Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54601 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 01:42

Youtube Video

Ειδικά αυτή της Ουάσιγκτον να μου λέει "ωραία η επιστήμη, αλλά καλύτερα να διδάσκουμε γεγονότα παρά θεωρίες"...

#54602 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 02:29

^ Πότισε για τα καλά το ντεκαπάζ, ε, κορίτσια;

Κι εγώ που νόμιζα πως η θρησκεία σταμάτησε ν' ανακατεύεται στην επιστήμη μετά το Μεσαίωνα. :sigh2:

6dqFccT.gif

#54603 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 02:38

Mπααα δεν είναι το ντεκαπάζ. Δεκαετία και βάλε ως ξανθόψειρα σε διάφορους τόνους και αποχρώσεις και τέτοιες μ@λaκιες δεν έχω πει ούτε μετά από 10 τεκίλες.

I tend to think that lack of food and nutrition harms the brain.

#54604 Tristessa

Tristessa

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 02:51

^ Not really blaming the bleaching :3 Ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών, τα ίδια lip service BS "να διδάσκεται και η εξέλιξη και η δημιουργία" άκουσα, ακόμα κι από εκείνη που έκανε "βιολογική ανθρωπολογία" or sth *eyeroll*

6dqFccT.gif

#54605 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 02:52

Πάντως και στο Ελλάντα δεν είμαστε καλύτερα :P Οι Έλληνες μαθητές κάνουν πολλές περισσότερες ώρες θρησκευτικά παρά βιολογία XD

edit : Αυτό ότι τα παιδιά πρέπει να παίρνουν τις δικές τους αποφάσεις δεν το καταλαβαίνω πραγματικά...Ας πούμε μπορούν να αποφασίσουν ότι δεν συμφωνούν με τη βαρύτητα? :P

xbJ3b2w.jpeg

#54606 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 02:55

Εμάς η καθηγήτρια της Βιολογίας ανέφερε την εξέλιξη εντελώς παρενθετικά και είπε "μια θεωρία είναι βέβαια, μην αναστατώνεστε. Αν ίσχυε, δεν θα υπήρχαν σήμερα πίθηκοι".

#54607 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 02:55

Kenny σε παρακαλω δηλαδη άσε λίγο τα off topic θρεντ ανοιχτα να γελάσει λιγο το χειλακι μας....

Εμένα μ αρέσει που έβαλε και το wink emoticon στον τίτλο του θέματος:rofl::rofl:

Είναι ένας μικρός θεός:respect::respect::respect:

#54608 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 03:03

Γιατί ρε παιδιά δεν το ξέρατε? Δεν υπάρχει βαρύτητα. Εφόσον η γη είναι επίπεδη λογικό δεν είναι όσα ειναι από την πάνω πλευρά να μένουν σε αυτή? :P

Que sera sera and that's spanish for God wills it. So either accept creationism or carpe diem in hell.

#54609 Tristessa

Tristessa

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 03:09

Εμάς η καθηγήτρια της Βιολογίας ανέφερε την εξέλιξη εντελώς παρενθετικά και είπε "μια θεωρία είναι βέβαια, μην αναστατώνεστε. Αν ίσχυε, δεν θα υπήρχαν σήμερα πίθηκοι".

Μπορείς να της δώσεις να φάει το "Περί της εξέλιξης των ειδών"; Μικρό είναι, δε θα πάθει τίποτα.
Spoiler:

6dqFccT.gif

#54610 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 03:14

Γιατί ρε παιδιά δεν το ξέρατε? Δεν υπάρχει βαρύτητα. Εφόσον η γη είναι επίπεδη λογικό δεν είναι όσα ειναι από την πάνω πλευρά να μένουν σε αυτή? :P

Que sera sera and that's spanish for God wills it. So either accept creationism or carpe diem in hell.

Σωστά
Youtube Video

#54611 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 03:25

Φάση έχει που oι περισσότερες προσπαθούν να δώσουν μια διπλωματική απάντηση...Αυτό σημαίνει πως μέρος του πληθυσμού της Αμερικής αναγνωρίζει τον νόμο της βαρύτητας σαν πεποίθηση και όχι σαν γεγονός?wtf?!

#54612 Tristessa

Tristessa

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 03:27

I don't see you jumping out the window, ladies. It's just a ~*theory*~ after all!
Ι must get some sleep.

6dqFccT.gif

#54613 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 03:34

Σαν σημερα πριν απο 2 χρονια πεθανε ο Micheal Jackson...:rip:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=o98U0_Ke-7w[/YOUTUBE]
Damn T_T
Βασικα πιο πολυ λειπαμε που περασαν τοσο γρηγορα τα 2 χρονια παρα για τον θανατο του MJ αλλα και παλι "Damn T_T"

2bbd14fc.jpg

#54614 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 04:40

Team Fortress 2 is F2P now!.... Go download!!

v4kFmx.png

#54615 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 08:08

Youtube Video

Ειδικά αυτή της Ουάσιγκτον να μου λέει "ωραία η επιστήμη, αλλά καλύτερα να διδάσκουμε γεγονότα παρά θεωρίες"...

Χαχαχα, το είδα κι εγώ αυτό προχθές (ξέρω σε ποιο site το βρήκες).

Δεν ξέρω τι είναι πιο τραγικό... οι ίδιες οι απαντήσεις, ή το γεγονός ότι τέτοιες ερωτήσεις είναι "θέματα SOS" για το διαγωνισμό Miss USA.

Το video θα έπρεπε να είχε αυτό για μουσική υπόκρουση:

Tim Minchin - The Good Book

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||