Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94138 replies to this topic

#63046 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 04:07

:oo:

Έλα να σου θυμίσω τα παλιά,
έλα να σε μπερδέψω λίγο πάλι.
Έλα να σου μιλήσω τρυφερά,
έλα - έλα, γλυκιά μου αγάπη.

:blush2:

#63047 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 04:10

Να σου θυμίσω χιλιάδες βράδια σε μια βραδιά
χιλιάδες βράδια που`χουν αφήσει χίλια σημάδια
χίλια σημάδια αχ σε μια καρδιά

~Είναι βαρύ το ντέρτι ρε γμτ!

xbJ3b2w.jpeg

#63048 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 04:17

Έτσι για να σου θυμίσω
πως δεν πρόλαβα να σβήσω
το σημάδι σου
Κι η φωτιά που σιγοκαίει
σαν μωρό τις νύχτες κλαίει
για το χάδι σου

(μάλλον πρέπει να αρχίζουμε να χρεώνουμε μπουκάλι για το λαικό πρόγραμμα στο bh)

#63049 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 04:20

Posted Image
Τα λουλουδια στις δεσποινιδες, απο μενα..

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#63050 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 04:28

Έχεις μια γεύση τρικυμίας στα χείλη. :x3:

#63051 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 06:34

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 23:42

#63052 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 07:00

Χαχα, ηταν γραφτο!xD

Δεν πειραζει αρχηγε, αρκει να περνας πιο συχνα απο δω.

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#63053 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 07:06

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 23:41

#63054 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 09:14

Έχεις μια γεύση τρικυμίας στα χείλη. :x3:

μα που γύριζες; μα που γύριζες; ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΣΟΥΝ;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#63055 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 10:35

Μερακλώσαμε πρωινιάτικα... :drink: Καλά κάναμε.

Καλημέρες.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63056 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 10:56

Να σου θυμίσω ότι εξέλαβες ένα χιλιοειπωμένο meme σαν προσωπική επίθεση?

Χα! ήμουν σίγουρος ότι αυτό θες με όλη σου την ψυχή να πιστεύεις (για δύο λόγους: πρώτον, σε κάνει να φαίνεσαι σαν το θύμα της υπόθεσης, και δεύτερον, σε κάνει να φαίνεσαι σαν το άτομο που έχει δίκιο).

... όμως πέφτεις τραγικά έξω.

Αυτό που πραγματικά δεν μ' άρεσε στο "bitch please + link" post είναι ότι εκεί ακριβώς που προσπαθούσα να ξεκολλήσω το Black Hole από ένα φριχτό τέλμα με κάτι unrelated but funny, έρχεσαι εσύ με το γνώριμο πλέον attitude "άντε ρε από κει, ψαράκια, ούτε που με φτάνετε σε γαματοσύνη", και μας postάρεις κάτι το οποίο υποτίθεται ήταν... καλύτερο; (side note: δεν ήταν BTW). Κι αυτό... για ποιο λόγο, ξέρω 'γώ; Τίποτα, απλά έψαχνες άλλη μια ευκαιρία να γράψεις σε στυλ "Xα χα, πάρ' τα! Είμαι καλύτερος!". Γι' αυτό και σου απάντησα "This is not a contest, Erebos", γιατί το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν το thread εκείνη τη στιγμή είναι εσένα να προσπαθείς για πολλοστή φορά να μας... αποδείξεις πόσο πιο γαμάτος είσαι από μας τους υπόλοιπους.

Φυσικά, I should know better με σένα. Πώς αλλιώς θα το διάβαζες; Έχασες και το ύφος, και το νόημα της απάντησής μου, και το μόνο που συμπέρανες είναι... butthurt; Really; Erebos, άμα ο κώλος μου πονούσε από περιπτώσεις σαν κι εσένα, θα είχα παρατήσει το moderating χρόνια τώρα. Don't think so highly of yourself. Όχι, δεν είναι butthurt, είναι κούραση. Έχω βαρεθεί (και δεν είμαι ο μόνος) να πρέπει να σε βλέπω κάθε τρεις και λίγο να προσπαθείς να "1UP" τους πάντες και τα πάντα (άσε που αποτυγχάνεις κι από πάνω). Είναι ένα δυσάρεστο θέαμα εδώ στο Black Hole και αλλού, και θα μας έκανες μια τεράστια χάρη αν μπορούσες, έτσι για αλλαγή, να αρχίσεις να postάρεις σαν άνθρωπος, αντί σαν τσατίλας έφηβος με ανασφάλειες που προσπαθεί να επιβληθεί σε ένα forum για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του.

PS. Για το face value της φράσης "bitch please"... έχω ακούσει και πολύ χειρότερα, εντός κι εκτός .aNiMe//GR, οπότε εγώ τουλάχιστον το προσπερνώ (παχύδερμο κι έτσ). Στο λέω να το ξέρεις όμως: meme ξε-meme, κάποιοι δεν θα το σηκώσουν να τους πεις "bitch please", ειδικά όταν μιλάμε για άτομα με τα οποία δεν έχεις την παραμικρή οικειότητα. Θες να δοκιμάσεις να πεις "bitch please" σ' έναν άλλον moderator εδώ μέσα και να παίξεις το account σου κορώνα-γράμματα; Be my guest.

Μ' αρέσει πάντως ότι η φράση "bitch please" καλύπτεται από τον κανόνα "meme είναι", ενώ το "chill your shit out" μετράει ως οργισμένη απάντηση. Απλά ό,τι να 'ναι.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#63057 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 12:22

Πάμε για διαφημίσεις και επανερχόμαστε με την απάντηση του Erebos.

#63058 SouLSLayeR

SouLSLayeR

Anime Freak

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAthens

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 12:25

Posted Image

there.

#63059 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 13:11

Χα! ήμουν σίγουρος ότι αυτό θες με όλη σου την ψυχή να πιστεύεις (για δύο λόγους: πρώτον, σε κάνει να φαίνεσαι σαν το θύμα της υπόθεσης, και δεύτερον, σε κάνει να φαίνεσαι σαν το άτομο που έχει δίκιο).

... όμως πέφτεις τραγικά έξω.

Αυτό που πραγματικά δεν μ' άρεσε στο "bitch please + link" post είναι ότι εκεί ακριβώς που προσπαθούσα να ξεκολλήσω το Black Hole από ένα φριχτό τέλμα με κάτι unrelated but funny, έρχεσαι εσύ με το γνώριμο πλέον attitude "άντε ρε από κει, ψαράκια, ούτε που με φτάνετε σε γαματοσύνη", και μας postάρεις κάτι το οποίο υποτίθεται ήταν... καλύτερο; (side note: δεν ήταν BTW). Κι αυτό... για ποιο λόγο, ξέρω 'γώ; Τίποτα, απλά έψαχνες άλλη μια ευκαιρία να γράψεις σε στυλ "Xα χα, πάρ' τα! Είμαι καλύτερος!". Γι' αυτό και σου απάντησα "This is not a contest, Erebos", γιατί το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν το thread εκείνη τη στιγμή είναι εσένα να προσπαθείς για πολλοστή φορά να μας... αποδείξεις πόσο πιο γαμάτος είσαι από μας τους υπόλοιπους.

Φυσικά, I should know better με σένα. Πώς αλλιώς θα το διάβαζες; Έχασες και το ύφος, και το νόημα της απάντησής μου, και το μόνο που συμπέρανες είναι... butthurt; Really; Erebos, άμα ο κώλος μου πονούσε από περιπτώσεις σαν κι εσένα, θα είχα παρατήσει το moderating χρόνια τώρα. Don't think so highly of yourself. Όχι, δεν είναι butthurt, είναι κούραση. Έχω βαρεθεί (και δεν είμαι ο μόνος) να πρέπει να σε βλέπω κάθε τρεις και λίγο να προσπαθείς να "1UP" τους πάντες και τα πάντα (άσε που αποτυγχάνεις κι από πάνω). Είναι ένα δυσάρεστο θέαμα εδώ στο Black Hole και αλλού, και θα μας έκανες μια τεράστια χάρη αν μπορούσες, έτσι για αλλαγή, να αρχίσεις να postάρεις σαν άνθρωπος, αντί σαν τσατίλας έφηβος με ανασφάλειες που προσπαθεί να επιβληθεί σε ένα forum για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του.

PS. Για το face value της φράσης "bitch please"... έχω ακούσει και πολύ χειρότερα, εντός κι εκτός .aNiMe//GR, οπότε εγώ τουλάχιστον το προσπερνώ (παχύδερμο κι έτσ). Στο λέω να το ξέρεις όμως: meme ξε-meme, κάποιοι δεν θα το σηκώσουν να τους πεις "bitch please", ειδικά όταν μιλάμε για άτομα με τα οποία δεν έχεις την παραμικρή οικειότητα. Θες να δοκιμάσεις να πεις "bitch please" σ' έναν άλλον moderator εδώ μέσα και να παίξεις το account σου κορώνα-γράμματα; Be my guest.

Μ' αρέσει πάντως ότι η φράση "bitch please" καλύπτεται από τον κανόνα "meme είναι", ενώ το "chill your shit out" μετράει ως οργισμένη απάντηση. Απλά ό,τι να 'ναι.

Και μετα εμενα κυνηγαγανε οταν ειχα αρχησει flame war.Νομιζα οτι οι προσωπικες αντιπαραθεσεις γινονται στα προφιλ και μονο εκει.(γιατι δεν νομιζω οτι ειναι η γνωστη κατασταση οπου καποιος λεει κατι και ενας μοντ του λεει ηρεμησε.Καβγας ειναι.)

Στο κατω κατω η ιρι και η μονο αρχισαν ολοκληρο ντουετο για να ηρεμησουν τα πνευματα(το οποιο θα βαζα ΤΩΡΑ hall of fame αν δεν βαριομουν εκτρα τα δισεκατομυρια quotes).Δεεεν πιανετε το μυνημα οτι ΔΕΝ ειναι το καταλληλο μερος να αρχισετε να παιζετε ξυλο?Αν ηταν παντως να κλεισετε ραντεβου για epic mecha battle (robot joke intended) εγω παντως θα ερχομουν:hahaha:

sc5bab.jpg

#63060 predictor

predictor

Know your place!

• Members
  • 95 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 13:20

28 y/o and trolling, get a job .... oh and change ur little mean pwny avatar kthxbye :D