Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Started By
_GaARa_
, Nov 21 2006 15:27
94139 replies to this topic
Posted 24 August 2011 - 18:32
Οι μπουγελόφατσες στάθηκαν η αιτία να φάω πέτρα στο κεφάλι. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ.
Posted 24 August 2011 - 18:35
Kαλά εγώ ήμουν τρελό fanboy των Ατρόμητων,αλλά από ένα σημείο και μετά το παραχέσανε κ σταμάτησα να το βλέπω.Τότε που το nerd της σειράς(Ιπόλυτο τον λέγανε νομίζω?)είχε φτιάξει λέει μια μηχανή που ταξίδευες στον χρόνο

Πάντως και έπρεπε να μπουν και οι Τυχερές Σακούλες π είχαν τρελό σουξέ παλιά.Βέβαια όπως σε πολλά τέτοια προιόντα τότε υπήρχαν και οι απομιμήσεις Τ.Σ όπως π.χ στις κάρτες pokemon,yugioh κτλ...Και αν έπαιρνες τις ''αυθεντικές'' όλο και κάτι θα βρίσκες που θα σε κάνε να χαρείς σαν πιτσιρίκι...Αν έπαιρνες τις μούφα...Μπορεί να βρίσκες μέσα και γύψο από Κίνα...

Πάντως και έπρεπε να μπουν και οι Τυχερές Σακούλες π είχαν τρελό σουξέ παλιά.Βέβαια όπως σε πολλά τέτοια προιόντα τότε υπήρχαν και οι απομιμήσεις Τ.Σ όπως π.χ στις κάρτες pokemon,yugioh κτλ...Και αν έπαιρνες τις ''αυθεντικές'' όλο και κάτι θα βρίσκες που θα σε κάνε να χαρείς σαν πιτσιρίκι...Αν έπαιρνες τις μούφα...Μπορεί να βρίσκες μέσα και γύψο από Κίνα...
Posted 24 August 2011 - 18:55
νομιζω το ονομα "hipster τεταρτη" που θελατε να καθιερωσετε δεν τεριαζει, καντε την "τεταρτη των αναμνησεων" ή κατι τετοιο και καντε την τριτη hipster που δεν ειναι πολυ maistream
Posted 24 August 2011 - 19:03
το τσιπικάο που είχαμε εμείς ήταν σάμαν κίνγκ, όχι ναρούτο
Posted 24 August 2011 - 19:14
Τα φαγες τα ψωμια Namida-ossan.
" On life's vast ocean diversely we sail. Reasons the card, but passion the gale. ,,
Alexander Pope
Posted 24 August 2011 - 19:20
ναι τα φάγαμε τα ψωμιά, περνάμε τώρα στα παντεσπάνιαΤα φαγες τα ψωμια Namida-ossan.
Posted 24 August 2011 - 21:28
Solero Shots, lol.
Χρόνια...
Αυτό ήταν το αγαπημένο μου παγωτό μέχρι που το απαγόρευσαν,το επανέφεραν και το απαγόρευσαν ξανά.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=hKoB0MHVBvM[/YOUTUBE]
Posted 24 August 2011 - 21:51
Ναι, από τις λίγες βλακείες που μου αρέσουν. Ό,τι μοιάζει περίεργο και μαντεύω ότι είναι τίγκα στην χρωστική και συντηριτικούρα δεν το τρώω, αλλά για αυτό έκανα μια εξαίρεση.
Tiny, icy, green balls of epic awesomeness.
Tiny, icy, green balls of epic awesomeness.
Posted 24 August 2011 - 22:25
ΚΑι εγώ μαζί σας για το solero ήταν απλά τέλειο(και άκρως καταστρεπτικό για τον οργανισμό με τα συντηρητικά του)!!!!

Posted 24 August 2011 - 22:51
Η δική μου γιαγιά (Θεός χωρέστην) φύλαγε την σύνταξή της (650 ευρώ έπαιρνε
) σε κουτί του HEMO (ξέρετε, την σκόνη κακάο). Και πήγα να φτιάξω ζεστό κακάο μια μέρα και... χαχαχα. ΛΕΦΤΑ, ΛΕΦΤΑ! Τι γέλιο.
Posted 24 August 2011 - 23:01
Eγώ βρήκα την σύντακη μια φορά κάτω από το στρώμα αλλά είμουν τίμιος μικρούλης και δεν τα πείραξα...