Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#57121 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 03 September 2011 - 11:07

το γουρουνακι μπορει να αντικατασταθει βεβαια με πολα και διαφορα πραγματα οπως σνιτσελ, πιτογυρα, μπιφτεκακια, σουβλακια, η ακομη καλυτερα κοκορετσια, κλεφτικα, σεφταλιες Ή τη μεγιστη απολαυση: κατσικακι σαμοθρακης

Ρε συ τα περισσότερα από αυτά που είπες έχουν χοιρινό μέσα έκτος κι αν τα εννοούσες σε φάση μη χοιρινού :ureshii:
Posted Image

#57122 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 September 2011 - 11:09

Χαχαχαχα!!!

Γιατί ρε man, αυτά που αναφέρεις, από που νομίζεις ότι προέρχονται? ¨

Πάντως δεν φυτρώνουν στα δέντρα!!!

Προφανώς κάνει τη πλάκα του αλλά μάλλον το ίδιο κάνεις και εσύ XP

#57123 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 September 2011 - 11:09

Six Winged Angel still too obvious. :P

4/10

#57124 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 September 2011 - 11:13

Six Winged Angel still too obvious. :P

4/10

Please elaborate :P Ο ίσως μικρός και σίγουρα χωρίς πείρα εγκεφαλός μου δεν σε πιάνει XP

υποννοείς πως μαρουλοσαλατολογώ? :P

#57125 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 03 September 2011 - 11:15

Χαχαχαχα!!!

Γιατί ρε man, αυτά που αναφέρεις, από που νομίζεις ότι προέρχονται? ¨

Πάντως δεν φυτρώνουν στα δέντρα!!!

προφανως ο zade εννοει κατι τετοιο:
Spoiler:

(ναι ειναι δικια μου φωτογραφια! οχι δεν τη βρηκα στο νετ. το συγκεκριμενο γουρουνακι το "καθαρισαμε" σε κατι φιλους πριν μερικους μηνες :wis:)

#57126 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 03 September 2011 - 11:21

Καλά συγγνώμη τόσα και τόσα ποστ για να υπερασπιστούμε το αυτονόητο ύψιστο δικαιώμα του ανθρωπίνου είδους να σφάζει και να τρώει ζώα; Έχουμε χαζέψει εντελώς. Ρε τρως το γουρουνάκι και σκέφτεσαι ότι τίποτα μα τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να σου στερήσει αυτή την απόλαυση και όμως έρχονται μερικοί και σου λένε ότι είναι λάθος; ρε δεν πάτε καλά.

Στην τελική άμα υπάρχει παράδεισος και δεν σε αφήνουν να τρως κρεάς ,εγώ ΔΕΝ πάω.

^That..Seriously THAT! Διαβάζω τόση ώρα και δε καταλαβαίνω σε πια γλώσσα μιλάτε.. Εγώ>Γουρούνι εγώ σαρκοφάγο, άρα το γουρούνι την έκατσε.. Απλά και ωραία. Αν στην εξίσωση μπεί ο δεινόσαυρος, Δεινοσαυρος>Εγώ>γουρούνι, και αφού δεινόσαυρος=επίσης σαρκοφάγος , τότε μάλλον πρέπει να χωθώ σε σπηλιά. Αυτό ισχύει απο τότε που δημιουργήθηκε η καταραμένη η ζωή, και οτι πλέον δεν κυνηγας το γουρούνι, αλλα το ψωνίζεις δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι. Για το "εγώ δεν τρώω ζωντανά πλάσματα, τρώω μόνο χόρτα" να πώ πως επειδή τα φυτά δεν έχουν χαριτωμένα αυτάκια και τριχωτά ποδαράκια δε σημαίνει οτι δεν είναι ζωντανοί οργανισμοί. Είναι πιθανότατα πολύ πιο σημαντικοί ζωντανοί οργανισμοί απο εμάς ή τα γουρουνάκια, καθότι ειναι η βάση της ζωής. So spare me the details and plant a tree.

Fan Fact: Οσοι νιώθετε ωραία οταν τρώτε χορταράκια και οχι τα ανυπεράσπιστα ζωάκια, να ξέρεται οτι αν τα τρώτε πράσινα(δεν τρώτε άχυρο δηλαδή) τα τρώτε ΖΩΝΤΑΝΑ! Συνεχίζουν να αναπνέουν, και να φωτοσυνθέτουν δημιουργώντας την τροφή τους, και εσείς τα τρώτε ζωντανά με ξύδι ή τα βράζετε οσο ακόμα ζουν. Τυχερά γουρουνάκια ε;

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#57127 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 September 2011 - 11:24

Αμάν ρε ματασέ τι εξέλιξη είναι αυτή;
Εφευρίσκεις νέους τρόπους να μας χώνεις κρυφά τις φώτο σου στην τρούπα;
Ουστ ρε!

Posted Image

#57128 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,941 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 03 September 2011 - 11:25

Και ενας ασχετος θα ρωτουσε"Τα φυτα νιωθουν πονο;",γιατι νομιζω πως αυτο ειναι το θεμα των χορτοφαγων.:nosey:

image.jpg

#57129 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 September 2011 - 11:29

Και ενας ασχετος θα ρωτουσε"Τα φυτα νιωθουν πονο;",γιατι νομιζω πως αυτο ειναι το θεμα των χορτοφαγων.:nosey:

Αυτό είναι το θέμα των Fruitarians.

Posted Image

#57130 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 03 September 2011 - 11:29

Αμάν ρε ματασέ τι εξέλιξη είναι αυτή;
Εφευρίσκεις νέους τρόπους να μας χώνεις κρυφά τις φώτο σου στην τρούπα;
Ουστ ρε!

χαχαχα0χα00χα0χα0χαχ0α0α ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ! :hahaha:

#57131 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 03 September 2011 - 11:30

Please elaborate :P Ο ίσως μικρός και σίγουρα χωρίς πείρα εγκεφαλός μου δεν σε πιάνει XP

υποννοείς πως μαρουλοσαλατολογώ? :P

Απλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υποτιμάς τους συνομιλητές σου λέγοντας ότι όποιος δεν έχει τύψεις που ζει με τον τρόπο που η φύση έχει προβλέψει να ζει και που είναι καλό για την υγεία του εξισώνεται με τα ζώα. Και αυτό υποτίθεται ότι είναι υποτιμητικό or smth. Λες και ο άνθρωπος δεν είναι ζώο to begin with και είναι τόσο ανώτερος από τα υπόλοιπα πλάσματα.

#57132 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 September 2011 - 11:32

Και ενας ασχετος θα ρωτουσε"Τα φυτα νιωθουν πονο;"

yeah, γιατί η σωστή ερώτηση είναι "Τα φυτά νιώθουν τίποτα at all?" Δημοσιευμένη  εικόνα

Είναι ακριβώς αυτό που είναι: Η βάση της τροφικής αλυσίδας.

#57133 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 03 September 2011 - 11:41

Απλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υποτιμάς τους συνομιλητές σου λέγοντας ότι όποιος δεν έχει τύψεις που ζει με τον τρόπο που η φύση έχει προβλέψει να ζει και που είναι καλό για την υγεία του εξισώνεται με τα ζώα. Και αυτό υποτίθεται ότι είναι υποτιμητικό or smth. Λες και ο άνθρωπος δεν είναι ζώο to begin with και είναι τόσο ανώτερος από τα υπόλοιπα πλάσματα.

What? Ίσως δεν έγινα κατανοητός. Δικαίομα του καθενός είναι να μπορεί να κάνει το αυτονόητο και ούτε χαζός ούτε κατώτερος είναι (και εγώ τρωώ κρέας) Και ούτε προσπαθώ να περάσω ότι εγώ είμαι μαμιάς και έτσι. Μάλλον έτσι και αλλιώς θα ζήσω πιο λίγο με αυτό το τρόπο σκέψης XP Πιστεύω όμως πως ναι, έτσι όπως το έφερε η εξέλιξη ο άνθρωπος πράγματι είναι ανώτερος από τα υπόλοιπα πλάσματα του πλανήτη, τουλάχιστον σε διανοητικό επίπεδο, αλλιώς δεν θα βρισκόμασταν εδώ που βρισκόμαστε. Αυτό φυσικά δεν μας κάνει να παύουμε την ίδια στιγμή να είμαστε σακιά από κρέας~

edit: το double post επιτρέπεται στη μαυρότρυπα, έτσι? O:

#57134 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts

Posted 03 September 2011 - 11:42

ετοιμαζετε το κατεβατο προς απαντηση σου αυτη τη στιγμη xD τελικα δεν ηταν κατεβατο :emptyonexg1: με απογοητευσες SWA

#57135 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 03 September 2011 - 11:44

Move all this to a new thread so it can be locked afterwards

HnH5aB0.jpg