Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 20:41

El Psy Congroo
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 20:41
my bad, δεν το έιδα καλά. μου θύμισε άλλα τόσα disney.

girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 20:43
ούτε καν, ντάμπο είναι 100%νομίζω το συγκεκριμένο είναι απο το fantasia κ όχι ο νταμπο.

El Psy Congroo
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 20:47
Το One Piece κανείς δεν το έχει τελειώσει, ongoing είναι.Ήρθε η πίτσα.. Να δω one piece, karas the prophecy, Σε7εν, Cowboy Beepop η no index? tpt από αυτά δεν έχω τελειώσει και τα χω κατεβάσει..
/pedantic
Η επιλογή είναι ξεκάθαρη. Cowboy Bebop. Και για συνέχεια Samurai Champloo.

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 20:50
Ναι το ξέρω απλώς είμαι στο 250-κάτι.. Πάω να δω το 9o του cowboy bepop τότε, ευχαριστώΤο One Piece κανείς δεν το έχει τελειώσει, ongoing είναι.
/pedantic
cya

El Psy Congroo
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 20:55
Το One Piece κανείς δεν το έχει τελειώσει, ongoing είναι.
/pedantic
Δεν είδα να αναφέρει πουθενά Samurai Champloo
Και γιατί τέτοιες προτάσεις ρε σεις,εγώ πιο πολύ κωμωδία θα πρότεινα σε τέτοια φάση...Δεν ξέρω τι έχεις,αλλά κάνα Gintama π.χ. είναι πανάκεια!Ή κανένα Hayate no Gotoku,ή κάνα Ouran Koukou Host Club.Ή στην τελική και Full Metal Panic Fumoffu,δεν ξέρω με τι στυλ γελάς.
Εγώ π.χ. ακόμα κρατάω το Kemeko DX και λύνομαι στα γέλια όποτε είμαι άκεφος
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 20:56
Η mono κατέβασε μια ομελέτα ξεγυρισμένη και ο thane παρήγγειλε pizza. Όντως η τρύπα μου κάνει κακό.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 20:57
εκει που το'χεις αφησει αξιζει πολυ αν το δεις γιατι ειναι σε πολυ καλο σημειο....αφου δεις το cowboy bepop το οποιο ομολογουμενως ειναι πολυ καλο(εγω δεν το'ψω δει ακομα)πιασε το one piece!Ναι το ξέρω απλώς είμαι στο 250-κάτι.. Πάω να δω το 9o του cowboy bepop τότε, ευχαριστώ
cya
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 20:59
Το θέμα είναι ότι δεν είμαι απλώς άκεφος.. Η αδερφή μου είναι σε παρα πολύ άσχημη κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω tpt για αυτό..Δεν είδα να αναφέρει πουθενά Samurai Champloo
Και γιατί τέτοιες προτάσεις ρε σεις,εγώ πιο πολύ κωμωδία θα πρότεινα σε τέτοια φάση...Δεν ξέρω τι έχεις,αλλά κάνα Gintama π.χ. είναι πανάκεια!Ή κανένα Hayate no Gotoku,ή κάνα Ouran Koukou Host Club.Ή στην τελική και Full Metal Panic Fumoffu,δεν ξέρω με τι στυλ γελάς.
Εγώ π.χ. ακόμα κρατάω το Kemeko DX και λύνομαι στα γέλια όποτε είμαι άκεφος

El Psy Congroo
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 21:30

Tell us more dear boy:smokingg:
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 21:52
Το θέμα είναι ότι δεν είμαι απλώς άκεφος.. Η αδερφή μου είναι σε παρα πολύ άσχημη κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω tpt για αυτό..
Τότε δεν νομίζω να βοηθήσει ένα anime.Παρότι δεν ξέρω λεπτομέρειες,νομίζω πως το καλύτερο θα ήταν να μείνεις κοντά της και να της συμπαρασταθείς,μιλώντας ή ακόμα και χωρίς.Ή πάρε έναν καλό σου φίλο/η και μίλα του/της,θα σου κάνει πολύ περισσότερο καλό.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 22:09
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 22:23
Το θέμα είναι ότι δεν είμαι απλώς άκεφος.. Η αδερφή μου είναι σε παρα πολύ άσχημη κατάσταση και δεν μπορώ να κάνω tpt για αυτό..
Παρε να διαβασεις το manga Real, να δεις τα προβληματα του κοσμου.
Κι εγω ημουν σε λιγακι ασχημη ψυχολογικη κατασταση οταν το αρχισα, και οσο πιο ψυχοπλακωτικο γινοταν, τοσο πιο πολυ εφτιαχνε η διαθεση μου.
Ελπιζω να δουλεψει.
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 22:29
Ωστε για αυτο δεν βλεπαμε posts απο σενα τελευταια?welcome home:yahoo:επιτέλους γύρισα απο τη θεσσαλονίκη! μου λύψατε βρε παιδιά
what's up?
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 22:39
ασχετο αλλα το ιδιο ακριβως παιζει να'παθα με το skins(σειρα)...Παρε να διαβασεις το manga Real, να δεις τα προβληματα του κοσμου.
Κι εγω ημουν σε λιγακι ασχημη ψυχολογικη κατασταση οταν το αρχισα, και οσο πιο ψυχοπλακωτικο γινοταν, τοσο πιο πολυ εφτιαχνε η διαθεση μου.
Ελπιζω να δουλεψει.