Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54751 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:51

Bασικά και εγώ έχω πάρει C2 στα Γαλλικά αλλά παίζει δεν παίζει να βρώ φαί και νερό αν πάω ποτέ Γαλλία και ξεμείνω πουθενά.

Δεν λένε πολλά πράγματα τα πτυχία και όποιος βασίζεται μόνο σε αυτά για να αποδείξει το πόσο καλά ξέρει μια γλώσσα θα εκπλαγεί δυσάρεστα όταν φτάσει η ώρα να ψάξει για δουλειά ή κάποιο ξένο πανεπιστήμιο.

#54752 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:53

Ειναι γνωστο οτι ο Μεγας Αλεξανδρος αγαπουσε παρα πολυ τον παιδικο του φιλο Ηφαιστιωνα.. Τωρα σε σημειο ομοφυλοφιλιας κανεις δεν ξερει...
Δεν ξερω αμα εχεις δει την ταινια, σε μια σκηνη που η κορη του Δαρειου αναφερεται στον Ηφαιστιωνα σαν να ηταν αυτος ο Αλεξανδρος γιατι δεν τον ειχε τον δει πως ηταν και μπερδευτηκε, ο Αλεξανδρος δεν θυμωσε αλλα απαντησε οτι και αυτος ειναι Αλεξανδρος εννοωντας οτι ειναι ισοι... Αυτη η σκηνη ειναι πραγματικη.. Λεγεται πως αυτο το περιστατικο του εγινε στα αληθεια.. Βεβαια δεν ξερω ποιος το αναφερει.(ισως ο Αριστοτελης):hmmm:
Παντως αν ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν gay {ή bi(ειχε και τη Ρωξαννη,μην το ξεχναμε)} θα ηταν τελειως οξυμωρο σε σχεση με το ονομα που του δωσανε..
Αλεξανδρος< αλεκ + ανηρ και σημαινει αυτος που διωχνει τους ανδρες μακρια...

Παντα εγω πεταω τα ακυρα σε αυτη την τρυπα...
:nanana::sigh2::sadist::nanteee:
Πρεπει να συντονιστω... Χμμμ...:wth2:

#54753 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:55

Mπορεί να ήταν φερετζές το όνομα!

#54754 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:57

Ειναι γνωστο οτι ο Μεγας Αλεξανδρος αγαπουσε παρα πολυ τον παιδικο του φιλο Ηφαιστιωνα.. Τωρα σε σημειο ομοφυλοφιλιας κανεις δεν ξερει...
Δεν ξερω αμα εχεις δει την ταινια, σε μια σκηνη που η κορη του Δαρειου αναφερεται στον Ηφαιστιωνα σαν να ηταν αυτος ο Αλεξανδρος γιατι δεν τον ειχε τον δει πως ηταν και μπερδευτηκε, ο Αλεξανδρος δεν θυμωσε αλλα απαντησε οτι και αυτος ειναι Αλεξανδρος εννοωντας οτι ειναι ισοι... Αυτη η σκηνη ειναι πραγματικη.. Λεγεται πως αυτο το περιστατικο του εγινε στα αληθεια.. Βεβαια δεν ξερω ποιος το αναφερει.(ισως ο Αριστοτελης):hmmm:
Παντως αν ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν gay {ή bi(ειχε και τη Ρωξαννη,μην το ξεχναμε)} θα ηταν τελειως οξυμωρο σε σχεση με το ονομα που του δωσανε..
Αλεξανδρος< αλεκ + ανηρ και σημαινει αυτος που διωχνει τους ανδρες μακρια...

Βασικα στην ταινια σε καποια φαση τον εδειχνε να φιλαει στο στομα και εναν ινδο.
ΤΗν ειχα δει μικρος στο σινεμα, αλλα οταν ειδα καποιες σκηνες προσφατα, δε μου αρεσε η ταινια.Πολυ μιζερια.

Kι εγω πιστευω πως λογικα ηταν bisexual, οπως και τα περισσοτερα συμαντικα ιστορικα προσωπα της παγκοσμιας ιστοριας.
Βεβαια η υπαρξη της Ροξαννης δε λεει και πολλα, καθως ολοι παντρευονταν μια γυναικα για τα ματια του κοσμου και για να τους προσφερει διαδοχους, το πως ευχαριστιοντουσαν περισσοτερο στις προσωπικες τους στιγμες κανεις δεν το ξερει.

Το ονομα του, του το δωσανε οταν γενηθηκε, ή οταν μεγαλωσε?
Καλα, δεν μπορουσαν να ξερουν τι θα τους εβγαινε το παιδι, παντως οντως ειναι αστεια ειρωνικο αυτο.

@mono δεν καταλαβα γιατι τα εβαλες μονο με τον demonicMC, τοσοι και τοσοι γραφουν επειτηδες σε κατεστραμμενα αγγλικα για να το παιξουν 4chanιστές
By the way εγω απο τοτε που πηρα το proficiency νιωθω πως αρχησα να ξεχναω τα αγγλικα μου.Γραμματικη ειδικα που δε διαβασα ποτε, τωρα δεν ξερω ουτε τι χρονο να βαλω σε καθε προταση, ουτε τι προθεση. (καλα αυτο με τις προθεσεις το ειχα παντα)

@dMC δε βαριοσουνα να τα δωσεις και τα δυο?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 27 Ιούνιος 2011 - 14:02

O6rrvsU.jpg

#54755 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:00

Bασικά και εγώ έχω πάρει C2 στα Γαλλικά αλλά παίζει δεν παίζει να βρώ φαί και νερό αν πάω ποτέ Γαλλία και ξεμείνω πουθενά.

Δεν λένε πολλά πράγματα τα πτυχία και όποιος βασίζεται μόνο σε αυτά για να αποδείξει το πόσο καλά ξέρει μια γλώσσα θα εκπλαγεί δυσάρεστα όταν φτάσει η ώρα να ψάξει για δουλειά ή κάποιο ξένο πανεπιστήμιο.

True, αλλά μόνο επειδή δεν το εξασκείς συνέχεια να υποθέσω; Σε μία κοινωνία στην οποία
η Αγγλική γλώσσα υπερέχει όλων των άλλων δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες να μιλήσεις Γαλλικά. Άλλωστε και εγώ έχω πτυχίο στα B2 στα γαλλικά, αλλά και εγώ είμαι στην ίδια περίπτωση
με εσένα.
Μόνο να έχεις το πτυχίο δεν αρκεί σίγουρα, αλλά και ένας άχρηστος δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει
στο επίπεδο proficiency, σωστά; Άλλωστε για να φτάσεις και εσύ στο C2 σημαίνει ότι κάποια στιγμή
ήξερες ένα κομμάτι της γαλλικής. Το ότι το ξέχασες δεν έχει σημασία.

Kamui: Όχι αγαπώ τα Αγγλικά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο πρέπει να βαριέμαι.
Πάντως αν δεν ήσουν εσύ να αναφέρεις το 4chan, παίζει να συνέχιζα τη συζήτηση αποφεύγοντας το, γεννώντας παρεξηγήσεις.

#54756 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:00

:hihi2::hihi2::hihi2: Λες Warchief...; Οχι και τοσο καλη καλυψη... Αλλωστε ειναι φημες 1700 ετων...
Πραγματικα @Kamui πολυ κακη ταινια... Ειχε και τον ατελειωτο... 3.5 ωρες και...
Κριμα στα λεφτα που δαπανηθηκαν.. Ο μονος που της εδινε λιγο κυρος ηταν ο Anthony Hopkins...

#54757 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:02

+1

Δεν γνωρίζω σε ποιό βαθμό επηρεάζεται κάποιος από τις διάφορες δηλώσεις που κάνουν στα ρεπορτάζ διάφοροι αναγνωρίσιμοι (?) άνθρωποι, όσον αφορά τα 10άδες(exxageration alert) πτυχία σε ξένες γλώσσες, όμως αδιαμφισβήτητα εξωτερικεύουν την εντύπωση ότι η γνώση σε ευρεία κλίμακα είναι κάτι θετικό. Εγώ , πάντως προτιμώ να γνωρίζω 1 ξένη γλώσσα και να την γνωρίζω καλά (και Ιαπωνικά στο μέλλον:knock-knock:). Άλλα το ιδανικό θα ήταν η δια βίου μάθηση.

Τώρα , γιατί κάνω ένα εκτενές post εδώ; .... :yawn2:

rsz_33fc60d6783c6659351654eb9c9f95bc_zps
"When life gives you internetz, make memes."

#54758 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:07

True, αλλά μόνο επειδή δεν το εξασκείς συνέχεια να υποθέσω; Σε μία κοινωνία στην οποία
η Αγγλική γλώσσα υπερέχει όλων των άλλων δεν υπάρχουν και πολλές ευκαιρίες να μιλήσεις Γαλλικά. Άλλωστε και εγώ έχω πτυχίο στα B2 στα γαλλικά, αλλά και εγώ είμαι στην ίδια περίπτωση
με εσένα.
Μόνο να έχεις το πτυχίο δεν αρκεί σίγουρα, αλλά και ένας άχρηστος δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει
στο επίπεδο proficiency, σωστά; Άλλωστε για να φτάσεις και εσύ στο C2 σημαίνει ότι κάποια στιγμή
ήξερες ένα κομμάτι της γαλλικής. Το ότι το ξέχασες δεν έχει σημασία.

Kαλα τωρα πια μη το λες με τοση σιγουρια, ξερω αρκετους συμμαθητες που δινουν proficiency του χρονου, και δεν ξερουν καλα καλα να σκεφτουν μια δικη τους προταση μεσα σε ενα λεπτο.
Μιλαμε για πραγματικα αχρηστους, ομως, ετσι?

Οσο για τα γαλλικα, το ποτε θα σου χρειαστουν εχει μεγαλη διαφορα απο τα πτυχια.
Για παραδειγμα, ενω δεν εχω πολλα πτυχια (μεχρι Α2 μονο) και στο Β1 που εδωσα προσφατα τα πηγα ψιλοχαλια, οταν ειχα παει περυσι στη γαλλια χωρις να κανω ιδιαιτερα εκεινη την περιοδο, καταφερα να συνενοηθω μια χαρα.
Ακομα και παιδια που εχουν περισσοτερα πτυχια απο μενα αναγνωριζουν οτιξερω πολυ καλυτερα γαλλικα απο αυτους.
Ειναι θεμα να σ' αρεσει να παιζεις με τη γλωσσα.

Παρ' ολα αυτα , αυτο δε σημαινει οτι το να μπορεις να συνενοεισαι σε μια ξενη χωρα ειναι πιο δυσκολο απο το να παρεις ενα πτυχιο.
Μπορει να ξερω να μιλαω or whatever, αλλα Γαλλικα δεν ξερω.

O6rrvsU.jpg

#54759 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:12

Χώρισε η Έλενα Παπαρίζου!

Τώρα είναι η ευκαιρία μου να

#54760 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:18

Για αυτό και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην το πάρουν. Γιατί στη τελική δεν μετράνε οι τάξεις που θέτουν τα φροντιστήρια,
αλλά οι αποδείξεις ότι έφτασες στο συγκεκριμένο επίπεδο. Γιατί με επίπεδο εννοώ τις γνώσεις που χρειάζεσαι τουλάχιστον για τη βάση
και, από ότι μου λες για τους συμμαθητές σου, αυτοί δεν θα τις φτάνουν ούτε με σκάλα.

Μα για αυτό είναι τα πτυχία επιπέδου Α έτσι και αλλιώς, για να μπορείς να έχεις ένα συγκεκριμένο επίπεδο
επικοινωνίας αν βρεθείς στη συγκεκριμένη χώρα. Για αυτό υπάρχουν και γενικά τα πτυχία, είναι τα
"επίπεδα" στα οποία κατέχεις τη γλώσσα.

Χώρισε η Έλενα Παπαρίζου!

Θα βάλω το σκύλο μου να κλαίει

#54761 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:19

Εγω παλι εκανα 10 χρονια γαλλικα κι εχω συγγενεις στη Γαλλια οποτε ξερω και μιλαω μια χαρα. Δεν εχω παρει κανενα πτυχιο γιατι δεν πηγα ποτε να δωσω. Κριμα που αυτο αποδυκνυει οτι δεν ξερω να λεω ουτε oui

#54762 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:19

Χτες το βραδυ ειχα πυρετο(38,8),σημερα απο το πρωι ποναει η κοιλια μου.Μηπως ειναι τιμωρια για οσα ελεγα χτες περι μυθολογιας:hmmm:?
Δημοσιευμένη  εικόνα

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#54763 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:21

Όχι, το να λες την αλήθεια είναι +1 στα μάτια των Θεών.

#54764 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 14:22

Ο Διας εχει παντου κατασκοπους

#54765 Ajairisu

Ajairisu

To weeb is to weep

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις: