Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#48271 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 20 March 2011 - 11:21

Aν η επανάσταση καταπνιγόταν και νικούσε ο Καντάφι ,δεν θα κέρδιζε κανένα δυτικό κράτος από αυτό. Φυσικά τα δυτικά κράτη δεν μπορούσαν να συμφωνήσουν μεταξύ τους σχετικά με το πιος θα καρπωθεί τι από αυτή την επέμβαση ,οπότε άφηναν τον κοσμάκη να πεθαίνει. Κάποια στιγμή είδαν ότι άμα δεν επεναίβαιναν δεν υπήρχε περίπτωση να αποκομίσουν οικονομικά οφέλη οπότε αποφασίστηκε στρατιωτική παρέμβαση.

Άσε που δεν πιστεύω τελικά ότι ήταν «επανάσταση του καταπιεσμένου λαού της Λιβύης». Περισσότερο μου φαίνεται σαν «υποκινούμενη από την δύση εξέγερση». Αναρωτήθηκε κανείς γιατί οι μεγάλοι δεν επεμβαίνουν και στην Υεμένη που τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα; Η απάντηση είναι απλή. Κανένας δεν θα έχει οικονομικά οφέλη από κάτι τέτοιο.Η Υεμένη έχει τη φτώχεια της και τον υπερπληθισμό της και τίποτα άλλο. Οι λαϊκές επαναστάσεις είναι ψέμα. Στις 25 του Μαρτίου θα γιορτάσουμε άλλο ένα τέτοιο.

Όπως και να έχει ελπίζω οι «δυτικοί απελευθερωτές» να χρησιμοποιήσουν την βάση της Σούδας όσο το δυνατόν περισσότερο μπας και μας κάνουν κάνα σκόντο στα λεφτά που τους χρωστάμε. Και ένα 10άρι δις καλά είναι.

Σε λίγο θα επέμβουν οι Αμερικάνοι οι οποίοι έχουν συμφέρον σε αυτό το θεμα...
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#48272 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 20 March 2011 - 12:23

meidei@ Στα περισσότερα ποστ σου συμφωνώ με όσα γράφεις, αλλά τον ορισμό της «πραγματικής ελευθερίας» που έδωσες τον θεωρώ κάπως ιδεαλιστικό. Σε ποια εποχή και περιοχή του κόσμου είχαν οι κυβερνώμενοι περισσότερη γνώση και δυνατότητα κριτικής στις κυβερνήσεις/ηγέτες τους από την Δύση των τελευταίων 150 ετών; Αν θες να πεις ότι η δημοκρατία στην οποία ζούμε δεν έχει πετύχει το ιδανικό, πάσο. Αλλά δεν υπάρχει κάποιο παράδειγμα που να το πλησιάζει περισσότερο και αμφιβάλω αν θα το εξασφάλιζαν μόνοι τους οι εξεργεμένοι.

Συμφωνώ, μέχρι τώρα δεν είχαμε κάτι σαν αυτό που λέω και ούτε και τώρα έχουμε όση θα έπρεπε. Πιστεύω όμως ότι σε σχέση με τον περασμένο αιώνα, άλλαξαν αρκετά πράγματα που να μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε μια τέτοια πιο λειτουργική δημοκρατία, συνδυάζοντας τα μέσα που ενεργοποιούν μαζικά τους πολίτες, πιο ανοιχτή πολιτική σκηνή -αποκεντρωμένη- και νομοθεσίες που να εξασφαλίζουν ότι ακόμα και αν υπάρχουν μυστικά πίσω από την κυβέρνηση, αυτός που νιώθει ότι πρέπει να τα αποκαλύψει δεν θα βρεθεί σε στρατιωτική φυλακή.
Αυτό πιστεύω ότι οι πολίτες της Αιγύπτου και της Τυνησίας θα μπορούσαν να το πετύχουν, αλλά στην Αίγυπτο τουλάχιστον επενέβη η Αμερική, άρα δεν τρέφω ελπίδες για ανάδειξη ενός νέου τύπου δημοκρατίας.
Η Ισλανδία όμως, μετά τις δικές της -οικονομικές- ταραχές έκανε βήματα προς αυτά που περιέγραψα.

Serif θεωρούνται τα καταλληλότερα γράμματα για καλή και εύκολη ανάγνωση :P δοκιμάζω να αλλάξω το μέγεθος μπας και σε βοηθήσει αύριο περισσότερο

Ξέρω, ξέρω, πάλι μειονότητα... και για το άσπρο λένε ότι είναι κουραστικό, αλλά εγώ στον υπολογιστή δεν μπορώ να έχω σκούρα φόντα.
Πάντως τα Serif σου ήταν πρόβλημα τη νύχτα, που ο εγκέφαλος υπολειτουργεί. Τώρα εντάξει.

#48273 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 20 March 2011 - 12:28

παιδιά γίνεται να φτιάξει κάποιος στο youtube account για group????

#48274 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 20 March 2011 - 12:51

φυσικα..
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#48275 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 20 March 2011 - 14:58

Τί group??
Μουσικό συγκρότημα?
Fansubbing group?
Activist group?
Posted Image
Posted Image

#48276 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 20 March 2011 - 16:33

Ανοιξτε ενα θρεντ για την συζητηση που εχετε. Πιστευω πως θα ειναι καλυτερα.

2bbd14fc.jpg

#48277 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 20 March 2011 - 16:58

Ανοιξτε ενα θρεντ για την συζητηση που εχετε. Πιστευω πως θα ειναι καλυτερα.

Γιατί εδώ βγαίνουν offtopic???:OMG3:

#48278 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 20 March 2011 - 16:58

παιδιά θέλω να κάνω ένα φοιτητικό group

το θέμα είναι ότι στο youtube ξέρω να κάνω μόνο προσωπικό λογαριασμό

#48279 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 March 2011 - 17:37

test Ω θεέ μου !!!! πάω να αλλάξω το προφίλ μου

edit Εντάξ πολύ καλλίτερα τώρα

#48280 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 20 March 2011 - 17:56

Youtube Video

#48281 aiswpos

aiswpos

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 20 March 2011 - 18:05

Ωραιος ^^

Για τα αδερφια μας λοιπον.....

Youtube Video

Ι wave to the sunray remembering my dream
Ι was burn inside the fire, Ι could hear my shelf scream
Ιve got nothing to fear Ι'd rather burn than disappear.....
Spoiler:
The absolute anime babe

#48282 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 20 March 2011 - 21:01

http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=112209

-Ο ίδιος πάντως υποστηρίζει ότι πίσω από το γιαούρτωμα και το επεισόδιο εναντίον του βρίσκονται άνθρωποι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ...
Σε αυτόν τον αγώνα δεν υπάρχουν κομματικές ταυτότητες και για να σας λύσω μια απορία, επειδή ο Πάγκαλος υποστήριξε πως τον γιαούρτωσε άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, εγώ που το έριξα στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές ψήφισα Καρατζαφέρη!

:hahaha::hahaha: ΕΠΙΚ

#48283 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 20 March 2011 - 21:15

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξεκίνησε το dancing with the stars!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:iyaaa:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#48284 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 20 March 2011 - 21:24

Μόνο και μόνο που θα δείξει τον Τρύφωνα Σαμαρά να χορεύει χαλάλι:hahaha:

Posted Image

#48285 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 20 March 2011 - 21:29

Τι περίεργα γούστα είναι αυτά Jiraiya;:oo:
Εγώ νόμιζα ότι θα σε ενδιέφερε περισσότερο κάποια Ελεονώρα Μελέτη, Μαριέττα Χρουσαλά...
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image