Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4651 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 September 2007 - 13:12

Iαπωνέζες αρκετές θα δείτε να περνάνε από την Πλατεία Συντάγματος (κυρίως σαβ/κο απόγευμα).

Ρε συ Vetus σε λάθος topic πόσταρες! Έπρεπε να το ποστάρεις στο hall of fame!!!:hahaha:

Kαι το 'λεγα στον Blademaster στο msn: "Nα δεις που θα μπούμε και στο Hall of Fame". Δεν γίνεται να το ποστάρω εγώ ο ίδιος όμως μιας στο Hall Of Fame ποστάρεις κουλές συζυτήσεις κι όχι κουλά γεγονότα. :P Aν θες να το ποστάρεις εσύ που το διάβασες, τότε OK. ;)

#4652 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 posts

Posted 28 September 2007 - 16:18

Στηστην εξω απο την Ακροπολη, ή εξω απο τους στυλους του Ολυμπιου Διος, και θα πετυχεις ακομα αρκετους Ιαπωνες τουριστες...

παντα εκει εχει
στο συστηνω:wis:
ακροπολη ftw κανεις και τον τουριστα
γιατι μονο αυτοι πανε ακροπολη:nosey:

πρεπει να διοργανωσουμε κανα j-girls-hunting καμια φορα εμεις οι φορουμιτες:burningbe3::kill4u::awww:
Posted Image
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#4653 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 September 2007 - 16:21

πρεπει να διοργανωσουμε κανα j-girls-hunting καμια φορα εμεις οι φορουμιτες:burningbe3::kill4u::awww:

X00(άπειρο)Πρέπει να είναι η πιο καλή ιδέα που έχει ειπωθεί ποτέ στο forum:wooi2:

Posted Image

#4654 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 28 September 2007 - 16:23

Ρε,μην κανεις τετοια αστεια,δεν θελουν πολυ μερικοι για να τσιμπησουν:hahaha:
Spoiler:

ΕDIT:Τσιμπησαν τοσο γρηγορα:oo:??

#4655 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 September 2007 - 16:33

Λοιπόν επειδή το γοργόν και χάρη έχει εγώ αύριο το απόγευμα θα είμαι Σύνταγμα.;Oποιος θέλεις ας έρθει να βγούμε για κυνήγι μαζί:dwarf:

Posted Image

#4656 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 28 September 2007 - 16:35

καλημέρα φίνγκο...χρόνια και ζαμάνια έχουμε να σε δούμε...:sadist:

Έλειψα λίγες μέρες λόγω παρουσίασης της πτυχιακής μου και σου φάνηκαν χρόνια;
Τόση επίδραση έχω...?:blush2:
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#4657 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 28 September 2007 - 16:36

Χ2 :awww:
Have you ever seen the Lain?

#4658 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 September 2007 - 16:52

Λοιπόν επειδή το γοργόν και χάρη έχει εγώ αύριο το απόγευμα θα είμαι Σύνταγμα.;Oποιος θέλεις ας έρθει να βγούμε για κυνήγι μαζί:dwarf:

Με τί γνώσεις ιαπωνικών ρε λεβέντες;

"Watashi wa Raki Suta wo miru." θα τους πείτε; Ναι, σίγουρα, τις "ρίξατε"! :hahaha::hahaha:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4659 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 28 September 2007 - 17:04

"Watashi wa Raki Suta wo miru." θα τους πείτε; Ναι, σίγουρα, τις "ρίξατε"! :hahaha::hahaha:

Εχω δει το Orochuban Ebichu 2 φορες, οποτε ξερω απταιστα την ιαπωνικη γλωσσα του ερωτα XD

Spoiler:

Have you ever seen the Lain?

#4660 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 September 2007 - 17:06

Εγώ φταίω που έλεγα να κρατήσω μια και για σένα:erk:Όσο για τη γλώσσα δε θα ανοίξουμε και φιλοσοφική συζήτηση μαζί τους,για να τις ρίξουμε και η γλώσσα του σώματος φτάνει.Πετάμε και κανά ξέμπαρκο ιαπωνικό που ξέρουμε και είμαστε οκ.Θα βρούνε πολλούς Έλληνες που να ξέρουν,να πουν καλημέρα,να συστηθούν κτλ;Άσε που αν τις καλέσουμε και σε κανά παραδοσιακό ελληνικό φαγοπότι θα κατενθουσιαστούν πιστεύω(όλα τα έχω σχεδιασμένα:hehehe:)

Posted Image

#4661 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 28 September 2007 - 17:11

Posted Image

All according to keikaku...

LfNX0dh.png

#4662 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 September 2007 - 17:14

Εγώ φταίω που έλεγα να κρατήσω μια και για σένα:erk:

Αν έχεις επιτυχίες, κράτα, κράτα... :hehehe:

Άσε που αν τις καλέσουμε και σε κανά παραδοσιακό ελληνικό φαγοπότι θα κατενθουσιαστούν πιστεύω(όλα τα έχω σχεδιασμένα:hehehe:)

Την τελευταία φορά που είχες ετοιμάσει και δείπνο και τα είχες όλα σχεδιασμένα, δεν σου βγήκε σε καλό, remember? :nosey:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4663 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 28 September 2007 - 17:18

Την τελευταία φορά που είχες ετοιμάσει και δείπνο και τα είχες όλα σχεδιασμένα, δεν σου βγήκε σε καλό, remember? :nosey:

Μη ξύνεις πληγές:emptyonexg1:

Posted Image

#4664 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 September 2007 - 20:50

Aφιερωμένο στους απανταχού γατόφιλους:
LOLCATS.COM - Funny Lolcat Pictures

Kι αφού δείτε αυτό το site πηγαίντε να δείτε και το The Cat Returns.

Aν έχεις δει Full Metal Panic! ξέρεις τι θα κάνεις: ακολούθα το παράδειγμα του Kurtz-sensei .

"Hi, japanese pretty girls!"

Πάντα πιάνει!:hahaha::wooi2: :congrats:

#4665 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 September 2007 - 03:22

Κανάς ξενύχτης/ησα ον λάιν?

Εκτός από εμένα φυσικά.:)

Ώρα:4.22