Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#59326 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 11 November 2011 - 18:49

Πάντως αν θες να εστιαστείς στο ότι έχει 2 διαφορετικά χρώματα ματιών μπορείς να κοιτάξεις και χαρακήρες anime με αυτό το χαρακτηριστικό.

δίχρωμα ματάκια μου έρχονται αμέσω 2 χαρακτήρες, η vivio (nanoha) κ η mihoko (saki).

το vivio δεν είναι κακό, αλλά ίσως να την πεις neko? απο εμένα που φώναζα το ψάρι μου Ψαρι, κ τον ενα απο τους πολλούς γατους μου Τουλη απο το γατουλης. ίσως να το παρεις πρώτα κ να δεις λιγάκι πως συμπεριφέρεται κ να τον ονοματισεις αναλόγως?
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#59327 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 11 November 2011 - 19:30

Βγάλ'το Asuna-san.
Posted Image

#59328 Punisher_P.E.F.

Punisher_P.E.F.

Manga Fan

• Members
  • 369 posts

Posted 11 November 2011 - 21:39

Ακουει:
Spoiler:

Δεν ακουει:
Spoiler:

Εναλλακτικα:
Spoiler:

" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,

Alexander Pope

#59329 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 11 November 2011 - 23:46

Ο Αντιπρόεδρος Μπένι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του.

Youtube Video

Ο Βενιζέλος χαραμίζεται στην πολιτική. Πάλι καλά που έχει και την μπάντα του να ασχολείται όποτε έχει ελεύθερο χρόνο (όπως αυτές τις ημέρες για παράδειγμα).

E5VV38U.jpg

#59330 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 12 November 2011 - 00:11

^^ Πάλι καλά που το είδε και κάποιος γιατί νόμιζα ότι μ' έφαγε η γατοσυζήτηση:kakaka: Το βίντεο είχε γύρω στους 4000 επισκέπτες μέχρι σήμερα το μεσημέρι. Τώρα έχει over 30.000 :P Το πιο αξιοπερίεργο απ' όλα είναι ότι οι τύποι αυτοί βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα και κάνουν περιοδεία. 14 Νοέμβρη νομίζω θα είναι Αθήνα!

#59331 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 12 November 2011 - 00:15

Όντως, ο Uploader πρέπει να αναρωτιέται τι στον διάτανο συνέβη στις 11/11/11 και εκτοξεύτηκαν οι θεάσεις. Αύριο παίζουν στα Ιωάννινα, στις 14 Αθήνα και στις 16 στην Κύπρο. Περίεργες συμπτώσεις.

Last FM Link

E5VV38U.jpg

#59332 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 12 November 2011 - 00:20

Μόλις είπα στη μάνα μου ότι είμαι fujoshi. Με τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Και το πήρε μια χαρά ψύχραιμα, πολύ καλύτερα απ'ό,τι περίμενα!!!! :joyful:

#59333 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 12 November 2011 - 00:22

Μόλις είπα στη μάνα μου ότι είμαι fujoshi. Με τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Και το πήρε μια χαρά ψύχραιμα, πολύ καλύτερα απ'ό,τι περίμενα!!!! :joyful:

Ε εντάξει δεν της είπες και οτί θα κάνεις εχγείριση αλλαγής φύλου :P Βέβαια εδώ που τα λέμε όντως πολλοί γονείς θα αντιδρούσαν παράξενα (συμπεραλαμβανομένων και των δικών μου). Αλλά who cares :hihi2:
phmava.php

#59334 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 12 November 2011 - 00:27

Ντάξει ρε κορίτσια, τι παρακμιακό σκεπτικό είναι αυτό; Δηλαδή θα σταματούσατε να είστε η αγαπημένη κόρη των γονιών σας; Το απόλυτα νορμάλ έκαναν οι άνθρωποι.

#59335 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 November 2011 - 00:30

Ο Αντιπρόεδρος Μπένι αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του.

Youtube Video

Έχω κλατάρει στα γέλια, όχι μόνο με το ίδιο το video, αλλά και με τα σχόλια...

Παρακολουθείτε τις προσπάθειες του υπουργείου να μαζέψει το ελλειμα. Δευτερη δουλειά έπιασε ο ben. Δωσεεεεεεεεεεεεε

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#59336 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 November 2011 - 00:48

Ντάξει ρε κορίτσια, τι παρακμιακό σκεπτικό είναι αυτό; Δηλαδή θα σταματούσατε να είστε η αγαπημένη κόρη των γονιών σας; Το απόλυτα νορμάλ έκαναν οι άνθρωποι.

O πλυθηντικός είναι ευγενείας υποθέτω :P

xbJ3b2w.jpeg

#59337 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 12 November 2011 - 01:03

O πλυθηντικός είναι ευγενείας υποθέτω :P

Πήγαινε και στη μικρή Λουλού και στο pH. Ή μπορεί και να 'κανα πατάτα. Είναι 12, και έχω να κοιμηθώ σοβαρά από χτες στις 7 το βράδι.

Σε κάθε περίπτωση ευγενικός είμαι ναουμ

#59338 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 12 November 2011 - 02:06

Πήγαινε και στη μικρή Λουλού και στο pH. Ή μπορεί και να 'κανα πατάτα. Είναι 12, και έχω να κοιμηθώ σοβαρά από χτες στις 7 το βράδι.

Σε κάθε περίπτωση ευγενικός είμαι ναουμ

Άχρηστη πληροφορία της μέρας: Ο Ναούμ είναι προφήτης της Αγίας Γραφής. Το βιβλίο του πάει μετά τον Αβακούμ.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#59339 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 12 November 2011 - 02:12

Άχρηστη πληροφορία της μέρας: Ο Ναούμ είναι προφήτης της Αγίας Γραφής. Το βιβλίο του πάει μετά τον Αβακούμ.

Αβακούμ κλήνερ ένα πράμα ναούμ;

#59340 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 12 November 2011 - 02:30

Αβακούμ κλήνερ ένα πράμα ναούμ;

lolll Καιρό είχα να γελάσω με κάτι τόσο βλακώδες.