Σε πιο σοβαρό τόνο, πιστεύω Zane, ήσουν λίγο σκληρός με τον zennith666. Είναι λίγο υπερενθουσιώδης αλλά αυτό δεν είναι και έγκλημα...
Εγώ τα ρίχνω όλα στον ανάδρομο Ερμή και τη σύνοδο Δία Πλούτωνα στο Ζυγό πάντως
Posted 17 March 2012 - 15:02
Posted 17 March 2012 - 15:03
Zane, αν είναι δυνατόν. Δεν μπορούν δυο χρήστες στο forum να πειραχτούν σαν φίλοι και να κάνουν αστεία; Αυτό τώρα ήταν υπερβολικό! Μην φτάσουμε τώρα να θεωρούμε γλείψιμο και κολακείες μέχρι και τα αστεία ή τα πειράγματα!
Δεν καταλαβαίνω την αντιπαλότητα (πες καλύτερα την κόντρα, για να μην είμαστε υπερβολικοί) που εμφανίζεται ώρες-ώρες ανάμεσα στα απλά μέλη και τους mods. Είμαι στο forum εδώ και λίγο καιρό, αλλά κάτι τέτοιους τσακωμούς τους έχω δει. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι οι mods εχθροί μας ή κάτι τέτοιο; Οι mods είναι εδώ για να βεβαιώνουν πως εφαρμόζονται οι κανόνες (τους οποίους υποτίθεται πως ξέρουμε κι έχουμε διαβάσει όλοι) και για να μην γίνει το forum χάβρα Ιουδαίων. Από πού προκύπτει η έριδα; Προς τι (έτσι, για να το καφρίσουμε και λίγο) το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;!
Posted 17 March 2012 - 15:05
Ω ρε μάνα....Εσύ αυτό κατάλαβες απ το ποστ,πως εκδηλώνω αντιπαλότητα προς τους mods?Οκ,προς τον Tenshi όντως εκδηλώνω...Αλλά μόνο στο κρεβάτι
Posted 17 March 2012 - 15:15
Posted 17 March 2012 - 15:22
Posted 17 March 2012 - 15:40
also
Spoiler:
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 17 March 2012 - 15:49
-
Edited by Gbak, 20 August 2019 - 23:41.
Posted 17 March 2012 - 15:50
Posted 17 March 2012 - 15:57
Posted 17 March 2012 - 16:18
Κανονικα δεν θα απανταγα αλλα αφου ολοι εχουν πει το μακρυ τους και το κοντο τους ελα να τσακωθουμε και μεις λιγο ν'ανεβει η τηλεθεασηΠαίδες και παιδούλες ήρεμα. Κάνετε λάθος να εκλαμβάνετε την απάντηση του Kenny σαν προσωπική κόντρα με τον Erebos. Η απάντηση του ήταν στα πλαίσια του moderating.
Posted 17 March 2012 - 16:19
πραγματικα..Ωρέ, τι ήπιατε όλοι εχθές και κάνετε έτσι??
Posted 17 March 2012 - 16:24
Ρε συ zenith666 σταμάτα επιτέλους να κολακεύεις(για να το θέσω κομψά)με τέτοια συχνότητα τους μοντς,δηλαδή έλεος.Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για τα παραπάνω ποστς.Το έκανες μία,το έκανες δύο,το έκανες δέκα,ε από ένα σημείο και μετά βρε αδερφάκι μου καταντάει κουραστικό.Και όχι τίποτα άλλο,το κάνεις και με τόσο ορθόδοξο και by the book τρόπο που δεν νομίζω ούτε και συ ο ίδιος να πετύχεις τους όποιους στόχους έχεις βάλει εφαρμόζοντας αυτές τις πρακτικές.Λίγη διακριτικότητα στο ανοιχτό φόρουμ δεν βλάπτει
Λυπήσου μας φίλε...Και σόρρυ κιόλας αλλά θα σκάγα αν δεν στο λέγα.Με συγχωρείς έτσι?

Posted 17 March 2012 - 16:29
Posted 17 March 2012 - 16:30
Ty my friendΖεννίθ βγάζεις απίστευτα βάιμπς.

Posted 17 March 2012 - 16:32
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope