Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94139 replies to this topic

#54586 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 23:48

Ρωτούσα ένα συγγραφέα αν θα βγάλει το βιβλίο του και σε ebook.
Μου απάντησε τα γνωστά περί μυρωδιάς και αίσθησης της σελίδας.

Μπορεί να είμαι του ~*παραδοσιακού βιβλίου κι εγώ, αλλά τι ηλίθια δικαιολογία για να μην κυκλοφορήσεις το βιβλίο σου σε ebook. I mean, really?
Υποθέτω πως είναι περισσότερο υπεκφυγή παρά λόγος, βέβαια.

6dqFccT.gif

#54587 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2011 - 23:50

Αν κάποιος κινειται με την λογική ότι γράφει για να ευχαριστήσει τον αναγνώστη του τότε ναι ισχύει αυτό που λες Darthnicolas (το κακό με αυτήν την περίπτωση βέβαια είναι ότι πέρα από το φορμάτ η λογική αυτή επεκτείνεται και στο περιεχόμενο). Thing is ότι πολλοί γράφουν για χίλιους και δύο άλλους λόγους από το να κρατήσουν τους πάντες ευχαριστημένους. Στην τελική αυτό είναι το βιβλίο σε format και περιεχόμενο και όποιος θέλει το αγοράζει. ;)

Ναι αλλά το να το βγάλεις και στις δύο μορφές δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο,οπότε το κάνεις,εφόσον δεν το αποφεύγεις για συγκεκριμένους λόγους(όπως πειρατεία π.χ. που αναφέρθηκε).

Τώρα για το γενικά αν γράφεις βιβλίο για σένα ή για τους άλλους,ναι αυτό είναι κάτι που χρήζει συζήτησης,απλά πιστεύω ότι είναι ελαφρά προς το "για τους άλλους".Εγώ π.χ. ως εγωϊστής,δεν ενδιαφέρομαι να εκδόσω κάτι,αλλά το θέλω στα χέρια μου σε πρωτότυπο για να του ρίχνω μία ματιά μία στο τόσο.Θα μου πεις παίζουν και άλλοι λόγοι,χρήμα,δόξα,μπλα μπλα μπλα...Μήπως υπάρχει ανάλογο thread να μην μολύνουμε την τρύπα? :knock-knock:

#54588 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:02

^Αυτό θα ήταν καλή ιδέα. Υπάρχει; Γιατί κατάλαβα συγγράφουμε πολλοί εδωμέσα.

#54589 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1.002 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:03

Μπορεί να είμαι του ~*παραδοσιακού βιβλίου κι εγώ, αλλά τι ηλίθια δικαιολογία για να μην κυκλοφορήσεις το βιβλίο σου σε ebook. I mean, really?
Υποθέτω πως είναι περισσότερο υπεκφυγή παρά λόγος, βέβαια.

Κάποιος που με καταλαβαίνει :blingeye2:

#54590 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:19

Κι εγώ του "παραδοσιακού" τρόπου είμαι, αλλά ποτέ μου δεν ακύρωσα και τον ηλεκτρονικό. Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές να διαβάσω και κατάλαβα ότι δεν τον προτιμώ ιδιαίτερα. Άλλωστε αν επιθυμώ να "ξεκοκκαλίσω" ένα σύγραμμα, στην τελική πονάει και το κεφάλι και τα μάτια. Δεν είμαι και τόσο μαθημένος.

Σε περιπτώσεις όμως που κάτι είναι πολύ δύσκολο να αγορασθεί, καταφεύγω σε αυτήν τη λύση. Π.χ. θέλεις να διαβάσεις ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του 1928. Θα το βρεις ποτέ κανονικά; Αν είσαι πολύ τυχερός ή αν στο δώσει κάποιος.
Έτσι σώζονται αρκετά "χαμένα" και απρόσιτα βιβλία.

Οπότε ναι, ο συγγραφεύς πρέπει να καταλήγει και στους δύο τρόπους.

By the way, είδα την ταινία "Onibaba" του Kanedo Shindô. Εξαίσια.

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#54591 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:28

Kenny σε παρακαλω δηλαδη άσε λίγο τα off topic θρεντ ανοιχτα να γελάσει λιγο το χειλακι μας....

v4kFmx.png

#54592 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:34

Kenny σε παρακαλω δηλαδη άσε λίγο τα off topic θρεντ ανοιχτα να γελάσει λιγο το χειλακι μας....

Ελπίζω να μην εννοείς εκείνα τα καμμένα threads του καμμένου τύπου που ρωτάει αν έχεις κλάΨει δημόσια και άλλα τέτοια.Όχι παρακαλώ κύριοι mods.Αν ήμουν στη θέση σας θα του χα κάνει ήδη ένα warning και έψηνα για ένα ωραίο μπανάκι...

Κύριε Bored,αν θέλετε να δείτε τέτοια παλαβά,να φύγετε,να πάτε αλλού! :kakaka:

#54593 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:38

Πάντως αυτό με τα βιβλία και την ανάγκη να τα κρατάς στα χέρια σου, να τα ξεφυλλίζεις κτλ το καταλαβαίνω...Πολλές φορές μετράει και το μέσο...Πχ εγώ λατρεύω το σινεμά, να μπαίνω μέσα στον κινηματογράφο, να κλείνουν τα φώτα, να αρχίζει η ταινία στο πανί...Ναι έχω λατρέψει ταινίες που τις έχω δει στο ταπεινό μου λαπτοπάκι αλλά μετράει όλη η εμπειρία...

Από κει και πέρα η μόνη ένσταση που θα μπορούσα να βρω για την έκδοση τους και με τους δύο τρόπους είναι ότι κάποιοι φοβούνται ότι σιγά σιγά θα εγκαταληφθεί ο κλασικός τρόπος διαβάσματος λόγω της ευκολίας που προσφέρουν τα ηλεκτρονικά μέσα. Δεν λέω ότι αυτό θα γίνει αλλά ίσως κάποιοι προσπαθούν να το καθυστερήσουν...

xbJ3b2w.jpeg

#54594 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:38

Σαν το άλλο με το "μαχητή του έρωτα" δεν ήταν πάντως. Κρίμα, that thread had some srs HoF potential :if:

6dqFccT.gif

#54595 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:46

Πάντως αυτό με τα βιβλία και την ανάγκη να τα κρατάς στα χέρια σου, να τα ξεφυλλίζεις κτλ το καταλαβαίνω...Πολλές φορές μετράει και το μέσο...Πχ εγώ λατρεύω το σινεμά, να μπαίνω μέσα στον κινηματογράφο, να κλείνουν τα φώτα, να αρχίζει η ταινία στο πανί...Ναι έχω λατρέψει ταινίες που τις έχω δει στο ταπεινό μου λαπτοπάκι αλλά μετράει όλη η εμπειρία...

+1 Όπως λες και για το σινεμά έτσι και για το βιβλίο ... δίνουν άλλη αίσθηση .

#54596 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1.280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:54

Πάντως αυτό με τα βιβλία και την ανάγκη να τα κρατάς στα χέρια σου, να τα ξεφυλλίζεις κτλ το καταλαβαίνω...Πολλές φορές μετράει και το μέσο...Πχ εγώ λατρεύω το σινεμά, να μπαίνω μέσα στον κινηματογράφο, να κλείνουν τα φώτα, να αρχίζει η ταινία στο πανί...

Να τσακίζεις ποκ-κορν, να πίνεις γρανίτα... μη λέμε τα μισά. :P

Πάντως το ίδιο συμβαίνει και με τα comic. Ακόμα και με τις σειρές, σου δίνουν μια άλλη αίσθηση όταν τις βλέπεις στην τηλεόραση.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#54597 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 00:55

crashαρα τα Ubuntu μου... για δεύτερη φορά... Γ@μώ το mame 32 που ήθελα να κατεβάσω!

#54598 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 01:08

Να τσακίζεις ποκ-κορν, να πίνεις γρανίτα... μη λέμε τα μισά. :P

Πάντως το ίδιο συμβαίνει και με τα comic. Ακόμα και με τις σειρές, σου δίνουν μια άλλη αίσθηση όταν τις βλέπεις στην τηλεόραση.

Στην τηλεόραση,συγκριτικά με το να τις βλέπεις σε PC?Εδώ διαφωνώ κάθετα.Ναι μεν κερδίζεις συνήθως λόγω περισσότερων ιντσών,αλλά τρως στη μάπα διαφημίσεις,και δεν μπορείς να προχωράς στο σημείο που θες αν θες να ξαναδείς κάτι.Εγώ πλέον σειρές στην TV δεν αντέχω να βλέπω,εκτός αν τις γράφω στο DVD recorder,για να μπορώ να skip-άρω διαφημίσεις και να κρατάω ότι μου αρέσει πολύ.

#54599 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 01:14

Απλά τα πράματα. Κατεβάζεις τις σειρές, τις περνάς σε στικάκι και αμέσως στο PS3 για χοντρό λιώσιμο.

Καληνύχτα Τρύπα, αύριο προβλέπω παρακάλια μπας και έρθει ο αχαΐρευτος και μου φτιάξει το καημένο το pc μου...

#54600 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2011 - 01:25

>Ps3
>reads only FAT32

Για ποιο λόγο να αχρηστεύσω ένα στικάκι επειδή η Σόνυ είναι καθυστερημένη;

Spoiler:

HnH5aB0.jpg