Kαι το 'λεγα στον Blademaster στο msn: "Nα δεις που θα μπούμε και στο Hall of Fame". Δεν γίνεται να το ποστάρω εγώ ο ίδιος όμως μιας στο Hall Of Fame ποστάρεις κουλές συζυτήσεις κι όχι κουλά γεγονότα.Ρε συ Vetus σε λάθος topic πόσταρες! Έπρεπε να το ποστάρεις στο hall of fame!!!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 28 September 2007 - 13:12
Posted 28 September 2007 - 16:18
Στηστην εξω απο την Ακροπολη, ή εξω απο τους στυλους του Ολυμπιου Διος, και θα πετυχεις ακομα αρκετους Ιαπωνες τουριστες...
παντα εκει εχει
στο συστηνω
ακροπολη ftw κανεις και τον τουριστα
γιατι μονο αυτοι πανε ακροπολη
πρεπει να διοργανωσουμε κανα j-girls-hunting καμια φορα εμεις οι φορουμιτες

Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.
Posted 28 September 2007 - 16:21
X00(άπειρο)Πρέπει να είναι η πιο καλή ιδέα που έχει ειπωθεί ποτέ στο forum:wooi2:

Posted 28 September 2007 - 16:23
ΕDIT:Τσιμπησαν τοσο γρηγορα
Posted 28 September 2007 - 16:33

Posted 28 September 2007 - 16:35
Έλειψα λίγες μέρες λόγω παρουσίασης της πτυχιακής μου και σου φάνηκαν χρόνια;καλημέρα φίνγκο...χρόνια και ζαμάνια έχουμε να σε δούμε...
Τόση επίδραση έχω...?

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Posted 28 September 2007 - 16:36
Χ2
Posted 28 September 2007 - 16:52
Με τί γνώσεις ιαπωνικών ρε λεβέντες;Λοιπόν επειδή το γοργόν και χάρη έχει εγώ αύριο το απόγευμα θα είμαι Σύνταγμα.;Oποιος θέλεις ας έρθει να βγούμε για κυνήγι μαζί
"Watashi wa Raki Suta wo miru." θα τους πείτε; Ναι, σίγουρα, τις "ρίξατε"!

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 28 September 2007 - 17:04
Με τί γνώσεις ιαπωνικών ρε λεβέντες;
Εχω δει το Orochuban Ebichu 2 φορες, οποτε ξερω απταιστα την ιαπωνικη γλωσσα του ερωτα XD
Posted 28 September 2007 - 17:06
Με τί γνώσεις ιαπωνικών ρε λεβέντες;
Εγώ φταίω που έλεγα να κρατήσω μια και για σένα

Posted 28 September 2007 - 17:11

All according to keikaku...
Posted 28 September 2007 - 17:14
Αν έχεις επιτυχίες, κράτα, κράτα...Εγώ φταίω που έλεγα να κρατήσω μια και για σένα
Την τελευταία φορά που είχες ετοιμάσει και δείπνο και τα είχες όλα σχεδιασμένα, δεν σου βγήκε σε καλό, remember?Άσε που αν τις καλέσουμε και σε κανά παραδοσιακό ελληνικό φαγοπότι θα κατενθουσιαστούν πιστεύω(όλα τα έχω σχεδιασμένα
)

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 28 September 2007 - 17:18
Την τελευταία φορά που είχες ετοιμάσει και δείπνο και τα είχες όλα σχεδιασμένα, δεν σου βγήκε σε καλό, remember?
Μη ξύνεις πληγές

Posted 28 September 2007 - 20:50
LOLCATS.COM - Funny Lolcat Pictures
Kι αφού δείτε αυτό το site πηγαίντε να δείτε και το The Cat Returns.
Aν έχεις δει Full Metal Panic! ξέρεις τι θα κάνεις: ακολούθα το παράδειγμα του Kurtz-sensei .Με τί γνώσεις ιαπωνικών ρε λεβέντες;
"Hi, japanese pretty girls!"
Πάντα πιάνει!
Posted 29 September 2007 - 03:22
Εκτός από εμένα φυσικά.
Ώρα:4.22