Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#56656 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 24 August 2011 - 16:53

Εκτός από τα cebolitas που πρώτη φορά τα βλέπω όλα τα άλλα πιτσιρικάς τα έχω αγοράσει ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ !
rsrGbGx.gif

#56657 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 24 August 2011 - 16:58

Εκτός από τα cebolitas που πρώτη φορά τα βλέπω όλα τα άλλα πιτσιρικάς τα έχω αγοράσει ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ !

Ελα ρε οι Cebollitas ειναι οι ατρομητοι. Η ποδοσφαιρικη σειρα που εδειχνε παλια στην τηλεοραση. Φενεται πως δεν εισαι φαν του ποδοσφαιρου :P

Κατι σχετικο :

Όλοι όσοι παρακολουθούσατε τη σειρά Cebollitas (Ατρόμητοι) σίγουρα θα θυμάστε τον ταλαντούχο πιτσιρικά Maximialiano López, που στη σειρά υποδυόταν το Fede. Όλοι όσοι γνωρίζετε από ποδόσφαιρο , σίγουρα θα ξέρετε τον ποδοσφαιριστή Maximiliano López, που έγινε διάσημος στην Ευρώπη όσο αγωνιζόταν στην Barcelona.

Η φήμη λοιπόν που κυκλοφορεί είναι ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο . Βέβαια, εδώ τα στοιχεία είναι σίγουρα πιο σημαντικά : και οι δυο τους είναι από την Αργεντινή, έχουν γεννηθεί τον Απρίλιο του 1984, είναι ξανθοί (με μακρύ μαλλί) και έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα!!!!!!!

Τι είναι, όμως , αυτό που τους διαχωρίζει? Ο ….ποδοσφαιριστης Maxi López έιναι 4 μέρες μεγαλύτερος από τον ηθοποιό ( γεννημένος στις 3 Απριλιου 1984) και υποστηρίζει τη River Plate , με τον …Fede να είναι φανατικός οπαδός της Boca Juniors. Επίσης ο ποδοσφαιριστης έχει λίγο (έως πολύ) μεγαλύτερη μύτη!!!!!!!

Τι σου είναι, όμως, βρε παιδί μου η συνωνυμια…………

2bbd14fc.jpg

#56658 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 24 August 2011 - 17:04

και ο μέσσι είναι ο ταρούσα

#56659 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 August 2011 - 17:04

Ε μερικά δεν είναι και τόσο παλιά. Pez και Rocket υπάρχουν ακόμα.

Πάντως τα pierino τα είχα ξεχάσει. So cute, yet so disturbing.

Posted Image

#56660 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 August 2011 - 17:11

Τα έχω προλάβει σχεδόν όλα. :nanana:

didimakia σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω μεσήλικας. Σε μισώ λίγο αυτή τη στιγμή. :smokingg:*tsun*

#56661 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 24 August 2011 - 17:12

Blast from the past.
Για οσους τα προλαβαν. Διαφορα πραγματα.

Spoiler:

:hmmm: δεν θυμαμαι κατι τετοιο! :hihi2: τα τσιπικαο ναι, τον ναρουτο οχι

#56662 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 August 2011 - 17:18

Τα έχω προλάβει ΟΛΑ! Ξέχασες να βάλεις όμως μέσα τα album με τα αυτοκόλλητα της panini...Είχα ολοκληρώσει και του Αλαντιν και της Ποκαχόντας και της Παναγίας των Παρισίων και του Τιτανικού! :burningbe3:

xbJ3b2w.jpeg

#56663 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 24 August 2011 - 17:20

Τα τσιπικαο ήταν ωραία όταν είχαν τις τρισδιάστατες κάρτες με τις φάρσες. Μετά που είχαν με τα σπορ ήταν ψιλοξενέρα:kakaka:
Posted Image

#56664 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 24 August 2011 - 17:21

Εγώ είχα ολοκληρώσει του Lion King, του Τιτανικού και της Τολμης και Γοητείας (το οποίο ουσιαστικά το συμπλήρωνε η μάνα μου και έβαζε το 5χρονο τότε παιδί της μπροστά για ξεκάρφωμα:hihi2:)

#56665 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 24 August 2011 - 17:21

O-mai-got
Και εγώ τα έχω προλάβει όλα. Φταίει που κάνω παρέα με γερόντια και κόλλησα παππουδίαση;! :terror2:

Posted Image

#56666 mizuki

mizuki

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 24 August 2011 - 17:32

Πωπωωωωω κι εγω μεσήλικας νιώθω τωρα........:nanana:
Τα μισά από αυτά είχα ξεχάσει κιόλας ότι υπήρχαν (να το και το αλτζχαιμερ σιγα σιγά....)

#56667 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 24 August 2011 - 17:44

Δεν πειράζει παιδιά και εγώ τα θυμάμαι αυτά, δεν είστε γέροι! Υπάρχουν και εξαιρέσεις

#56668 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 24 August 2011 - 17:48

Εγώ είχα ολοκληρώσει του Lion King, του Τιτανικού και της Τολμης και Γοητείας (το οποίο ουσιαστικά το συμπλήρωνε η μάνα μου και έβαζε το 5χρονο τότε παιδί της μπροστά για ξεκάρφωμα:hihi2:)

μια απο τα ιδια αλλα στα γιαουρτακια (εκεινα με τις σαχλαμαρες ξεχωριστα που τις εβαζες μεσα εσυ :kawaii:) που ειχαν κατι αυτοκολητα και διναν κατι αφισες και τα κολουσες

Edited by matassos, 24 August 2011 - 17:51.
i remembeeeeeeeer

#56669 Terraplant

Terraplant

Anime Newbie

• Members
  • 54 posts
  • LocationΜεταξύ Θεσσαλονίκης και Equestria.

Posted 24 August 2011 - 18:04

Κάποια τα θυμάμαι και εγώ. Είχα κάνει την αφίσα με τα αυτοκόλλητα του Tαρζάν.

#56670 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,828 posts

Posted 24 August 2011 - 18:28

Sorry Pierino ήθελα να πω, αυτό με το ποδόσφαιρο το έβλεπα :3!
rsrGbGx.gif