Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 27 May 2012 - 15:53
Έκανα ζάπινγκ στην TV και έβαλα το ENA Channel (ένα κανάλι της Καβάλας) και έλεγε ειδήσεις που μόλις τελείωναν οπότε φυσικά πήγα να το αλλάξω και τότε...
BOOM! Στο ρολόι που εμφανίζεται κλασικά όταν τελειώνουν οι ειδήσεις και λέει την ώρα Ελλάδος; Ναι, είχαν βάλει για background music το «Lilium» από το Elfen Lied, χαχαχα, κόλλησα.
Posted 27 May 2012 - 16:58
Γι αυτό αν θέλω μπορώ να κοροϊδεύω και τους Manowar, ή οποιοδήποτε άλλο metal συγκρότημα θεωρώ δήθεν.
Με τη διαφορά οτι οι Μanowar είναι πολύ πιο αναγνωρισμένοι και χαρακτηριστικοί του είδους τους, και δεν παρουσιάζονται ως κάτι που δεν είναι (όπου lordi=shock rock ενώ παρουσιάζονται ως heavy metal)
Highly debatable, διότι οι Manowar αρέσκονται στο να αυτοαποκαλούνται "the kings of metal" (κάτι που φυσικά και δεν ισχύει).
Αλλά εν τέλει, μικρή σημασία έχει το αν παριστάνουν κάτι που δεν είναι ή όχι.
Συνήθως αν κοροϊδέψεις τους fans των Manowar θα κοροϊδέψεις μεταλάδες, αν κοροϊδέψεις αυτους που άκουσαν Lordi στη eurovision και αποφάσισαν να θεωρηθούν fans της metal θα κορoϊδέψεις άτομα που δεν έχουν ιδέα απο μουσική.
The implications of this statement are false. Οι fans των Manowar είναι γνήσιο υποσύνολο των ατόμων που δεν έχουν ιδέα από μουσική. Το ότι το κάνεις να ακούγεται σαν τελείως διαφορετικό σύνολο ατόμων είναι τουλάχιστον ύποπτο.
Αυτή η συζήτηση είναι τόσο ντροπιαστική που νιώθω τα δάκτυλά μου να πονάνε.
Χαίρομαι που το παραδέχεσαι. Απλά να υπενθυμίσω ότι εσύ την ξεκίνησες. Τώρα μπορείς να νιώσεις το αίσθημα ντροπής και σε ένα επιπλέον επίπεδο.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 27 May 2012 - 17:23
Άσχετο:
Έκανα ζάπινγκ στην TV και έβαλα το ENA Channel (ένα κανάλι της Καβάλας) και έλεγε ειδήσεις που μόλις τελείωναν οπότε φυσικά πήγα να το αλλάξω και τότε...
BOOM! Στο ρολόι που εμφανίζεται κλασικά όταν τελειώνουν οι ειδήσεις και λέει την ώρα Ελλάδος; Ναι, είχαν βάλει για background music το «Lilium» από το Elfen Lied, χαχαχα, κόλλησα.

Μπράβο στο κανάλι
Edited by Kunoichi.meriinawa, 27 May 2012 - 17:24.
Posted 27 May 2012 - 17:53
Βόρειας Ελλάδας* ή Ανατολικής Μακεδονίας*, διάλεξε!
Edited by Theodore :D, 27 May 2012 - 17:54.
Posted 27 May 2012 - 19:27
Η σημασία του θέματος ήταν μικρή πριν καν υπάρξει.Highly debatable, διότι οι Manowar αρέσκονται στο να αυτοαποκαλούνται "the kings of metal" (κάτι που φυσικά και δεν ισχύει).
Αλλά εν τέλει, μικρή σημασία έχει το αν παριστάνουν κάτι που δεν είναι ή όχι.
Αυτό είναι κυρίως υποκειμενικό κριτήριο.The implications of this statement are false. Οι fans των Manowar είναι γνήσιο υποσύνολο των ατόμων που δεν έχουν ιδέα από μουσική. Το ότι το κάνεις να ακούγεται σαν τελείως διαφορετικό σύνολο ατόμων είναι τουλάχιστον ύποπτο.
Εγώ δε θα έλεγα οτι δεν έχουν ιδέα απο μουσική, αλλά οτί έχουν ελάχιστη ιδέα απο μουσική και οτι είναι κολλημένοι και τραγικοί.
Οh really?Χαίρομαι που το παραδέχεσαι. Απλά να υπενθυμίσω ότι εσύ την ξεκίνησες. Τώρα μπορείς να νιώσεις το αίσθημα ντροπής και σε ένα επιπλέον επίπεδο.
Αλήθεια οταν κάποιος κάνει κάποιο άκυρο χιουμοριστικό σχόλιο για να στηρίξει τη (φαινομενική τουλάχιστον) ειρωνία κάποιου άλλου, και ο άλλος το παίρνει σχεδόν προσωπικά και φορτώνει στον άλλο διάφορες υπόνοιες ξεκινώντας μια διαφωνία που δεν έχει καμία σχέση με τις προθέσεις εκείνου που έκανε το πρώτο σχόλιο, είμαι κι εγώ μπερδεμένος για το ποιος ξεκίνησε τη σοβαρτάτου περιεχομένου αυτή συζήτηση.
Εγώ προτείνω να ανοιχτεί θρεντ με τίτλο "Πηστεβαιτε οτι οι Lordi είναι metal?????/???/?/?"
και poll
- Ναι, monsters of metal for life!!!!!11!!!!!1
- Όχι, μόνο οι manowar είναι tru metal
- Δεν ακούω metal, είναι πολύ άγριο για τα γούστα μου
- Ακούω τα πάντα εκτός απο μεταλ
Edited by Kamui, 27 May 2012 - 19:28.
Posted 27 May 2012 - 19:28
Μετά από αυτό άρχισα να γελάω...μέχρι που διάβασα παρακάτω και μου κόπηκε το γέλιο μαχαίρι.I don't even recognise half the dickgirls on /di/ anymore. Has the whole world grown tits while I was gone? And who the fuck if Justin Bieber?

Posted 27 May 2012 - 19:39
Μετά από αυτό άρχισα να γελάω...μέχρι που διάβασα παρακάτω και μου κόπηκε το γέλιο μαχαίρι.
Μια απο τα ιδια ! εκει εσκασε το χειλακι μου και μετα εμεινα ΚΟΚΑΛΟ!!!
Posted 27 May 2012 - 19:54
Posted 27 May 2012 - 19:55
Γράφω πολυσέλιδη εργασία για τη σχολή μου, όπου πολύ ρεαλιστικά και με μεγάλη σοβαρότητα, περιγράφοντας ένα έργο, αναγκάστηκα να γράψω την παρακάτω πρόταση....
Σε αυτή την περίπτωση, τα δεντράκια που κρατάει ο Άγιος Βασίλης είναι ρέπλικες δημοφιλούς πρωκτικού δονητή.
Άη λαβ μάη λάηφ.

Posted 27 May 2012 - 20:03
Edit: Wait Anelis, what?
Edited by DiamondsofBlood, 27 May 2012 - 20:04.
Posted 27 May 2012 - 20:10
Indeed WHAT??
Posted 27 May 2012 - 20:13
Να, δηλαδή έχω και αποδεικτικά..

Posted 27 May 2012 - 20:18
Posted 27 May 2012 - 20:27
Kαι για να καταλάβω , έχουμε προσδιορίσει και το ακριβές μοντέλο του δονητή στο οποίο έκανε αναφορά ο καλλιτέχνης; Και αν ναι πώς κατέληξαν στο συμπέρασμα?
Plug δεν είναι αυτό;
Edited by ma_foteini, 27 May 2012 - 20:29.