Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#57946 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 20 September 2011 - 19:22

Αχα!
Να σας πω. Ήμουν στο λεωφορείο, καθόμουν τέρμα πίσω, και το λεωφορείο ήταν 99% γεμάτο.
Φορούσα τα hands-free και δεν έδινα σημασία στο τι συνέβαινε γύρω μου, οπότε δεν πήρα ΚΑΘΟΛΟΥ είδηση ότι στη μέση της διαδρομής το λεωφορείο σταμάτησε και ανέβηκε κάποιος, ούτε πρόσεξα την αναταραχή που προκλήθηκε (lol ζώο).
Κάποια στιγμή έρχεται μια κυρία, σκέτεται μπροστά μου και μου τίνει την ανοιχτή παλάμη της. Επειδή είχα την μουσική + η μουρμούρα άλλων 50 ατόμων, δεν άκουσα τι είπε. Οπότε γυρνάω και της λέω (και κάπως δυνατά, λόγω των ακουστικών) «Δεν έχω ψιλά». Και με στραβοκοιτάζει και κάνει νόημα να βγάλω τα ακουστικά. Ε, τα βγάζω και λέει «Τι δεν έχεις;» Λέω «Ψιλά». Λέει «Ε και εγώ τι να κάνω;» Λέω «Τώρα τι να σου πω» και λέει «Φίλε, έχεις εισητήριο ή όχι; Αν έχεις, να το δω. Αλλιώς κατέβα». Θεέ μου ρεζίλι, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Έβγαλα άρων άρων το εισητήριο από την κωλοτσέπη και της το έδειξα, μετά ξεφύσησε και έφυγε.
Πόσο τραγική κατάσταση. Φυσικά μετά γελούσα μόνος μου όταν κατέβηκα.

Lol :P. Τέτοιο παρόμοιο είχε συμβεί σε έναν φίλο ο οποίος, με handsfree σαν κι εσένα καθόταν και περίμενε το λεωφορείο. Όταν έφτασε το λεωφορείο κατέβηκε μια γιαγια και του δίνει το εισητήριο της (από πλευράς φυσιολογικού κόσμου: ευγενική χειρονομία) από πλευράς φίλου μου χάσιμο χρόνου, και λέει στη γρια: Οχι ευχαριστώ, έδωσα-έδωσα (νομίζοντας οτι η γριά ήταν από κάποιο φιλανθρωπικό σύλογο), μόλις συνειδητοποίησε τι γινόταν δέχτηκε το είσητήριο, ζήτησε συγνώμη από τη γιαγιά και περίμενε το επόμενο λεωφορείο μιας που ο οδηγός δεν έκατσε να τον περιμένει
Posted Image

#57947 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 20 September 2011 - 19:23

LOL αυτός ακόμη μεγαλύτερο fail.

#57948 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 September 2011 - 19:40

Και ένα win από εμένα, για να ευθυμήσουμε. Στο λεωφορείο τώρα, 2 στάσεις πριν κατέβω.
Ανεβαίνει από την μπροστά πόρτα ένας τύπος με το καρτελάκι πριν ακόμα μπεί στο λεώ.
Λέω εγώ "Τι στο yaoi, δεν θα με φτάσει μέχρι να κατέβω". Με φτάνει όμως ακριβώς εκεί που ανοίγει
η πόρτα μου. Μου λέει "Εισιτήριο παρακαλώ". Κατεβαίνω από το λεώ και του λέω "Άργησες" και φεύγω.

Posted Image

#57949 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 20 September 2011 - 19:40

Μπα, υπάρχουν ακόμα περιοχές που κάνουν συνεχείς έλεγχους ?!

Άσε μην το σηζητάς σου λέω μόνο μία φορά δεν πλήρωσα γιατί το είχε γίνει μια ******* με την ΜΑΣ και δεν πληρώσε κανείς όταν ανέβηκε τότε ...

Posted Image

#57950 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 20 September 2011 - 19:42

Αυτά είναι, αν και όταν πήγα να το κάνω εγώ απλά άρχισα να τρέχω με το που άνοιξαν οι πόρτες και αυτός με φώναζε έξαλλος

Και όντως είναι το ΜΑΣ (Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών). Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι οργανώσεις και τη γλιτώνεις που και που

#57951 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 September 2011 - 19:43

Για την ακρίβεια το ΜΑΣ

#57952 jimop24

jimop24

Vigilant of The United Mankind

• Members
  • 250 posts

Posted 20 September 2011 - 19:45

βρεχει γαμωτο!!!γιατιιι??:uhh:μου χαλαει την διαθεση αυτο ειδικα οταν εχει κ πολλη υγρασια!!!:wet2:

Κι έδω έριξε το καταπέτασμα στην κυριολεξία! Μόλις τόλμησα να ανοίξω το pc γιατί μέχρι τώρα είχε γ@μ%θει στους κεραυνούς:sadist:

8w32.jpg

#57953 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 20 September 2011 - 19:55

Εδώ είχε απλώς συννεφιά, συνεχώς. Οπότε καθόλου ζεστό νερό από το ηλιακό >.>
Άναβε τώρα θερμοσίφωνα και περίμενε 15 λεπτά να ζεστάνει το νερό =/

#57954 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 20 September 2011 - 20:12

Εδώ έβρεχε όλο το πρωί και σταμάτησε το μεσημεράκι, μετά βγήκε ένας διαολοαέρας και καθάρισε το τοπίο

#57955 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 20 September 2011 - 20:12

Ugh, σκόνη ~.~ Μ'έχει πιάσει μια ψιλοαλλεργία κι όλο φταρνίζομαι, τα μάτια μου καίνε και τρέχει η μύτη μου ~.~ Dammit ~.~

#57956 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 20 September 2011 - 20:14

Έχεις αλεργία στη σκόνη? Εγώ είχα στο γρασίδι αλλά σύμφωνα με μια γιατρό, όλες οι αλεργίες μετά τα 14-15 εξαφανίζονται! Έχει γούστο να μου είπε μπαρούφες και να με ξαναπιάσει αυτό που έχεις εσύ τώρα

#57957 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 20 September 2011 - 20:16

όλες οι αλεργίες μετά τα 14-15 εξαφανίζονται!

lol όχι

HnH5aB0.jpg

#57958 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 20 September 2011 - 20:21

lol όχι

OXIIIII! Και είχα μια ελπίδα οτι θα γλίτωνα κάποια στιγμή αλλά που με τέτοια τύχη. Πάντως εδώ κι ένα χρόνο δεν έχει δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα και νόμιζα οτι είχε δίκιο η γιατρός
Posted Image

#57959 Maffy

Maffy

Maffcaekz

• Members
  • 291 posts

Posted 20 September 2011 - 20:39

Xαχα εννοείται πως όχι xD Κι είναι τόσο ενοχλητικό ~.~ Σπάνια με πιάνει και τώρα έχω κι εξεταστική κι ugh ~.~

#57960 Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 20 September 2011 - 21:15

Εγώ πάντως μέχρι τα 14 αλλεργία είχα, μετά σταμάτησε.

Το πόσο τραγική ήταν η αλλεργία δεν λέγεται... καθώς ήταν αλλεργία στο
Spoiler: