Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#65506 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 May 2012 - 14:13

Kαι για να μην παρεξηγηθώ, οι Lordi άξιζαν ίσως να πάρουν το διαγωνισμό το 2005 μιας και έστησαν ένα καλό και σχετικά προτώτυπο show σε σχέση τα υπόλοιπα.Αλλά δίνουν την ίδια λάθος εντύπωση για το metal όσο η Βανδή για το rock επειδή έβγαλε ένα τραγούδι με ποζερά κιθαρίστα στη μπάντα.

Εντάξει, όχι ότι διαφωνώ με το quote, αλλά ποιός χε... αν δίνουν τη λάθος εντύπωση για τη metal? Έτσι κ αλλιώς όλα τα mass media έχουν διαστρεβλώσει τα περισσότερα μουσικά είδη (πχ αντί να λέμε pop μόνο τους Belle & Sebastian λέμε ~και εννοούμε με την ευρεία έννοια~ την Britney Spears.) Όποιος ενδιαφέρεται θα κάτσει και θα ψάξει μόνος του. Το ότι είναι ποζεράς ή οτιδήποτε, δεν έχει σχέση με το γεγονός ότι βγήκε χτες να κάνει τη διαφορετική παπαρδέλα του για να γελάσουμε.
Αντίθετα, το ότι τα αστεία του ήταν κρυόκωλα έχει σχέση, ειδικά από τη στιγμή που είναι μέρος του ότι είναι τόσο αστείος. He's so fail he's awesome. Είναι ο Theon της ""metal"" yeah you saw what i did there, couldn't help it σκηνής. :kakaka:

Edited by Anelis, 27 May 2012 - 14:21.
ορθογραφικό

Posted Image

#65507 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 27 May 2012 - 14:21

That's exactly what I was trying to say.
Who cares, and why take it seriously?:P

O6rrvsU.jpg

#65508 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 27 May 2012 - 14:35

μπουτακι σαν της παπαριζοτ καμια
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#65509 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 27 May 2012 - 14:46

Aν δε θέλω να χλευάσω αυτόν που κάνει το post αλλά αυτόν που έλεγε τις πιο ντροπιαστικές poser ατάκες με τα babes για να το παίξει διαφορετικός και άνετος πού πρέπει να πάω?Aλήθεια τι περιλαμβάνουν οι μουσικές μου πεποιθήσεις, πέρα απο το να γελάω με όσους έχουν θεωρήσει τους Lordi κύριους εκπροσώπους της metal σκηνής στην περίοδο διασημότητάς τους?Does somebody really have to be a metalhead to say that?
Νομίζω οτι τελευταία σε έχει πιάσει κάτι σαν μανία καταδίωξης, σαν να πρόκειται όλοι να σε κατηγορήσουν για κάτι. :P

Ντροπιαστικές poser ατάκες έχουν και οι Manowar. I don't see your point.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#65510 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 May 2012 - 14:47

Το ER ήταν ωραίο μέρος

HnH5aB0.jpg

#65511 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 May 2012 - 14:52

Ήταν

#65512 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 27 May 2012 - 14:52

Εγώ βασικά την Eurovision δεν την είδα (είχα ξεχάσει καταρχήν ότι είχε eurovision) αλλά μιας και πιάσατε την συζήτηση λες, ας δω ποιο ήταν τουλάχιστον το τραγούδι μας.

Παρόλα αυτά αυτό που με έκανε εντύπωση είναι ότι στο youtube video που έχει το τραγούδι έχουν μαζευτεί όλοι οι Ελληναράδες και μας ρεζιλεύουν λέγοντας ότι είμαστε ο καλύτερος λαός και τέτοια :(
phmava.php

#65513 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 May 2012 - 14:56

Έχω χρόνια να πατήσω Νίκο, αλλά όσο το παρακολουθούσα ήταν από τα πιο δροσιστικά φώρουμς

Καλές αναμνήσεις

Ειδικά το τσοντοθρεντ ήταν μοναδικό

HnH5aB0.jpg

#65514 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 27 May 2012 - 14:58

Πάντως πέρα από το μουσικό κομμάτι της βραδιάς τόσο πράσινο στο Αζερμπαϊτζάν ούτε στον Αμαζόνιο. Γύρναγα, έβλεπα τα δάση, τους λόφους τα άλογα να τρέχουν ελέυθερα, τα ποτάμια , w/e και ήμουν σε φάση ωωωω τι τέλειο. Και μετά θυμήθηκα που βρίσκεται. XD

#65515 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 27 May 2012 - 15:02

Ντροπιαστικές poser ατάκες έχουν και οι Manowar. I don't see your point.

Γι αυτό αν θέλω μπορώ να κοροϊδεύω και τους Manowar, ή οποιοδήποτε άλλο metal συγκρότημα θεωρώ δήθεν.
Με τη διαφορά οτι οι Μanowar είναι πολύ πιο αναγνωρισμένοι και χαρακτηριστικοί του είδους τους, και δεν παρουσιάζονται ως κάτι που δεν είναι (όπου lordi=shock rock ενώ παρουσιάζονται ως heavy metal)

Συνήθως αν κοροϊδέψεις τους fans των Manowar θα κοροϊδέψεις μεταλάδες, αν κοροϊδέψεις αυτους που άκουσαν Lordi στη eurovision και αποφάσισαν να θεωρηθούν fans της metal θα κορoϊδέψεις άτομα που δεν έχουν ιδέα απο μουσική.

Αυτή η συζήτηση είναι τόσο ντροπιαστική που νιώθω τα δάκτυλά μου να πονάνε.

O6rrvsU.jpg

#65516 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 27 May 2012 - 15:10

Εντάξει για να πω και την ολοκληρωμένη γνώμη μου. Για μένα τα καλύτερα ήταν και της Ιταλίας(είχε πολύ ωραίο μπασάκι)(Αυτή πολύ Amy W. αλλά δε βαριέσαι...) και της FYROM που μου έκανε αρκετή εντύπωση.

Της Κύπρου έχει το "πασιάρικο" στιλ της Eurovision και σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες μπαλάντες (εγώ είχα βαρεθεί του κερατά) θεώρησα ότι θα πάει πολύ καλά. Γι'αυτο πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο τραγούδι(βάσει των προδιαγραφών της Eurovision). Δεν ακούω Αδάμου, για όνομα!

Αλλά και πάλι ποιος αφόδευσε; :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#65517 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 27 May 2012 - 15:21

Εμενα η Σουηδια μαρεσε πιο πολυ, οι γιαγιαδες, και το pantsu της Eλευθεριας.
Και οι 3 ηταν νικήτριες στην δικια τους κατηγορια πιστευω. xD

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#65518 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 27 May 2012 - 15:22

Μιας και μιλαμε για μουσικη δειτε ενα γαματο τραγουδακι που ανακαλυψα προσφατα

Youtube Video

Edited by The Tragic Prince, 27 May 2012 - 15:24.

#65519 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 27 May 2012 - 15:41

Youtube Video

Ελπίζω να εννοείς εδώ και κάτι χρόνια :P
phmava.php

#65520 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 27 May 2012 - 15:45

Youtube Video

Από μερικά τραγούδια της γιουροβίζιον είναι καλύτερο πάντως.