaaal!!!!11one";

Έχω την εντύπωση ότι μπέρδεψες τα tabs. Εδώ είναι το .aNiMe//GR, όχι το Electric Requiem. Πήγαινε εκεί να χλευάσεις όποιον τολμήσει να πει καλή κουβέντα για τον Lordi λόγω των μουσικών σου πεποιθήσεων.

Aν δε θέλω να χλευάσω αυτόν που κάνει το post αλλά αυτόν που έλεγε τις πιο ντροπιαστικές poser ατάκες με τα babes για να το παίξει διαφορετικός και άνετος πού πρέπει να πάω?Aλήθεια τι περιλαμβάνουν οι μουσικές μου πεποιθήσεις, πέρα απο το να γελάω με όσους έχουν θεωρήσει τους Lordi κύριους εκπροσώπους της metal σκηνής στην περίοδο διασημότητάς τους?Does somebody really have to be a metalhead to say that?
Νομίζω οτι τελευταία σε έχει πιάσει κάτι σαν μανία καταδίωξης, σαν να πρόκειται όλοι να σε κατηγορήσουν για κάτι. :P

Kαι για να μην παρεξηγηθώ, οι Lordi άξιζαν ίσως να πάρουν το διαγωνισμό το 2005 μιας και έστησαν ένα καλό και σχετικά προτώτυπο show σε σχέση τα υπόλοιπα.Αλλά δίνουν την ίδια λάθος εντύπωση για το metal όσο η Βανδή για το rock επειδή έβγαλε ένα τραγούδι με ποζερά κιθαρίστα στη μπάντα.

Edited by Kamui, 27 May 2012 - 14:03.

O6rrvsU.jpg