Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:51
Δεν λένε πολλά πράγματα τα πτυχία και όποιος βασίζεται μόνο σε αυτά για να αποδείξει το πόσο καλά ξέρει μια γλώσσα θα εκπλαγεί δυσάρεστα όταν φτάσει η ώρα να ψάξει για δουλειά ή κάποιο ξένο πανεπιστήμιο.
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:53
Ειναι γνωστο οτι ο Μεγας Αλεξανδρος αγαπουσε παρα πολυ τον παιδικο του φιλο Ηφαιστιωνα.. Τωρα σε σημειο ομοφυλοφιλιας κανεις δεν ξερει...
Δεν ξερω αμα εχεις δει την ταινια, σε μια σκηνη που η κορη του Δαρειου αναφερεται στον Ηφαιστιωνα σαν να ηταν αυτος ο Αλεξανδρος γιατι δεν τον ειχε τον δει πως ηταν και μπερδευτηκε, ο Αλεξανδρος δεν θυμωσε αλλα απαντησε οτι και αυτος ειναι Αλεξανδρος εννοωντας οτι ειναι ισοι... Αυτη η σκηνη ειναι πραγματικη.. Λεγεται πως αυτο το περιστατικο του εγινε στα αληθεια.. Βεβαια δεν ξερω ποιος το αναφερει.(ισως ο Αριστοτελης)
Παντως αν ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν gay {ή bi(ειχε και τη Ρωξαννη,μην το ξεχναμε)} θα ηταν τελειως οξυμωρο σε σχεση με το ονομα που του δωσανε..
Αλεξανδρος< αλεκ + ανηρ και σημαινει αυτος που διωχνει τους ανδρες μακρια...
Παντα εγω πεταω τα ακυρα σε αυτη την τρυπα...
Πρεπει να συντονιστω... Χμμμ...
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:55
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:57
Ειναι γνωστο οτι ο Μεγας Αλεξανδρος αγαπουσε παρα πολυ τον παιδικο του φιλο Ηφαιστιωνα.. Τωρα σε σημειο ομοφυλοφιλιας κανεις δεν ξερει...
Δεν ξερω αμα εχεις δει την ταινια, σε μια σκηνη που η κορη του Δαρειου αναφερεται στον Ηφαιστιωνα σαν να ηταν αυτος ο Αλεξανδρος γιατι δεν τον ειχε τον δει πως ηταν και μπερδευτηκε, ο Αλεξανδρος δεν θυμωσε αλλα απαντησε οτι και αυτος ειναι Αλεξανδρος εννοωντας οτι ειναι ισοι... Αυτη η σκηνη ειναι πραγματικη.. Λεγεται πως αυτο το περιστατικο του εγινε στα αληθεια.. Βεβαια δεν ξερω ποιος το αναφερει.(ισως ο Αριστοτελης)
Παντως αν ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν gay {ή bi(ειχε και τη Ρωξαννη,μην το ξεχναμε)} θα ηταν τελειως οξυμωρο σε σχεση με το ονομα που του δωσανε..
Αλεξανδρος< αλεκ + ανηρ και σημαινει αυτος που διωχνει τους ανδρες μακρια...
Βασικα στην ταινια σε καποια φαση τον εδειχνε να φιλαει στο στομα και εναν ινδο.
ΤΗν ειχα δει μικρος στο σινεμα, αλλα οταν ειδα καποιες σκηνες προσφατα, δε μου αρεσε η ταινια.Πολυ μιζερια.
Kι εγω πιστευω πως λογικα ηταν bisexual, οπως και τα περισσοτερα συμαντικα ιστορικα προσωπα της παγκοσμιας ιστοριας.
Βεβαια η υπαρξη της Ροξαννης δε λεει και πολλα, καθως ολοι παντρευονταν μια γυναικα για τα ματια του κοσμου και για να τους προσφερει διαδοχους, το πως ευχαριστιοντουσαν περισσοτερο στις προσωπικες τους στιγμες κανεις δεν το ξερει.
Το ονομα του, του το δωσανε οταν γενηθηκε, ή οταν μεγαλωσε?
Καλα, δεν μπορουσαν να ξερουν τι θα τους εβγαινε το παιδι, παντως οντως ειναι αστεια ειρωνικο αυτο.
@mono δεν καταλαβα γιατι τα εβαλες μονο με τον demonicMC, τοσοι και τοσοι γραφουν επειτηδες σε κατεστραμμενα αγγλικα για να το παιξουν 4chanιστές
By the way εγω απο τοτε που πηρα το proficiency νιωθω πως αρχησα να ξεχναω τα αγγλικα μου.Γραμματικη ειδικα που δε διαβασα ποτε, τωρα δεν ξερω ουτε τι χρονο να βαλω σε καθε προταση, ουτε τι προθεση. (καλα αυτο με τις προθεσεις το ειχα παντα)
@dMC δε βαριοσουνα να τα δωσεις και τα δυο?
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 27 Ιούνιος 2011 - 14:02
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:00
Bασικά και εγώ έχω πάρει C2 στα Γαλλικά αλλά παίζει δεν παίζει να βρώ φαί και νερό αν πάω ποτέ Γαλλία και ξεμείνω πουθενά.
Δεν λένε πολλά πράγματα τα πτυχία και όποιος βασίζεται μόνο σε αυτά για να αποδείξει το πόσο καλά ξέρει μια γλώσσα θα εκπλαγεί δυσάρεστα όταν φτάσει η ώρα να ψάξει για δουλειά ή κάποιο ξένο πανεπιστήμιο.
True, αλλά μόνο επειδή δεν το εξασκείς συνέχεια να υποθέσω; Σε μία κοινωνία στην οποία
η Αγγλική γλώσσα υπερέχει όλων των άλλων δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες να μιλήσεις Γαλλικά. Άλλωστε και εγώ έχω πτυχίο στα B2 στα γαλλικά, αλλά και εγώ είμαι στην ίδια περίπτωση
με εσένα.
Μόνο να έχεις το πτυχίο δεν αρκεί σίγουρα, αλλά και ένας άχρηστος δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει
στο επίπεδο proficiency, σωστά; Άλλωστε για να φτάσεις και εσύ στο C2 σημαίνει ότι κάποια στιγμή
ήξερες ένα κομμάτι της γαλλικής. Το ότι το ξέχασες δεν έχει σημασία.
Kamui: Όχι αγαπώ τα Αγγλικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο πρέπει να βαριέμαι.
Πάντως αν δεν ήσουν εσύ να αναφέρεις το 4chan, παίζει να συνέχιζα τη συζήτηση αποφεύγοντας το, γεννώντας παρεξηγήσεις.
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:00
Πραγματικα @Kamui πολυ κακη ταινια... Ειχε και τον ατελειωτο... 3.5 ωρες και...
Κριμα στα λεφτα που δαπανηθηκαν.. Ο μονος που της εδινε λιγο κυρος ηταν ο Anthony Hopkins...
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:02
Bασικά και εγώ έχω πάρει C2 στα Γαλλικά αλλά παίζει δεν παίζει να βρώ φαί και νερό αν πάω ποτέ Γαλλία και ξεμείνω πουθενά.
+1
Δεν γνωρίζω σε ποιό βαθμό επηρεάζεται κάποιος από τις διάφορες δηλώσεις που κάνουν στα ρεπορτάζ διάφοροι αναγνωρίσιμοι (?) άνθρωποι, όσον αφορά τα 10άδες(exxageration alert) πτυχία σε ξένες γλώσσες, όμως αδιαμφισβήτητα εξωτερικεύουν την εντύπωση ότι η γνώση σε ευρεία κλίμακα είναι κάτι θετικό. Εγώ , πάντως προτιμώ να γνωρίζω 1 ξένη γλώσσα και να την γνωρίζω καλά (και Ιαπωνικά στο μέλλον
Τώρα , γιατί κάνω ένα εκτενές post εδώ; ....

"When life gives you internetz, make memes."
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:07
True, αλλά μόνο επειδή δεν το εξασκείς συνέχεια να υποθέσω; Σε μία κοινωνία στην οποία
η Αγγλική γλώσσα υπερέχει όλων των άλλων δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες να μιλήσεις Γαλλικά. Άλλωστε και εγώ έχω πτυχίο στα B2 στα γαλλικά, αλλά και εγώ είμαι στην ίδια περίπτωση
με εσένα.
Μόνο να έχεις το πτυχίο δεν αρκεί σίγουρα, αλλά και ένας άχρηστος δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει
στο επίπεδο proficiency, σωστά; Άλλωστε για να φτάσεις και εσύ στο C2 σημαίνει ότι κάποια στιγμή
ήξερες ένα κομμάτι της γαλλικής. Το ότι το ξέχασες δεν έχει σημασία.
Kαλα τωρα πια μη το λες με τοση σιγουρια, ξερω αρκετους συμμαθητες που δινουν proficiency του χρονου, και δεν ξερουν καλα καλα να σκεφτουν μια δικη τους προταση μεσα σε ενα λεπτο.
Μιλαμε για πραγματικα αχρηστους, ομως, ετσι?
Οσο για τα γαλλικα, το ποτε θα σου χρειαστουν εχει μεγαλη διαφορα απο τα πτυχια.
Για παραδειγμα, ενω δεν εχω πολλα πτυχια (μεχρι Α2 μονο) και στο Β1 που εδωσα προσφατα τα πηγα ψιλοχαλια, οταν ειχα παει περυσι στη γαλλια χωρις να κανω ιδιαιτερα εκεινη την περιοδο, καταφερα να συνενοηθω μια χαρα.
Ακομα και παιδια που εχουν περισσοτερα πτυχια απο μενα αναγνωριζουν οτιξερω πολυ καλυτερα γαλλικα απο αυτους.
Ειναι θεμα να σ' αρεσει να παιζεις με τη γλωσσα.
Παρ' ολα αυτα , αυτο δε σημαινει οτι το να μπορεις να συνενοεισαι σε μια ξενη χωρα ειναι πιο δυσκολο απο το να παρεις ενα πτυχιο.
Μπορει να ξερω να μιλαω or whatever, αλλα Γαλλικα δεν ξερω.
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:18
αλλά οι αποδείξεις ότι έφτασες στο συγκεκριμένο επίπεδο. Γιατί με επίπεδο εννοώ τις γνώσεις που χρειάζεσαι τουλάχιστον για τη βάση
και, από ότι μου λες για τους συμμαθητές σου, αυτοί δεν θα τις φτάνουν ούτε με σκάλα.
Μα για αυτό είναι τα πτυχία επιπέδου Α έτσι και αλλιώς, για να μπορείς να έχεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο
επικοινωνίας αν βρεθείς στη συγκεκριμένη χώρα. Για αυτό υπάρχουν και γενικά τα πτυχία, είναι τα
"επίπεδα" στα οποία κατέχεις τη γλώσσα.
Θα βάλω το σκύλο μου να κλαίει
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:19
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:19

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:21
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:22
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:25

"When life gives you internetz, make memes."