Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#4666 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 29 September 2007 - 03:23

red_pyramid εδω ειμαι
ωρα : 4.23
Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#4667 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 September 2007 - 03:31

Μπράβο παλικάρι μου,άξιος!!!
Posted Image

#4668 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 September 2007 - 09:47

Aφιερωμένο στους απανταχού γατόφιλους:
LOLCATS.COM - Funny Lolcat Pictures

Τι ειναι αυτο ρε Vetus??? Ειδα το link και περιμενα να δω lolis in nekomimi mode.. Το ανοιξα και απογοητευτικα..

Οσο για j-girl hunting, περιμενετε με ρε και εμενα που θα ειμαι κατω για τους Muse... Θα πιασουμε 2-3 και θα τις παμε στο Yo-Sushi στο Κωλονακι για το ψησιμο..
Posted Image

#4669 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 29 September 2007 - 09:50

Αυτη τη στιγμή παίζει Saber Rider στο κανάλι Euro στη Θεσσαλονίκη και δεν έχω άδεια κασέτα να το αντιγράψω

Ayu Θα πας σήμερα στη συνάντηση;
πότε είναι οι Muse?

#4670 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 29 September 2007 - 10:01

Οι Muse ειναι την Πεμπτη. Απο οτι ξερω εχουν μεινει μονο τα εισητιρια των 40 και 50 ευρω.

Για την συναντηση του animeplanet δε λες? δεν ειδα πολυ κινηση στο φορουμ και δεν νομιζω να μαζευτουν πολλοι. Στειλε μου σε pm την ωρα και τον τοπο της συναντησης.

Το βασικο ειναι να κανονισουμε την σαλονικιωτικη συναντηση του anime.gr. Φυσικα μιας που ειμαστε απο τα πιο δυνατα μελη της πολης, η ευθυνη πεφτει πανω μας για να σχεδιασουμε κατι καλο. Σκεφτομουνα για τα μεσα Οκτωμβρη, γιατι αν το κανουμε αργοτερα στην αργια οι φοιτητες θα εχουν γυρισει στα χωρια τους :P.
Posted Image

#4671 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 29 September 2007 - 11:51

Καλημέρες!!!

Οσο για j-girl hunting, περιμενετε με ρε και εμενα που θα ειμαι κατω για τους Muse... Θα πιασουμε 2-3 και θα τις παμε στο Yo-Sushi στο Κωλονακι για το ψησιμο..

Mr Ayu, άν δεις στους Muse έναν με έναν άλλο δίπλα, ανάμεσα σε πολύ κόσμο, και να κρατά ένα πλαστικό ποτήρι με παγωμένη μπύρα έχει ένα πλαστικό βραχιολάκι στο χέρι και είναι και άλλοι δίπλα και να έχει και άλλο κόσμο παρακάτω και όλοι κοιτάμε προς την σκηνή... έ αυτός.... μπορεί να είμαι και εγώ (lol) κατατοπιστικότατότατος ε ? :)
:wis:

Άσχετο αλλά με ctrl + enter στον mozilla προσθέτει το com, με ctrl + shift + enter προσθέτει το org, και με shift + enter το net. Τα 2 τελευταία τώρα τα βρήκα :D :lol:
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#4672 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 29 September 2007 - 12:24

Aφιερωμένο στους απανταχού γατόφιλους:
LOLCATS.COM - Funny Lolcat Pictures

:blingeye2: axouuuuu
Vetus με έκαψες :wooi2: Tέλιο, απλά τέλιο

rrmr.png

#4673 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 September 2007 - 12:46

Τι ειναι αυτο ρε Vetus??? Ειδα το link και περιμενα να δω lolis in nekomimi mode.. Το ανοιξα και απογοητευτικα..

Κι εσύ με απογοητεύεις που πρώτα σκέφτεσαι nekogirls και μετά κανονικές γάτες. >_____<

I CAN HAS CHEEZBURGER, λέμε.-

Posted Image

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4674 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 September 2007 - 20:02

Κι εσύ με απογοητεύεις που πρώτα σκέφτεσαι nekogirls και μετά κανονικές γάτες. >_____<

Ο Vetus το έβαλε το λινκ,όχι η D.Neko.Φυσιολογικότατο ήταν να το σκεφτεί αυτό ο Mr Ayu:hahaha:

Posted Image

#4675 kakarrot

kakarrot

C&F 24/7

• Members
  • 442 posts

Posted 29 September 2007 - 23:01

X00(άπειρο)Πρέπει να είναι η πιο καλή ιδέα που έχει ειπωθεί ποτέ στο forum:wooi2:

οντως και θελω και το credit :bleh:

δεν το περιμενα να εχει τετοια ανταποκριση η προταση μου

ε τοτε να το κανονισουμε :bleh:
οσο για τη γλωσσα ε τι στο καλο δεν θα ξερουν κανα αγγλικο?

παντως οι απανταχου pervs του forum αποκαλυφθηκαν:nosey:
Posted Image
Μην ακολουθείς το μονοπάτι.
Πήγαινε εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε τα ίχνη σου.

#4676 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 29 September 2007 - 23:15

παντως οι απανταχου pervs του forum αποκαλυφθηκαν:nosey:

Πιστεύω ότι ήταν ήδη γνωστοί:hehehe:

Posted Image

#4677 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 September 2007 - 23:41

οσο για τη γλωσσα ε τι στο καλο δεν θα ξερουν κανα αγγλικο?

Πίστεψέ με, οι περισσότεροι/ες δεν ξέρουν την τύφλα τους.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#4678 LIB

LIB

Blood Thirsty

• Members
  • 105 posts

Posted 30 September 2007 - 00:50

μπλα μπλα....
καλα καλα...

Posted Image

Spoiler: Elfen Lied!!!

Posted Image

#4679 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 30 September 2007 - 01:15

Ο Vetus το έβαλε το λινκ,όχι η D.Neko.Φυσιολογικότατο ήταν να το σκεφτεί αυτό ο Mr Ayu:hahaha:

Πόσο καλά με ξέρεις, φίλτατε! :wooi2: Άντε, και για να μην κλαις, Mr Ayu Mania, πάρε κι ένα nekomimi για να σε συντροφεύει στο desktop σου :bleh: :
Posted Image
Σ' έφτιαξα; :gotit: Nekomimi mode!

#4680 Mythos

Mythos

Anime Fan

• Members
  • 181 posts

Posted 30 September 2007 - 01:49

Γιατί να μην έχω τα γυαλιά μου μαζί μου γαμώτο....τα skateόπαιδα στο Σύνταγμα παίζαν φάπες σήμερα.....άσε που σε μια φάση πρέπει να έπαιξε και μαλλιοτράβηγμα μεταξύ θηλυκών υπάρξεων...:hahaha::hahaha::hahaha: