Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63061 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 17 March 2012 - 13:35

Λοιπόν Kenny, μάθε πρώτα θεωρία της μουσικής (όπου θεωρία της μουσικής=τα τέσσερα chords που χρησιμοποιούν στην pop rock) και μετά βαλ'τα με το θεό Erebos.

O6rrvsU.jpg

#63062 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 17 March 2012 - 13:46

That... went downhill fast. :(

Posted Image

#63063 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 March 2012 - 13:58

Ρε παιδια,ρε παιδιά , σταματήστε να τσακώνεστε και να μπριζώνετε τον Κέννυ που προσπαθεί να κάνει τον διαιτητή εδώ και 4 σελίδες(εγώ στην θέση του θα είχα χάσει την υπομονή μου και θα άρχιζα τα weekly bans). Χαλαρώστε και σταματήστε να χρησιμοποιήτε λέξεις που μπορεί να προσβάλουν τον άλλον(είτε είναι meme είτε όχι).Γίνεστε κακοί και χάνετε το δίκιο σας ενώ μπορεί να μην έχετε διάθεση να προσβάλετε τον άλλον.Και στην ουσία αυτό άρχισε από μια διαφωνία πάνω στα έγχορδα:bahhh:.Μπορούσατε να λύσετε το θέμα όμορφα και πολιτισμένα, όπου έτσι δεν θα ενοχλούσατε και τους υπόλοιπους που διαβάζουν και βλέπουν εδώ και και δυο μέρες έναν σχετικά ανούσιο καβγά.Ίσως να βοηθούσαν στην συζήτηση σας και άλλα άτομα με γνώσεις επί του θέματος,άμα δεν γινόταν ο χαμός, οδηγώντας την συζήτηση σε κατάληξη πιο γρήγορα.
Δεν είναι δύσκολο να γίνει καρποφόρα μια συζήτηση αρκεί να υπάρχει θέληση και ηρεμία.Μην την καταστρέφετε με τσαμπουκάδες και προσβολές.

Edited by zennith666, 17 March 2012 - 14:03.

Posted Image

#63064 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 March 2012 - 14:08

Τώρα να βάλω ένα Πεγκουλίνι? Νομίζω το "σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα, δεν τελειώνει έτσι το πράγμα" πάει γάντι :nanana:

Παίδες και παιδούλες ήρεμα. Κάνετε λάθος να εκλαμβάνετε την απάντηση του Kenny σαν προσωπική κόντρα με τον Erebos. Η απάντηση του ήταν στα πλαίσια του moderating. Επειδή λοιπόν αυτό δεν αφορά κάνεναν άλλον εγώ λέω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτό το θέμα *βγάζει μαστίγιο* και να συνεχίσουμε τη μέρα μας με τη γνωστή αγάπη και αγαστή σύμπνοια που μας διακατέχει ~πώς τα λέω έτσι η άτιμη~.

xbJ3b2w.jpeg

#63065 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 March 2012 - 14:12

Τώρα να βάλω ένα Πεγκουλίνι? Νομίζω το "σου χρωστάω ακόμα ένα κλάμα, δεν τελειώνει έτσι το πράγμα" πάει γάντι :nanana:

Παίδες και παιδούλες ήρεμα. Κάνετε λάθος να εκλαμβάνετε την απάντηση του Kenny σαν προσωπική κόντρα με τον Erebos. Η απάντηση του ήταν στα πλαίσια του moderating. Επειδή λοιπόν αυτό δεν αφορά κάνεναν άλλον εγώ λέω να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με αυτό το θέμα *βγάζει μαστίγιο* και να συνεχίσουμε τη μέρα μας με τη γνωστή αγάπη και αγαστή σύμπνοια που μας διακατέχει ~πώς τα λέω έτσι η άτιμη~.

Μην μου κλέβεις την δόξα ρε φούλα:nanteee:. Άσε να λήξω εγώ την συζήτηση :P
^ +1.

Posted Image

#63066 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 17 March 2012 - 14:12

Πέρα από την αγαπή και σύμπνοια και τα άλλα βαρετά, πρέπει να συνεχίσουμε την μέρα μας με μπύρες σήμερα:

Posted Image

It's Saint Patrick's Day today, people!

#63067 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 March 2012 - 14:13

Συγγνώμη ρε φούλη (LOLWTF) όλα έγιναν για να διαφημίσω το καινούριο τραγούδι του Πεγκουλινιού :hihi2:

edit : *Αρπάζει μία Guiness από την αποπάνω εικόνα* ~cheers mate~:drink:

xbJ3b2w.jpeg

#63068 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 March 2012 - 14:15

Συγγνώμη ρε φούλη (LOLWTF) όλα έγιναν για να διαφημίσω το καινούριο τραγούδι του Πεγκουλινιού :hihi2:

Ok πάω πάσο τότε ο σκοπός είναι ιερός.

Posted Image

#63069 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 17 March 2012 - 14:29

Ok πάω πάσο τότε ο σκοπός είναι ιερός.

I like trains

#63070 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 17 March 2012 - 14:31

Μιλάς με γρίφους γέροντα.(Τώρα ξύπνησα ρε αλήτη μην με βάζεις να σκεφτώ τι εννοείς)

Posted Image

#63071 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 17 March 2012 - 14:32

Μιλάς με γρίφους γέροντα.(Τώρα ξύπνησα ρε αλήτη μην με βάζεις να σκεφτώ τι εννοείς)

I mean that I love trains

mmmmmm....trains

#63072 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 17 March 2012 - 14:35

Ρε συ zenith666 σταμάτα επιτέλους να κολακεύεις(για να το θέσω κομψά)με τέτοια συχνότητα τους μοντς,δηλαδή έλεος.Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για τα παραπάνω ποστς.Το έκανες μία,το έκανες δύο,το έκανες δέκα,ε από ένα σημείο και μετά βρε αδερφάκι μου καταντάει κουραστικό.Και όχι τίποτα άλλο,το κάνεις και με τόσο ορθόδοξο και by the book τρόπο που δεν νομίζω ούτε και συ ο ίδιος να πετύχεις τους όποιους στόχους έχεις βάλει εφαρμόζοντας αυτές τις πρακτικές.Λίγη διακριτικότητα στο ανοιχτό φόρουμ δεν βλάπτει

Λυπήσου μας φίλε...Και σόρρυ κιόλας αλλά θα σκάγα αν δεν στο λέγα.Με συγχωρείς έτσι?
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image

#63073 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 17 March 2012 - 14:36

Ρε συ zenith666 σταμάτα επιτέλους να κολακεύεις(για να το θέσω κομψά)με τέτοια συχνότητα τους μοντς,δηλαδή έλεος.Και φυσικά δεν μιλάω μόνο για τα παραπάνω ποστς.Το έκανες μία,το έκανες δύο,το έκανες δέκα,ε από ένα σημείο και μετά βρε αδερφάκι μου καταντάει κουραστικό.Και όχι τίποτα άλλο,το κάνεις και με τόσο ορθόδοξο και by the book τρόπο που δεν νομίζω ούτε και συ ο ίδιος να πετύχεις τους όποιους στόχους έχεις βάλει εφαρμόζοντας αυτές τις πρακτικές.Λίγη διακριτικότητα στο ανοιχτό φόρουμ δεν βλάπτει

Λυπήσου μας φίλε...Και σόρρυ κιόλας αλλά θα σκάγα αν δεν στο λέγα.Με συγχωρείς έτσι?

I like trains

(οκ το κόβω).

#63074 Trivia Spitting Monster

Trivia Spitting Monster

Moe Baby Jorōgumo

• Members
  • 369 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 17 March 2012 - 14:54

Zane, αν είναι δυνατόν. Δεν μπορούν δυο χρήστες στο forum να πειραχτούν σαν φίλοι και να κάνουν αστεία; Αυτό τώρα ήταν υπερβολικό! Μην φτάσουμε τώρα να θεωρούμε γλείψιμο και κολακείες μέχρι και τα αστεία ή τα πειράγματα!

Δεν καταλαβαίνω την αντιπαλότητα (πες καλύτερα την κόντρα, για να μην είμαστε υπερβολικοί) που εμφανίζεται ώρες-ώρες ανάμεσα στα απλά μέλη και τους mods. Είμαι στο forum εδώ και λίγο καιρό, αλλά κάτι τέτοιους τσακωμούς τους έχω δει. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Είναι οι mods εχθροί μας ή κάτι τέτοιο; Οι mods είναι εδώ για να βεβαιώνουν πως εφαρμόζονται οι κανόνες (τους οποίους υποτίθεται πως ξέρουμε κι έχουμε διαβάσει όλοι) και για να μην γίνει το forum χάβρα Ιουδαίων. Από πού προκύπτει η έριδα; Προς τι (έτσι, για να το καφρίσουμε και λίγο) το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;!

Posted Image

We must be nothing less than fabulous.

^MyAnimeList^

#63075 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 17 March 2012 - 14:57

Ω ρε μάνα....Εσύ αυτό κατάλαβες απ το ποστ,πως εκδηλώνω αντιπαλότητα προς τους mods?Οκ,προς τον Tenshi όντως εκδηλώνω...Αλλά μόνο στο κρεβάτι
Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Posted Image