Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#57931 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 September 2011 - 16:06

Είναι πραγματικά τραγική η κατάσταση... Πάντως εγώ προσωπικά δεν έχω πέσει ποτέ σε ελεγκτή,
και νιώθω πολύ ευχαριστημένος με τη τύχη μου.

Επόμενη στάση, Next Stop: Jackpot

#57932 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 20 September 2011 - 16:07

Επίσης έμαθα πως σκάψανε όλη την παραλία μέχρι τον μεγαλέκο. Και το έχουν κάνει λίγο ...πως να το πω....ΣΚΑΤΑ?

Tiger-stock-blog-header.jpg

#57933 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 20 September 2011 - 16:12

Posted Image

δεν έχω περάσει από εκεί, αλλά για να το λες

#57934 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 September 2011 - 16:45

Νομίζω πως βρήκα τον matasso στο μέλλον :terror2:

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#57935 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 September 2011 - 16:47

Όταν λες στο μέλλον εννοείς in the next two hours or something?:hihi2:

#57936 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 20 September 2011 - 16:48

Πραγματικά αυτό πρέπει να το βάλω σε κάποιους φίλους μου
Posted Image

#57937 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 20 September 2011 - 16:55

Πραγματικά αυτό πρέπει να το βάλω σε κάποιους φίλους μου

My words exactly XD

#57938 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 20 September 2011 - 18:26

Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά σήμερα έγινε έλεγχος εισιτηρίων στον Ηλεκτρικό, 2 1/2 χρόνια που το χρησιμοποιώ καθημερινά δεν με είχαν ελέγξει ποτέ!

Μάλιστα, ο ένας ήταν και troll, μπήκε μέσα στο βαγόνι και άρχισε να ρωτάει ποιος είναι ο επόμενος σταθμός, μόλις έκλεισαν οι πόρτες έβγαλαν τα καρτελάκια τους και είπαν ΕΛΕΓΧΟΣ, λες και είμαστε σε τίποτα φυλακές!
rsrGbGx.gif

#57939 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 20 September 2011 - 18:46

Μου είχε τύχει και μένα πριν κάνα χρόνο περίπου στον σταθμό Ειρήνη.Θυμάμαι μάλιστα οι 3 τύποι που μπήκαν ήταν κουστουμαρισμένοι μέχρι το λαιμό καλοκαιριάτικα, τους έβλεπες και έλιωνες ένα πράγμα.Τα μάτια όλων επάνω τους έπεσαν και ας νόμιζαν ότι ήταν καμουφλαρισμένοι.Με το που κάθησαν, έκλεισαν οι πόρτες και έβγαλαν (σχεδόν ταυτόχρονα!) τα καρτελάκια και οι 3, λέγοντας το γνωστό "Τα εισιτήρια σας παρακαλώ." και κατέβηκαν στον επόμενο σταθμό χωρίς παραβάτη με τα μουτσούνια μέχρι το πάτωμα.No money, no honey...

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#57940 mayumi_chan

mayumi_chan

tired....

• Members
  • 20 posts

Posted 20 September 2011 - 18:49

βρεχει γαμωτο!!!γιατιιι??:uhh:μου χαλαει την διαθεση αυτο ειδικα οταν εχει κ πολλη υγρασια!!!:wet2:

日本 が 好き

Posted Image

#57941 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 20 September 2011 - 18:51

Δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά σήμερα έγινε έλεγχος εισιτηρίων στον Ηλεκτρικό, 2 1/2 χρόνια που το χρησιμοποιώ καθημερινά δεν με είχαν ελέγξει ποτέ!

Μάλιστα, ο ένας ήταν και troll, μπήκε μέσα στο βαγόνι και άρχισε να ρωτάει ποιος είναι ο επόμενος σταθμός, μόλις έκλεισαν οι πόρτες έβγαλαν τα καρτελάκια τους και είπαν ΕΛΕΓΧΟΣ, λες και είμαστε σε τίποτα φυλακές!

Αυτό το κάνουν συχνά και στο λεωφορείο. Μπαίνουν, κάθονται, ρωτάνε καμιά άσχετη ερώτηση και μετά από 2-3 στάσεις βάζουν το καρτελάκι και λένε ξαφνικά ΕΛΕΓΧΟΣ και καλά οτι μας αιφνιδίασαν, αφου φαίνονται από το χαρακτηριστικό πουκάμισο, το τσαντάκι και το μπλοκάκι (πάντα τοποθετημένο στη μπροστινή τσέπη του πουκάμισου). Μερικοί μάλιστα το παίζουν και super spy και έρχονται κοντά σου και κοιτάνε αν κρατάς εισητήριο.
Posted Image

#57942 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 posts

Posted 20 September 2011 - 18:51

εμένα μου έτυχε το αλλο, ενα "ωραίο" πρωινό (απο το πρωι φαινόταν) που αναγκαστηκα να μπω σε ενα σαρδελο608 (διπλο, κ μεχρι κ στους στυλους ειχαν ανεβει) που φτάνει τερμα (νεκροταφειο+πανεπιστημια), κλεινουν τις μηχανες που χτυπας εισητήριο, κλεινουν ολες τις πορτες κ αφηνουν μονο την μπροστα που επρεπε να περναει ενας ενας δειχνοντας το εισητήριο πριν μπει στη σχολή του.

εδω μιλούσε οδηγος στη tv κ ελεγε οτι οι οδηγοι που τωρα υπάρχουν φτανουν να κανουν 1 δρομολόγιο την ωρα. ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥς ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!
Posted Image
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#57943 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 20 September 2011 - 18:58

Τι να πώ και εγώ που γίνεται σε κάθε δρομολόγιο του αστικού της Λαμίας γίνεται έλενχος... σε όλη την χώρα πίνουν τον καφέ τουσ και εδώ δεν προλαβαίνεις να ανέβεις ζητάνε εισητήριο:nanteee:...

Posted Image

#57944 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 20 September 2011 - 19:06

Τι να πώ και εγώ που γίνεται σε κάθε δρομολόγιο του αστικού της Λαμίας γίνεται έλενχος... σε όλη την χώρα πίνουν τον καφέ τουσ και εδώ δεν προλαβαίνεις να ανέβεις ζητάνε εισητήριο:nanteee:...

Μπα, υπάρχουν ακόμα περιοχές που κάνουν συνεχείς έλεγχους ?!

#57945 Theodore :D

Theodore :D

Tonguepunch my fart box

• Members
  • 315 posts

Posted 20 September 2011 - 19:08

Αχα!
Να σας πω. Ήμουν στο λεωφορείο, καθόμουν τέρμα πίσω, και το λεωφορείο ήταν 99% γεμάτο.
Φορούσα τα hands-free και δεν έδινα σημασία στο τι συνέβαινε γύρω μου, οπότε δεν πήρα ΚΑΘΟΛΟΥ είδηση ότι στη μέση της διαδρομής το λεωφορείο σταμάτησε και ανέβηκε κάποιος, ούτε πρόσεξα την αναταραχή που προκλήθηκε (lol ζώο).
Κάποια στιγμή έρχεται μια κυρία, σκέτεται μπροστά μου και μου τίνει την ανοιχτή παλάμη της. Επειδή είχα την μουσική + η μουρμούρα άλλων 50 ατόμων, δεν άκουσα τι είπε. Οπότε γυρνάω και της λέω (και κάπως δυνατά, λόγω των ακουστικών) «Δεν έχω ψιλά». Και με στραβοκοιτάζει και κάνει νόημα να βγάλω τα ακουστικά. Ε, τα βγάζω και λέει «Τι δεν έχεις;» Λέω «Ψιλά». Λέει «Ε και εγώ τι να κάνω;» Λέω «Τώρα τι να σου πω» και λέει «Φίλε, έχεις εισητήριο ή όχι; Αν έχεις, να το δω. Αλλιώς κατέβα». Θεέ μου ρεζίλι, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Έβγαλα άρων άρων το εισητήριο από την κωλοτσέπη και της το έδειξα, μετά ξεφύσησε και έφυγε.
Πόσο τραγική κατάσταση. Φυσικά μετά γελούσα μόνος μου όταν κατέβηκα.