Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54706 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 26 June 2011 - 22:48

Eγώ το έχω πάθει με το Kaiji.Το θέμα είναι,όσο σκληρό κ αν ακούγεται,ότι ισχύει ότι έχει πει η Ματίνα Μανταρινάκη(επίκληση στην αυθεντίαΔημοσιευμένη  εικόνα)
'Οταν είσαι χάλια,αν δεις κάποιον που είναι σε χειρότερη κατάσταση από σένα,θα νιώσεις καλύτερα.'Ισως απλά να νιώθεις τυχερός και να εκτιμάς αυτά που έχεις και λοιπά ποιητικά,αλλά η ουσία είναι ότι νιώθεις καλύτερα...

#54707 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 26 June 2011 - 22:52

Με τέτοια γέλια που ρίχνεις με τον αφηγητη του Kaiji είναι να μην σου φτιάξει η διάθεση? Να βλέπεις να λέει το "he hates it" 3 φορές τη μία μετά την άλλη λες και εκείνη τη στιγμή νιώθει την υπέρτατη ηδονή or smth.

Anw με εμένα δεν πιάνει το παραπάνω. Ψυχοπλακώνομαι ακόμη περισσότερο αν η ιστορία είναι καταθλιπτική. Χτες διάβασα το Solanin και ακόμη δεν έχω συνέλθει. >.<

#54708 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 26 June 2011 - 22:54

Eγώ το έχω πάθει με το Kaiji.Το θέμα είναι,όσο σκληρό κ αν ακούγεται,ότι ισχύει ότι έχει πει η Ματίνα Μανταρινάκη(επίκληση στην αυθεντίαΔημοσιευμένη  εικόνα)
'Οταν είσαι χάλια,αν δεις κάποιον που είναι σε χειρότερη κατάσταση από σένα,θα νιώσεις καλύτερα.'Ισως απλά να νιώθεις τυχερός και να εκτιμάς αυτά που έχεις και λοιπά ποιητικά,αλλά η ουσία είναι ότι νιώθεις καλύτερα...

Me=Χαλια.

Nomiya=Πολυ χαλια.

Τakahashi=Ακομα πιο χαλια.

Well, it seems that it works after all

O6rrvsU.jpg

#54709 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 26 June 2011 - 22:56

και στο elfen lied εχει αναφερθει αυτο και ο mangaka εχει επεκταθει μαλιστα :smokingg:

#54710 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 26 June 2011 - 22:56

:hihi2:Σωστή παρατήρηση αλλά δεν εννοούσα τον Kaiji,αλλά σχεδόν όλους τους υπόλοιπους που έτρωγε η μαρμάγκα

edit:...goes to iristella's post...

#54711 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 26 June 2011 - 22:58

Άμα θέλετε πραγματικά να κλάψετε να διαβάσετε το manga του bokurano
αν δε πέσετε σε κατάθλιψη, να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω

also, λέγεται kuyashiiiiiii
Youtube Video

που να τον βλέπατε και στο PINZOROOOOOOO

qzMHWHd.png

#54712 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 26 June 2011 - 23:11

Eγώ πάντως όταν έιχα διάβασα λίγο bakurano με έπιασε μια τρελή βαρεμάρα...Θα μου πεις βέβαια και με τα δύο υποτονικός γίνεσαι...

Υ.Γ:Tώρα πάντως που βλέπω το προηγούμενο ποστ μου,είναι πολύ ότι να ναι,εντελώς άκυρο:oo::hahaha:
Το μυαλό μου καλοκαίριασε για τα καλά φαίνεται:sigh2:

#54713 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 26 June 2011 - 23:20

που να τον βλέπατε και στο PINZOROOOOOOO

ανδρεναλινη στο maximum ζαχαρη στο μηδεν :burningbe3::burningbe3::burningbe3: :burningbe3::burningbe3::burningbe3: :burningbe3::burningbe3::burningbe3::burningbe3:

#54714 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 26 June 2011 - 23:22

Η μάνα μου βλέπει Ezel στο laptop του αδερφού μου... RAW!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#54715 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 26 June 2011 - 23:40

Δημοσιευμένη  εικόνα
Tell us more dear boy:smokingg:

Άσε το παιδί ήσχυο, περίεργε!
Μου κάνεις και τον Froyd. :P

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#54716 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 27 June 2011 - 01:10

Άμα θέλετε πραγματικά να κλάψετε να διαβάσετε το manga του bokurano
αν δε πέσετε σε κατάθλιψη, να ζητήσετε τα λεφτά σας πίσω

εννοεις με την ηληθιοτητα των ηρωων και του σεναριου? :yawn2: και μενα με ειχε πιασει τρελη βαρεμαρα, εκραζα τον τυπο που μου το προτεινε....

#54717 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 27 June 2011 - 01:48

εννοεις με την ηληθιοτητα των ηρωων και του σεναριου? :yawn2: και μενα με ειχε πιασει τρελη βαρεμαρα, εκραζα τον τυπο που μου το προτεινε....

Αν ήσουν κάνθαρος θα σε πατούσα.

#54718 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 June 2011 - 01:54

>ηλίθιοι χαρακτήρες-σενάριο το bokurano
>έχει στα αγαπημένα του anime το evangelion

δεν καταλαβαίνω

qzMHWHd.png

#54719 Flameking1

Flameking1

Ikkaku Rapeface

• Members
  • 181 posts

Posted 27 June 2011 - 02:27

Το bokurano είναι κορυφαίο manga

#54720 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 27 June 2011 - 02:48

για το ανιμε μιλαω, η μιζερια σε ολο της το μεγαλιο

και μη προσβαλετε το nge με αυτη τη συγκριση (που οδηγησε στο να μου το προτεινουν...)