Fun fact: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξελίχθηκε επειδή έτρωγε κρέας (αναγκάστηκε να βρει τρόπους να κυνηγάει τα ζώα και χάρη στις πρωτεΐνες αναπτύχθηκε παραπάνω).What? Ίσως δεν έγινα κατανοητός. Δικαίομα του καθενός είναι να μπορεί να κάνει το αυτονόητο και ούτε χαζός ούτε κατώτερος είναι (και εγώ τρωώ κρέας) Πιστεύω όμως πως ναι, έτσι όπως το έφερε η εξέλιξη ο άνθρωπος πράγματι είναι ανώτερος από τα υπόλοιπα πλάσματα του πλανήτη, τουλάχιστον σε διανοητικό επίπεδο, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ που βρισκόμαστε. Αυτό φυσικά δεν μας κάνει να παύουμε την ίδια στιγμή να είμαστε σακιά από κρέας~
edit: το double post επιτρέπεται στη μαυρότρυπα, έτσι? O:
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 03 September 2011 - 11:45

Posted 03 September 2011 - 11:50
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 03 September 2011 - 11:53
Και αν κάποιος έχει αντίρρηση ας προσπαθήσει να μην φάει κρέας για 2 μήνες.
Το έκανα εγώ μία φορά...well όχι ακριβώς για 2 μήνες αλλά για 40 (almost...) μέρες.Το αποτέλεσμα?Σωριάστικα σε ανυποψίαστη στιγμή και ήμουν αναίσθητη για καμιά ώρα.
Τί έδειξε η νεκροψία?Έλλειψη βιταμινών.Ο γιατρός μου από τότε, σχεδόν χιτλερικά, μου έκοψε τις νηστείες και με διέταξε να τρώω, μαζί με άλλες τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και πρωτεϊνες, 2 φορές την εβδομάδα μοσχαρίσιο κρέας.Το υπολόγισα και χοντρικά βγαίνει ένας μούσχαρος το χρόνο.
Και δεν είμαι μοναδική στο είδος μου...
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου μια χαρά δυνατό (λέμεεε τώρα) αλλά μπρος στην υγεία μου (selfish post in coming) δεν κάνω διακρίσεις.

Posted 03 September 2011 - 11:53
Σε αυτή την περίπτωση βολεύει το "το λακονίζειν εστί φιλοσοφείν"
ετοιμαζετε το κατεβατο προς απαντηση σου αυτη τη στιγμη xDτελικα δεν ηταν κατεβατομε απογοητευσες SWA
Fun fact: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξελίχθηκε επειδή έτρωγε κρέας (αναγκάστηκε να βρει τρόπους να κυνηγάει τα ζώα και χάρη στις πρωτεΐνες αναπτύχθηκε παραπάνω).
Σουρ. Με την ίδια λογική μπορεί επίσης να εξελιχθεί ψάχνοντας να βρεί τρόπους να μην τρώει ζώα XP Αναροτιέμαι παρόλα αυτά, κατά πόσο μπορεί ο άνρθωπος να εξελιχθεί παραπάνω χρωστούμενος στο κρέας, νομίζω πως είμαστε end-game πλέον
Posted 03 September 2011 - 11:54
Καμία υποκρισία, αγαπητέ, ψυχρός ρεαλισμός είναι. Το να παράγεις θρεπτικές ουσίες συνθετικά είναι εξαιρετικά δαπανηρό και ασύμφορο, τη στιγμή που υπάρχει η πανεύκολη και αποδοτικότατη λύση του να ταΐσεις τον κόσμο κρέας και να 'ρθει στα ίσια του. Επίσης, αστείο το αντιπαράδειγμα με τα pc γιατί τα pc κάνουν την επικοινωνία μας γύρω στις 3.6*10^216 φορές πιο εύκολη και αποδοτική από τα σήματα καπνού, οπότε sorry, no.Ναι, είναι στη φύση του ανθρώπου να σαρκοβορεί αλλά τι θα ήταν ο άνθρωπος χωρίς τη δύναμη να επέμβει στη φύση? Μιλάτε για εσφαλμένη και υποκριτική χρήση συνθετικών βιταμινών και λοιπών ουσιών, όμως αν είναι έτσι τότε θα πρέπει μάλλον να κλείσουμε ένας ένας τα pc μας και να αρχίσουμε να συνεννοούμαστε με φωτιές από τα βουνά.
Ναι, είναι υποκριτικό να μην τρως την κατσίκα και να τρως το ψάρι επειδή είναι πιο "χαζό". Είναι όμως εξίσου υποκριτικό να βλέπεις σε ταινίες kawaii ζωάκια όπως γατούλες και σκυλάκια να σκοτώνονται από ανθρώπους και να το θεωρείς απάνθρωπο, ενώ την ίδια στιγμή τρως την προαναφερθείσα κατσίκα. (true story, σε προβολή game of thrones)
Ούτε με κάνει υποκριτή το ότι μερικά ζώα έχουν το προνόμιο να γλυτώνουν από τα δόντια μου ενώ κάποια άλλα όχι. Ξέρεις γιατί δεν συνηθίζουμε να τρώμε γάτες και σκύλους; Απλούστατα, γιατί το κρέας τους είναι απαίσιο. Μόνο σε μέρη και εποχές όπου οι άνθρωποι ψοφούσαν από την πείνα (ή σε μέρη που δεν έχουν καμία αίσθηση γεύσης), τρώνε οι άνθρωποι γάτες και σκύλους. (Ή άμα πάρεις σουβλάκι από τον Κάβουρα - or so I've heard.)
Τελοσπάντων, το θέμα μπορεί να εξηγηθεί πολύ πιο απλά. Είμαστε το κυρίαρχο είδος στο πλανήτη. Τρώμε ό,τι θέλουμε. The rest of the animal kingdom (vegans included) can deal with it. End of story.
More vegan rhetoric. Sorry που σας χαλάω τη holier than thou φαντασίωση, αλλά και οι άνθρωποι ζώα είναι. Καλό είναι να το θυμόμαστε που και που. Από κει και πέρα, αν τρως χόρτα, τρως σαν χορτοφάγο ζώο. Αν τρως κρέας, τρως σαν σαρκοφάγο ζώο. Choose your style and roll with it. But don't give me that "κατεβαίνεις στο επίπεδο ενός ζώου" bullshit.Ναι, ο άνθρωπος είναι καλό να έχει μια ισορροπημένη διατροφή για να μπορεί να περάσει μια υγιεινή ζωή, αλλά ας σκεφτούμε πόσες άλλες ζωές χάνονται για να μπορούμε εμείς να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να καταστρέφουμε τη φύση. Και αν κάποιοι θέλουν να εξισώσουν τον εαυτό τους με τα ζώα όπως είναι λογικό τρέφονται με τον ίδιο τρόπο, sure, go ahead.
Να μη φας κρέας για 2 μήνες για λόγους σοβαρούς το καταλαβαίνω (μπορεί να του το απαγόρεψε ο γιατρός, ξέρω γω... ή να κάνεις απεργία πείνας, οπότε δεν τρως τίποτα έτσι κι αλλιώς). Αλλά όταν κάποιος απέχει επίτηδες από κρέας (και μόνο από το κρέας) για 2 μήνες ενώ μπορεί να φάει, just to prove a point υποτίθεται, τον θεωρώ ξιπασμένο, ποζερά και ηλίθιο.-Τους ανθρώπους που για οποιονδήποτε ηθικολογικό n stuff λόγο καταφέρνουν και στερούν το κρέας από τις διατροφικές τους συνήθειες, τους θεωρώ εξαιρετικά δυνατά άτομα. Και αν κάποιος έχει αντίρρηση ας προσπαθήσει να μην φάει κρέας για 2 μήνες.
Ναι, όλοι όσοι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους συμπεριλαμβάνεστε.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 03 September 2011 - 11:55
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου μια χαρά δυνατό (λέμεεε τώρα) αλλά μπρος στην υγεία μου (selfish post in coming) δεν κάνω διακρίσεις.
Άμα ο μόνος λόγος που σταμάτησες να το κάνεις ήταν η έλλειψη βιταμινών τότε ναι, είσαι δυνατή
Posted 03 September 2011 - 11:55
Δις ιζ γίαρς οφ ντοκιουμένταριζ τόκινγκ

Posted 03 September 2011 - 11:59
Και τί μπούρδες λέτε... ο άνρθωπος είναι παμφάγο ζώο, τέρμα και τελείωσε. Σιγά μη κάτσω να σκοτιστώ που έφαλα κοτόπουλο. Σάματις αν είχαν οι λύκοι τη νοημοσύνη να φρέψουν τα ελάφια για τροφή δε θα το έκαναν.

Posted 03 September 2011 - 12:01
Posted 03 September 2011 - 12:08
Ρε man, σοβαρά τώρα... ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημά σου με την απόλαυση της κρεατοφαγίας; ΕΙΔΙΚΑ από τη στιγμή που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωϊκής φύσης.Σουρ. Με την ίδια λογική μπορεί επίσης να εξελιχθεί ψάχνοντας να βρεί τρόπους να μην τρώει ζώα XP
Δηλαδή σε λίγο θα μας πεις ότι επειδή έχουμε πλέον τη δυνατότητα για τεχνητή γονιμοποίηση, θα πρέπει να κόψουμε το **μήσι.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 03 September 2011 - 12:12
What? Ίσως δεν έγινα κατανοητός. Δικαίομα του καθενός είναι να μπορεί να κάνει το αυτονόητο και ούτε χαζός ούτε κατώτερος είναι (και εγώ τρωώ κρέας) Και ούτε προσπαθώ να περάσω ότι εγώ είμαι μαμιάς και έτσι. Μάλλον έτσι και αλλιώς θα ζήσω πιο λίγο με αυτό το τρόπο σκέψης XP Πιστεύω όμως πως ναι, έτσι όπως το έφερε η εξέλιξη ο άνθρωπος πράγματι είναι ανώτερος από τα υπόλοιπα πλάσματα του πλανήτη, τουλάχιστον σε διανοητικό επίπεδο, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ που βρισκόμαστε. Αυτό φυσικά δεν μας κάνει να παύουμε την ίδια στιγμή να είμαστε σακιά από κρέας~
edit: το double post επιτρέπεται στη μαυρότρυπα, έτσι? O:
Glad to see that's not the case. Το προηγούμενο post ήταν ελαφρώς... παρεξηγίσιμο σε κάποια σημεία.
Πέρα από αυτό ναι συμφωνούμε στο ότι είμαστε εξυπνότεροι. Αυτό δεν αναιρεί το ότι σε μεγάλο βαθμό λειτουργούμε όπως τα περισσότερα είδη στον πλανήτη. Ένας αντίχειρας και 1% διαφορά στο DNA μας χωρίζει από το επόμενο είδος. Not that much of a difference really.
Tώρα στα του φαγητού υπάρχει και το σκατομπιφτέκι που είχαμε αναφέρει κάτι σελίδες πριν.... Personally I am gonna pass on that one αλλά για όποιον θέλει είναι μία λύση.
Fun Fact no165746: Plants do feel.
Posted 03 September 2011 - 12:17
Fun fact: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξελίχθηκε επειδή έτρωγε κρέας (αναγκάστηκε να βρει τρόπους να κυνηγάει τα ζώα και χάρη στις πρωτεΐνες αναπτύχθηκε παραπάνω).
Λες άμα αρχίσουμε να τρώμε ανθρώπους να εξελιχτούμε ακόμα περισσότερο;
[media]http://www.youtube.com/watch?v=wavN1TT6ptc[/media]
Posted 03 September 2011 - 12:32
Fun Fact no165746: Plants do feel.
dunno if they feel but they do have a taste in music![YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-GiD2M6xs6Y[/YOUTUBE]
Posted 03 September 2011 - 12:46
[...] Ξέρεις γιατί δεν συνηθίζουμε να τρώμε γάτες και σκύλους; Απλούστατα, γιατί το κρέας τους είναι απαίσιο. Μόνο σε μέρη και εποχές όπου οι άνθρωποι ψοφούσαν από την πείνα (ή σε μέρη που δεν έχουν καμία αίσθηση γεύσης), τρώνε οι άνθρωποι γάτες και σκύλους. (Ή άμα πάρεις σουβλάκι από τον Κάβουρα - or so I've heard.) [...]
Προβοκάτσια, μια χαρά είναι τα σουβλάκια από τον Κάβουρα. Αλλά ακόμα και γατόσκυλα να έχουν μέσα, αυτό αποδεικνύει πως δεν έχουν τόσο άσχημο κρέας όσο πιστεύουμε. Είπαμε, ο άνθρωπος είναι παμφάγος, τρώει τα πάντα
Posted 03 September 2011 - 12:55
Καμία υποκρισία, αγαπητέ, ψυχρός ρεαλισμός είναι. Το να παράγεις θρεπτικές ουσίες συνθετικά είναι εξαιρετικά δαπανηρό και ασύμφορο, τη στιγμή που υπάρχει η πανεύκολη και αποδοτικότατη λύση του να ταΐσεις τον κόσμο κρέας και να 'ρθει στα ίσια του. Επίσης, αστείο το αντιπαράδειγμα με τα pc γιατί τα pc κάνουν την επικοινωνία μας γύρω στις 3.6*10^216 φορές πιο εύκολη και αποδοτική από τα σήματα καπνού, οπότε sorry, no.
Και το ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά δαπανηρό σχετικά με αυτό που προσφέρει αλλά τι να κάνουμε
Υποκριτή όπως καθαρότατα έθεσα (imo) σε κάνει αν "λυπάσαι" για αυτά, παραπάνω απότι για τα υπόλοιπα. Όλα ζώα είναι. Τα υπόλοιπα που λες είναι προφανέστατα.Ούτε με κάνει υποκριτή το ότι μερικά ζώα έχουν το προνόμιο να γλυτώνουν από τα δόντια μου ενώ κάποια άλλα όχι. Ξέρεις γιατί δεν συνηθίζουμε να τρώμε γάτες και σκύλους; Απλούστατα, γιατί το κρέας τους είναι απαίσιο. Μόνο σε μέρη και εποχές όπου οι άνθρωποι ψοφούσαν από την πείνα (ή σε μέρη που δεν έχουν καμία αίσθηση γεύσης), τρώνε οι άνθρωποι γάτες και σκύλους. (Ή άμα πάρεις σουβλάκι από τον Κάβουρα - or so I've heard.)
Ακριβώς αυτό που κάνω. Γιατί μπορώΤελοσπάντων, το θέμα μπορεί να εξηγηθεί πολύ πιο απλά. Είμαστε το κυρίαρχο είδος στο πλανήτη. Τρώμε ό,τι θέλουμε. The rest of the animal kingdom (vegans included) can deal with it. End of story.More vegan rhetoric. Sorry που σας χαλάω τη holier than thou φαντασίωση, αλλά και οι άνθρωποι ζώα είναι. Καλό είναι να το θυμόμαστε που και που. Από κει και πέρα, αν τρως χόρτα, τρως σαν χορτοφάγο ζώο. Αν τρως κρέας, τρως σαν σαρκοφάγο ζώο. Choose your style and roll with it.
Είναι επιλογή του οποιουδήποτε, βάφτισε την όσο ξιπασμένη και ηλίθια θεςΝα μη φας κρέας για 2 μήνες για λόγους σοβαρούς το καταλαβαίνω (μπορεί να του το απαγόρεψε ο γιατρός, ξέρω γω... ή να κάνεις απεργία πείνας, οπότε δεν τρως τίποτα έτσι κι αλλιώς). Αλλά όταν κάποιος απέχει επίτηδες από κρέας (και μόνο από το κρέας) για 2 μήνες ενώ μπορεί να φάει, just to prove a point υποτίθεται, τον θεωρώ ξιπασμένο, ποζερά και ηλίθιο.-
Δε ξέρω πως σας μπήκε η ιδέα ότι προσπαθώ να σας κάνω να πάθετε υποβιταμίνωσηΡε man, σοβαρά τώρα... ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημά σου με την απόλαυση της κρεατοφαγίας; ΕΙΔΙΚΑ από τη στιγμή που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωϊκής φύσης.
Δηλαδή σε λίγο θα μας πεις ότι επειδή έχουμε πλέον τη δυνατότητα για τεχνητή γονιμοποίηση, θα πρέπει να κόψουμε το **μήσι.
Φάτε όσο κρέας θέλετε ωρέ και άμα πάτε από τα σουβλάκια του αβραάμ πείτε μου και μένα XD Απλούστατα σε εμένα τον ίδιο δεν αρέσει η φάση όχι του να τρως κρέας αυτό καθ' αυτό, αλλά το να σκοτώνεις το ζώο για να το κάνεις (φυσικά το ένα δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο. Έχει μια πολύ καλή σκηνή στο cat soop σχετική.) Είναι σαν την αγάπη που πονάει, πως το λέμε.
Edit:
I r searching, μη με κάνεις να μη θέλω να φάω ούτε χόρτοFun Fact no165746: Plants do feel.