Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94145 replies to this topic

#44266 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 05 January 2011 - 18:06

Και πώς ξέρεις ότι ήταν όντως ατύχημα το ένα ή στοχευμένη ενέργεια το άλλο;

Μην προχωράς αυθαίρετα σε ερμηνίες που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα.

Του γλίστρησε δλδ η molotov και ο μπάτσος έπαιζε Carmageddon? Αυτό θες να πεις?

Τί διαβάζουμε και σήμερα...
Posted Image
Posted Image

#44267 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 05 January 2011 - 18:08

Οι μπάτσοι πληρώνονται για να σου παρέχουν ασφάλεια χωρίς διάκριση...και όχι να κάνουν τα στραβά μάτια .... σε εμπόρους ναρκωτικών, χρυσαυγίτες,

η δευτερη αληθεια που ακουστικε μεχρι τωρα...

και ειδικα για τα ναρκωτικα ειναι τερμα μα τερμα αληθειες, και στη νεαπολη και στην πολιχνη

#44268 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 January 2011 - 18:09

Ε οχιιιι!
Που το θυμηθηκες? :hahaha:

Επικο παιχνιδι... Μαζευομασταν ολοι σ'ενα σπιτι και παιζαμε...
ειπε ο Ευθυμης προσπαθωντας ν'αλλαξει το κλιμα

2bbd14fc.jpg

#44269 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 05 January 2011 - 18:10

Αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ με σταμάτησε στο δρόμο επειδη φορουσα κουκουλα, πριν απο ένα μηνα, και ζητησε αναγνωριση στοιχείων, ευτυχως έχω πάντα την ταυτότητα μου μαζί και τελείωσε το πράγμα. Το προβλημα μου δεν είναι ότι με σταμάτησε είναι ότι φόραγα την κουκουλα επειδη (1) εβρεχε και η τελευταία του ερωτηση ηταν με ένα δυσμορφο υφος (2) "Γιατί είναι τα παπουτσια σου σκυσμένα;"... Δεν θα αναλυσω την αποψη μου για τους "αστυνομικους" βγάλτε τα δικά σας συμπερασματα απο αυτό το καθημερινό περιστατικό.

το συμπερασμα μου μου ειναι οτι επεσες σε ενα απο τους πολλους καθυστερημενους αστυνομικους που υπαρχουν εκει εξω.

τωρα για τους "αστυνομικους" γενικα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα μονο απο αυτο.

#44270 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 05 January 2011 - 18:11

Ωραία άρα η άλλη περίπτωση είναι ο μπάτσος να είδε το 7 χρόνο και να είπε "τώρα θα σε πατήσω ***********" και στους αναρχικούς να τους έπεσε κατά λάθος η μολοτοφ μέσα στην τράπεζα.
Ευχαριστώ πολύ Kenny τώρα κατάλαβα πως πραγματικά έγιναν τα πράματα.

@erisadesu: Και γιατί δηλαδή να μένει ο serestrum στα ΒΠ και όχι εσύ σε κωλοπεριοχή?

nope μια χαρά περιοχή είναι η Νεάπολη, απλά στη δεκαετία του 80 οι μπάτσοι ήταν μαφιόζοι
και τα ναρκωτικά πολλά, τώρα είναι ήρεμα τα πράγματα, έχουμε και ασφάλεια
και η ομάδα δίας κάνει 3 φορές την ημέρα βόλτες (χωρίς να σκοτώσει κανέναν ακόμη)
αλλά τον Μασούτη πάλι τον έκλεψαν

Τί διαβάζουμε και σήμερα...

είστε βλάκες όλοι...οι τσιγγάνοι πέταξαν το παιδάκι στον μπάτσο είναι πασιφανές...

όσο για την Μολότοφ...δεν ξέρουμε τι έγινε...και στην τελική η τρομοκρατία πάντα ήταν εργαλείο κρατικό... στην Ελλάδα τουλάχιστον σχεδόν πάντα υπάρχει κάποιος που πληρώνει κάποιον για να κάνει κάτι ώστε να νομίζουν οι υπόλοιπο πως το έκαναν αναρχικοι.

#44271 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 05 January 2011 - 18:14

Ωραία άρα η άλλη περίπτωση είναι ο μπάτσος να είδε το 7 χρόνο και να είπε "τώρα θα σε πατήσω ***********" και στους αναρχικούς να τους έπεσε κατά λάθος η μολοτοφ μέσα στην τράπεζα.
Ευχαριστώ πολύ Kenny τώρα κατάλαβα πως πραγματικά έγιναν τα πράματα.

Αν όντως ήθελα να σου πω ότι αυτό πιστεύω, θα σου το έγραφα με αυτά τα λόγια, και όχι μ' αυτά που σου έγραψα παραπάνω.

Μάθετε να ερμηνεύετε τα λόγια του συνομιλητή σας, γαμώτο.

Βαφτίζετε αυτομάτως "ατύχημα" οτιδήποτε φοβάστε να καταδικάσετε. Διότι θεός φυλάξοι και παραδεχτείτε ότι υπάρχουν μπάτσοι που τραυματίζουν και ενίοτε σκοτώνουν πολίτες γιατί έτσι τους κάπνισε.

Άντε, για να σας βοηθήσω, ας το κάνω ταληράκια:

Για μένα και ο μπάτσος με τη μηχανή και ο θερμοκέφαλος με τη μολότωφ έχουν την ίδια ευθύνη.

/nachos
/sprite

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#44272 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 05 January 2011 - 18:14

η δευτερη αληθεια που ακουστικε μεχρι τωρα...

και ειδικα για τα ναρκωτικα ειναι τερμα μα τερμα αληθειες, και στη νεαπολη και στην πολιχνη

Εσύ τι είσαι υποβολέας;

#44273 DeathGuard

DeathGuard

Πολύ 日本語 ρε παιδί μου...

• Members
  • 207 posts

Posted 05 January 2011 - 18:20

Φοβόμαστε να καταδικάσουμε ε?Τώρα ποιος βαφτίζει?
Μια χαρά καταδικάζω αλλά όταν γινέται ένα ατύχημα και ακούω ατάκες τύπου **** την ομάδα Διας τότε μου ρχεται να καταδικάσω και τις γενικεύσεις...
Τώρα αν δίνεις ίδια ευθύνη στον μπάτσο που έκανε προσπέραση και χτύπησε έναν περαστικό και την ίδια στον τυπά με την μολοτοφ που λέει "οκ τώρα θα παω να βάλω φωτιά σε έναν κτίριο" ε τότε grats για την κριτική σου σκέψη.

ps:πολύ μεγάλη μαγκιά αυτή με τα /nachos...δεύτερο grats...
Intelligence is nothing without wisdom...

#44274 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 05 January 2011 - 18:21

Οπότε αποφασίζεις να πας στο άλλο ακρο...

#44275 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 January 2011 - 18:23

τα nachos είναι καλύτερα από τα popcorn οποτε σοβαρά αξίζει γκράτς για αυτό :D όσο για εσένα gbak καλύτερα πόσταρε λίγο λιγότερο στην τρυπα, καλο θα σου κάνει

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#44276 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 05 January 2011 - 18:27

Sorry κιολας για την παρέμβαση αλλά δεν ισχύει αυτό που λες....

Μπορεί εσύ προσωπικά να προτιμάς τα nachos αλλά για μένα popcorn>>>>nachos

Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα....

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#44277 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 January 2011 - 18:27

Εγω φευγω.
Το καλο που σας θελω οταν γυρισω να εχει κλειδωθει η τρυπα!

2bbd14fc.jpg

#44278 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 05 January 2011 - 18:29

beat that!
Posted Image

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#44279 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 posts

Posted 05 January 2011 - 18:31

τα nachos είναι καλύτερα από τα popcorn οποτε σοβαρά αξίζει γκράτς για αυτό :D όσο για εσένα gbak καλύτερα πόσταρε λίγο λιγότερο στην τρυπα, καλο θα σου κάνει

Ποιος μιλάει...

#44280 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,281 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 05 January 2011 - 18:32

συγγνωμη που θα το συνεχισω και μετα απο αυτο θα σταματησω, αλλα αυτες οι 5,6 επιθεσεις και 4 ληστειες ειναι οι μονες που εγιναν στην περιοχη μου το τελευταιο διαστημα.
επισης ολα οσα περιγραφεις δεν συμβαινουν. μπορει να ακουγεται ουτοπικο και βγαλμενο απο τη σφαιρα της φαντασιας αλλα απο την στιγμη που ισχυει γιατι να μην το αναφερω οπως καποιοι αλλοι αναφερουν τα παραπονα τους.
μπορει να πεσαμε σε καλο τμημα, δεν εχω ιδεα.
ουτε δικαιολογω κανεναν ουτε τους βγαζω θεους. απλα αναφερω γεγονοτα σε μια συγκεκριμενη περιοχη.

εγκληματικοτητα υπαρχει παντου. Στο Λονδινο μπορω να πω τα πραγματα ειναι χειροτερα απο την Αθηνα (περνα μια βολτα στην Ομονοια, ιδιως το βραδυ).

Απλα η διαφορα ειναι πως στο Λονδινο ερχονται απο μονοι τους, ενω εδω πρεπει να τους φωναξεις εσυ.

Ειχα ακουσει μαλιστα μια περιπτωση σε ενα επαρχιακο χωριο που ενας ειχε ακινητοποιησει εναν διαρρηκτη και τον εδεσε. Οταν ειδοποιησε την αστυνομια της περιοχης του να ερθει να τον παραλαβει δεν δεχτηκε γιατι υπηρχε ελλειψη προσωπικου! Ετσι τον αφησε ελευθερο.