Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4696 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 30 September 2007 - 16:26

Πωπωωωω,επίθεση ης διπλούν!!!

'εμότικον με τον red pyramid να κλαίει'

μα δεν σε βρίσκω msn βλε Erisabetsu,εγώ φταίω?λοιπές εξομολογήσες ιν πράιβετ

'εμότικον με τον red pyramid να απολογίται'

επειδή σας έπρηζα τη πρώτη φορά και κάνατε ένα αιώνα,είπα να αλλάξω τακτική,μήπως και επιταχύνεται.και δεν θέλω απλώς να φάω,απαιτώ να φάω.:)

edit:eri,μπες μσν.
Posted Image

#4697 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 30 September 2007 - 16:28

Υπουργος Fitness και Περιορισμου Κραιπαλης σε επιτρεπτα ορια σου λεει μετα....
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#4698 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 30 September 2007 - 16:33

Μα,ποιο άκυρο πόστο δεν μπορούσατε να μου δώσετε!Την δουλειά έχει ένας υπουργός κραιπάλης σε επιτρεπτά όρια σε κόμμα κοιλόδουλων?Σαν να έχεις υπουργό σωματικής ακαιρεότητας σε κόμμα σαδομαζοχιστών ένα πράγμα.
Posted Image

#4699 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 September 2007 - 16:41

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4700 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 30 September 2007 - 16:46

Posted Image

I see what you did there...
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#4701 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 30 September 2007 - 21:22

Καφρίλα οφ δε ντέη:
Ενώ κουτουλάς όρθιος από την αϋπνία στις 7 το πρώι στην δουλειά (3 ώρες κοιμήθηκα μόνο το άμοιρο :sadist: ) να τραγουδάς με ρομποτική φωνή το "All Your Base Are Belong To Us" (ναι, έχει βγει και σε dance remix song :o τ' οποίο κι έχω περάσει στο iPod εννοείται).

Posted Image

NO U X__________________________________________x

Somebody here visit 4chan a lot. Somebody here has no life at all. Somebody is the weakest cringle. Ton boulo oloi sas!!! (Aστιεύομαι, φυσικά)

Γιατί να μην έχω τα γυαλιά μου μαζί μου γαμώτο....τα skateόπαιδα στο Σύνταγμα παίζαν φάπες σήμερα.....άσε που σε μια φάση πρέπει να έπαιξε και μαλλιοτράβηγμα μεταξύ θηλυκών υπάρξεων...:hahaha::hahaha::hahaha:

Έλα, ρε! :hehe: Κρίμα που δεν δεν είδα την όλη φάση!

#4702 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 30 September 2007 - 21:45

δύο μέρες rpg στο φουλ, κοντεύω να πεθάνω. ξυπνάω και λέω "πού είναι το staff μου?" Χ__Χ πάω να κοιμηθώ..........

Posted Image

#4703 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 30 September 2007 - 22:02

δύο μέρες rpg στο φουλ, κοντεύω να πεθάνω. ξυπνάω και λέω "πού είναι το staff μου?" Χ__Χ πάω να κοιμηθώ..........

wut gaem r u playin?
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#4704 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 30 September 2007 - 22:09

wut gaem r u playin?

WoW For Dyslexics V4.1
:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image

#4705 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 30 September 2007 - 22:11

wut gaem r u playin?

p&p. μακριά μου τα mmorpια :nosey:

Posted Image

#4706 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 30 September 2007 - 22:22

p&p. μακριά μου τα mmorpια :nosey:

Ούτε εγώ παίζω MMO (πλέον). Έχω επιστρέψει στις κονσόλες εδώ και κανά χρονάκο (εντελώς τυχαία συμπέφτει με την κυκλοφορία του Wii ή μήπως όχι τυχαία :Ρ)

Έχω καιρό να παίξω pnp όμως :/
- Shigeru Miyamoto

#4707 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 30 September 2007 - 22:25

Somebody here visit 4chan a lot. Somebody here has no life at all. Somebody is the weakest cringle. Ton boulo oloi sas!!! (Aστιεύομαι, φυσικά)

Του τα λέω εγώ αλλά επιμένει να διαβάζει posts στο 4chan. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4708 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 posts

Posted 30 September 2007 - 22:27

Του τα λέω εγώ αλλά επιμένει να διαβάζει posts στο 4chan. :P

Πλάκα πλάκα εσύ πιο έμπειρος μου φαίνεσαι :hahaha:

Incoming answer: "Ναι αλλά εγώ δε μπαίνω 4chan, μπαίνω στο wikichan"

WoW For Dyslexics V4.1
:hahaha::hahaha::hahaha:

For /b/tard language :P
- Shigeru Miyamoto

#4709 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 30 September 2007 - 22:44

Aν σας πω ότι δεν έχω μπει ποτέ μου Wikichan πως θα σας φανεί; :despair: (Aλλά...κάλλιο αργά παρά ποτέ)

#4710 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts

Posted 30 September 2007 - 22:53

Λοιπόν... *bark bark bark* :madtodeath:

Στο wikichan μπήκα μόνο και μόνο για να καταλάβω στον κόρακα παίζει με τα sites τύπου *chan.

Συνειδητοποίησα ότι είναι teh shitholes of teh Internet, μέρη όπου lurkάρουν (μεταξύ άλλων) παιδόφιλοι, νεκρόφιλοι and everything in between, και έχασα κάθε επιθυμία να πατήσω πόδι σ' αυτά τα sites.

Επίσης, έκανα μια προσπάθεια να μάθω τα memes, αλλά ούτε τα μισά δεν έμαθα, + most of them suck XOR are stolen from somewhere else.

Αυτά. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω ότι με διασκεδάζει και προέρχεται από τα *chans είναι τα demotivators (π.χ. βλ. παρακάτω).

Posted Image

2112.gif