Έλα να σου θυμίσω τα παλιά,
έλα να σε μπερδέψω λίγο πάλι.
Έλα να σου μιλήσω τρυφερά,
έλα - έλα, γλυκιά μου αγάπη.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 04:07
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 04:10
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 04:17
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 04:20

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 06:34
-
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 23:42
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 07:00
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 07:06
-
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 23:41
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 09:14
Έχεις μια γεύση τρικυμίας στα χείλη.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 10:35

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 10:56
Χα! ήμουν σίγουρος ότι αυτό θες με όλη σου την ψυχή να πιστεύεις (για δύο λόγους: πρώτον, σε κάνει να φαίνεσαι σαν το θύμα της υπόθεσης, και δεύτερον, σε κάνει να φαίνεσαι σαν το άτομο που έχει δίκιο).Να σου θυμίσω ότι εξέλαβες ένα χιλιοειπωμένο meme σαν προσωπική επίθεση?

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 12:22
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 12:25

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 13:11
Χα! ήμουν σίγουρος ότι αυτό θες με όλη σου την ψυχή να πιστεύεις (για δύο λόγους: πρώτον, σε κάνει να φαίνεσαι σαν το θύμα της υπόθεσης, και δεύτερον, σε κάνει να φαίνεσαι σαν το άτομο που έχει δίκιο).
... όμως πέφτεις τραγικά έξω.
Αυτό που πραγματικά δεν μ' άρεσε στο "bitch please + link" post είναι ότι εκεί ακριβώς που προσπαθούσα να ξεκολλήσω το Black Hole από ένα φριχτό τέλμα με κάτι unrelated but funny, έρχεσαι εσύ με το γνώριμο πλέον attitude "άντε ρε από κει, ψαράκια, ούτε που με φτάνετε σε γαματοσύνη", και μας postάρεις κάτι το οποίο υποτίθεται ήταν... καλύτερο; (side note: δεν ήταν BTW). Κι αυτό... για ποιο λόγο, ξέρω 'γώ; Τίποτα, απλά έψαχνες άλλη μια ευκαιρία να γράψεις σε στυλ "Xα χα, πάρ' τα! Είμαι καλύτερος!". Γι' αυτό και σου απάντησα "This is not a contest, Erebos", γιατί το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν το thread εκείνη τη στιγμή είναι εσένα να προσπαθείς για πολλοστή φορά να μας... αποδείξεις πόσο πιο γαμάτος είσαι από μας τους υπόλοιπους.
Φυσικά, I should know better με σένα. Πώς αλλιώς θα το διάβαζες; Έχασες και το ύφος, και το νόημα της απάντησής μου, και το μόνο που συμπέρανες είναι... butthurt; Really; Erebos, άμα ο κώλος μου πονούσε από περιπτώσεις σαν κι εσένα, θα είχα παρατήσει το moderating χρόνια τώρα. Don't think so highly of yourself. Όχι, δεν είναι butthurt, είναι κούραση. Έχω βαρεθεί (και δεν είμαι ο μόνος) να πρέπει να σε βλέπω κάθε τρεις και λίγο να προσπαθείς να "1UP" τους πάντες και τα πάντα (άσε που αποτυγχάνεις κι από πάνω). Είναι ένα δυσάρεστο θέαμα εδώ στο Black Hole και αλλού, και θα μας έκανες μια τεράστια χάρη αν μπορούσες, έτσι για αλλαγή, να αρχίσεις να postάρεις σαν άνθρωπος, αντί σαν τσατίλας έφηβος με ανασφάλειες που προσπαθεί να επιβληθεί σε ένα forum για να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό του.
PS. Για το face value της φράσης "bitch please"... έχω ακούσει και πολύ χειρότερα, εντός κι εκτός .aNiMe//GR, οπότε εγώ τουλάχιστον το προσπερνώ (παχύδερμο κι έτσ). Στο λέω να το ξέρεις όμως: meme ξε-meme, κάποιοι δεν θα το σηκώσουν να τους πεις "bitch please", ειδικά όταν μιλάμε για άτομα με τα οποία δεν έχεις την παραμικρή οικειότητα. Θες να δοκιμάσεις να πεις "bitch please" σ' έναν άλλον moderator εδώ μέσα και να παίξεις το account σου κορώνα-γράμματα; Be my guest.
Μ' αρέσει πάντως ότι η φράση "bitch please" καλύπτεται από τον κανόνα "meme είναι", ενώ το "chill your shit out" μετράει ως οργισμένη απάντηση. Απλά ό,τι να 'ναι.
Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2012 - 13:20