Εξαιρετικό παράδειγμα των double standards μεταξύ των φύλων περι ηθικής και κοινωνικής αποδοχής.
Ένας άντρας αν πει ότι του αρέσουν τα 2D lolis είναι otaku/παιδεραστής/εγκληματίας.
Μία κοπέλα αν πει ότι της αρέσουν τα shota είναι cool και trendy και το λέει και στη μάνα της... 
Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Καταρχάς συνήθως ισχύει το ότι αν ο γιος έχει τα Playboy του στο ντουλαπάκι της βιβλιοθήκης μαζί με τα προφυλακτικά, τα χαρτομάντιλα και όλα τα συναφή κανείς δε θα του πει τίποτα, γιατί "είναι φυσιολογικό". Αν η κόρη όμως έχει κάτι αντίστοιχο τότε γίνεται χαμός.
Επίσης κανείς δε μίλησε για loli και shota. Που εντελώς πληροφοριακά αλλά σιχαίνομαι αμφότερα μαζί με το incest. Την ιδέα του να βλέπει κανείς παιδάκια που δεν έχουν καν μπει στην εφηβεία να κάνουν σεξ και να γουστάρει δε μπορώ να τη δεχτώ, είτε είναι real life videos είτε απλό κόμικ. Ο καθένας βέβαια έχει τα γούστα του, αλλά εγώ το θεωρώ το λιγότερο ανεπίτρεπτο και unhealthy.
Και ούτε θεώρησα trendy που είπα στη μάνα μου ανοιχτά ότι διαβάζω yaoi. Δεν το έκανα για να δείξω πως είμαι κουλ ούτε για να μου δώσει κανείς συγχαρητήρια, αλλά για να μπορώ να λέω ανοιχτά ότι μου αρέσει κάτι ξέροντας ότι όταν όλοι πάνε στη μάνα μου και της πουν ότι "η κόρη σου είναι ανώμαλη και λεσβία γιατί γουστάρει να διαβάζει για gay sex" να ξέρει γιατί της το λένε αυτό και τι ισχύει στην πραγματικότητα. Thank you very much.
Όσον αφορά τα yaoi μάνγκα καταλαβαίνω αυτήν την ανάγκη σου να ανοιχθείς στην μητέρα σου έγω προσωπικά δεν θα το έκανα. Λίγα και καλά xD. Είναι ανάλογα τί σχέση έχεις με τον γονιό και πόσο τον εμπιστεύεσαι και είσαι άνετος μαζί του!
Αλλά βέβαια δεν διαβάζω yaoi αν και θα ήθελα, αλλά μια φορά που πέτυχα ένα τέτοιο μάνγκα μου φάνηκε πολύ περίεργο και και και.. δεν ξέρω!
Εδώ "ντρέπομαι" εγώ να τα διαβάσω στην μάνα μου θα τα λεγα?
Χαίρομαι που κατάλαβες την ουσία του τι θέλω να πω εδώ. Ήμουν ενοχική για το τι διαβάζω σχεδόν 4 χρόνια, αλλά βαρέθηκα. Και μη φανταστείς, δυσκολεύομαι να μιλάω στους δικούς μου γενικά, αλλά θεώρησα σωστό πριν μάθουν όλοι οι άλλοι να τους πω τι συμβαίνει ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεως (αν μη τι άλλο υπάρχουν πολλοί καλοθελητές τριγύρω).
Kαι αυτό έσβησε χιλιετίες αφορισμού της γυναικείας σεξουαλικότητας. Γιατί μπορεί σε μια γυναίκα με το παραμικρό να προσδίδονται χίλια δυο καθόλου κολακευτικά επίθετα αλλά εφόσον μπορούν και λένε ότι τους αρέσουν τα shota όλα καλά.
(also που κολλάνε τα shota με τα yaoi σαν σύνολο ποτέ δεν θα μάθω)
Ωστόσο άμα τύχει και ακούσεις τίποτα επί τούτου, σε παρακαλώ πες μου!
Edited by LuluChan92, 12 November 2011 - 19:52.