Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54736 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 12:17

Αντίο demonic mc, θα σε θυμόμαστε παντα. :nanana:

#54737 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 12:19

Αυτό ήταν, τελειώνει ο χρόνος που μπορούσα να περάσω στο anime.gr; Με διώχνετε;
Τρώω ban? Αντίο μου;

#54738 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 12:21

Απλά δεν βρίσκω λόγο να γράφεις σε κατακρεουργημένα αγγλικά σε ελληνικό φόρουμ ενώ μια χαρά κατέχεις την ελληνική...Αν αυτό με κάνει δύστροπη so be it :P

Πάντως αν θες να παίξουμε το παιχνίδι, ποιός θα πει στον άλλο μεγαλύτερη καφρίλα μέσα είμαι απλά πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο :hihi2:

xbJ3b2w.jpeg

#54739 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 12:26

Έχεις δίκιο σοφή γραία, θα ήθελα να πολεμήσω σε αυτή τη μάχη, αλλά πρώτα πρέπει να μάθω
τη δύναμη του αντιπάλου.

Δείξε μου λοιπόν το επίπεδο καφρίλας σου και μετά αποφασίζω τι θα ήταν πιο συνετό να κάνω.

#54740 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 12:40

Δημοσιευμένη  εικόνα

Επίσης: Όχι καφρίλες, όχι τσακωμοί στις ακτές και τα περίχωρα του .aNiMe//GR. Ένα κοινωνικό μήνυμα προστασίας των λουόμενων του .aNiMe//GR. Προσφορές για BANάκια εν καιρώ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Phantom Duck: 27 Ιούνιος 2011 - 12:46

E5VV38U.jpg

#54741 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 12:49

Συμβαίνουν αυτά.

#54742 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:13

Καλημερα <3
Youtube Video

#54743 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:18

Spoiler:

Μάλλον,ήρθε η ώρα ν'αναλάβει δράση ο Mitch !
Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#54744 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:38

Έχεις δίκιο σοφή γραία, θα ήθελα να πολεμήσω σε αυτή τη μάχη, αλλά πρώτα πρέπει να μάθω
τη δύναμη του αντιπάλου.

Δείξε μου λοιπόν το επίπεδο καφρίλας σου και μετά αποφασίζω τι θα ήταν πιο συνετό να κάνω.

Ή μπορείς να μην κάνεις έτσι επειδή σου είπε κάτι αρνητικό για το επίπεδο των αγγλικών σου...Seriously,γιατί μερικοί θίγονται με το παραμικρό,αφορμές ψάχνετε για καβγά και σαρκασμό?(ρητορική ερώτηση,δεν θέλω απάντηση please):run:

#54745 KamenoC

KamenoC

Σοου Φακινγκ Μποουρντ

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:40

Ή μπορείς να μην κάνεις έτσι επειδή σου είπε κάτι αρνητικό για το επίπεδο των αγγλικών σου...Seriously,γιατί μερικοί θίγονται με το παραμικρό,αφορμές ψάχνετε για καβγά και σαρκασμό?(ρητορική ερώτηση,δεν θέλω απάντηση please):run:

Καλα κανει ρε, δεν θα του λεει οποιος κι οποιος τι θα κανει και πως το κανει. Το ιδιο ισχυει και για σενα. Αντε ολοι γνωμη εχετε...

Σου απαντησα :hahaha:

#54746 animestarling

animestarling

Anime Amateur

• Members
  • 108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:42

Εδώ κάνανε gay τον Μέγα Αλέξανδρο και κολλάτε στη μυθολογία?

/troll

Ειναι γνωστο οτι ο Μεγας Αλεξανδρος αγαπουσε παρα πολυ τον παιδικο του φιλο Ηφαιστιωνα.. Τωρα σε σημειο ομοφυλοφιλιας κανεις δεν ξερει...
Δεν ξερω αμα εχεις δει την ταινια, σε μια σκηνη που η κορη του Δαρειου αναφερεται στον Ηφαιστιωνα σαν να ηταν αυτος ο Αλεξανδρος γιατι δεν τον ειχε τον δει πως ηταν και μπερδευτηκε, ο Αλεξανδρος δεν θυμωσε αλλα απαντησε οτι και αυτος ειναι Αλεξανδρος εννοωντας οτι ειναι ισοι... Αυτη η σκηνη ειναι πραγματικη.. Λεγεται πως αυτο το περιστατικο του εγινε στα αληθεια.. Βεβαια δεν ξερω ποιος το αναφερει.(ισως ο Αριστοτελης):hmmm:
Παντως αν ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν gay {ή bi(ειχε και τη Ρωξαννη,μην το ξεχναμε)} θα ηταν τελειως οξυμωρο σε σχεση με το ονομα που του δωσανε..
Αλεξανδρος< αλεκ + ανηρ και σημαινει αυτος που διωχνει τους ανδρες μακρια...

#54747 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:42

Πάντως για να το λήξουμε, απλά μεταξύ σοβαρού και αστείου αναρωτήθηκα γιατί να μιλάς σε μια γλώσσα που δεν την κατέχεις καλά (και δικαίωμα σου κιόλας, δεν μου πέφτει λόγος) αντί να μιλάς στα ελληνικά που το έχεις...

Δεν ήθελα να προσβάλλω κανέναν απλά θεωρώ λίγο παιδιάστικη μια τάση που επικρατεί "σου την είπα, μου την είπες" και πάει λέγοντας :P

xbJ3b2w.jpeg

#54748 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:45

Όχι, θέλω να πιστεύω ότι το είπε τη σκέψη πως όλα τα λέμε για τη πλάκα. Άλλωστε,
ποτέ δεν θα ένιωθα άσχημα για ότι μου έλεγε ο οποιοσδήποτε για τα Αγγλικά μου, ξέρω ότι
είμαι ένας περήφανος κάτοχος Michigan/Cambridge proficiency και αυτό τουλάχιστον
δεν μπορεί να μου το αρνηθεί κανείς.

Και εγώ σου απάντησα.

#54749 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:47

Όχι, θέλω να πιστεύω ότι το είπε τη σκέψη πως όλα τα λέμε για τη πλάκα. Άλλωστε,
ποτέ δεν θα ένιωθα άσχημα για ότι μου έλεγε ο οποιοσδήποτε για τα Αγγλικά μου, ξέρω ότι
είμαι ένας περήφανος κάτοχος Michigan/Cambridge proficiency και αυτό τουλάχιστον
δεν μπορεί να μου το αρνηθεί κανείς.

Και εγώ σου απάντησα.

You're obviously kidding,right?Riiiiight?This is kinda insulting to the rest of us you know...:smokingg:

#54750 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2011 - 13:49

Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε κάποιον τον οποίο δεν ξέρω, σωστά; Εγώ, οι καθηγητές μου, οι φίλοι μου
και τα πτυχία μου ξέρουν την αλήθεια.

Back to Off Topic