Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 03:23
ωρα : 4.23
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 03:31
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 09:47
Τι ειναι αυτο ρε Vetus??? Ειδα το link και περιμενα να δω lolis in nekomimi mode.. Το ανοιξα και απογοητευτικα..Aφιερωμένο στους απανταχού γατόφιλους:
LOLCATS.COM - Funny Lolcat Pictures
Οσο για j-girl hunting, περιμενετε με ρε και εμενα που θα ειμαι κατω για τους Muse... Θα πιασουμε 2-3 και θα τις παμε στο Yo-Sushi στο Κωλονακι για το ψησιμο..
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 09:50
Ayu Θα πας σήμερα στη συνάντηση;
πότε είναι οι Muse?
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 10:01
Για την συναντηση του animeplanet δε λες? δεν ειδα πολυ κινηση στο φορουμ και δεν νομιζω να μαζευτουν πολλοι. Στειλε μου σε pm την ωρα και τον τοπο της συναντησης.
Το βασικο ειναι να κανονισουμε την σαλονικιωτικη συναντηση του anime.gr. Φυσικα μιας που ειμαστε απο τα πιο δυνατα μελη της πολης, η ευθυνη πεφτει πανω μας για να σχεδιασουμε κατι καλο. Σκεφτομουνα για τα μεσα Οκτωμβρη, γιατι αν το κανουμε αργοτερα στην αργια οι φοιτητες θα εχουν γυρισει στα χωρια τους
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 11:51
Mr Ayu, άν δεις στους Muse έναν με έναν άλλο δίπλα, ανάμεσα σε πολύ κόσμο, και να κρατά ένα πλαστικό ποτήρι με παγωμένη μπύρα έχει ένα πλαστικό βραχιολάκι στο χέρι και είναι και άλλοι δίπλα και να έχει και άλλο κόσμο παρακάτω και όλοι κοιτάμε προς την σκηνή... έ αυτός.... μπορεί να είμαι και εγώ (lol) κατατοπιστικότατότατος ε ?Οσο για j-girl hunting, περιμενετε με ρε και εμενα που θα ειμαι κατω για τους Muse... Θα πιασουμε 2-3 και θα τις παμε στο Yo-Sushi στο Κωλονακι για το ψησιμο..
Άσχετο αλλά με ctrl + enter στον mozilla προσθέτει το com, με ctrl + shift + enter προσθέτει το org, και με shift + enter το net. Τα 2 τελευταία τώρα τα βρήκα
"The more you know yourself the less things upset you"
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 12:24
Aφιερωμένο στους απανταχού γατόφιλους:
LOLCATS.COM - Funny Lolcat Pictures
Vetus με έκαψες
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 12:46
Κι εσύ με απογοητεύεις που πρώτα σκέφτεσαι nekogirls και μετά κανονικές γάτες. >_____<Τι ειναι αυτο ρε Vetus??? Ειδα το link και περιμενα να δω lolis in nekomimi mode.. Το ανοιξα και απογοητευτικα..
I CAN HAS CHEEZBURGER, λέμε.-

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 20:02
Κι εσύ με απογοητεύεις που πρώτα σκέφτεσαι nekogirls και μετά κανονικές γάτες. >_____<
Ο Vetus το έβαλε το λινκ,όχι η D.Neko.Φυσιολογικότατο ήταν να το σκεφτεί αυτό ο Mr Ayu:hahaha:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 23:01
X00(άπειρο)Πρέπει να είναι η πιο καλή ιδέα που έχει ειπωθεί ποτέ στο forum:wooi2:
οντως και θελω και το credit
δεν το περιμενα να εχει τετοια ανταποκριση η προταση μου
ε τοτε να το κανονισουμε
οσο για τη γλωσσα ε τι στο καλο δεν θα ξερουν κανα αγγλικο?
παντως οι απανταχου pervs του forum αποκαλυφθηκαν

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 23:15
παντως οι απανταχου pervs του forum αποκαλυφθηκαν
Πιστεύω ότι ήταν ήδη γνωστοί

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2007 - 23:41
Πίστεψέ με, οι περισσότεροι/ες δεν ξέρουν την τύφλα τους.οσο για τη γλωσσα ε τι στο καλο δεν θα ξερουν κανα αγγλικο?

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 00:50
καλα καλα...

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2007 - 01:49