Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#57151 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 03 September 2011 - 13:13

Απλούστατα σε εμένα τον ίδιο δεν αρέσει η φάση όχι του να τρως κρέας αυτό καθ' αυτό, αλλά το να σκοτώνεις το ζώο για να το κάνεις (φυσικά το ένα δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο. Έχει μια πολύ καλή σκηνή στο cat soop σχετική.) Είναι σαν την αγάπη που πονάει, πως το λέμε.

Τζαμπα ενοχες man. αν ειναι να λυπασαι, υπαρχουν τοσα ζωα και ανθρωποι που πεθαινουν χωρις λογο ή για ηλιθιους λογους που ειλικρινα δεν προλαβαινεις να ασχοληθεις με τους πραγματικά τιμημενους θανατους (βλ. ψαρονεφρι, γαρδουμπα κτλ.).

μια φορα να τρομπαρεις τα ποδαράκια της "μαγδαλως" να "ξιεκολιήσει η πέτσα τ'" πριν καταλήξει στο πασχαλιάτικο τραπέζι, και μετά θα στρωσεις χαρακτήρα. :hehehe:
Απόλαυσε τα φιλετάκια σου αφοβα, αβαδιστα και απενοχοποιημενα.

Και κάντε λίγο νηστεία από τα ανιμε γιατι μου φαινεται εκεινα τα ecchi προβατάκια θα μετατρεψουν και τα υπόλοιπα δοντια σας σε κοπτηρες. :hahaha:

stasou%2520mygdala.jpg

#57152 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 September 2011 - 13:15

Edit:
I r searching, μη με κάνεις να μη θέλω να φάω ούτε χόρτο :P

-> !

also 1,2

Ακόμη και με την απλή λογική το ότι υπάρχουν φυτά που αντιλαμβάνονται τις κινήσεις επάνω τους και αντιδρούν (βλ. τα σαρκοβόρα) είναι ένδειξη για το ότι τα φυτά νιώθουν.

Εnjoy your starvation sweety (no mercy λέμεεε) :hahaha: ....H μπορείς απλά να αποδεχτείς ότι ζούμε σε έναν "kill or be killed" κοσμο και να σταματήσεις να έχεις τύψεις για το ότι ζεις και έχεις ανάγκες.

Also το να σκοτώνω κάτι για να ζήσω =/= το να βλέπω να σκοτώνονται ζωα για ηλίθιους λόγους και αποτρόπαια.

ΥΓ: έχω την αίσθηση ότι ο SWA δεν με πολυσυμπαθεί αυτήν τη στιγμή. XD

#57153 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 September 2011 - 13:19

^Αυτο το ποστ τα λεει ολα.Six μην εισαι τοσο ευαισθητος,βαλε λιγη βαρβαροτητα και ωμοτητα στο ολο θεμα και μην ανυσηχεις,ο καλος ο θεουλης θα σε συγχωρεσει. :P

image.jpg

#57154 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 September 2011 - 13:26

Τζαμπα ενοχες man. αν ειναι να λυπασαι, υπαρχουν τοσα ζωα και ανθρωποι που πεθαινουν χωρις λογο ή για ηλιθιους λογους .

Δυστυχώς όμως για αυτούς λυπάμαι πολλαπλάσια απ' ότι για τα ζώα που τρώμε c.c

Δεν είναι ότι έχω ενοχές του στυλ "τρώω το ζώο, φταίω εγώ που πέθανε και δεν κάνω τίποτα -> i'm a bad person" και λοιποί εγωισμοί, απλά λυπάμαι το ζώο, life is cruel-

btw μην πιστεύεται παρανορμαλισμούς και λοιπές μαγκανιστικές θεωρίες :P Plants propably do not feel, και από καθαρά επιστημονικής άποψης δεν υπάρχει και λόγος να το κάνουν. Μπορεί κάποια στιγμή να αποδειχθώ λάθος βέβαια, και τα φυτά να μπορούν να αντιληφθούν μια υψηλότερη αιθερική διάσταση για την οποία δεν έχουμε ιδέα :P

EDIT: τώρα είδα τα παραπάνω post ok ok ρίχνω μια ματιά D:>

Και κάντε λίγο νηστεία από τα ανιμε γιατι μου φαινεται εκεινα τα ecchi προβατάκια θα μετατρεψουν και τα υπόλοιπα δοντια σας σε κοπτηρες. :hahaha:

Τώρα που μου το θύμισες, έχει κανείς εκείνο το διεστραμένο χενταοιδές με τη κατσίκα και το cartridge? :P Είναι ανεκτίμητη ανωμαλία, πρέπει να λάβει θέση στο σκληρό :P

#57155 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 September 2011 - 13:37

Να υποθέσω παρακολουθείς το Mayo Chiki από τα ongoing, ε; :hihi2:

Posted Image

Posted Image

Aν και το anime που πρόκειται σύντομα να μετατρέψει πολλούς εδώ μέσα σε "σαρκοφάγους" είναι το BokuTomo... stay tuned. :hehehe:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#57156 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 September 2011 - 13:39

:Crying2:

Ζωή, σημαίνει θάνατος :sadist:

Ένα δάκρυ για όσους χάθηκαν. Ένα χαμόγελο και ένα δάκρυ για όσους συνεχίζουν.

Πάω να κάνω κηδεία Σ' εκείνα τα μαρούλια που έφαγα χθές με τα λουκάνικα.

p.s. Ιri σε μισωωωωωωωωωωωω ! D:>

@kenny: what is this I don't even o.o

#57157 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 03 September 2011 - 14:00

Να υποθέσω παρακολουθείς το Mayo Chiki από τα ongoing, ε; :hihi2:

Spoiler:
Aν και το anime που πρόκειται σύντομα να μετατρέψει πολλούς εδώ μέσα σε "σαρκοφάγους" είναι το BokuTomo... stay tuned. :hehehe:

...το οποίο ακόμα δε βγήκε, but carnivores all over the internets are already "drooling" over some MEATY doujins.

Το Μάγιο Τσίκι (σικ) όσο δε θέλω να το ξεκινήσω μιας και μυρίζομαι generic ecchi, άλλο τόσο θέλω να το δω για κάτι ^τέτοια.
Ας μου πει κάποιος ξεκάθαρα πόσο μούφα είναι να το ξεγράψω. t-t

HnH5aB0.jpg

#57158 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 03 September 2011 - 14:07

Κοίτα, άμα μπορείς να βάλεις το μυαλό σου στο ρελαντί και να το δεις απλά και μόνο για το fanservice και τα adorkable moments, το Mayo Chiki είναι απόλαυση. Κι άσε τους άλλους να λένε. ^^

(Εγώ βέβαια παρακολουθώ το manga αντί του anime, but whatever.)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#57159 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 03 September 2011 - 14:24

Προβοκάτσια, μια χαρά είναι τα σουβλάκια από τον Κάβουρα.

Posted Image

#57160 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 03 September 2011 - 14:29

:Crying2:

Ζωή, σημαίνει θάνατος :sadist:

Ένα δάκρυ για όσους χάθηκαν. Ένα χαμόγελο και ένα δάκρυ για όσους συνεχίζουν.

Πάω να κάνω κηδεία Σ' εκείνα τα μαρούλια που έφαγα χθές με τα λουκάνικα.

p.s. Ιri σε μισωωωωωωωωωωωω ! D:>

@kenny: what is this I don't even o.o

Για αυτό τα φυτά θα σε εκδικηθούν τώρα!

http://en.wikipedia.org/wiki/Man-eating_tree
phmava.php

#57161 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 September 2011 - 14:32

Προβοκάτσια, μια χαρά είναι τα σουβλάκια από τον Κάβουρα.

Άμα έχεις χάσει εκ γενετής την αίσθηση της γεύσης και το στομάχι σου είναι επενδυμένο με μπετόν αρμέ, είναι μια χαρά :P

/Η σοβαρή συνεισφορά μου στην παραπάνω συζήτηση XD

xbJ3b2w.jpeg

#57162 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 September 2011 - 14:56

Δοκιμάστε αγιοπαρασκευιότικα σουβλάκια ρε να εκραγεί η γλώσσα σας από την ιμπασύνη :P

#57163 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 03 September 2011 - 15:01

^γύρος της πλατείας ή κάτι άλλο;

#57164 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 03 September 2011 - 15:05

Χτες μ'εναν φιλο μου βαζαμε openings απο anime,καινουργια και παλια.Και μου βαζει το opening 4 του Naruto.Δεν βλεπω αυτη τη σειρα αλλα με το opening επαθα πλακα.Εψαξα να βρω το συγκροτημα που το τραγουδαει αλλα δεν βρηκα τπτ.Αν ξερει καποιος πως το λενε το συγκροτημα μπορει να με βοηθησει?
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#57165 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 September 2011 - 15:18

^γύρος της πλατείας ή κάτι άλλο;

Βασικά τα καλύτερα είναι στο Χαλάνδρι

http://www.onlinedelivery.gr/%CE%91%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%AC%CE%BC_p-518897.aspx

Απότι ξέρω και τα 3 αδέλφια είναι πολύ καλά αλλά δεν έχω κάνει τεστ drive

http://www.soublaki.gr/MemberProfile.aspx?ID=234

απο κει και πέρα για Αγία Παρασκευή μέσα, ο γύρος της πλατείας είναι καλός, αλλά μάλλον η πίτα του παππού είναι η καλύτερη επιλογή \(Ο_ο)

Χτες μ'εναν φιλο μου βαζαμε openings απο anime,καινουργια και παλια.Και μου βαζει το opening 4 του Naruto.Δεν βλεπω αυτη τη σειρα αλλα με το opening επαθα πλακα.Εψαξα να βρω το συγκροτημα που το τραγουδαει αλλα δεν βρηκα τπτ.Αν ξερει καποιος πως το λενε το συγκροτημα μπορει να με βοηθησει?

Flow - Go!!!