Καλά συγγνώμη τόσα και τόσα ποστ για να υπερασπιστούμε το αυτονόητο ύψιστο δικαιώμα του ανθρωπίνου είδους να σφάζει και να τρώει ζώα; Έχουμε χαζέψει εντελώς. Ρε τρως το γουρουνάκι και σκέφτεσαι ότι τίποτα μα τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να σου στερήσει αυτή την απόλαυση και όμως έρχονται μερικοί και σου λένε ότι είναι λάθος; ρε δεν πάτε καλά.
Στην τελική άμα υπάρχει παράδεισος και δεν σε αφήνουν να τρως κρεάς ,εγώ ΔΕΝ πάω.
^That..Seriously THAT! Διαβάζω τόση ώρα και δε καταλαβαίνω σε πια γλώσσα μιλάτε.. Εγώ>Γουρούνι εγώ σαρκοφάγο, άρα το γουρούνι την έκατσε.. Απλά και ωραία. Αν στην εξίσωση μπεί ο δεινόσαυρος, Δεινοσαυρος>Εγώ>γουρούνι, και αφού δεινόσαυρος=επίσης σαρκοφάγος , τότε μάλλον πρέπει να χωθώ σε σπηλιά. Αυτό ισχύει απο τότε που δημιουργήθηκε η καταραμένη η ζωή, και οτι πλέον δεν κυνηγας το γουρούνι, αλλα το ψωνίζεις δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι. Για το "εγώ δεν τρώω ζωντανά πλάσματα, τρώω μόνο χόρτα" να πώ πως επειδή τα φυτά δεν έχουν χαριτωμένα αυτάκια και τριχωτά ποδαράκια δε σημαίνει οτι δεν είναι ζωντανοί οργανισμοί. Είναι πιθανότατα πολύ πιο σημαντικοί ζωντανοί οργανισμοί απο εμάς ή τα γουρουνάκια, καθότι ειναι η βάση της ζωής. So spare me the details and plant a tree.
Fan Fact: Οσοι νιώθετε ωραία οταν τρώτε χορταράκια και οχι τα ανυπεράσπιστα ζωάκια, να ξέρεται οτι αν τα τρώτε πράσινα(δεν τρώτε άχυρο δηλαδή) τα τρώτε ΖΩΝΤΑΝΑ! Συνεχίζουν να αναπνέουν, και να φωτοσυνθέτουν δημιουργώντας την τροφή τους, και εσείς τα τρώτε ζωντανά με ξύδι ή τα βράζετε οσο ακόμα ζουν. Τυχερά γουρουνάκια ε;