Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#59356 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 12 November 2011 - 18:45

Εξαιρετικό παράδειγμα των double standards μεταξύ των φύλων περι ηθικής και κοινωνικής αποδοχής.
Ένας άντρας αν πει ότι του αρέσουν τα 2D lolis είναι otaku/παιδεραστής/εγκληματίας.
Μία κοπέλα αν πει ότι της αρέσουν τα shota είναι cool και trendy και το λέει και στη μάνα της... :sigh2:

Σπάσε τα κλισέ και ξεκίνα τα yaoi! :kakaka: ~meta thinking βεβαίως βεβαίως :8):
rsrGbGx.gif

#59357 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 12 November 2011 - 19:05

Εξαιρετικό παράδειγμα των double standards μεταξύ των φύλων περι ηθικής και κοινωνικής αποδοχής.
Ένας άντρας αν πει ότι του αρέσουν τα 2D lolis είναι otaku/παιδεραστής/εγκληματίας.
Μία κοπέλα αν πει ότι της αρέσουν τα shota είναι cool και trendy και το λέει και στη μάνα της... :sigh2:

Kαι αυτό έσβησε χιλιετίες αφορισμού της γυναικείας σεξουαλικότητας. Γιατί μπορεί σε μια γυναίκα με το παραμικρό να προσδίδονται χίλια δυο καθόλου κολακευτικά επίθετα αλλά εφόσον μπορούν και λένε ότι τους αρέσουν τα shota όλα καλά.

(also που κολλάνε τα shota με τα yaoi σαν σύνολο ποτέ δεν θα μάθω)

#59358 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 12 November 2011 - 19:12

Εγώ δεν είπα τίποτα τέτοιο. Καταρχάς συνήθως ισχύει το ότι αν ο γιος έχει τα Playboy του στο ντουλαπάκι της βιβλιοθήκης μαζί με τα προφυλακτικά, τα χαρτομάντιλα και όλα τα συναφή κανείς δε θα του πει τίποτα, γιατί "είναι φυσιολογικό". Αν η κόρη όμως έχει κάτι αντίστοιχο τότε γίνεται χαμός.

Επίσης κανείς δε μίλησε για loli και shota. Που εντελώς πληροφοριακά αλλά σιχαίνομαι αμφότερα μαζί με το incest. Την ιδέα του να βλέπει κανείς παιδάκια που δεν έχουν καν μπει στην εφηβεία να κάνουν σεξ και να γουστάρει δε μπορώ να τη δεχτώ, είτε είναι real life videos είτε απλό κόμικ. Ο καθένας βέβαια έχει τα γούστα του, αλλά εγώ το θεωρώ το λιγότερο ανεπίτρεπτο και unhealthy.

Και ούτε θεώρησα trendy που είπα στη μάνα μου ανοιχτά ότι διαβάζω yaoi. Δεν το έκανα για να δείξω πως είμαι κουλ ούτε για να μου δώσει κανείς συγχαρητήρια, αλλά για να μπορώ να λέω ανοιχτά ότι μου αρέσει κάτι ξέροντας ότι όταν όλοι πάνε στη μάνα μου και της πουν ότι "η κόρη σου είναι ανώμαλη και λεσβία γιατί γουστάρει να διαβάζει για gay sex" να ξέρει γιατί της το λένε αυτό και τι ισχύει στην πραγματικότητα. Thank you very much.

Όσον αφορά τα yaoi μάνγκα καταλαβαίνω αυτήν την ανάγκη σου να ανοιχθείς στην μητέρα σου έγω προσωπικά δεν θα το έκανα. Λίγα και καλά xD. Είναι ανάλογα τί σχέση έχεις με τον γονιό και πόσο τον εμπιστεύεσαι και είσαι άνετος μαζί του!

Spoiler:

Αλλά βέβαια δεν διαβάζω yaoi αν και θα ήθελα, αλλά μια φορά που πέτυχα ένα τέτοιο μάνγκα μου φάνηκε πολύ περίεργο και και και.. δεν ξέρω!:unlucky: Εδώ "ντρέπομαι" εγώ να τα διαβάσω στην μάνα μου θα τα λεγα?

Χαίρομαι που κατάλαβες την ουσία του τι θέλω να πω εδώ. Ήμουν ενοχική για το τι διαβάζω σχεδόν 4 χρόνια, αλλά βαρέθηκα. Και μη φανταστείς, δυσκολεύομαι να μιλάω στους δικούς μου γενικά, αλλά θεώρησα σωστό πριν μάθουν όλοι οι άλλοι να τους πω τι συμβαίνει ώστε να μη βρεθούν προ εκπλήξεως (αν μη τι άλλο υπάρχουν πολλοί καλοθελητές τριγύρω).

Kαι αυτό έσβησε χιλιετίες αφορισμού της γυναικείας σεξουαλικότητας. Γιατί μπορεί σε μια γυναίκα με το παραμικρό να προσδίδονται χίλια δυο καθόλου κολακευτικά επίθετα αλλά εφόσον μπορούν και λένε ότι τους αρέσουν τα shota όλα καλά.

(also που κολλάνε τα shota με τα yaoi σαν σύνολο ποτέ δεν θα μάθω)

Ωστόσο άμα τύχει και ακούσεις τίποτα επί τούτου, σε παρακαλώ πες μου!

Edited by LuluChan92, 12 November 2011 - 19:52.

#59359 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 12 November 2011 - 19:28

Κατι τετοιες στιγμες θελω να παρω το μερος των γυναικων γιατι παντα νικανε. Κριμα που δεν μπορω γιατι ειμαι αντρακλας.

#59360 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 12 November 2011 - 19:33

Μα το ότι ένιωθες ενοχική ανέβαζε την αδρεναλίνη :hihi2:
Posted Image

#59361 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 12 November 2011 - 19:37

Γοργόνοι και μάγκισσες... ειρήνη υμίν. Βρίσκεστε στο .aNiMe//GR, αυτό από μόνο του σας κάνει de fuck-to ανώμαλους.

Chill out, and spread the love. :lovulovu:

Πάρτε κι ένα psytrance τραγουδέττο, να την ακούσετε Dolby stereo.

Infected Mushroom - Ratio Shmatio

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#59362 LuluChan92

LuluChan92

Lulu the Berserker

• Members
  • 519 posts

Posted 12 November 2011 - 19:43

Γοργόνοι και μάγκισσες... ειρήνη υμίν. Βρίσκεστε στο .aNiMe//GR, αυτό από μόνο του σας κάνει de fuck-to ανώμαλους.

Chill out, and spread the love. :lovulovu:

Είμαστε όλοι ανώμαλοι, λοιπόν! Τώρα νιώθω καλύτερα! :bleh:

#59363 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 November 2011 - 19:50

Τί θα ήταν η ζωή χωρίς λίγη ανωμαλία?Εγώ πάντως θα αισθανόμουν πιο άνετα να πω στον πατέρα μου ότι διαβάζω yaoi παρά στη μάνα μου XD Βασικά ο πατέρας μου είναι τόσο αφασία που και ο αδερφός μου να πήγαινε και να του έλεγε "πατέρα είμαι gay" θα του λεγε κάτι σε στυλ "εγω όμως δεν είμαι νια νια νια" και θα γέλαγε μόνος του...

Τέσπα το ότι ακούω Johny Cash και κλαίω χωρίς λόγο όλη μέρα σήμερα είναι φυσιολογικό?

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#59364 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,281 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 12 November 2011 - 20:07

μωρε η ανωμαλια του anime.gr δεν ειναι τιποτα μπρος στην ανωμαλια των forum της Ντισνευ,,,,

#59365 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 12 November 2011 - 20:14

Τέσπα το ότι ακούω Johny Cash και κλαίω χωρίς λόγο όλη μέρα σήμερα είναι φυσιολογικό?

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=XIbepKZC7Po&feature=related[/YOUTUBE]

Καθόλου περίεργο. Ο Johnny Cash είναι από τους καλλιτέχνες που τα τραγούδια τους σε βάζουν σε βαθιές σκέψεις και άμα είσαι και ράκος ψυχολογικά καταλήγεις έτσι :

Επ ευκαιρία, ξέρεις κανείς πως λέγεται μια ταινία αφιερωμένη στη ζωή του Johnny Cash?
Posted Image

#59366 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 12 November 2011 - 20:16

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=XIbepKZC7Po&feature=related[/YOUTUBE]

Κούλαρε. Βγάλ' το από μέσα σου και μετά θα 'σαι μια χαρά ήρεμη. Εκτός κι αν έγινε κάτι και δεν κλαις στα καλά του καθουμένου.

#59367 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 November 2011 - 20:17

Walk the line

Μα αυτό είναι το θέμα ότι δεν έχω κάποιο λόγο να κλαίω...Απλά τον ακούω και τα μπήγω!

xbJ3b2w.jpeg

#59368 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 12 November 2011 - 20:21

Κλάψε με κάτι άλλο τότε. Τόσα σπαραξικάρδια τραγούδια υπάρχουν

#59369 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 12 November 2011 - 21:44

Youtube Video

Για να το παίξω και σπασίκλας πάντως, αυτό το τραγούδι δεν είναι το Cash αλλά των Nine inch nails, αν και προσωπικά μ αρέσει πιο πολύ η εκτέλεση του Cash (όπως και στο περισσότερο κόσμο)
Posted Image

#59370 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 12 November 2011 - 22:18

Ενημερωτικά, το βίντεο με το σωσία του Βενιζέλου χθες το μεσημέρι είχε 4000 θεατές. Τώρα έχει 118000!!!:kakaka: