Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole


  • Please log in to reply
94139 replies to this topic

#57136 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 11:45

What? Ίσως δεν έγινα κατανοητός. Δικαίομα του καθενός είναι να μπορεί να κάνει το αυτονόητο και ούτε χαζός ούτε κατώτερος είναι (και εγώ τρωώ κρέας) Πιστεύω όμως πως ναι, έτσι όπως το έφερε η εξέλιξη ο άνθρωπος πράγματι είναι ανώτερος από τα υπόλοιπα πλάσματα του πλανήτη, τουλάχιστον σε διανοητικό επίπεδο, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ που βρισκόμαστε. Αυτό φυσικά δεν μας κάνει να παύουμε την ίδια στιγμή να είμαστε σακιά από κρέας~

edit: το double post επιτρέπεται στη μαυρότρυπα, έτσι? O:

Fun fact: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξελίχθηκε επειδή έτρωγε κρέας (αναγκάστηκε να βρει τρόπους να κυνηγάει τα ζώα και χάρη στις πρωτεΐνες αναπτύχθηκε παραπάνω).

Δημοσιευμένη  εικόνα


#57137 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 947 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 11:50

ευκαιρια μετα απο αυτη τη συζητηση να ξαναδω την ταινια
Youtube Video

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#57138 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 11:53

Και αν κάποιος έχει αντίρρηση ας προσπαθήσει να μην φάει κρέας για 2 μήνες.


Το έκανα εγώ μία φορά...well όχι ακριβώς για 2 μήνες αλλά για 40 (almost...) μέρες.Το αποτέλεσμα?Σωριάστικα σε ανυποψίαστη στιγμή και ήμουν αναίσθητη για καμιά ώρα.
Τί έδειξε η νεκροψία?Έλλειψη βιταμινών.Ο γιατρός μου από τότε, σχεδόν χιτλερικά, μου έκοψε τις νηστείες και με διέταξε να τρώω, μαζί με άλλες τροφές πλούσιες σε βιταμίνες και πρωτεϊνες, 2 φορές την εβδομάδα μοσχαρίσιο κρέας.Το υπολόγισα και χοντρικά βγαίνει ένας μούσχαρος το χρόνο.
Και δεν είμαι μοναδική στο είδος μου...

Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου μια χαρά δυνατό (λέμεεε τώρα) αλλά μπρος στην υγεία μου (selfish post in coming) δεν κάνω διακρίσεις.

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#57139 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 11:53

ετοιμαζετε το κατεβατο προς απαντηση σου αυτη τη στιγμη xD τελικα δεν ηταν κατεβατο :emptyonexg1: με απογοητευσες SWA

Σε αυτή την περίπτωση βολεύει το "το λακονίζειν εστί φιλοσοφείν" :P *runs*

Fun fact: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξελίχθηκε επειδή έτρωγε κρέας (αναγκάστηκε να βρει τρόπους να κυνηγάει τα ζώα και χάρη στις πρωτεΐνες αναπτύχθηκε παραπάνω).


Σουρ. Με την ίδια λογική μπορεί επίσης να εξελιχθεί ψάχνοντας να βρεί τρόπους να μην τρώει ζώα XP Αναροτιέμαι παρόλα αυτά, κατά πόσο μπορεί ο άνρθωπος να εξελιχθεί παραπάνω χρωστούμενος στο κρέας, νομίζω πως είμαστε end-game πλέον :P

#57140 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 11:54

Ναι, είναι στη φύση του ανθρώπου να σαρκοβορεί αλλά τι θα ήταν ο άνθρωπος χωρίς τη δύναμη να επέμβει στη φύση? Μιλάτε για εσφαλμένη και υποκριτική χρήση συνθετικών βιταμινών και λοιπών ουσιών, όμως αν είναι έτσι τότε θα πρέπει μάλλον να κλείσουμε ένας ένας τα pc μας και να αρχίσουμε να συνεννοούμαστε με φωτιές από τα βουνά.

Ναι, είναι υποκριτικό να μην τρως την κατσίκα και να τρως το ψάρι επειδή είναι πιο "χαζό". Είναι όμως εξίσου υποκριτικό να βλέπεις σε ταινίες kawaii ζωάκια όπως γατούλες και σκυλάκια να σκοτώνονται από ανθρώπους και να το θεωρείς απάνθρωπο, ενώ την ίδια στιγμή τρως την προαναφερθείσα κατσίκα. (true story, σε προβολή game of thrones)

Καμία υποκρισία, αγαπητέ, ψυχρός ρεαλισμός είναι. Το να παράγεις θρεπτικές ουσίες συνθετικά είναι εξαιρετικά δαπανηρό και ασύμφορο, τη στιγμή που υπάρχει η πανεύκολη και αποδοτικότατη λύση του να ταΐσεις τον κόσμο κρέας και να 'ρθει στα ίσια του. Επίσης, αστείο το αντιπαράδειγμα με τα pc γιατί τα pc κάνουν την επικοινωνία μας γύρω στις 3.6*10^216 φορές πιο εύκολη και αποδοτική από τα σήματα καπνού, οπότε sorry, no.

Ούτε με κάνει υποκριτή το ότι μερικά ζώα έχουν το προνόμιο να γλυτώνουν από τα δόντια μου ενώ κάποια άλλα όχι. Ξέρεις γιατί δεν συνηθίζουμε να τρώμε γάτες και σκύλους; Απλούστατα, γιατί το κρέας τους είναι απαίσιο. Μόνο σε μέρη και εποχές όπου οι άνθρωποι ψοφούσαν από την πείνα (ή σε μέρη που δεν έχουν καμία αίσθηση γεύσης), τρώνε οι άνθρωποι γάτες και σκύλους. (Ή άμα πάρεις σουβλάκι από τον Κάβουρα - or so I've heard.)

Τελοσπάντων, το θέμα μπορεί να εξηγηθεί πολύ πιο απλά. Είμαστε το κυρίαρχο είδος στο πλανήτη. Τρώμε ό,τι θέλουμε. The rest of the animal kingdom (vegans included) can deal with it. End of story.

Ναι, ο άνθρωπος είναι καλό να έχει μια ισορροπημένη διατροφή για να μπορεί να περάσει μια υγιεινή ζωή, αλλά ας σκεφτούμε πόσες άλλες ζωές χάνονται για να μπορούμε εμείς να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να καταστρέφουμε τη φύση. Και αν κάποιοι θέλουν να εξισώσουν τον εαυτό τους με τα ζώα όπως είναι λογικό τρέφονται με τον ίδιο τρόπο, sure, go ahead.

More vegan rhetoric. Sorry που σας χαλάω τη holier than thou φαντασίωση, αλλά και οι άνθρωποι ζώα είναι. Καλό είναι να το θυμόμαστε που και που. Από κει και πέρα, αν τρως χόρτα, τρως σαν χορτοφάγο ζώο. Αν τρως κρέας, τρως σαν σαρκοφάγο ζώο. Choose your style and roll with it. But don't give me that "κατεβαίνεις στο επίπεδο ενός ζώου" bullshit.

Τους ανθρώπους που για οποιονδήποτε ηθικολογικό n stuff λόγο καταφέρνουν και στερούν το κρέας από τις διατροφικές τους συνήθειες, τους θεωρώ εξαιρετικά δυνατά άτομα. Και αν κάποιος έχει αντίρρηση ας προσπαθήσει να μην φάει κρέας για 2 μήνες.

Να μη φας κρέας για 2 μήνες για λόγους σοβαρούς το καταλαβαίνω (μπορεί να του το απαγόρεψε ο γιατρός, ξέρω γω... ή να κάνεις απεργία πείνας, οπότε δεν τρως τίποτα έτσι κι αλλιώς). Αλλά όταν κάποιος απέχει επίτηδες από κρέας (και μόνο από το κρέας) για 2 μήνες ενώ μπορεί να φάει, just to prove a point υποτίθεται, τον θεωρώ ξιπασμένο, ποζερά και ηλίθιο.-

Ναι, όλοι όσοι νηστεύετε για θρησκευτικούς λόγους συμπεριλαμβάνεστε.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#57141 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 11:55

Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου μια χαρά δυνατό (λέμεεε τώρα) αλλά μπρος στην υγεία μου (selfish post in coming) δεν κάνω διακρίσεις.


Άμα ο μόνος λόγος που σταμάτησες να το κάνεις ήταν η έλλειψη βιταμινών τότε ναι, είσαι δυνατή :8):

#57142 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 11:55

Σουρ, αλλά δεν το έβγαλα από την κοιλιά μου.
Δις ιζ γίαρς οφ ντοκιουμένταριζ τόκινγκ ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα


#57143 Tea-chan

Tea-chan

    Don't Lose Your Way

  • Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 11:59

Δεν απέχω από το κρέας, αλλά δε μου αρέσει και πολύ. Προτιμάω τα λαχανικά. Αυτό πώς λέγεται; :P

Και τί μπούρδες λέτε... ο άνρθωπος είναι παμφάγο ζώο, τέρμα και τελείωσε. Σιγά μη κάτσω να σκοτιστώ που έφαλα κοτόπουλο. Σάματις αν είχαν οι λύκοι τη νοημοσύνη να φρέψουν τα ελάφια για τροφή δε θα το έκαναν.

Δημοσιευμένη  εικόνα


#57144 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 12:01

πάω στη τράπεζα κι έρχομαι :P

#57145 Kenny

Kenny

    <SS0·b ∨ ~SS0·b>

  • Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 12:08

Σουρ. Με την ίδια λογική μπορεί επίσης να εξελιχθεί ψάχνοντας να βρεί τρόπους να μην τρώει ζώα XP

Ρε man, σοβαρά τώρα... ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημά σου με την απόλαυση της κρεατοφαγίας; ΕΙΔΙΚΑ από τη στιγμή που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωϊκής φύσης.

Δηλαδή σε λίγο θα μας πεις ότι επειδή έχουμε πλέον τη δυνατότητα για τεχνητή γονιμοποίηση, θα πρέπει να κόψουμε το **μήσι. :hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||


#57146 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 12:12

What? Ίσως δεν έγινα κατανοητός. Δικαίομα του καθενός είναι να μπορεί να κάνει το αυτονόητο και ούτε χαζός ούτε κατώτερος είναι (και εγώ τρωώ κρέας) Και ούτε προσπαθώ να περάσω ότι εγώ είμαι μαμιάς και έτσι. Μάλλον έτσι και αλλιώς θα ζήσω πιο λίγο με αυτό το τρόπο σκέψης XP Πιστεύω όμως πως ναι, έτσι όπως το έφερε η εξέλιξη ο άνθρωπος πράγματι είναι ανώτερος από τα υπόλοιπα πλάσματα του πλανήτη, τουλάχιστον σε διανοητικό επίπεδο, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ που βρισκόμαστε. Αυτό φυσικά δεν μας κάνει να παύουμε την ίδια στιγμή να είμαστε σακιά από κρέας~

edit: το double post επιτρέπεται στη μαυρότρυπα, έτσι? O:


Glad to see that's not the case. Το προηγούμενο post ήταν ελαφρώς... παρεξηγίσιμο σε κάποια σημεία. :)

Πέρα από αυτό ναι συμφωνούμε στο ότι είμαστε εξυπνότεροι. Αυτό δεν αναιρεί το ότι σε μεγάλο βαθμό λειτουργούμε όπως τα περισσότερα είδη στον πλανήτη. Ένας αντίχειρας και 1% διαφορά στο DNA μας χωρίζει από το επόμενο είδος. Not that much of a difference really.

Tώρα στα του φαγητού υπάρχει και το σκατομπιφτέκι που είχαμε αναφέρει κάτι σελίδες πριν.... Personally I am gonna pass on that one αλλά για όποιον θέλει είναι μία λύση. :P

Fun Fact no165746: Plants do feel.

#57147 phm

phm

    Anime Ghost

  • Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 12:17

Fun fact: Ο ανθρώπινος εγκέφαλος εξελίχθηκε επειδή έτρωγε κρέας (αναγκάστηκε να βρει τρόπους να κυνηγάει τα ζώα και χάρη στις πρωτεΐνες αναπτύχθηκε παραπάνω).


Λες άμα αρχίσουμε να τρώμε ανθρώπους να εξελιχτούμε ακόμα περισσότερο; :D

[media]http://www.youtube.com/watch?v=wavN1TT6ptc[/media]
phmava.php

#57148 ma_foteini

ma_foteini

    definately busy

  • Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 12:32

Fun Fact no165746: Plants do feel.


dunno if they feel but they do have a taste in music![YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-GiD2M6xs6Y[/YOUTUBE]

#57149 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 12:46

[...] Ξέρεις γιατί δεν συνηθίζουμε να τρώμε γάτες και σκύλους; Απλούστατα, γιατί το κρέας τους είναι απαίσιο. Μόνο σε μέρη και εποχές όπου οι άνθρωποι ψοφούσαν από την πείνα (ή σε μέρη που δεν έχουν καμία αίσθηση γεύσης), τρώνε οι άνθρωποι γάτες και σκύλους. (Ή άμα πάρεις σουβλάκι από τον Κάβουρα - or so I've heard.) [...]


Προβοκάτσια, μια χαρά είναι τα σουβλάκια από τον Κάβουρα. Αλλά ακόμα και γατόσκυλα να έχουν μέσα, αυτό αποδεικνύει πως δεν έχουν τόσο άσχημο κρέας όσο πιστεύουμε. Είπαμε, ο άνθρωπος είναι παμφάγος, τρώει τα πάντα :wis:

E5VV38U.jpg


#57150 Six Winged Angel

Six Winged Angel

    Κινητό Spoiler

  • Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2011 - 12:55

Καμία υποκρισία, αγαπητέ, ψυχρός ρεαλισμός είναι. Το να παράγεις θρεπτικές ουσίες συνθετικά είναι εξαιρετικά δαπανηρό και ασύμφορο, τη στιγμή που υπάρχει η πανεύκολη και αποδοτικότατη λύση του να ταΐσεις τον κόσμο κρέας και να 'ρθει στα ίσια του. Επίσης, αστείο το αντιπαράδειγμα με τα pc γιατί τα pc κάνουν την επικοινωνία μας γύρω στις 3.6*10^216 φορές πιο εύκολη και αποδοτική από τα σήματα καπνού, οπότε sorry, no.


Και το ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικά δαπανηρό σχετικά με αυτό που προσφέρει αλλά τι να κάνουμε :P Θα βάλεις τον άλλον να φάει κρέας με το έτσι θέλω?

Ούτε με κάνει υποκριτή το ότι μερικά ζώα έχουν το προνόμιο να γλυτώνουν από τα δόντια μου ενώ κάποια άλλα όχι. Ξέρεις γιατί δεν συνηθίζουμε να τρώμε γάτες και σκύλους; Απλούστατα, γιατί το κρέας τους είναι απαίσιο. Μόνο σε μέρη και εποχές όπου οι άνθρωποι ψοφούσαν από την πείνα (ή σε μέρη που δεν έχουν καμία αίσθηση γεύσης), τρώνε οι άνθρωποι γάτες και σκύλους. (Ή άμα πάρεις σουβλάκι από τον Κάβουρα - or so I've heard.)

Υποκριτή όπως καθαρότατα έθεσα (imo) σε κάνει αν "λυπάσαι" για αυτά, παραπάνω απότι για τα υπόλοιπα. Όλα ζώα είναι. Τα υπόλοιπα που λες είναι προφανέστατα.

Τελοσπάντων, το θέμα μπορεί να εξηγηθεί πολύ πιο απλά. Είμαστε το κυρίαρχο είδος στο πλανήτη. Τρώμε ό,τι θέλουμε. The rest of the animal kingdom (vegans included) can deal with it. End of story.More vegan rhetoric. Sorry που σας χαλάω τη holier than thou φαντασίωση, αλλά και οι άνθρωποι ζώα είναι. Καλό είναι να το θυμόμαστε που και που. Από κει και πέρα, αν τρως χόρτα, τρως σαν χορτοφάγο ζώο. Αν τρως κρέας, τρως σαν σαρκοφάγο ζώο. Choose your style and roll with it.

Ακριβώς αυτό που κάνω. Γιατί μπορώ :P

Να μη φας κρέας για 2 μήνες για λόγους σοβαρούς το καταλαβαίνω (μπορεί να του το απαγόρεψε ο γιατρός, ξέρω γω... ή να κάνεις απεργία πείνας, οπότε δεν τρως τίποτα έτσι κι αλλιώς). Αλλά όταν κάποιος απέχει επίτηδες από κρέας (και μόνο από το κρέας) για 2 μήνες ενώ μπορεί να φάει, just to prove a point υποτίθεται, τον θεωρώ ξιπασμένο, ποζερά και ηλίθιο.-

Είναι επιλογή του οποιουδήποτε, βάφτισε την όσο ξιπασμένη και ηλίθια θες

Ρε man, σοβαρά τώρα... ΠΟΙΟ είναι το πρόβλημά σου με την απόλαυση της κρεατοφαγίας; ΕΙΔΙΚΑ από τη στιγμή που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωϊκής φύσης.

Δηλαδή σε λίγο θα μας πεις ότι επειδή έχουμε πλέον τη δυνατότητα για τεχνητή γονιμοποίηση, θα πρέπει να κόψουμε το **μήσι. :hahaha:

Δε ξέρω πως σας μπήκε η ιδέα ότι προσπαθώ να σας κάνω να πάθετε υποβιταμίνωση :P
Φάτε όσο κρέας θέλετε ωρέ και άμα πάτε από τα σουβλάκια του αβραάμ πείτε μου και μένα XD Απλούστατα σε εμένα τον ίδιο δεν αρέσει η φάση όχι του να τρως κρέας αυτό καθ' αυτό, αλλά το να σκοτώνεις το ζώο για να το κάνεις (φυσικά το ένα δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο. Έχει μια πολύ καλή σκηνή στο cat soop σχετική.) Είναι σαν την αγάπη που πονάει, πως το λέμε.

Edit:

Fun Fact no165746: Plants do feel.

I r searching, μη με κάνεις να μη θέλω να φάω ούτε χόρτο :P